Find en reservebedste på Sjælland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste på Sjælland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

17 replies
 1. Daniella andersenb siger:

  Hej alle vi søger en sød reserve bedste som kunne være intresseret i at tage to små basser under sine vinger. Vi er en familie på 4, mig Daniella og Mathias og hailey og Liam. Hailey er en pige på snart 4 også har vi Liam på 10 mdr. vi søger en som kan rumme en familie som
  Ikke har sæelig stort netværk og som mangler lidt ekstra i hver dagen. Vi bor i Skælskør. Hailey er en super glad og energisk pige. Som altid er frisk på sjov ig ballade Liam er lidt følsom gut og derfor håber vi os at finde en som kan rumme det hele. Vi glæder os til at høre fra jer.

  Mail daniellaarnboe@outlook.dk
  Nr 42479620

  Svar
 2. Jessica Nielsen siger:

  Kalder alle skønne bedsteforældre!

  Mangler du en guldklump i dit liv? En, at forkæle og en, du kan dele en masse sjove oplevelser med?
  Så har jeg – i min optik – verdens skønneste pige på 8 år, der savner nogle bedsteforældre.
  Thea er desværre uheldigt udstyret med bedsteforældre, der ikke kan udfylde behovet eller rollen som ekstra kærlige voksne i netværket.
  Thea bor i en 7/7 ordning og har bopælen hos mig, mor Jessica, der pt går hjemme og afventer afklaring ift. flexjob.

  Thea elsker dyr, at spille MineCraft, tegne og være kreativ. En tur på stranden for at samle sten eller en tur på en bondegård, er noget af det bedste, hun ved.
  Det vi søger herhjemme, er en bedsteforælder eller et bedsteforældrepar, der ønsker at tage os under deres vinger og fylde vores hverdag, ferier og weekender med helt almindelige, dejlige familiære oplevelser, der lader krop og sjæl op.

  Vi bor i 4520 Svinninge, i lejet hus, med vores 3 katte. Vi har ikke bil.

  Kontakt gerne på mail; jessica020693@icloud.com

  Svar
 3. Yvonne cubbin siger:

  Hejsa…Jeg vil rigtig gerne være den i søger. Elsker rollen som mormor og alt det herlige den medfører. Jeg er 54 år enlig dog fast kæreste i 7 år nu . Jeg bor i Gilleleje, elsker natur , hjemlig hygge og at være kreativ . Jeg elsker stadig at gynge , tage rutsjebane osv. Er en glad og sjov mormor ..
  Vil i høre mere så ring eller skriv gerne . Hvor i Nordsjælland holder i til ….
  Kh Yvonne 22792551

  Svar
  • Camilla Lund Andersen siger:

   Hej

   Jeg har læst dit opslag og finder dig meget interessant du virker som en dejlig og varm person der ville kunne give mine børn nogle dejlige skønne minder som bedste.

   Lidt om mig:

   Jeg er en enlig mor på 28 år med to dejlige drenge, den ældste er 10 år og den yngste er 9 måneder,
   Den store ser sin far hver anden weekend men vi er midt i at han nok ikke skal se sin far så meget mere grundet nogle episoder der er sket under samvær. Den lilles far stak af da jeg blev gravid og han har derfor kun min familie som desværre ikke er så stor.

   Vi består af mig, min lille søster 26 år, min far 72 år og mor 58 år og min mormor 73 år.
   Min søster er der meget for mine børn men hun er ung og har ingen børn så hendes tid går med arbejde og venner.
   Min far bor på Amager og er ikke god til små børn han er så bange for at gøre noget forkert
   Min mor arbejder rigtig meget men har skavanker som gør hun kun pt kan være der for den store fordi hun ikke kan bære rundt på den lille.
   Min mormor er 78 år og har heller ikke kræfter til den lille men ser selvfølgelig begge unger og har den store på ferie da han jo kan klare sig selv næsten.

   Jeg har ikke prøvet dette før og aner ikke rigtig hvordan det fungerer men jeg ved jeg gerne vil tilbyde relation fra mine børn og til mine børn så der er noget mere netværk.

   Vi er lokaliseret i Hillerød og det er jo ikke så langt fra dig kan jeg se ☺️

   Du er velkommen til at kontakte mig på min mail eller på telefon

   Mvh Camilla

   Svar
 4. Nadia siger:

  Hej vi er en lille familie med en kreativ og snaksalig pige på 9 og en frisk, energisk dreng på 7.Vi bor i Nordsjælland nær Helsingör og søger en reservebedste, til hygge med ungerne og evt lidt praktisk/logistisk aflastning her og der. Storesøster er pt på reduceret skema da hun har haft det svært med skolen og sygdom, men er i skole ca 20 t om ugen. Far arbejder mange timer og mor har gået meget hjemme med børnene, men har brug for at hun kan komme lidt på arbejde/ lidt ud af hjemmet igen også. Vores familie og venner bor henholdvis i Jylland og udlandet, vi kunne især under corona mærke at vi savner at have nogen der kunne nyde at tilbringe tid med vores børn som ikke er så langt væk, fx gå til svømning med dem eller en tur i skoven, drikke eftermiddags te med os eller lign. Vi har også en gammel stille kat hvis det har betydning. Vi værdsætter nørderi, ro, fjol og eventyr gerne i naturen. Elsker at danse til glad musik, og læser en masse. Forældrestilen læner sig op af low arousal.
  Skriv gerne til hernadiahansen@gmail.com glæder os til at høre fra dig hvis du kunne tænke dig at være en del af vores lille familie :)

  Svar
 5. Gitte Bruhn siger:

  Vi er en familie med 2 dejlige drenge med Oscar på 1 år og 10 måneder og William på 3.5 år.
  Faren forsørger os alle, og arbejder mange timer i døgnet.
  Derfor er jeg alene med begge børn meget af tiden og savner nogle at dele tiden med børnene og de dejlige oplevelser man har.
  Så både det at vi kan ses allesammen og hygge med børnene og så derefter når børnene har lært dig/Jer at kende, at I kunne passe børnene engang imellem.
  Vi bor i Gentofte i blomsterkvarteret og har bil, så vi kører gerne ud eller henter.

  Håber at vi kunne få et smukt venskab og glæder mig til at høre fra dig/Jer.
  Kærlig hilsen
  Gitte Bruhn

  Svar
 6. Marie siger:

  Hej,

  Vi er en lille familie med mor, far og dreng på 8 mdr, der søger reservebedste(r) – gerne omkring nordsjælland. Vi har desværre ikke nogen stabile bedsterforældre til vores dreng og ønsker derfor at finde nogen, som vil være en del af familien, eller hvor vi må være en del af jeres familie. Vi ønsker reservebedste(r), som vil være med til jul, påske, fødselsdage – ja alle de store dage og begivenheder. Og bedste(r) som har lyst til at se vores dreng vokse op, være der for ham, være en del af hans liv, ringe til ham, tage ham med på ture både bare med ham alene men også hvor vi alle sammen er sammen. Vi sætter selv pris på ro, naturen, kreativitet, dybe samtaler om alt mellem himmel og jord, nærvær og ærlighed.

  Kan du/I ser dig/Jer selv være en del af vores familie og en del af vores drengs liv, så kontakt os meget gerne. Vi håber sådan der er nogen derude :-)

  Svar
 7. Emma Pheasant siger:

  Nora, 3 år og Vera 1 år fra Hedehusene
  Søger en reservebedste. Mor Emma er fra Jylland og Far Paul er fra Sydafrika(oprindeligt danske aner) og derfor har vi lidt langt til vores bedsteforældre!
  Både børn og voksne ville have glæde af en sådan relation.

  Svar
 8. Katrine siger:

  Hej :-)
  Jeg er enig mor til en pige på 10år.
  Jeg har kun min mor tæt på mig, hun lider af fibromyalgi, så hun har mange smerter, og har derfor ikke overskud til for meget.
  Min datter ser ikke sin far eller den side af familien.
  Derfor søger vi bedstemor og bedstefar der har masse kærlighed men ikke rigtig nogen de kan dele den med.
  Vi bor i Vordingborg.
  I må gerne kontakte mig på 30 26 07 97 hvis det noget som fanger jeres interesse.

  Svar
 9. Charlotte siger:

  Hej Lea.
  Har du fået svar fra nogen som har fundet en god bedste? Jeg er nysgerrig på det fordi jeg selv mangler til mine tre drenge :)
  Vh Charlotte

  Svar
 10. Lærke siger:

  Hej

  Vi er en lille familie på 2 min kære søn på 9 år og jeg. Vi vil blive så glad for noget mere familie hygge. Når der holdes fødselsdag, højtider, traditioner og bare ind i mellem i hverdagen til mad, leg, sjov og oplevelser sammen. I en ferie kunne det være skønt at tage ud at rejse sammen. I en hverdag vil det være rart at få selskab af af en rigtig sød, hjertevarm og kærlig bedste som vil elske at være en del af vores lille familie. Vi har en kat og er på vej til at få en lille fin malteser hvalp som også er med til at give hygge og glæde sammen. Vi vil glæde os ti at kunne dele stunder sammen. Vi vil glæde os til at kunne dele stunder sammen med dig i vores lille familie, hvor vi alle kan få glæde af hinanden. Skriv gerne på min mail adr som er larsen2626@hotmail.com
  Glæder mig til at høre fra dig.
  Dbh Lærke

  Svar
 11. Marie siger:

  Vi er en familie i Birkerød med mor og far og to søde piger på 4 og 7 år samt snart en lillebror (termin juni 22).
  Da vi ikke har nogle bedsteforældre i nærheden, søger vi en reservebedste, som kan passe og hygge sig med pigerne et par timer i ny og næ.
  Skriv til ms.mariebergmann@gmail.com

  Svar
 12. Camilla siger:

  Hej
  Jeg skriver fordi jeg er en enlig mor til min datter, som bliver 4 år her til marts.
  Jeg søger reservebedsteforældre da min datter “kun” har mine forældre mormor og morfar da hun er donorbarn og jeg ønsker at hun har nogle ekstra bedsteforældre som hun også kan hygge med og som måske ville kunne hjælpe os lidt i dagligdagen, hvis det er nødvendigt, så det også kunne lette presset for mine forældre da de er op i årene.
  I skal være velkommen til at kontakte mig hvis dette har interesse. Vi bor i Solrød Strand så det skal gerne være tæt på :-)
  Min mail er c_andersen1985@hotmail.com.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.