Find en reservebedste på Sjælland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste på Sjælland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

11 replies
 1. Marie siger:

  Vi er en familie i Birkerød med mor og far og to søde piger på 4 og 7 år samt snart en lillebror (termin juni 22).
  Da vi ikke har nogle bedsteforældre i nærheden, søger vi en reservebedste, som kan passe og hygge sig med pigerne et par timer i ny og næ.
  Skriv til ms.mariebergmann@gmail.com

  Svar
 2. Camilla siger:

  Hej
  Jeg skriver fordi jeg er en enlig mor til min datter, som bliver 4 år her til marts.
  Jeg søger reservebedsteforældre da min datter “kun” har mine forældre mormor og morfar da hun er donorbarn og jeg ønsker at hun har nogle ekstra bedsteforældre som hun også kan hygge med og som måske ville kunne hjælpe os lidt i dagligdagen, hvis det er nødvendigt, så det også kunne lette presset for mine forældre da de er op i årene.
  I skal være velkommen til at kontakte mig hvis dette har interesse. Vi bor i Solrød Strand så det skal gerne være tæt på :-)
  Min mail er c_andersen1985@hotmail.com.

  Svar
 3. Lea siger:

  Hej forældre der søger reservebedste forældre 😊

  Er der nogen af jer, der har haft held med at finde nogen reservebedste forældre gennem den her side?

  Vh Lea

  Svar
 4. Natalia siger:

  Hej derude
  Jeg er enlig mor til min dejlig pige på snart 3 år ( til marts) og søger bedsteforældre der vil gerne blive del af vores liv. Jeg er helt alene i Denmark da min familie bor i Norge og min datters far og hans familie desværre viser ingen interesse for hende.
  Hun har kun mig og min familie via Skype.
  Da jeg og hende har kun hinanden synes jeg at det er lidt trist at hun oplever ikke de dage som bedsteforældresdag eller bare den bedsteforældre kærligheden. Da hun er kun med mig er hun også meget reserveret til andre mennesker hvilke gør mig ked af det. Men det klar når hun kender ikke andre end kun sin mor.
  Derfor søger vi bedstemor og bedstefar der har masse kærlighed men ikke rigtig nogen de kan dele den med. Her står vi. Hvis i er interesseret må i meget gerne kontakte mig.
  Mit nr 61734151
  Mvh
  Natalia og Mellanie (Melse)
  Vi bor ved Slagelse

  Svar
 5. Scarlett-Alida Villadsen siger:

  Kære alle medlemmer 🙏🏻

  Ved ikke rigtig hvordan jeg skal begynde men vi er en Familie på 3, min Mand Mike 43 år vores Søn Liam på 17 mdr og mig Scarlett 33år.
  Vi står stor set helt alene med vores Søn pga det jeg er tilflyttet til DK for 4 år siden og min hele Familie bor i Tyskland.
  Desværre er Familien Situation ikke som man maske ønsker sig det og Min Svigermor er syg og kan desværre ikke være der for hendes barnebarn som hun maske gerne vil og resten af Familien af min Mand er ikke særligt interesseret i os 😢 Derfor søger vi nu på den her vej en kærligt menneske som har lyst til at bliver en del af vores liv især af liams liv, til at se ham opvokse og giver ham et normalt liv med bedsteforældre de kan være der for ham.
  Vi søger på den her vej nogen Bonus Bedsteforældre/Bonus gudforældre/Bonus Venner eller ligne de gerne vil være en del af vores liv især af vores Søns liv. Vi kunne godt tænke os nogen søde mennesker de har lyst til at spise sammen, hygge og har en go tid sammen ❤️ Skriv endelig hvis vi har fanget din interesse 🙏🏻
  Scarlett-Alida@web.de

  Svar
 6. Maria Corfitsen siger:

  Kære kommende reservebedste

  Jeg er enlig mor til tre skønne unger hvis jeg selv skal sige det 😊 en pige på knap 13 år, en dreng på 5 år og så igen en pige på 1 år.
  Nogen vil måske mene at jeg bare kunne hyre en barnepige, men jeg vil hellere finde nogle skønne mennesker, som har lyst til at se mine børn som en slags børnebørn og gøre det af lyst og blive en del af vores familie.
  Mine børn har bedsteforældre, men de er desværre ikke så friske og “aktive” på med at lave ting med deres børnebørn eller tæt nok på til at kunne træde til, hente fra institution og tage på små udflugter i det omfang mine børn og specielt de yngste kunne have godt af.
  Så sidder du/I og tænker jeg mangler kontakt til nogle meget glade og imødekommende børn, hvor du/I vil blive et medlem af familien, så glæder vi os til at høre fra jer.
  Med venlig hilsen
  Maria

  Svar
 7. Jesper koch siger:

  Vi er en familie på 4 som desværre ikke har nogen hverken bedste eller oldeforældre tilbage.
  Vi håber derfor at der findes en, eller et par, som vil hjælpe med at udfylde den plads i familien og nok primært for vores søn Kristoffer på snart 12.
  Han er en nysgerrig og udadvendt dreng med mange forskellige interesser, høflig og veltalende.

  Vi bor på en gård i Odsherred kommune, far, mor, lillesøster Nadia på 6år, storebror Kristoffer og en håndfuld blandede dyr.
  Far og mor arbejder begge, fuld og deltid så det er ikke en børnepasser vi søger så meget som det er relationen til et ældre menneske.

  Ring eller skriv så aftaler vi en dag vi kan mødes, her eller hos dig.

  Venligst
  Fam. Koch

  Jesperkoch@protonmail.com
  61205032

  Svar
 8. Lene Bundgaard Jensen siger:

  KÆRE RESERVEBEDSTE

  Jeg bor alene i Herlev med min skønne datter på snart 6 måneder. Vi har en dejlig familie, men de bor desværre langt væk, så dem ser vi mest til fødselsdage og lignende.

  Derfor leder vi nu efter en reservebedste eller par, som min datter og jeg selv er tryg ved. Du/I skal have lyst til at blive en del af vores lille familie, f.eks. spise med ind imellem, deltage i fødselsdage, udflugter eller bare stille og rolig hygge hjemme. Når min barsel slutter til januar 2022, kan der også blive behov for hjælp med pasning ved sygdom i det omfang, du/I har mulighed for og lyst til det.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig snarest.

  Venlig hilsen Lene.

  Email: lenebundgaardjensen@yahoo.dk

  Svar
 9. Louise fledelius siger:

  Hej reserve bedsteforældre
  Vi en familie på 5 to voksne to teenager og vores lille krudtugle på 4,5 år. Vi søger nogle friske bedsteforældre eller bedste som har lyst og overskud til at lege hygge, læse gå ture med vores friske fyr.
  Vi har også brug for noget aften pasning når vi nogle gange skal ud.
  Vi glæder os til at møde dig/jer,
  Vi bor i Søborg
  Mvh Louise
  Min mail er olopige@gmail,com

  Svar
 10. Michell luna Tokarski siger:

  Vi er en lille familie på 4, min søn på 7, min datter på 6, mindste dreng på 1 år, og self jeg selv på 31år.
  Vi ville gerne finde nogle bedsteforældre som kunne ha lyst til at ha en dejlig relation til de to stor ( primært ) og self osse til resten af min lille familie( inklusiv mig) Jeg er fuldtids alene mor, ikk ved eget valg..
  Og har fuldtids job og ville gerne mine børn havde en sund relation til andre voksen som kan gi dem andre ting som jeg måske ikke… udfordre dem på anden vis
  I bund og grund nogle bedsteforældre som kan agere som substitutter for det vi ikk har i en far eller lignende

  Venligst Michell

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.