Find en reservebedste på Sjælland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste på Sjælland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

19 replies
 1. Sine Andersen siger:

  Vi er en familie med far, mor, dreng på 11 og pige på 4 der søger reservebedsteforældre til hygge og samvær.. vi har desværre ingen bedsteforældre og dette er et stort afsavn både for børn og voksne.
  Mor arbejder på Nykøbing Falster Sygehus og far i Københavns Politi.
  Vi håber at høre fra dig/jer

  Vi er bosat op Falster.

  Kh Sine

  Svar
 2. Anita Damgaard Tipsmark siger:

  Kære reservebedste

  Vi er en lille familie på 4 – hvor de to vigtigste er Alberte på snart 9 måneder og Markus på 3,5 år.
  Vi har desværre ikke de mest engagerede eller nærværende bedsteforældre og håber derfor at finde en / nogen her.
  Vi er en familie hvor der er højt til loftet, god energi og let til smil. Vi er samtidig meget aktive.

  Dbh. Anita
  anitadp@live.dk

  Svar
 3. Mie siger:

  Hej jeg søger en reserve bedste til vores 2 skønne drenge.
  Lidt om dem
  Victor 10 år. Victor er en kreativ og omsorgsfuld dreng. Han elsker naturen, elsker at være aktiv og bruge sine hænder og fantasi, han er enorm glad for alt hvor han kan bygge/ producere rode ved alle mulige mærkelige ting. Victor har ADHD og er derfor også særlig sensitiv, men en meget rar og omgængelig dreng med et kæmpe livsmod og nysgerrighed på verden. Han har derfor også brug for lidt tid, men viser man ham interesse går dette hurtigt.

  Tristan 6 år. Tristan er en skøn lille fis. Han elsker at være kreativ tegne og hygge. Tristan er en nysgerrig og glad dreng som nyder hvad end man laver med ham, og ville elske en som kunne lave perler/ tegne eller andet med ham.

  Desværre har vi ikke så meget pasnings mulighed da min mor er gået bort inden de nåede at møde hende, og jeg ingen kontakt har til min far og drengene har derfor kun farmor og farfar, som hjælper hvor de kan. Men vi mangler lidt en bedsteforældre som kunne give dem nogle fantastiske oplevelser, nærvær og hygge som jeg selv husker det som barn. Nogle som ville nyde drengenes selvskab af og til, så mor og far også kan nyde hinanden og passe på hinanden nogle gange. Drømmen ville klart være nogle “bedste forældre” som har interesse for nogle børn som er aktive og som gerne vil være i selvskab med nogle skønne drenge pille og rode ved alverdens ting, eller sidde og tegne eller andet

  Håber du findes derude <3

  Svar
 4. Anita Slovic siger:

  Kære reservebedste

  Jeg er en enlig mor med 2 piger (Sia på 14 måneder og Felicia på 9 år).
  Jeg har ikke mine forældre mere og mine 2 pigernes kun en farmor hver, som der desværre ikke er så meget kontant til :(
  Vi kunne så godt tænke os en sød og omsorgsfuld reservebedste som kan hygge med os engang imellem (primært Sia på 14 måneder) og som kan være hos Sia når hun feks er syg.

  Vi mangler en skøn omsorgsfuld reservebedste der kan hygge med os og generelt hygge :)

  Mine 2 piger er enormt omsorgsfulde og glade :)

  Vi glæder os til at høre fra dig :)

  Vi bor i Dalby i Haslev :)

  Jeg glemte at skrive mailadresse i tidligere opslag :/

  Anitaslovic@gmail.com

  Svar
 5. Anita Slovic siger:

  Kære reservebedste

  Jeg er en enlig mor med 2 piger (Sia på 14 måneder og Felicia på 9 år).
  Jeg har ikke mine forældre mere og mine 2 pigernes kun en farmor hver, som der desværre ikke er så meget kontant til :(
  Vi kunne så godt tænke os en sød og omsorgsfuld reservebedste som kan hygge med os engang imellem (primært Sia på 14 måneder) og som kan være hos Sia når hun feks er syg.

  Vi mangler en skøn omsorgsfuld reservebedste der kan hygge med os og generelt hygge :)

  Mine 2 piger er enormt omsorgsfulde og glade :)

  Vi glæder os til at høre fra dig :)

  Vi bor i Dalby i Haslev :)

  Svar
 6. Sille White siger:

  Hej,
  Vi søger nogen skønne reservebedsteforældre til vores 3 børn.
  Vi søger dig/jer der kan være en del af deres liv fast en der kan hente engang i mellem hvis det står stramt til i tidsplanen og en der måske kan passe til overnatning engang i mellem ved særlige lejligheder. Da vores forældre af ene eller anden årsag desværre ikke kan være der så meget ved disse lejligheder.
  Vi er bosat i Haslev mellem Køge og Næstved. Vi søger dig/jer der ikke bor vildt langt her fra da det helst ved fx afhentning skal kunne lade sig gøre med ikke alt for lang varsel. Det kunne kun være hyggeligt hvis du/i vil være som en del af familien, hvilket vi helst ser så børnene er trygge ved dig/jer.
  Mvh
  Sille
  Kan kontaktes på sillewhite@hotmail.com

  Svar
 7. Mette siger:

  Kære Reservebedste,
  Håber du ser dette opslag og er derude♥️
  Jeg er 41 år og bor alene hver anden uge med mine 3 skønne børn på 6,10 og 12 år.
  For 2 år siden tog vores liv en kæmpe drejning, da jeg blev alvorligt syg med brystkræft. Jeg var igennem opslidende behandlingsforløb med kemo pg utallige operationer. Jeg er ramt af senfølger og kan ikke det samme, som jeg kunne før. Det vigtigste for mig, er at være en mor – en tilstedeværende og kærlig mor. Jeg gør mit allerbedste – men det er hårdt.
  Jeg har intet netværk tæt på mig, som kan hjælpe mig i min hverdag. Jeg savner en hjælpende hånd i hverdagen. En, der kan hjælpe med børn, hus, have – og som bare er der♥️
  Kærlig hilsen
  Mette

  Svar
 8. Birgitte siger:

  Hejsa jeg vil prøve her og søge efter reservere bedsteforældre til vores skønne 5 børn en søn som bliver snart 12 år og en datter som lig er blevet 7år og en søn som bliver 3 til Jan og en søn som bliver 2 til december og en lille datter som bliver 1 år til december. Vi har ikke meget familie tilbage og har ikk fået børnene passet i mange år så derfor vil vi prøve og søge efter reservere bedsteforældre som vil nyde og være sammen med vores børn når vi skal noget eller ud lidt. Vi har desværre ikke rigtigt noget familie som vil kunne træde til hvis skal noget. vi bor i et hus med en hund og 2 katte 😁 lyder det noget for dig sol skrive endelig her eller på min mail nikitaogmikkel@gmail.com med venlig hilsen Birgitte sol er mor til 5 fantastisk børn

  Svar
 9. Daniella andersenb siger:

  Hej alle vi søger en sød reserve bedste som kunne være intresseret i at tage to små basser under sine vinger. Vi er en familie på 4, mig Daniella og Mathias og hailey og Liam. Hailey er en pige på snart 4 også har vi Liam på 10 mdr. vi søger en som kan rumme en familie som
  Ikke har sæelig stort netværk og som mangler lidt ekstra i hver dagen. Vi bor i Skælskør. Hailey er en super glad og energisk pige. Som altid er frisk på sjov ig ballade Liam er lidt følsom gut og derfor håber vi os at finde en som kan rumme det hele. Vi glæder os til at høre fra jer.

  Mail daniellaarnboe@outlook.dk
  Nr 42479620

  Svar
 10. Jessica Nielsen siger:

  Kalder alle skønne bedsteforældre!

  Mangler du en guldklump i dit liv? En, at forkæle og en, du kan dele en masse sjove oplevelser med?
  Så har jeg – i min optik – verdens skønneste pige på 8 år, der savner nogle bedsteforældre.
  Thea er desværre uheldigt udstyret med bedsteforældre, der ikke kan udfylde behovet eller rollen som ekstra kærlige voksne i netværket.
  Thea bor i en 7/7 ordning og har bopælen hos mig, mor Jessica, der pt går hjemme og afventer afklaring ift. flexjob.

  Thea elsker dyr, at spille MineCraft, tegne og være kreativ. En tur på stranden for at samle sten eller en tur på en bondegård, er noget af det bedste, hun ved.
  Det vi søger herhjemme, er en bedsteforælder eller et bedsteforældrepar, der ønsker at tage os under deres vinger og fylde vores hverdag, ferier og weekender med helt almindelige, dejlige familiære oplevelser, der lader krop og sjæl op.

  Vi bor i 4520 Svinninge, i lejet hus, med vores 3 katte. Vi har ikke bil.

  Kontakt gerne på mail; jessica020693@icloud.com

  Svar
 11. Yvonne cubbin siger:

  Hejsa…Jeg vil rigtig gerne være den i søger. Elsker rollen som mormor og alt det herlige den medfører. Jeg er 54 år enlig dog fast kæreste i 7 år nu . Jeg bor i Gilleleje, elsker natur , hjemlig hygge og at være kreativ . Jeg elsker stadig at gynge , tage rutsjebane osv. Er en glad og sjov mormor ..
  Vil i høre mere så ring eller skriv gerne . Hvor i Nordsjælland holder i til ….
  Kh Yvonne 22792551

  Svar
  • Camilla Lund Andersen siger:

   Hej

   Jeg har læst dit opslag og finder dig meget interessant du virker som en dejlig og varm person der ville kunne give mine børn nogle dejlige skønne minder som bedste.

   Lidt om mig:

   Jeg er en enlig mor på 28 år med to dejlige drenge, den ældste er 10 år og den yngste er 9 måneder,
   Den store ser sin far hver anden weekend men vi er midt i at han nok ikke skal se sin far så meget mere grundet nogle episoder der er sket under samvær. Den lilles far stak af da jeg blev gravid og han har derfor kun min familie som desværre ikke er så stor.

   Vi består af mig, min lille søster 26 år, min far 72 år og mor 58 år og min mormor 73 år.
   Min søster er der meget for mine børn men hun er ung og har ingen børn så hendes tid går med arbejde og venner.
   Min far bor på Amager og er ikke god til små børn han er så bange for at gøre noget forkert
   Min mor arbejder rigtig meget men har skavanker som gør hun kun pt kan være der for den store fordi hun ikke kan bære rundt på den lille.
   Min mormor er 78 år og har heller ikke kræfter til den lille men ser selvfølgelig begge unger og har den store på ferie da han jo kan klare sig selv næsten.

   Jeg har ikke prøvet dette før og aner ikke rigtig hvordan det fungerer men jeg ved jeg gerne vil tilbyde relation fra mine børn og til mine børn så der er noget mere netværk.

   Vi er lokaliseret i Hillerød og det er jo ikke så langt fra dig kan jeg se ☺️

   Du er velkommen til at kontakte mig på min mail eller på telefon

   Mvh Camilla

   Svar
 12. Nadia siger:

  Hej vi er en lille familie med en kreativ og snaksalig pige på 9 og en frisk, energisk dreng på 7.Vi bor i Nordsjælland nær Helsingör og søger en reservebedste, til hygge med ungerne og evt lidt praktisk/logistisk aflastning her og der. Storesøster er pt på reduceret skema da hun har haft det svært med skolen og sygdom, men er i skole ca 20 t om ugen. Far arbejder mange timer og mor har gået meget hjemme med børnene, men har brug for at hun kan komme lidt på arbejde/ lidt ud af hjemmet igen også. Vores familie og venner bor henholdvis i Jylland og udlandet, vi kunne især under corona mærke at vi savner at have nogen der kunne nyde at tilbringe tid med vores børn som ikke er så langt væk, fx gå til svømning med dem eller en tur i skoven, drikke eftermiddags te med os eller lign. Vi har også en gammel stille kat hvis det har betydning. Vi værdsætter nørderi, ro, fjol og eventyr gerne i naturen. Elsker at danse til glad musik, og læser en masse. Forældrestilen læner sig op af low arousal.
  Skriv gerne til hernadiahansen@gmail.com glæder os til at høre fra dig hvis du kunne tænke dig at være en del af vores lille familie :)

  Svar
 13. Gitte Bruhn siger:

  Vi er en familie med 2 dejlige drenge med Oscar på 1 år og 10 måneder og William på 3.5 år.
  Faren forsørger os alle, og arbejder mange timer i døgnet.
  Derfor er jeg alene med begge børn meget af tiden og savner nogle at dele tiden med børnene og de dejlige oplevelser man har.
  Så både det at vi kan ses allesammen og hygge med børnene og så derefter når børnene har lært dig/Jer at kende, at I kunne passe børnene engang imellem.
  Vi bor i Gentofte i blomsterkvarteret og har bil, så vi kører gerne ud eller henter.

  Håber at vi kunne få et smukt venskab og glæder mig til at høre fra dig/Jer.
  Kærlig hilsen
  Gitte Bruhn

  Svar
 14. Marie siger:

  Hej,

  Vi er en lille familie med mor, far og dreng på 8 mdr, der søger reservebedste(r) – gerne omkring nordsjælland. Vi har desværre ikke nogen stabile bedsterforældre til vores dreng og ønsker derfor at finde nogen, som vil være en del af familien, eller hvor vi må være en del af jeres familie. Vi ønsker reservebedste(r), som vil være med til jul, påske, fødselsdage – ja alle de store dage og begivenheder. Og bedste(r) som har lyst til at se vores dreng vokse op, være der for ham, være en del af hans liv, ringe til ham, tage ham med på ture både bare med ham alene men også hvor vi alle sammen er sammen. Vi sætter selv pris på ro, naturen, kreativitet, dybe samtaler om alt mellem himmel og jord, nærvær og ærlighed.

  Kan du/I ser dig/Jer selv være en del af vores familie og en del af vores drengs liv, så kontakt os meget gerne. Vi håber sådan der er nogen derude :-)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.