Find en reservebedste i Nordjylland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Nordjylland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

4 replies
 1. Malene siger:

  Hejsa, vi er et hold forældre til 2 fantastiske tvillingedrenge på 1 år, vi søger bonusbedsteforældre til drengene til når de er syge, eller når vi lige har brug for det, vi står desværre i den trælse situation at vores drenge ret ofte fejler et eller andet der gør de ikke må komme i vuggestue, både min mand og jeg er ved at være lidt nervøse over at miste vores job pga sygdom. 🙁
  Når de er syge er de heldigvis tilpasse og hygger sig bare med deres legetøj 🙂
  Vi bor tæt på vuggestuen så der vil ikke være nogle problemer i at få dem hjem fra vuggestuen hvis de bliver syge der 🙂
  Vi er bosat på mors, så søger derfor nogen tæt på her 🙂
  Mvh Malene og Kris Bisgaard
  Tlf 28493816

  Svar
 2. Natasha siger:

  6200
  Hej 🙂
  Jeg er alene mor til en skøn dreng på snart 5 år og hans ligeså skønne lillesøster på 2 år. Da deres far sjældent ser børnene, og der ikke er andre pasning muligheder, søger jeg derfor nogen/nogle der vil vil tilbringe tid med mine børn, samt aflaste mig ved behov.
  Børnene og jeg håber på at finde nogen/nogle som vi kan have tæt, og som vil nyde at tilbringe tid med børnene 🙂

  Svar
 3. Eszter Tamas-Pontenagel siger:

  Hej
 reservebedste/reservebedster
  Vi er en hollandsk/ungarsk familie på 4. Mig, Eszter (mor) på 32 år, min mand Paul, 30 år vores datter, Ella, på 3,5 år og vores søn, Hugo på 7mdr.
  Vi har ikke nogen familie her i Danmark, og drømmer derfor om at få nogle flere personer ind over vores dagligdag/weekend. Jeg er på barsel i øjeblikket indtil august og min mand arbejder i hverdagen. Vi har fri i weekenden.
Vi kunne godt tænke os at der var nogle ekstra personer i vores liv, som ville kunne give børnene ekstra opmærksomhed og omsorg. Evt. også passning i weekenden og hvis børnene er syge i dagligdagen. Vi savner også at kunne være sammen med andre personer, som kan varetage “bedsteforældre” rollen for vores familie. Måske lave noget sammen i weekenden/ferierne som “familie”.
  Vi bor i parcelhus i Frejlev.
  Jeg håber der er nogle bedsteforældre derude som ønsker samvær med en glad og sød familie, og som også har overskud til at være en del af vores netværk. Vi som forældre vil også tilbyde vores hjælp til jer som “bedsteforældre” hvis i har behov for det, og hvis der er noget som vi kan hjælpe med.
  I er velkommen til at skrive hvis i har flere spørgsmål eller ønsker at møde os.
  Mvh
Eszter

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.