Find en reservebedste i Midtjylland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Midtjylland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

25 replies
 1. Siham siger:

  Jeg søger en reservebedste og/eller reservebedsteforældre i vibyJ-området til mine 3 børn 11,6 og 1 år. Mine forældre er desværre i udlandet, da jeg er enlig med mine børn drømmer jeg om en reservebedste som har tid, lyst og overskud til at få en nær og langvarig relation til mine børn og jeg. Det vil være fantastisk at mine børn kunne få lov til at få et godt forhold til et andet menneske end mig, og en som hun kan bruge lidt kvalitetstid med i ny .

  Svar
 2. Elisabeth siger:

  ** Søger reservebedste i Silkeborg-området **

  Min mand og jeg har en fantastisk datter fra april 2020, og vi søger en reservebedste og/eller reservebedsteforældre i Silkeborg-området. Mine forældre er desværre ikke en ressource i vores liv, og da der er mange børnebørn på min mands side af familien, drømmer vi om en reservebedste som har tid, lyst og overskud til at få en nær og langvarig relation til vores datter og os. Det vil være fantastisk at vores datter kunne få lov til at få et godt forhold til et andet menneske end os, og en som hun kan bruge lidt kvalitetstid med i ny og næ.

  Jeg kan kontaktes på ekbuch@me.com.

  Med venlig hilsen
  Elisabeth

  Svar
 3. Ninna siger:

  Hej bedsteforældre.
  Jeg ønsker at give en stabil bedsteforældre relation til min skønne lille datter på 3 år ❤️
  Familie betyder meget for os.
  Vi bor i Herning, men har bil, så det er ikke afgørende, at du/I bor i Herning.
  Jeg glæder mig meget til at høre fra jer.
  Kh Ninna
  min mail: Ninnamerrild@hotmail.com

  Svar
 4. Jeanet Slettemose siger:

  Hej

  Vi er en familie på 5, mig, min kæreste og vores 3 drenge på 5,3 og 1 år.
  Vi bor i Silkeborg.
  Min familie bor i Odense og min mands på Nordsjælland, vi har derfor ingen bedsteforældre i hverdagen.
  Vi søger derfor reservebedste/reservebedster, som kunne tænke sig at være en del af vores hverdag.
  Det kunne være dejligt, hvis I/du kunne hente en gang imellem, hygge med vores drenge, deltage i bedsteforældre dage i børnehaven og alt det bedsteforældre normalt kan.
  Det kunne være dejligt, hvis I/du havde lyst til at være en del af familien og også tage med os alle i zoo eller lign.
  Vi har begge fuldtidsjob og kunne godt tænke os, at der var mere tid til hygge med børnene.

  Hvis det lyder som noget for jer/dig, så skriv endelig.

  Jeanet.slettemose@gmail.com

  De bedste hilsner

  Jeanet og Morten

  Svar
 5. Hófý Guðmunds siger:

  Hej

  Min dreng og jeg søger reserve bedsteforældre, da min familie er i Island og vi har begrænset stabil samvær med min drengs familie.

  Vi savner hyggetid sammen med andre i weekender og ferier. Vi rejser til Island en til to gange om året, hvor vi får nærvær og omsorg opfyldt sammen med familie, natur og vores heste.

  Vi har begge brug for bedsteforældre men tænker det er mest vigtigt for min dreng. Han er 5 år gammel fantasi fuld, legesyg og hyggetrold. Han er flere sproget (islandsk, dansk, afghansk og engelsk) og elsker at snakke, synge og fortælle historier.

  Vi elsker dyr og sport. Han går til svømning, breakdance og fodbold. Spil, kort og tegne er favorit samt at gå ture i naturen.

  Ring og/eller skriv hvornår som helst 40566515 og hofy86@gmail.com

  Med venlig hilsen
  Hòfý i Horsens

  Svar
 6. Malene siger:

  Hej

  Vi søger reservebedster/reservebedste til vores to søde piger på lige knap 3 år og 10 mdr. Mine egne forældre ser vi ikke så ofte og det meste af min mands familie bor i Polen, Vi drømmer derfor om, at kunne give vores piger den gave, at have nogle bedsteforældre tæt på, som de kan knytte sig til, have gode stunder med og få minder for livet sammen med. Derudover søger jeg ligeså meget selv en form for reserveforældre, da jeg mangler det i mit liv. Jeg forestiller mig, at vi kan ses allesammen også, og at du/i kan blive en del af vores familie.

  Vi bor i hus i Funder ved Silkeborg. Til dagligt er min mand selvstændig og jeg selv er på barsel med den mindste, indtil januar, hvor jeg skal starte på nyt job, som jeg er i fuld gang med at søge efter. Vi holder af at hygge os, spise god mad, være i naturen, gå ture og lege, og tage ud og opleve forskellige ting. Pigerne er begge meget milde og utrolig nemme. De har let til grin og smil, og skaber masser af glæde.

  Det er et plus hvis du/i bor i Silkeborg eller omegn, det kunne være så dejligt med nogle tæt på.

  Hvis du/i er interesseret, så kontakt os på: Malene_arent@hotmail.com

  De bedste hilsner Malene & Rafal

  Svar
 7. Heidi Møller siger:

  Hejsa
  Min mand og jeg har længe talt om og søger nu reservebedster til vores to små skønne piger på 3 og 1 år.
  Vi er desværre i den situation, at vores piger ikke har nogen bedsteforældre til dagligt og vi drømmer derfor om at kunne give vores børn den gave det er, at have bedsteforældre, som man kan knytte sig til gennem sin opvækst, således at de kan have dejlige oplevelser på lige fod med deres venner.
  Vi søger derfor nærvær, hyggelige stunder, leg og samvær på lige fod med en biologisk bedste.
  Vi bor selv i tranbjerg med vores lille (hul i hækken) hund.
  Heidi er uddannet sygeplejerske og Stephan er programmør.

  Kunne det være noget for dig/jer så kontakt os endelig på tlf. 28680857 eller mail Heidi.christina.moeller@gmail.com

  Mange håbefulde hilsner
  Heidi pg Stephan

  Svar
 8. Mor S siger:

  Hej reservebedste(r). Jeg er en pige på 34 år som er mor til en fantastisk dejlig pige, med fuld fart på, på 2 år. Har i længere tid overvejet at søge en reservebedste, som vi kan besøge og hygge os med og alt andet der nu høre med til at have en bedste.. Sagen er den at jeg indenfor det sidste år, har mistet begge mine forældre på tragisk vis og at hele verden pludselig føltes lidt tom (har kun min bror tilbage på min side). Min datter har en far hun overnatter hos 1 gang hver 14 dag, men jeg bliver aldrig tæt med hans familie, og selvom vi da besøger dem for min datters skyld, er det ikke et sted jeg finder afslappende og rart (for mig) og derfor søger jeg noget mere holdbart. Jeg vil så gerne have at min datter vokser op med en bedste, da jeg mener alle børn har godt af det. Min datter elskede mine forældre og syntes at det er så unfair, at både hende og jeg er blevet frataget dem, så tidligt i hendes liv. Det hele er en lidt længere historie, som vi kan tage hvis du er den jeg søger:-) Skriv endelig en mail til mig på shine_sbc@msn.com hvis vi har fanget din interesse. Mvh S

  Svar
 9. Kirstine siger:

  Holstebro
  Vi søger reserve bedsteforældre til vores skønne søn på 5 og vores datter fra i år. Vi er en glad familie på 4, men vi mangler ældre mennesker i vores liv, da vores børn ingen bedsteforældre har.
  Skriv hvis det har interesse:)

  Svar
 10. Katrine Hviid siger:

  Kære kommende reservebedstemor
  Jeg er mor til Linus på lige knap 9 måneder. Min kæreste har en datter på 16 fra et tidligere forhold. Til vores fælles barn søger vi en reservebedste, da min kærestes mor er død. Vi vil gerne at du bliver en del af familien og vil gøre vores for at det lykkedes.
  Min kæreste er filminstruktør og underviser på Potemkin filmskole. Jeg selv arbejder som it-konsulent ved SkoleIT.
  Vi glæder os til at høre fra dig!
  Jeg kan kontaktes på khviid86@gmail.com eller 61693856.
  Mvh. Kasper, Linus og Katrine 😄

  Svar
 11. Solvejg Jørgensen siger:

  Hejsa – er du mon VORES NYE VEN????
  (Vi bor i Viborg/Overlund)

  VI SØGER EN NY VEN OG STABIL OMSORGSPERSON i vores familie.

  Vi er MOR og FAR. Og GRY på 7 år og
  SIRI på 4 år.

  Vi søger et fristed til vores Piger. Et trygt og omsorgsfuldt sted hvor de kan komme og hvor vi alle kan skabe en rar relation til. Vi vil gerne finde en VEN til familien.

  Mor er kronisk syg. Og vi ønsker derfor et trygt sted hvor man kan komme og være og hygge.

  Vores piger elsker at:

  Være aktive
  Være kreative
  At lytte til musik
  Dyr
  At spille spil
  At se en film…

  Det hele kan dog godt være lidt svært når mor er syg, og ikke altid kan deltage i de ting som børnene ønsker…

  Vi vil glæde os til at høre fra dig.

  Skriv gerne en mail på : solvejg84@gmail.com eller en besked på 20964249

  De kærligste håbefulde hilsner fra OS

  Svar
 12. Charlotte siger:

  Hej.
  Jeg er en 37 årig kvinde med 2 drenge på 10 og 5 år. Jeg kan desværre ikke tilbyde mine drenge nogle bedsteforældre, men ønsker for dem, at de får de samme oplevelser som så mange andre børn i form af de oplevelser en anden generation vil kunne tilbyde. Jeg ønsker også selv at indgå i relationen og forestiller mig at et par reservebedster også vil tage med os på ture m.v.
  Jeg arbejder til dagligt som socialrådgiver. Min dreng på 10 er en følsom dreng som kan lide at spille spil, bage og læse. Min yngste er en typisk 5 årig med hang til vilde lege, men kan også sagtens være med til spil. Vi bor i det nordlige Århus. Vi søger én/nogle med overskud, lyst og tid til samvær, leg og oplevelser.

  Svar
  • Si siger:

   Hej. Det er ca 3 måneder siden at du skrev dit indlæg. Har du fortsat behov for reservebedste? Vi bor ogsåi den nordlige del af Århus. Giv gerne svar på osbg@outlook.dk så skriver vi gerne mere. Mvh

   Svar
 13. Monica siger:

  Hej alle reservebedster.

  Jeg søger en reservebedste som vil hjælpe engang imellem med at bringe eller hente min datter til vuggestuen. Da jeg er enlig mor til min datter på 16 måneder og faren bor langt væk så han ikke kan hjælpe, giver det mig udfordringer med at aflevere eller hente pga mine skæve arbejdstider. Jeg bor i Viborg og arbejder også i Viborg.

  Skriv endelig hvis det lyder som noget for . .

  Svar
 14. lonnie Jensen siger:

  hej alle sammen.
  Jeg søger reservebedste/bedsteforældre til min datter på 9 måneder. Der er ingen kontakt til min datters far, og mit netværk er meget lille.
  Jeg er en enlig mor på 27 år, jeg studere inde i Randers på SOSU skolen.
  Min datter og jeg bor i et lille hyggeligt rækkehus i 8970 Havndal. :)

  Mine ønsker til reservebedste/bedsteforældre er en vedvarende og stabil relation hvor vi kan lave hyggelige ting sammen, såsom hverdagsting f.eks. gåture, spisning. indimellem en tur til vandet eller andet hyggeligt. på sigt ønsker jeg at du/i kan blive en del af vores lille familie.
  Derudover er mit ønske også at min datter kan komme på weekend hos jer. der vil være mulighed for at i ville kunne hente fra dagpleje engang imellem.

  Hvis I har interesse, kan I henvende jer på tlf.: 50 44 55 71

  Mvh
  Lonnie

  Svar
 15. Lill Blaaberg siger:

  Hej Mette.
  Dit opslag er fra marts og nu har vi snart juni.
  Søger du stadig reservebedste ?
  Jeg er pensioneret sygeplejerske, fit og fysisk og mentalt frisk. Har hus, have, hund og hest og bor i Hjortshøj, 12 km fra Aarhus centrum.
  Hvis du er interesseret er du velkommen til at kontakte mig.
  Venlig hilsen Lill Blaaberg.

  Svar
  • Kit Bøhnke siger:

   Hej Lill
   Jeg er faldet over din kommentar, da jeg søger reservebedste til mine to små piger på 3 og 4 år. Vi er en familie på fire, som bor i Hjortshøj :) Kontakt mig gerne via e-mail kit.ulrichsen@hotmail.com

   De bedste hilsner
   Kit Ulrichsen Bøhnke

   Svar
  • Sisse siger:

   Hej Lill. Du lyder lige som en bedste jeg søger til min datter på 2 år – Jeg er 34 og alene med hende og mistet begge mine forældre siden sidste år, så livet er blevet lidt tomt og ønsker så inderligt at min lille pige skal have en bedste:-) Min historie er lang, så den kan du altid få hvis du skulle have interesse. Kontakt mig endelig på shine_sbc@msn.com hvis du har lyst:-) Mvh Sisse

   Svar
 16. Nadja siger:

  Hej allesammen.
  Jeg søger en reservebedste, som har lyst til at være en del af min søns og mit liv.
  Min søn er 1år gammel, han har ikke en far og derfor ingen bedsteforældre på den side.
  Der er ikke den store kontakt til min del af familien, bortset fra nogle få stykker og derfor prøver vi nu dette.

  Lidt om os, jeg er 35år, hjemmegående (førtidspensionist). Jeg er ikke-ryger og kan ikke tåle røg (bliver utilpas) samt har allergi overfor kat. Matheo er en utrolig glad dreng, han smiler altid og er bare skøn 🥰

  Mine ønsker til en reservebedste. Du skal ønske at indgå i vores familie, også på lang sigt, da jeg ikke ønsker at Matheo skal lære nogle personer at kende som så forsvinder. Du/I må ikke have katte indendøre, da jeg er allergisk.
  Hvis du/I har hund, ska vi se om den kan med vores (en lille papillon på 10år og en bomuldshund på 7år) begge meget søde (tæver)
  Du/I må helst ikke være rygere, heller ikke hvis rygning kun foregår udendørs 😊

  Vi håber at finde en sød reservebedste som vil indgå i vores familie på lige fod med biologisk familie, tage med på udflugter, hygge derhjemme og generelt fungere som en bedste for os.

  Vi er bosat i Vellev, 8860 Ulstrup.

  Kærlig hilsen Nadja og Matheo

  Mail: nadi85@hotmail.com

  Svar
  • Jannie Kvist Uldahl siger:

   Hej Nadja..

   Jeg sad og læste din artikel på nettet, om du søger en reserve bedste.. 😊

   Jeg er mormor til verdens skønnest dreng på 11år, han bliver 12 til Julie.

   Jeg er gift, og bor i Randers, vi bor i et hus vi har lejet med vores 7 hunde, 6 små pekingeser og en mellem stor hund.

   Har jeg fanget din intresse, er du velkommen til og skrive…

   Knuzz Jannie K Uldahl… 😊😊

   Svar
  • Tovgaard siger:

   Hej. Har lige læst om jer 2. Vi bor i Hjermind. Vi har godt 3 katte. Som også går inde. Har 2 voksne børn men ingen børnebørn. Og det savner vi. Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os. Mvh Torild og Rolf Tovgaard

   Svar
   • Nadja siger:

    Kære Torild og Rolf,

    Da jeg desværre slet ikk kan tåle katte, så vil det desværre ikke kunne fungere. Kh Nadja

    Svar
  • Anette og Aksel Møldrup siger:

   Vi er et par på 60&63år Vi har 2børnebørn på 2&3år i hvert ende af landet. 2hunde på 8år papillon. Er vant til at være sammen med en bomulds 🐕 . Anette er hjemme gående. Vi bor i Vindum ved Bjerringbro. Jeg har selv boet i Vellev og kommer der en gang imellem. Så hvis du er interesseret kan vi tales ved

   Svar
 17. Ulrika Arentsen siger:

  Hej
  Jeg søger reservebedsteforældre til min datter på 8 år og min søn på 11 år. Jeg har ikke meget kontakt til min familie. Børnenes far er meget lidt involveret i deres liv, han er af afrikansk afstamning, så børnene ser sjældent den del af familien.
  Jeg drømmer om at give mine børn samme fantastisk oplevelse af bedsteforældre, som jeg selv havde som barn med mine. Så måske bare lidt selskab en gang eller to om ugen med et spil kort eller en gåtur, blive hentet fra skole. Ja, de der små ting, som får stor betydning, når man er voksen og tænker tilbage på ens barndom.😊

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg accepterer Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.