Find en reservebedste i Midtjylland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Midtjylland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

11 replies
 1. Kristian Holbek siger:

  Skanderborg

  Vi er en familie på 4,5 i Skanderborg, der søger reservebedste(r).
  Mor Gitte Julie, far Kristian, Cecilie på snart 2, Jamie på 4 og Florian på 10 (7/7 ordning).

  Vores egen familie bor langt fra Skanderborg og har ikke forudsætningerne for at kunne være stabilt eller særligt ofte tilstede.
  Det betyder også, at vi har stået alene med både det sure og det søde de sidste fire år. Vi vil derfor gerne finde en eller to mennesker, der kunne tænke sig at fungere som reservebedste for især vores to små børn. Ture på legeplads, småkage-bagning, måske hente fra institution engang imellem – hvad vi nu lige kan finde ud af sammen :-)

  Vores børn er super charmerende, sjove, underholdende, livlige, umulige, sprælske, intelligente, finurlige, elskelige og alt det som børn skal være. Men mor og far er måske liiidt trætte efterhånden ;-)

  Kunne du/I tænke jer at lære os lidt at kende?
  Så hører jeg meget gerne fra dig på holbek@gmail.com

  Svar
 2. Barbara siger:

  Vi er en familie på 3 og bor i Herning. Vores dejlig dreng Aleksander er næsten 5 år gammel. Han er en rolig dreng. Vi søger en dejlig reservebedste, der kan hjælpe os i situationer med sygdom. Vi er begge to livreddere i DGI-huset Herning og vi arbejdere også i weekender. Jeg håber, at den søde reservebedste kan findes. Jeg kan træffes på tlf. 50261330. (Send en sms til mig) 🙂

  Svar
 3. Karoline siger:

  Vi er en familie på 4. 2 skønne drenge, yngste på 11 mdr og ældste søn på 4 år. Vi søger en dejlig reservebedste, der kan være med til at skabe lidt mere ro i vores yderst pressede hverdag. Vi har begge to meget krævende jobs og pendler til arbejde. Men vi ønsker samtidig at vores skønne drenge oplever ro og nærvær i hverdagen. Hyppig sygdom og travle morgener får desværre tit stressniveauet til at stige i vores lille familie. Du vil være en reservebedste som sendt fra himlen, hvis du kan hjælpe i situationer med sygdom og fx en ugentlig aflevering, hvor drengene får lov til at hygge sig med dig ved morgenbordet. Pasning i weekenden kunne også være en mulighed. Vi er helt åbne for at drøfte betaling også.
  Vi bor i Brabrand, Aarhus
  Vi glæder os til at høre, hvad du tænker på
  karolineheeboll@hotmail.com
  Bedste hilsner
  Karoline og Martin

  Svar
 4. Helle siger:

  Hej til jer alle

  Jeg søger en Reserve forældre/bedste

  Jeg er en mor på 30 år som har mine børn på 2, og 4 år, vi bor i Funder, 10 min. fra Silkeborg
  Søger en Reserve forældre/Bedste, da jeg ingen familie har tilbage og min far gik bort for snart 2 mrd. siden. som gerne kunne blive en del af familien. Og hjælpe lidt til, og være der på en hyggeligt plan.
  Kan kontaktes på hellerichter@hotmail.com

  Mvh Helle

  Svar
 5. Ida siger:

  Hej:-)

  Jeg søger en/ et hold reserve bedste forældre til mit kommende barn. Mit kommende barn har desværre kun en bedstefar, som ikke har ressourcerne til at være bedste forælder i den forstand som jeg ønsker.

  Jeg ønsker selvfølgeligt, at du/I bliver bliver en del af mit barns liv, hvor I kan dele positive oplevelser. Med tiden, vil det også være dejligt med mulighed for pasning i ny og næ, når det hele brænder på. Jeg bor i Århus og håber at høre fra en interesseret😊

  Svar
 6. Mie siger:

  Vi er en familie på 3: mor, far og Laura på 1 år. 3 af Lauras bedsteforældre er desværre ramt af sygdom eller gået bort og vi har derfor kun en (dog fantastisk) bedstefar tilbage. Vi håber at finde en/et par, som har lyst til at være en del af vores familie og være bonus Bedste for Laura.

  Vi bor i 8960 Randers SØ ☺️
  Tlf.: 31381135
  mie_busk_soerensen@hotmail.com

  Svar
 7. Pernille Pedersen siger:

  Reservebedste søges

  Hej.
  Jeg er alene mor til en pige til på 2 år og venter en dreng til januar. Jeg søger en reserve bedste, der ikke ser det som et job, men én der på det personlige plan, føler får noget igen. Jeg ønsker én, der en gang imellem vil tager over, så jeg kan lidt “Pernille tid” og lade batterierne op. En aften i biografen kan hurtig blive en for dyr fornøjelse med en barnepige, når der kun er en økonomi. Det vil også være dejligt at have en jeg kan ringe til i tilfælde af sygdom. Jeg håber der er et skønt menneske, der vil hjælpe os.
  Vi bor i en lille by udenfor Randers.

  Mvh Pernille

  Svar
 8. Natalia og Lukas siger:

  Vi hedder Lukasz og Natalia, og vi kommer fra Polen. Vi har en sød datter på 11 måneder som hedder Naya. Vi er flyttet til Horsens for 11 måneder siden og vi har ingen familie i Danmark, derfor søger vi en bedstemor eller bedsteforældre til vores pige. Vi drømmer om at vores datter kan udviklede sig med nogle personer omkring sig som taler dansk, da vi selv er igang med at lærer dansk. Vi møder tit ældre personer som gerne vil snakke med Naya, når vi er ude og handle. Naya reagere meget positivt og det får os til at føle familiemangel for vores datter, da vores egen familie bor i Polen og sjældent kan besøge os.
  Vi vil være meget taknemlige, hvis der vil være en venlig person/par som gerne vil være bedstemor/bedsteforældre for vores datter.

  Mvh
  Natalia og Lukas

  Svar
 9. Sara Toft Jessen siger:

  Nærværende reserve-bedstemor søges :-)

  Vi er en familie på tre + hund i 8462 Harlev J. Mor på 30, far på 37 og vores søn på lidt over 2 år.

  Farmor og farfar bor længere væk, og der er desværre ingen mormor og morfar.
  Derfor søger vi en bedste i nærområdet, der kan blive en naturlig del af vores familie og hverdag.
  Èn som har lyst til hyggelige stunder med vores søn, hente tidligt fra dagpleje engang imellem, tage på ture, bruge tid med os som familie og sommetider hjælpe om aftenen, hvis vi som forældre trænger til lidt kærestetid.
  Være en naturlig del af vores liv og blive en tryg og nær bedste for vores søn.

  Som familie er vi kreative, glade for naturen/at være i haven, dyreliv, god mad og hygge.
  Vores søn er en glad, frisk, nysgerrig, humørfyldt, tillidsfuld og snakkesalig dreng.

  Vi ser frem til, forhåbentligt, at høre fra dig :-)

  De bedste hilsner
  Sara Toft Jessen
  Kan træffes på: saratoftjessen@gmail.com

  Svar
 10. Anne siger:

  Reserve bedste søges tæt på Hadsten.
  Da jeg for nyligt er blevet alene med mine 3 piger på 10,9 og snart 3 år, og hele min side af familien er fra kbh, står jeg at mangler en til de dage, hvor især den mindste har brug for nogle hygge/omsorgs timer, når dagene er lidt svære i vuggestuen.
  Og selvfølgelig også bare fordi man har lyst til nogle hygge timer.
  Skriv endelig, og lad os tage en snak om det hele, ser frem til at høre fra netop dig!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.