Find en reservebedste i København

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i København, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

28 replies
 1. Iben siger:

  Hej :)
  Jeg søger en reservebedste til min datter på 8 uger, da min egen familie desværre bor i Jylland og derfor, af gode grunde, ikke kan hjælpe til i hverdagen.

  Håber at høre fra dig.

  Svar
 2. Mads Lundquist siger:

  Godaften :)
  Jeg er en kommende enlig far til to piger, Emma på knap 3 år og Lærke som er 4,5 år. Pigernes mor er døende med cancer og har på nuværende tidspunkt uger og ikke måneder tilbage at leve i.
  Jeg skriver herinde i håb om at komme i kontakt med en (måske et par), som har lyst til at hente pigerne et par gange om ugen i børnehave og tage dem med hjem og hygge og lave mad. Jeg ville sætte utrolig stor pris på dette og jeg er sikker på at mine piger også ville nyde at få lidt tidligere fri fra børnehave et par gange om ugen. Dette ville her sikkert være med til at lette hverdagen en smule for os alle tre!
  Jeg selv arbejder fra 08-16 hver dag med antagelse af fredag hvor jeg arbejder fra 08-15.
  Vi er bosat i Brøndby Vester landsby og hvis opslaget har interesse hører jeg meget gerne fra dig/jer på 21-14-58-59 eller på mail madslundquist@gmail.com

  Venlig hilsen,
  Mads, Lærke og Emma.

  Svar
 3. Daniel siger:

  Hej med jer.

  Vi er en lille familie på 3 der bor på Vesterbro, som søger efter en reserve bedste i hovedstadsområdet.

  Vores søn Leo er 1.5 år og er en sød, kærlig, udadvendt og energisk lille fyr. Både min kæreste og min familie bor langt væk fra København, så vi håber på at etablere kontakt til bedsteforældre der bor tættere på. Jeg kommer fra Sønderborg og min kæreste, Johanna, fra Tyskland, hvilket betyder at vi ikke har familie i nærheden af os.

  Vi søger efter en langsigtet relation som kan være en del af vores familie og af Leo’s opvækst.

  Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du mener at dette kunne være noget for dig :)

  Telefon: 54556202
  e-mail: danielwthorup@gmail.com

  Svar
 4. Line Boesen siger:

  Hej Amager bedster (Amager Øst). Vi har en lille dreng på 2,10 år som har behov for daglig pasning. Vi har søgt i mange forskellige pasningsgrupper. Men endnu ikke fundet passer. Og så blev jeg mindet om reservebedster. Vi søger en tidligere pædagog, som er blid og tålmodig og har ressourcer til et barn, der har særlige behov. Vi har forsøgt 2 måneder med børnehave, men han trives ikke – kan ikke samarbejde med så mange børn. Han kan ved frustration vore udadreagerende og har svært ved den sociale kontakt med jævnaldrende. Jo ældre det andet barn, des lettere. Herhjemme er han let at være med – elsker bøger og kreative lege. Skovture og sang/musik. Hvis du føler at du ville kunne hjælpe os til at vores dejlige kvikke søn en dag vil kunne have en normal hverdag med en gruppe andre børn, vil vi være dybt taknemmelige! Bh Line

  Svar
 5. Adele siger:

  Hej alle sammen!
  Jeg er enlig mor og bor på Østerbro med mine to børn, pige på 2 år og dreng på 6 år. Far og resten af familien bor i Tyskland.
  Vi har selvfølgelig gode venner her i København og vir har også haft forskellige babysitter, men de skifter ofte fordi de er færdige med uddannelsen osv, og jeg kunne mærke at det var hårdt for børnene at vaner sig til mange nye mennesker i kort tid. Det er derfor vi søger en stabilt bonus familiemedlem :)
  Mh, Adele med Johann og Leonora
  24857634
  adelemarthaler@gmail.com

  Svar
 6. Katrine Løsmar siger:

  Hej
  Jeg søger en reservebedste til min 5-årige søn.
  En der kan lave nogle hyggelige ting sammen med ham, hjælpe med at passe ham, når han er syg.
  Når han starter i skole, så også en der kan komme ind i mellem og følge ham i skole og hente ham efter skole.

  Han er en sød og dejlig dreng, som er lidt forsigtig og gerne bruger lidt tid på at se folk an.

  Vi bor i Rødovre.

  Jeg kan kontaktes på: katrineloesmar@hotmail.com

  Svar
 7. Marie Grønborg siger:

  Jeg søger en bedste der ville kunne hente min datter fra børnehave i hverdagen

  Har en datter på 2 år.
  Vi er bosat i Silkeborg hvor behovet også ligger

  Hilsen Marie

  22143782

  Svar
 8. Juliana Restrepo siger:

  Hej!
  Vi er en familie på fire, mor, far og tvillinger, Tomas og Sofia på 2 år, og vi bor på Østebro.

  Børnenes bedsteforældre bor i udlandet, så vi savner en dejlig bedste til at hygge os sammen med, og som har lyst til at besøge hinanden i weekenderne, gå på legeplads, og være en del af familien.

  Vi er en rigtig sjov familie, da vi kommer fra tre forskellige lande, men vores børn er primært danskere, fordi selvom de blev født i Chile, har de boet her siden de var 1,5 måned gamle. Jeg taler flydende dansk med accent, og min mand er ved at lære dansk (men han taler ikke så meget endnu, haha). Jeg glæder mig at høre fra dig.

  Jeg kan kontaktes på
  Julirestrepo102@gmail.com

  Svar
 9. Stephanie Lambert siger:

  Hej,

  Jeg er en alenemor til Alma, hvem er 4 år. Jeg kommer fra England, men min datter er dansk. Vi bor i Frederiks Brygge, Sydhavn. Alma savner mere dansk i hendes hverdagen og weekenderne, så vi håber at finde en hvem skal læse, lege, tager på tur og hygge med os.

  Jeg kan kontaktes på stephjlambert143@gmail.com

  Tusind tak!

  Svar
 10. Rachel siger:

  Hi! We are an American family of 3 looking for Danish family! Mom and Dad (Rachel and Mathias) are primarily English speaking, but Eli (2 years) goes to vuggestue and is comfortable with both English and Danish. We live in Vesterbro. We are hoping to build a family here as the grandparents are in American and we can only see them twice a year. Are you someone who wants to come over for birthdays and celebrations, tell stories, and go to the zoo? rachel.stearn@gmail.com

  Svar
 11. Camilla siger:

  Hej Reserve-Bedster :)

  Vi er en lille familie på 4, mor, far, Nora på 6 og Ludvig på 4, som bor i et lille rækkehus i Herlev.
  Da vores bedsteforældre bor i Jylland, og vi ikke har nogle til rigtig at hjælpe til her, søger vi en sød og frisk reservebedste, som har lyst til at tilbringe lidt med vores børn.
  Vores drøm er en bedste, som har lyst til at være en del af familien, en som har lyst til hyggestunder og alle de ting som en bedste nu kan finde på. En gang i mellem er behovet også for at hente fra skole og børnehave. Derudover tænker vi også at vi mangler en bedste som bare gerne vil engagere sig i vores børns liv, en voksen mere som de kan se op til og opleve ting med. Én de kan overnatte hos og blive forkælet lidt ekstra hos, og en som virkelig bare har overskuddet til dem.

  Håber at høre fra dig ☺️

  Svar
 12. Signe siger:

  Hej,
  Mit navn er Signe, og jeg er solomor til lille Ingrid på 13 mdr. Vi to tøser bor på Amagerbro (i en stor lys lejlighed på 5. sal) og søger en reservebedste,.da mormor og morfar er bosat i Nordjylland, hvor jeg er fra.
  Det kunne være SÅ rart med en bedste her i København, som vil være noget for Ingrid. En som indimellem kan hente i vuggestue, trille en tur med klapvognen, tage på legeplads, i zoo og lignende og også gerne hjælpe til ved sygdom.
  Vi glæder os til at høre fra en sød, kærlig, frisk og omsorgsfuld bedste:)
  Mange hilsner fra
  Signe (og Ingrid)

  Svar
 13. Sascha Ditte siger:

  Hej Gitte & Carsten,
  Jeg ved Jeres opslag er fra sidste år og har været yderst populært :) Men nu tager jeg på trods chancen og skriver, da kemien jo også skal være rigtig, så måske jeg er heldig og I stadig søger et barn/familie at være del af.
  Jeg er solomor til Benjamin Emil, som er helt uimodståelig charmerende og næsten 3 år. Han og jeg er glade, udadvendte og positive mennesker, men vi er meget alene, da min mor døde mens jeg var i fertilietsbehandiing og stort set ikke har nogen familie. Vi bor også på Frederiksberg tæt på svømmehallen og tilbringer de fleste weekender i vores nye mikro sommerhus på Sjællands Odde. Jeg arbejder som Ledelses sekretær i indre by. Vi søger reserve bedsteforældre, som vil være del af vores liv i længden da vi begge har et stort afsavn for mere familie at holde af.
  Skriv endelig hvis det kunne have interesse – jeg ville blive så glad! Vi kunne fx mødes på en legeplads eller spise en is i området?
  Mange hilsner
  Sascha Ditte

  Svar
 14. Nikara siger:

  Hej! Elias på 15 måneder søger en reservebedste. Jeg hedder Nikara og er 31 år. Jeg arbejder til daglig med kommunikation og marketing, og arbejdstiderne kan være lidt svære at få til at passe sammen med familielivet. Elias’ far og jeg er desværre ikke sammen mere, men har et godt samarbejde, men da jeg ikke har meget familie i danmark, savner vi en reservebedste, der vil hygge med os og/eller hente i dagpleje engang imellem. Vi bor i Nordvest. Skriv endelig til os, hvis du tænker, vi kunne være et match. 😊

  Telefon: 27281037. E-mail: cherry.niks@gmail.com

  Svar
 15. Emilia siger:

  Kære bedsteforældre ,

  Jeg hedder Emilia og har en datter på 3,5 som hedder Selina . Vi har ikke familie I Denmark og derfor søger vi nogen som vi kan hygge os med sådan at vi føler at vi har familie. Desværre er samarbejdet med Selinas far rigtigt dårligt derfor ønsker vi nogle bedsteforældre som kan give Selina dejlige og hyggelige stunder .

  Kram , Emilia

  Svar
 16. Tina siger:

  Hej
  Jeg er enlig mor til 2 drenge på 5 & 8 år . Vi har ingen bedsteforældre eller anden familie der kan hjælpe til .
  Vi savner en bedsteforældre som kunne have lyst til hyggelige oplevelser sammen med drengene . Jeg er selv hårdt selv hårdt spændt for og kunne godt bruge et lille “ hul “ med god samvittighed i weekenderne ind i mellem . Evt bare et par timer . Det kunne også være lidt lektiehjælp og tidlig afhentning i FO en gang i mellem .
  Vi Bor i Gilleleje i hus med en lille hund .
  Tina, Villads og Nord

  Svar
 17. Marie siger:

  Clara på 1 år ønsker sig en reservebedste😊

  Clara har et sæt bedsteforældre og de bor i Aarhus. Derfor ønsker vi at finde en voksen person, der har ønske om at knytte sig til søde, glade, lattermilde Clara.

  Jeg, Marie har Clara alene og er selvvalgt solomor. Vi bor i Ordrup tæt på stationen og Clara går i vuggestue overfor Travbanen midt mellem Ordrup og Charlottenlund. Jeg håber vi alle tre kan skabe et venskab og den rette person ser det som en gave at være med til at se et lille menneske vokse op og opleve verden.

  Clara vil være henrykt for at du vil hente hende i vuggestuen en gang om ugen og trille hjem i klapvognen. Eller måske lave et stop i skoven, havnen eller stranden.

  Send mig en besked så kan vi tales sammen.
  Mvh Marie
  Mariedelajohnsen@gmail.com

  Svar
 18. Jasmin siger:

  Jeg hedder Jasmin og er alene med Saga på 1 år og 9 måneder. Jeg hjemmepasser Saga, men arbejder lidt ind i mellem, når der er tid til det. Min far bor i Jylland og min mor bor i Præstø – og hun kommer af og til, men der er lang vej. Jeg savner, nogen, som kan komme forbi og tage med Saga på legepladsen eller på tur 1 eller to gange om ugen i et par timer, så jeg får lidt tid til at pleje mig selv – lave lidt yoga, meditere eller arbejde lidt. Vi bor på Christianshavn i København.

  Svar
 19. Anna siger:

  Jeg er alenemor til de tre dejligste og skønneste børn/unge, hvor vi savner lidt ekstra “familie” omkring os. Ikke biologisk familie kan være ligeså værdifuldt (om ikke mere) end den biologiske, når man finder glæde og tillid i hinanden. Vi er en lille familie på mor i midten af 40erne, min søn på 12 år og to døtre på hhv. 14 og 16 år, som er bosat i Søborg. Da min familie bor i Jylland og deres far, som jeg er skilt fra ikke kunne magte både have stiftet ny familie og finde tid til de børn, vi fik sammen, stod jeg pludseligt ret alene med alt.
  Jeg har et krævende fuldtidsjob og har ofte dårlig samvittighed over ikke føle jeg har tid nok. For selvom børn er store, vil de stadig gerne lave hyggelige ting.
  Jeg forestiller mig, I er et par, som er pensioneret eller tæt på, som ikke har haft børnebørn, (eller kan rumme flere) og vil nyde tilbringe tid med børn/unge, som gerne vil snakke, hygge og tilbringe tid sammen. Enten alle tre, individuelt eller to sammen, som I finder ud af lyst til sammen. Jeg honorerer selvfølgelig udgifter til I kan lave nogle aktiviteter sammen og er taknemmelig over, at der findes mennesker, som har lysten til at give lidt af deres tid og varme.

  Svar
 20. Charlotte siger:

  Hej Gitte,

  I lyder interessante og jeg vil gerne høre mere om jer.
  Jeg er alene mor til en dejlig pige på 3 mdr og jeg bor på Østerbro. Vi har kun min mor og søger derfor reserve bedste forældre så min datter kan få glæde af flere.
  Jeg håber at gøre fra jer.
  Kh Charlotte & Celine

  Svar
  • Mikkel siger:

   Hej Charlotte,

   Jeg mødte jer i flyet på vej hjem fra Malaga idag d. 18.10.

   Hvis du vil have et lidt større netværk, så vil jeg gerne være din og celines ven.

   Kan kontaktes på mikjurs@gmail.com

   //Mikkel

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.