Find en reservebedste i København

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i København, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

41 replies
 1. Nikara siger:

  Hej! Elias på 15 måneder søger en reservebedste. Jeg hedder Nikara og er 31 år. Jeg arbejder til daglig med kommunikation og marketing, og arbejdstiderne kan være lidt svære at få til at passe sammen med familielivet. Elias’ far og jeg er desværre ikke sammen mere, men har et godt samarbejde, men da jeg ikke har meget familie i danmark, savner vi en reservebedste, der vil hygge med os og/eller hente i dagpleje engang imellem. Vi bor i Nordvest. Skriv endelig til os, hvis du tænker, vi kunne være et match. 😊

  Telefon: 27281037. E-mail: cherry.niks@gmail.com

  Svar
 2. Emilia siger:

  Kære bedsteforældre ,

  Jeg hedder Emilia og har en datter på 3,5 som hedder Selina . Vi har ikke familie I Denmark og derfor søger vi nogen som vi kan hygge os med sådan at vi føler at vi har familie. Desværre er samarbejdet med Selinas far rigtigt dårligt derfor ønsker vi nogle bedsteforældre som kan give Selina dejlige og hyggelige stunder .

  Kram , Emilia

  Svar
 3. Tina siger:

  Hej
  Jeg er enlig mor til 2 drenge på 5 & 8 år . Vi har ingen bedsteforældre eller anden familie der kan hjælpe til .
  Vi savner en bedsteforældre som kunne have lyst til hyggelige oplevelser sammen med drengene . Jeg er selv hårdt selv hårdt spændt for og kunne godt bruge et lille “ hul “ med god samvittighed i weekenderne ind i mellem . Evt bare et par timer . Det kunne også være lidt lektiehjælp og tidlig afhentning i FO en gang i mellem .
  Vi Bor i Gilleleje i hus med en lille hund .
  Tina, Villads og Nord

  Svar
 4. Marie siger:

  Clara på 1 år ønsker sig en reservebedste😊

  Clara har et sæt bedsteforældre og de bor i Aarhus. Derfor ønsker vi at finde en voksen person, der har ønske om at knytte sig til søde, glade, lattermilde Clara.

  Jeg, Marie har Clara alene og er selvvalgt solomor. Vi bor i Ordrup tæt på stationen og Clara går i vuggestue overfor Travbanen midt mellem Ordrup og Charlottenlund. Jeg håber vi alle tre kan skabe et venskab og den rette person ser det som en gave at være med til at se et lille menneske vokse op og opleve verden.

  Clara vil være henrykt for at du vil hente hende i vuggestuen en gang om ugen og trille hjem i klapvognen. Eller måske lave et stop i skoven, havnen eller stranden.

  Send mig en besked så kan vi tales sammen.
  Mvh Marie
  Mariedelajohnsen@gmail.com

  Svar
 5. Jasmin siger:

  Jeg hedder Jasmin og er alene med Saga på 1 år og 9 måneder. Jeg hjemmepasser Saga, men arbejder lidt ind i mellem, når der er tid til det. Min far bor i Jylland og min mor bor i Præstø – og hun kommer af og til, men der er lang vej. Jeg savner, nogen, som kan komme forbi og tage med Saga på legepladsen eller på tur 1 eller to gange om ugen i et par timer, så jeg får lidt tid til at pleje mig selv – lave lidt yoga, meditere eller arbejde lidt. Vi bor på Christianshavn i København.

  Svar
 6. Anna siger:

  Jeg er alenemor til de tre dejligste og skønneste børn/unge, hvor vi savner lidt ekstra “familie” omkring os. Ikke biologisk familie kan være ligeså værdifuldt (om ikke mere) end den biologiske, når man finder glæde og tillid i hinanden. Vi er en lille familie på mor i midten af 40erne, min søn på 12 år og to døtre på hhv. 14 og 16 år, som er bosat i Søborg. Da min familie bor i Jylland og deres far, som jeg er skilt fra ikke kunne magte både have stiftet ny familie og finde tid til de børn, vi fik sammen, stod jeg pludseligt ret alene med alt.
  Jeg har et krævende fuldtidsjob og har ofte dårlig samvittighed over ikke føle jeg har tid nok. For selvom børn er store, vil de stadig gerne lave hyggelige ting.
  Jeg forestiller mig, I er et par, som er pensioneret eller tæt på, som ikke har haft børnebørn, (eller kan rumme flere) og vil nyde tilbringe tid med børn/unge, som gerne vil snakke, hygge og tilbringe tid sammen. Enten alle tre, individuelt eller to sammen, som I finder ud af lyst til sammen. Jeg honorerer selvfølgelig udgifter til I kan lave nogle aktiviteter sammen og er taknemmelig over, at der findes mennesker, som har lysten til at give lidt af deres tid og varme.

  Svar
 7. Maryam siger:

  Kære reservebedste,

  Jeg hedder Maryam, og jeg er mor til Noyan på 11 år. Jeg kom til Danmark sammen med min mand og vores søn Noyan for ca.5 år siden. Noyan savner sin mormor. Det ville være rart hvis han kan få besøg og samvær af en sød reservebedste, som kan læse en barnebog eller lege og snakke med ham, så får han trænet Dansk sprog, og lærer at skabe gode relationer med andre voksne, og ikke føler sig ensom. Jeg har brug for dig en time om ugen, vi kan godt aftale at Dig og Noyan ses på biblioteket eller hjemme hos os. Vi bor i Søborg.
  Min e-mail adresse er myrahpeyma@gmail.com.
  Skriv gerne til mig hvis du er interesseret.
  På forhånd tak.

  Mvh.Maryam

  Svar
 8. Jannie siger:

  Hej alle på denne side
  Jeg tager mig den frækhed at skrive her selvom jeg godt ved, at det er lidt udenfor skiven. Men eftersom jeg ved, at der er mange børnefamilier i Kbh som oprindeligt er fra Jylland/Fyn (har selv været en af dem), så fik jeg en tanke om at der måske så sidder nogle gode reservebedste-kræfter på Fyn som gerne vil være bedster i hverdagen en gang i mellem. Måske er det et longshot, MEN jeg mangler pt. nogle reservebedster i nærheden af Svendborg. En 13 årig dreng mangler netværk. Han er anbragt og har ikke noget familie.
  Jeg kommer fra en organisation der hedder Mentorbarn og vi etablerer relationer mellem anbragte børn og frivillige familier. Jeg har ledt efter det rigtige til ham her i noget tid, og jeg kan ikke rigtig finde det der passer. Netværk er jo en skøn ting, så da jeg faldt over denne side tænkte jeg, at det kunne jo være at der var nogen der lige netop kendte en Lone og Poul, der bor omkring Svendborg. Måske har de et sted hvor der er noget plads og hvem ved, måske har Poul en havetraktor der kan køres lidt på og et værksted hvor der kan laves et fuglehus. Jeg drømmer på den unge fyrs vegne :-) Skriv gerne til mig hvis i kender nogen som kender nogen. Jannie@mentorbarn.dk
  Hej hej og rigtig god weekend.

  Svar
 9. Hanieh siger:

  Kære bedsteforældre,
  Jeg søger en reservebedste for mine to piger, for at mine piger får en god relation til en anden voksen i deres liv end deres forældre. Med tiden skal det være en der har lyst til at hente mine piger tidlig fra institution og tage dem ud på opdagelse. Vi er en stille og rolig familie, der bor i Vallensbæk Strand med ingen bedsteforældre i nærheden.
  Kontakt mig gerne på Hani_kashefpour@yahoo.com hvis du er interesseret.
  Med venlig hilsen
  Hani

  Svar
 10. Nicoline siger:

  Hejsa
  Vi, min søn Kalle på 7mdr. og jeg, søger en reserve bedste her i Kbh. Vi bor selv på Amager, og har ingen bedsteforældre herovre da jeg oprindeligt er fra Randers.
  Til en start ønskes der blot at Kalle kan få sig nogle ekstra personer i sit liv, som han kan føle er hans. På sigt kunne det være dejligt, hvis der blev muligheder for ture, så som biograf, stranden, skoven osv.
  Vi glæder os til at høre fra en forhåbentlig kommende bonus i vores liv
  De bedste hilsner Nicoline (og Kalle)

  Svar
  • Ditte siger:

   Hej Nicoline.
   Søger du stadig en reservebedste? Der er jo gået lidt tid. Skriv hvis du gør.

   Svar
 11. Dorte siger:

  Hej reservebarnebarn,
  Jeg er 56 år gammel, har i mange år arbejdet i København og bor hos min kæreste i Husum, men har beholdt min lej i Randers, da jeg inderst inde er jyde :-)
  Min kæreste har 2 børn og 2 børnebørn, men jeg føler, jeg har overskud til at være noget for et bonus barnebarn og prøver derfor denne side.
  Jeg arbejder fuld tid, så jeg kan ikke hjælpe ved f.eks. sygdom.
  Mit ønskescenarie er at få kontakt til et barn i alderen 8-10, som jeg kan tage med i bio, i zoologisk have og andre fornøjelser. Som måske kan komme og spise med hos os og tilbringe nogle timer.
  Jeg kan kontaktes på dola@godmail.dk
  mvh Dorte

  Svar
 12. Diana Diez Christiansen siger:

  Hej :-)
  Vi er en lille familie, bosat på Nørrebro, bestående af Alicia 5år, Oliva 7 måneder, far og mor. Vi drømmer om en eller flere synlige voksne i vores pigers liv, som de kan få en nær relation til.
  Mormor bor langt væk og kommer kun 2 gange om året. Farmor og farfar bor 4 timer væk og har i forvejen 7 andre børnebørn, så det bliver kun til et kort visit et par gange om året.
  Vi drømmer om at møde en bonus bedste, tante, onkel, der har lyst til at spise med engang imellem.(måske en gang om ugen?) Gå på legeplads, læse bog, bage boller, gå en tur på Nørrebro eller måske komme forbi og plante gulerødder, drikke kaffe eller lege butik i vores kolonihave I Glostrup.

  Vi glæder os til at høre fra dig.
  Venlig hilsen
  Alicia, Oliva, Mads Peter og Diana

  Tlf 26685223
  dianadk@gmail.com

  Svar
 13. Camilla siger:

  Hej Jeg hedder Camilla jeg er 35 år, mor til tre pige på 12, 9 og en lille en på snart 2år.
  Jeg er sygemeldt med stress efter endt forhold med den mindste far.
  Jeg søger reserve bedste til min mindste og gerne os de to store.
  Jeg har brug for hygge stunder og hjælp i nogle timer, da jeg er alene fuldtid med min lille pige på snart 2 år. Jeg mangler rigtig meget hyggen i at kunne tage hjem og besøge bedste forældre, gå tur, tage i zoo og spise mad sådan nogle familie ting. En bedste forældre der har lyst til at hente fra vuggestuen og tage på legepladsen.
  Vi opholder os i valby.
  Håber rigtig.meget der er en bedste forældre der har lyst til at være en del af os.

  Svar
 14. Diana siger:

  Hej Jeg hedder Diana
  Vi er en unge familie på 5 der bor i Brønshøj, der søger en bedste til vores 3 søde og velopdragent børn på henholdsvis Adam 2 og Maria 5 år og en Lamar på 11 år, der gerne vil være en del af familien.
  Da børnenes bedsteforældre bor i udlandet, så vil vi gerne have en dejlig bedste de kunne hygge med her i nærheden og besøger hinanden i weekenderne osv..
  Håber dette fanger nogens interesse og vi kan snakkes samme 🤞🤞
  Vil du/I hører mere skriv venligst en e-mail til os : e.mouallem1@gmail.com

  Mvh Diana og Ibrahim

  Svar
 15. Eliana Castane siger:

  Hi!
  I am Leo’s mom and we are living in Søborg. Leo is 16 months a d kid super extrovert, who likes to smile, to play and to talk with everybody.
  I am from Argentina and his father from Serbia, but we are separate. We don’t have more family here than just us.
  I would love Leo has the opportunity to bring funny moments, love and smiles to somebody else… I speak spanish and English (trying to learn danish, as well) and hes going to vuggestue, so also wouls be nice you can talk the same language…

  I would love to hear about you and have the opportunity to meet…
  write me to
  eliana.castane@gmail.com

  Have a lovely day, dear grandparents 😊

  Svar
 16. Marianne Møller siger:

  Hej Elenor. Vi er en lille familie på tre med min søn på 4 1/2, der er enebarn. Jeg ved ikke, om du har fundet en reserve bedste? Men min søn kunne nok godt tænke sig at lege med en (ældre) pige en gang i mellem efter børnehave og/eller i weekenden. Hvis du/din datter ville gide det, så kunne vi måske hjælpe på den måde engang i mellem. Måske kunne vi også hjælpes ad. Vi bor på Nørrebro. Evt. kunne vi mødes over en kop kaffe og snakke lidt. Email moeller_marianne@hotmail.com

  Svar
 17. Mel siger:

  Hej! Jeg er en enlig udenlandsk mor, og jeg har en søn på et år. Vi har ikke mere familie på landet, og livet er meget ensomt. Det ville være dejligt for min søn at få flere mennesker, der er en del af hans liv, i hverdagen og som gerne vil bruge tid sammen med ham. Jeg taler dansk på et grundlæggende niveau. Men jeg taler engelsk og spansk.
  Hvis du har lyst til at kontakte os, kan vi tale på engelsk og lidt dansk.
  skriv til : fym2022es@gmail.com :)

  Svar
 18. Frauke siger:

  Hej
  Vi er en familie på Amager tæt på Lergravsparken. Mor og far med en pige på 4 og en dreng på 7 år. Vi savner en rigtig voksen i hverdagen og weekenderne som kan spille spil, læse en god bog, hygge og fortælle røverhistorier, tage en tur i zoologisk have. Vi savner en voksen som kan være en del af familien i mange år frem.
  Ring eller skriv endelig – f.viskum@gmail.com eller 21620550

  Svar
 19. Sofie Øder Rasmussen siger:

  Vi er en lille familie som bor i lyngby. Vores børn er 2,5 år og 11 måneder.
  Både min kæreste og jeg har mistet en forældre da vi var unge og de resterende to har ikke overskud til at være nærværende bedsteforældre for vores børn.

  Vi har stort ser altid været meget alene omkring vores børn og har savnet nogle der var der og som kom forbi i tide og utide fordi de ikke kan lade være og som kan være noget særligt for vores familie.

  Det har til tider været en meget ensom opgave at være forældre, så det er gået ud over parforholdet da vi mangler overskud.

  Vi håber på at finde, gerne et par som kan både være noget for os forældre- som en form for sparringspersoner og nogle varme bedsteforældre der gerne vil deltage i vores børn liv og se dem vokse op.

  De kærligste julehilsner
  Sofie og Kristian

  Kan kontaktes på mail: Sofie-oeder@hotmail.com og mobil: 30298074

  Svar
 20. Trine siger:

  Kære varme
  Vores datter Helene er 2,5 og skal snart starte i børnehave. Vi er en lille familie som har været udfordret da vi mistede Helenes lillesøster sidste forår. Vi har ikke haft vores forældre til at bære og til at tage del i Helenes liv. Vi savner en omsorgsperson at dele kærlighed og gode stunder med. Vi savner at Helene får en anden voksenkontakt en blot sin mor og far. Helene er glad og fuld af fart hun elsker at lege og læse bygge huler og male og tegne vi bor på Frederiksberg i en lille lejlighed. Men her er hjerterum og varme. Kærlig hilsen Trine Christoffer og Helene

  Svar
 21. Michele siger:

  Hej Reservebedste
  Jeg hedder Daniel og jeg er 13 mdr gammel.
  Jeg har ingen bedsteforældre, hverken fra min mor eller fars side. Til sommer skal jeg være storebror til en lillesøster eller en lillebror.
  Jeg bor sammen med min mor og far i Hellerup (lejlighed med elevator) og hver anden uge kommer mine to dejlige store bonus søskende (15 og 17 år).
  Jeg skriver her, fordi jeg sådan ønsker, at fine den bonus bedste.
  De andre børn i vuggestuen bliver ofte hentet af deres bedsteforældre, jeg har også hørt, at de kommer med hjem og leger og hygger med dem – det har jeg aldrig prøvet og jeg håber sådan at kunne finde en sød og kærlig bonus bedsteforældre til min familie.

  Hvis det er dig, så skriv meget gerne til min mor på mail: michelerefstrup@gmail.com

  Jeg glæder mig meget til at se dig

  De kærligste hilsner
  Daniel og min mor og far (Ulrik og Michele)

  Svar
 22. Michael Jessen siger:

  Kære Reservebedste.
  Jeg er enlig far til en skøn pige på snart 5 år. Jeg står med det hele selv, og har ikke det store netværk eller familie. Jeg skriver her fordi min datter snart fødselsdag, og det største ønske jeg kunne give hende, var en reservebedste, der havde tid og lyst til at tilbringe noget tid med hende bare engang imellem, for det savner hun virkelig meget 🌸🙏
  Vi bor i Valby, tæt på Hvidovre

  Mvh Michael Jessen

  Svar
  • Liv siger:

   Hej Michael

   Jeg er ikke en reserve beste. Men jeg er solomor til 2 piger på 2 og 4, så måske kunne vi hjælpe hinanden?

   Vi bor på vesterbro og åbner gerne mit hjem for et ekstra barn. Mine piger mangler os lidt en mandlig rollemodel, da deres far er fraværende. Men alt handler jo om kemi.
   Men så dit opslag og tænkte ja måske

   Mvh liv

   Svar
 23. Nora Jensen siger:

  Hej 🌸
  Jeg søger en reservebedste til vores familie.
  Jeg er mor til 3 søde og velopdragent børn på henholdsvis 4, 10 og 13 år.
  Vi er nye i København og har derfor ikke et netværk eller familie i nærheden.
  Vi søger en bedstemor der kan blive en del af vores familie, en som måske også mangler børnebørn i sit liv.
  Vi bor på Østerbro. Jeg vil meget gerne uddybe i en senere samtale. Håber at høre fra jer 🤗

  Med venlig hilsen

  Nora

  norajensen603@gmail.com

  Svar
 24. Heidi siger:

  Hej Gitte og Carsten,

  Jeg er Mor til Esther på 17 måneder – vi bor også på Frederiksberg :)
  Esther har skønne bedsteforældre, mostre, kusiner m.fl., men de bor alle i Ribe og desværre bor vi så småt, at det er svært for dem at komme på besøg. Jeg er klinisk diætist og har arbejdet indenfor ernæring i 20 år. Nu er jeg begyndt at studere igen, i håb om at det giver mere tid til at være Mor for Esther. Vi har mange venner, men ingen der kan hjælpe i hverdagen hvis Esther er syg og jeg skal i skole. Det ville være skønt med et sæt reservebedsteforældre lige om hjørnet, som Esther på sigt selv kunne besøge og som kunne være kærlig back-up ved sygdom. KH Heidi

  Svar
 25. Gitte Lind siger:

  Jeg Gitte og min kæreste Carsten søger os som reservebedste forældre til en familie hvor vi har overskud og lyst til at passe børnene når der er behov for det, lege med dem, give omsorg. Vi ønsker at blive. en del af familien med at besøge hinanden, have oplevelser sammen.

  Carsten er 67 år og er gået på pension, og Gitte er 62 år og går inden længe på pension. Vi bor i København på Frederiksberg. Vi håber at høre fra jer.

  Svar
  • Julie siger:

   Hej Gitte
   Er der nogle der har meldt sig?
   Ellers så lyder i som de perfekte reserve bedster for os ❤

   Håber på at høre fra dig – så kan jeg fortælle lidt om os og vores familie ❤
   Du er velkommen til at skrive eller ringe på 22916189
   De bedste hilsner Julie

   Svar
  • Line siger:

   Hej Gitte og Carsten
   Det lyder bare så skønt det I skriver om at blive en del af en familie med børn :-)
   Jeg hedder Line er solomor til 2 skønne unger; Tilde på 6 år og Tias på 3 år. Vi har en meget lille familie og omgangskreds og kunne bestemt godt tænke os at udvide familien med nogle omsorgsfulde og nærværende bedsteforældre.
   Jeg er lidt usikker på hvorvidt I kan se mine kontaktoplysninger her, men vil blive rigtig glad for at høre fra jer :)
   Kh. Line

   Svar
  • Anne Holst siger:

   Kære Gitte og Carsten

   I har sikkert fundet en sød familie at være bedste for, ellers er vi meget interesserede.

   Jeg er blevet alene, næsten fuld tid, med mine skønne børn, Ida 7 og Morgan 5. Deres far har nogle udfordringer der gør, at de ikke ser ham så meget som de gerne vil. Vi bor i Storkøbenhavn og bedsteforældrene bor hhv. i udlandet og på Bornholm, så dem ser vi ikke så meget i hverdagene.

   Børnene og jeg kunne godt bruge nogle kærlige og stabile voksne, til at tage med på ture, hygge og ind i mellem give mig en pause i hverdagen.

   Bedste hilsner Anne.
   Mobil: 21814074

   Svar
  • Liv siger:

   I har fået mange fine henvendelser, jeg må se om jeg kan gøre det lige så fint.

   Jeg er for nyligt blevet alene med mine to piger på 2 år og 4 år. To energiske piger med stort temperament i alle retninger. To kærlige sjove piger. Min store har stor interesse i tøj og ville dø for en der vill bage og lave mad med hende.

   Vi bor på vesterbro og de går i institution bag Rådhuspladsen. Der tager vi ofte metroen til.

   Og nå ja jeg er sygeplejerske med sparsom kontakt til mine forældre. Den ene bor på Færøerne og den anden er syg.

   Mvh Liv

   Svar
  • Charlotte siger:

   Hej Gitte,

   I lyder interessante og jeg vil gerne høre mere om jer.
   Jeg er alene mor til en dejlig pige på 3 mdr og jeg bor på Østerbro. Vi har kun min mor og søger derfor reserve bedste forældre så min datter kan få glæde af flere.
   Jeg håber at gøre fra jer.
   Kh Charlotte & Celine

   Svar
  • Sascha Ditte siger:

   Hej Gitte & Carsten,
   Jeg ved Jeres opslag er fra sidste år og har været yderst populært :) Men nu tager jeg på trods chancen og skriver, da kemien jo også skal være rigtig, så måske jeg er heldig og I stadig søger et barn/familie at være del af.
   Jeg er solomor til Benjamin Emil, som er helt uimodståelig charmerende og næsten 3 år. Han og jeg er glade, udadvendte og positive mennesker, men vi er meget alene, da min mor døde mens jeg var i fertilietsbehandiing og stort set ikke har nogen familie. Vi bor også på Frederiksberg tæt på svømmehallen og tilbringer de fleste weekender i vores nye mikro sommerhus på Sjællands Odde. Jeg arbejder som Ledelses sekretær i indre by. Vi søger reserve bedsteforældre, som vil være del af vores liv i længden da vi begge har et stort afsavn for mere familie at holde af.
   Skriv endelig hvis det kunne have interesse – jeg ville blive så glad! Vi kunne fx mødes på en legeplads eller spise en is i området?
   Mange hilsner
   Sascha Ditte

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.