Find en reservebedste

På borneborn.dk formidler vi gerne kontakt mellem mennesker, der er interesseret i at få eller at være reservebedster.

Vi vil også meget gerne høre om erfaringer med reservebedsteforældre, både gode og dårlige. Og gode råd om hvordan det kommer til at blive en glæde for alle er særligt velkomne.

NB! Hvis du sender et indlæg, hvor du søger reservebedste, eller gerne selv vil være det – HUSK at skrive din mailadresse eller telefon i indlægget, altså i selve teksten.

Søg i den region hvor du bor – klik på et link neden, så kommer du videre. Dit skriv bliver slettet efter ca. et halvt år. Send mig en mail, hvis du ønsker det slettet før.

Find reservebedste i Nordjylland

Find reservebedste i Midtjylland

Find reservebedste i Sydjylland/på Fyn

Find reservebedste på Sjælland

Find reservebedste i København

5 replies
 1. Rikke siger:

  Hejsa
  Jeg søger en reservebedste til min datter Ella på snart 2 år. Jeg selv hedder Rikke er 41 år, skolelærer og solomor til Ella. Vi bor en i lille landsby lige uden for Køge.
  Ellas mormor har desværre fået konstateret alzheimer og morfar har KOL, så vi savner et ekstra bedster der har energi og overskud til at hygge med os og være med til at give Ella en ekstra tur på legepladsen eller hvad vi kan finde på. 😊
  Hvis det kunne have interesse så skriv gerne til mig på rikkewj@hotmail.com
  Mvh Rikke

  Svar
 2. Tiina Tikka siger:

  Hej,

  Vi er familie på 5, mor, far og drengene på 8 og på 5 og en lille pige på 4 måneder fra Århus.
  Jeg kommer orginal fra Finland og min mand/børnenes far er original fra Gambia og pga det har vi ikke så stårt netværk her i Danmark. Så søger vi en reserve bedste/bedsteforældre, som savner børn i deres liv og som gerne vil være blive en del af familien. En/nogle som gerne vil være med til at lave noget med børn fex. tage på legepladsen, på tur osv.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig, vores kommende bedste 😊

  Jeg kan kontaktes bedst via SMS på nummer 28898173.

  Mvh Tiina

  Svar
 3. Tanja siger:

  6600 Vejen

  Hej. Jeg er en kvinde på snart 36 år, enlig mor til de skønneste og kærligste børn Freja på 7 år og Sebastian på 5 år. Jeg er for nyligt blevet skilt fra deres far og derefter er det virkelig gået op for mig hvor lille et netværk jeg har. Da det var hans forældre der var der mest for os og jeg nu ikke længere er en del af deres, så føler jeg mig meget alene i det hele.

  Så derfor søger jeg en reservebedste/evt et par reservere bedsteforældre som ønsker at være en del af vores lille familie, både for børnene men også for mig selv.

  Jeg håber på nogen i nærheden af Vejen kunne have interessen.

  Kærlig hilsen Tanja, Freja og Sebastian❤️

  Svar
 4. Henrietta Ann-Sofía Bonde siger:

  Kære kommende reservebedster,
  Vi er en familie på 5, som leder efter en kærlig, rummelig og tålmodig bedsteforældretype at kunne trække lidt på til hjælp, pasning og samvær af vores dejlige lille 3årige Asbjørn i weekender og evt også hentning engang imellem i hverdagene.

  Familien består af mor Henrietta, far Jakob, lille Asbjørn og to store teenagepiger fra fars side, som bor hos os på halv tid. Asbjørn har en hjernefejl, hvilket betyder, at han er langsom i sin udvikling. Han er netop ved at lære at gå, har næsten intet sprog, men han er super god til at vise og fortælle, hvad han vil og ikke vil, på andre måder. Han har også udviklet epilepsi, som han er medicineret for.

  Asbjørn er en sød, kærlig og nysgerrig lille dreng. Men det kræver, at man er indstillet på at lære at passe et barn med nogle særlige behov. Vi forældre er selvfølgelig klar med en grundig indføring i hans behov, og vi hjælper dig med at tyde hans signaler og hvad han er klar til. Asbjørn går i specialbørnehave i Valby, hvor vi også er bosat.

  Hvis det lyder som noget for dig/jer, så kontakt mig på tlf 22295589 eller send mig en mail på henriettabonde@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Kærlige hilsner,
  Henrietta og Jakob

  Svar
 5. Bettina siger:

  Hej.
  Søger reservebedste eller reservebedsteforældre.
  Jeg er alene mor til 3 drenge. 2 store. En på 17 år. En på 15 år og en efternøller 19 måneder.
  Sagen er den at jeg alene med mine børn og mine familie ikke har tid til at ses ret meget og mine drenges far bor på Gran Canaria og ham har de næsten ingen kontakt til. Så jeg søger en reserve bedste, som savner børn i deres liv og som gerne vil være blive en del af familien. En/nogle som gerne vil være med til at bringe smil og glæde ind i vores liv.
  Vi bor i Rødovre og vi glæder os til at høre fra dig/jer.
  Mvh Bettina

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.