Reservebedste – reservebørnebørn

Mennesker har vel aldrig flyttet så meget rundt som nu. Der kan være kontinenter mellem familierne, og det er ikke usædvanligt at bedsteforældres børnebørn bor i Kina, Italien eller Brasilien. Internet osv. til trods kan det være svært at holde en ordentlig kontakt.

På borneborn.dk tror vi på at kontakt mellem generationerne er godt for alle. For de enkelte mennesker betyder det gode oplevelser og glæde sammen med andre. På samfundsplan skaber det tolerance og tryghed. Ældre holder sig orienteret om samfundets udvikling ved at lytte til og forstå, hvad børn og unge tænker og går op i. Det holder sindet ungt og modvirker “træhjerne”. Børn og unge har godt af de ældres erfaringer, af at vide, at verden så anderledes ud for ikke ret mange år siden.  Det modvirker historieløshed.

Derfor vil vi gerne bidrage til at skabe kontakter mellem familier og bedster. Men som al kontakt er det ikke altid bare nemt og kærlighed ved første blik – læs mere om overvejelserne her.

Og sæt din annonce ind her. Husk kontaktdata!

Reservebedste – hvordan gik det?

Hvis du er en af dem der har søgt efter en reservebedste, eller du selv har været det, vil vi meget gerne høre fra dig. Både hvis det er gået godt, og hvis det er gået dårligt. Hvad har du tænkt og følt undervejs? Hvordan har dine børn reageret? Skriv og fortæl til ditte@borneborn.dk.