Børnebørn er ingen selvfølge

Måske har du ikke selv børn, måske vil dine børn ikke være forældre. Nogle har børnebørn, men har ikke så meget kontakt med dem. De synes måske at rollen som bedsteforældre ikke siger dem noget, og vil helst være fri. Man kan i øvrigt også blive stresset af at skulle være den perfekte bedste!

Hvis børnebørnene bor langt væk, kan det blive en udfordring bare at lære dem at kende. Andre kan simpelthen ikke sammen, og kontakten stopper helt, som beskrevet i denne svenske artikel. Relationerne kan være så svære at håndtere, at det bliver lettest at bare holde sig væk. Jeg tror ikke at nogen inderst inde synes at det er lykken, og der findes faktisk hjælp at hente, hvis man ønsker det.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.