Der er blevet mindre mobning i skolerne

 

For 10 år siden viste undersøgelser, at hvert fjerde af de store skolebørn blev mobbet. Det var langt flere, end i de øvrige nordiske lande. Den nye skolebørnsundersøgelse viser, at det er blevet meget bedre, i hvert fald i skolerne.

Der blev sat mange ting i værk, da der kom fokus på mobning og på hvor hårdt, det kan ramme børn. Der blev snakket om mobning på skolerne og i klasserne. Skolerne indførte mobbepolitik. Forældre blev opfordret til at tale med deres børn om mobning, allerede da børnene kom i børnehave. Og ikke mindst var det effektivt, at de voksne trådte i karakter og gjorde det klart for børnene, at mobning simpelthen ikke var en acceptabel adfærd.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.