Sluk fjernsynet!

Hvis du lader fjernsynet stå og køre i baggrunden derhjemme, risikerer du at få en dårligere relation til dit barnebarn. Uanset at I ikke kigger eller lytter aktivt, så tager det noget af opmærksomheden. Og så bliver I altså mindre opmærksomme på hinanden, taler mindre sammen og og hører ikke ordentlig efter. Det går ud over jeres samspil, og børn har brug for et godt og nærværende samspil med voksne. Børn, der ikke får det, bliver i større udstrækning end andre adfærdsvanskelige. Læs artiklen om det forstyrrende fjernsyn på Videnskab.dk.

Det er nu ikke kun samspillet mellem børn og voksne, der bliver lidende af et kørende fjernsyn. Det gælder alle relationer. Der er masser af gode programmer i fjernsynet, så det handler ikke om at droppe det. Men det handler om at tage aktivt stilling til, hvad I vil se, og så koncentrere jer om det. Og slukke, når det er slut…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.