Det er hårdere er nogensinde at blive mor

Trods at sikkerhed og social tryghed omkring graviditet og fødsel er blevet bedre end nogensinde, er der flere nyvordne mødre, der bliver deprimerede. Ønsket om en superkontrolleret tilværelse passer dårligt sammen med at have et lille barn.

Kan man ikke blive gravid kan man få hjælp, chancen for at få et raskt barn har aldrig været større, forældreorloven er blevet længere. Men i dagens samfund er kontrol et mantra, og nutidens kvinder prøver på at gøre alt perfekt og have check på alt, medens det ukontrollerbare opleves som skræmmende og farligt. Berlingske skriver, at dette måske forklarer at antallet fødselsdepressioner tilsyneladende stiger. Klik på linket og læs hele artiklen.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.