Sofakartoffel

Overvægtige børn bliver sofakartofler

Hvad er det, der gør børn overvægtige – for meget mad eller for lidt motion? Et engelsk forskerhold har fulgt 200 børn i op til 10 år.  Hvert år målte man dels børnenes fedtprocent, dels hvor fysisk aktive, de var. {jcomments off}

SofakartoffelDet viste sig, at hvis børnene blev overvægtige, blev de efterhånden mere stillesiddende, holdt f.eks. op med at dyrke sport. Måske fordi de var flove over deres vægt, måske fordi det var for anstrengende for dem at motionere. Så det understreger endnu en gang, at det er for mange kalorier, der er skyld i overvægt. Vil du tabe dig, skal du spise mindre – men hvis du vil blive sundere og føle dig bedre tilpas, skal du motionere. Du kan læse mere om undersøgelsen af overvægtige børn her.

 

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.