Mobning paa nettet

Dit barnebarn kan blive mobbet på nettet

Hvis der er en i klassen, man ikke kan lide, kan man oprette en “hadegruppe” på Facebook og få andre til at melde sig til den. Man kan også aftale, hvor og hvornår vedkommende skal have tæsk.

Mobning paa nettet

 

Mobning over nettet bliver hurtigt meget ubehagelig og grov. Forestil dig, hvordan det er at være barn, og vide at der er hadegrupper mod dig med over 100 medlemmer! Ville du føle at det var trygt at gå til skole om morgenen? Ikke underligt at børnene bliver angste, får ondt i maven og ikke kan sove. Læs artiklen i Jyllandsposten om mobning på nettet, og husk så at snakke med dit barnebarn om hvad han eller hun laver på computeren.

For at beskytte mod mobning har mange hjemmesider tilknyttet moderatorer. Det er en slags gårdvagter, der griber ind, hvis sproget bliver for grovt og kommentarerne for barske. De er også uddannet i at spotte pædofile, der forsøger at få kontakt med børn på nettet. Det er Red Barnet, der står for uddannelsen af moderatorerne.

 

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.