Børn skal ikke have fjernsyn på værelset

Du vil sikkert gerne glæde dit barnebarn, når du kan. Og når han nu gerne vil have fjernsyn på værelset – skal du så købe et til ham? Nej – det ville være en bjørnetjeneste (af den oprindelige slags). {jcomments off}

Børn med TV på værelset sover dårligere end andre børn, og de klarer sig dårligere i skolen. De har mindre kontakt til forældrene og andre familiemedlemmer, og de er mindre fysisk aktive og dermed mere overvægtige. TV kan påvirke deres psykiske udvikling negativt, men omvendt kan oplysningskampagner i fjernsynet også på virke dem i positiv retning. Den amerikanske børnelægeforening anbefaler, at børn under 2 år slet ikke ser fjernsyn, så her fik Teletubbies det røde kort. Læs også om børn og fjernsyn i sundhedsplejerskernes blad.

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.