Ti lige stille, mor er online

Børns brug af computere og mobiltelefoner har længe været et emne til diskussion, men hvad med forældre? Hvordan er det for børnene, når de ikke kan få forældrene i tale, fordi de hænger ved skærmene?

Ja, så bliver børnene frustrerede og kede af det. Det er værst, når mor eller far ikke kan slippe mobilen under måltiderne eller når børnene bliver hentet fra skole eller aktivitet. Det er måske på de tidspunkter, børnene særlig forventer kontakt og interesse fra forældrene? Undersøgelsen, der er citeret i NY Times, understreger igen at det er vigtigt med regler for skærmtid.

 

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.