Nu bliver også kinesiske børn fede

Overvægt i barnealderen er farlig for barnets helbred på sigt, og derfor vigtig at sætte ind imod. En kinesisk forskergruppe har undersøgt børn under 18 år i Peking, og fundet at hvert femte vejer for meget. Hvorfor?

Ja, gruppen forsøgte også at finde frem til årsagerne, og fandt, at de tykke børn havde en livsstil, der er kendt for at øge risikoen for overvægt: For meget tid ved fjernsyn og computer, for meget fastfood, snacks og alkohol, for lidt søvn og for lidt fysisk aktivitet. Ligesom her hjemme, altså. Her er der plads til en indsats for bedsteforældre, der ønsker deres børnebørn et langt og godt liv.

 

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.