Ud i trafikken med ungerne

Børn er ikke så gode til at cykle i trafikken som tidligere. De får simpelthen ikke træning nok. Det, de især ikke er gode til, er at se sig for når de stopper og skal dreje, og det øger risikoen for uheld, skriver Urban.

Forældrene har måske ikke tid til at træne med deres børn mere, og de bliver i langt større grad end tidligere kørt i skole og til aktiviteter. Det er negativt både for miljøet og for børnenes kondi. Hvis du vil lære dit barnebarn at komme rundt på cykel, kan du hente rigtigt mange gode råd hos Dansk Cyklistforbund. Og her er en anden artikel om børn som cyklister. Det er jo sjovt at cykle, og det er lidt synd, at mange forældre ikke tør slippe deres afkom ud på jernhestene på egen hånd. Læs om cykelglæde for børn her.

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.