Vi vil have svigerbørn med vores egen religion

Politiken har spurgt kristne og muslimske danskere, hvordan de stiller sig til at deres børn får en kæreste med en anden religion. Det vil man meget nødigt i begge lejre. De må dog meget gerne have venner med anden religion.

Men både kristne og muslimer mener det ville blive for vanskeligt, hvis børnene skulle danne familie med en med anden religion, og at det ville føre til alt for store meningsforskelle mht børneopdragelse og familieliv. Læs artiklen i Politiken og den lange og til tider indædte debat om par med hver sin religion.

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.