Ældre mennesker har det bedre end de midaldrende

At være i fyrrerne er en veritabel nedtur – efter 50 bliver det meget bedre. Mennesker der er fyldt halvtreds er lykkeligere end unge voksne, viser engelsk og amerikansk forskning. De bekymrer sig mindre og fokuserer mere på de positive sider af tilværelsen.

Det gælder, selv om de jo er ved at komme i en alder hvor alskens sygdom og nedgang truer. Ældre, der husker tilbage på den tid der er gået, har også færre negative minder end unge, og de er bedre til at styre deres følelser. Forskerne forklarer deres resultater med, at ældre har lært deres begrænsninger at kende, har lagt låg på uopnåelige drømme og efterhånden er glade for blot at være i live! Artiklen er fra the Guardian. Faktisk er selv Henrik Nordbrandt efterhånden ramt af glæden ved tilværelsen, siger han i et interview i Politiken.

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.