Snak med dit barnebarn

Det er pragtfuldt, når de små begynder at snakke! I øst og vest og måske ret uforståeligt i starten, men hurtigt med flere og flere ord og sætninger, som du kan forstå. Dit barnebarn lærer sproget ved at høre og bruge det. Fra dig, bl.a….

… så hvis du ønsker barnebarnet et godt og varieret sprog, må du være et godt forbillede! Du skal ikke snakke babysprog eller gentage de sprogfejl, barnet gør. Du behøver heller ikke at rette på barnet, det skal nok få det lært efterhånden. Brug bare løs af ordene og lad være med at forenkle dit sprog, for at barnet skal forstå det. Børn i to – tre årsalderen er i den grad gearet til at lære sprog. Du kan læse mere om hvordan du støtter barnebarnets sprog her.

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.