Udbrændte forældre, stressede børn

Hvis en forælder bliver udbrændt, risikerer børnene at blive smittede. Det gælder især børn af samme køn som den udbrændte forælder. Det viste en finsk studie, hvor man spurgte 500 teenagere om symptomer på udbrændthed.

Forældrene var udbrændte og skuffede i forhold til deres job, og børnene fik det ligesådan i forhold til deres skole. De følte sig trætte, og syntes ikke at de gjorde deres skolearbejde godt nok. De kunne også få en opfattelse af, at der ikke var nogen mening med at passe skolen, da det alligevel ikke ville føre til noget. Familiens økonomi spillede også ind, hvis den var dårlig, blev symptomerne værre.

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.