Støv og bakterier forebygger astma

Lad være med at gøre rent inden børnebørnene kommer på besøg! Det kan ikke betale sig – og forskning viser, at børn der vokser op i hjem, hvor der er en vis mængde støv og bakterier, har mindre risiko for at udvikle astma end børn fra superrene hjem.

Børn der går i vuggestue eller børnehave tager bakterier med hjem derfra, og det er faktisk godt for bakteriemiljøet derhjemme. Det samme gælder kæledyr, de skaber en masse støv og påvirker også bakteriemiljøet i en retning der gør, at børnene har mindre risiko for astma. Børn der vokser op på landet har også mindre astma end børn i byen. Måske endnu et tegn på, at vores biologi i virkeligheden ikke er gearet til vores livsstil?

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.