Lær at stave på mobilen

Børn der SMS’er bruger ofte de mest mystiske forkortelser, og beskederne kan være svære at forstå for os uindviede. Det er der nu råd for: Hvis du gerne vil vide hvad LFAG betyder, kan du finde det her!

Og ifølge en engelsk undersøgelse lærer børnene faktisk at stave ved at skrive på denne måde. Det er en måde at lege med ordene på, og hvis man forstår forkortelserne, er det fordi man forstår sammenhængen mellem bogstaverne og det talte sprog. Forskerne er overraskede over at SMS-sproget åbenbart styrker børns læseevner, i stedet for ar svække dem, som man måske er gået ud fra.

{jcomments on}

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.