Hygge = slik og kager?

Dr.dk skriver, at engelske børn, der passes på fuld tid af deres bedsteforældre, har større risiko for overvægt, end børn der går i børnehave. I forvejen er næsten hvert fjerde engelske barn overvægtigt.

Det gælder åbenbart særligt børn fra velstillede familier, og det er specielt, for overvægt er ellers mere hyppigt hos de mindre velstillede. Artiklen siger ikke noget om årsagen til problemet, men mener at løsningen er mere information. Som bedsteforældre vil vi jo gerne hygge om og gøre det godt for vores børnebørn, også med lidt snolder en gang imellem. Så må vi jo lave noget med dem bagefter, hvor både ungerne og vi selv kan få brændt de ekstra kalorier af. Hvad med en tur i svømmehallen, for eksempel?

{jcomments on}

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.