Asta bog

Andre ting at lave

 

Hvad hvis regnen står ned i stave, det er +2 og blæser en halv pelikan, I har set alle filmene og der ikke en nogen indelege, der duer?

 

Gå i teatret

Teater er fantastisk, når det er godt. Det, at der er rigtige mennesker på scenen, gør et meget stærkt indtryk på børn. Her ville jeg gerne have et link til et websted, hvor alle landets teaterforestillinger for børn var samlet, men det kan jeg ikke finde! Så du må søge i dit område, når du vil have børnebørnene med i teateret.

 

Asta bogLæs en historie

Hvis du vælger at læse “Eventyret om ringen” højt for børnebørnene, har du nok til en meget lang regnvejrsferie. De vil elske det, og jeg er overbevist om at voksne i nærheden også vil lytte med! For de mindste børn egner sig interaktive bøger bedst, dvs. nogle der indbyder til at pege og snakke. Men det varer ikke længe, før det er selve historien, der fænger. Det er vel nemmest at vælge at læse en klassiker, som du kender i forvejen. Men der kommer jo hele tiden nye bøger, og det er svært at vide om de er gode. Spørg børnebørnene, eller kig her.

 

 

Tag i svømmehallen

Det bliver en hel udflugt, og man kommer træt og afslappet (og ren) hjem. Og man kan faktisk godt tage i svømmehallen med blebørn uden at risikere at der pludselig flyder brune tingester i vandet. Der findes masser af gear og grej til små vandhunde – se her. Der er i øvrigt mange andre gode oplysninger om at tage i svømmehallen med børn på dette link.

 

Tag på lejr

Der findes kurser og lejrskoler, der er meget velegnede til bedsteforældre og børnebørn. De er meget populære, så vær ude i god tid med tilmeldingen! Læs artiklen her i Kristeligt Dagblad og bliv inspireret. Der er lejre både om sommeren og f.eks. i efterårsferien.

 

Gå til sport

Hvis dit barnebarn i forvejen går til sport, har I måske en foretrukken sportsgren hvor I kan se en kamp eller opvisning. Ellers kan du grundlægge en interesse. Du kan sagtens være den, der engagerer dig i barnebarnets sportsaktiviteter. Forældrene har sikkert i forvejen nok at se til.

 

Gå på nettet

Der er flere steder på nettet, hvor aktiviteter specielt for børn og familier er samlet. Der er f.eks. Børn i byen, der er en vejviser til børnevenlige oplevelser, inkl. shopping, kaféer og spisesteder, i Århus og København. Et andet sted er Sjovforbørn, hvor man kan finde aktiviteter i hele landet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.