Alle bliver ikke bedsteforældre

 

Det er ikke alle, der er eller skal være bedsteforældre. Nogle får aldrig muligheden, andre vælger det fra. Andre vælger det til, f.eks. ved at få et fadderbarn fra Børnefonden, Dansk Røde Kors eller en anden hjælpeorganisation. Mit eget fadderbarn hedder Cinthya og bor i Colombia, og det er enormt hyggeligt at få breve og billeder fra hende! Hvis man har tid og overskud, kan man også melde sig som reservebedste til et sårbart barn, der har brug for god og stabil voksenstøtte.

Gå til et af emnerne til venstre, læs og skriv en kommentar.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.