Information om borneborn.dk., en hjemmeside for bedsteforældre ved Ditte Trolle

 

Hvem laver denne side?

Det gør jeg – jeg hedder Ditte Trolle. Jeg er 62 år, og udover at være hjemmesidenørd arbejder jeg som læge. Jeg har tre børn og foreløbig to børnebørn – Liva og Asta, som kan ses flere steder på hjemmesiden. Og så har jeg i efteråret 2012 udgivet en bog med titlen Sex efter 50, der handler om kroppen og kærligheden i bedsteforældrealderen.

Jeg kan kontaktes på ditte@borneborn.dk

Tegningerne er lavet af Sara Louise Mollerup, sara@illusaurus.dk

 

 

 

 

Alle indlæg er meget velkomne på Borneborn.dk, men skal skrives i en god tone. Indlæg, der er injurierende, sårende, racistiske eller nedladende overfor enkeltpersoner eller befolkningsgrupper vil blive slettet. Det samme vil indlæg, der kan sidestilles med reklame.
Ophavsretten til tekst og billeder, der lægges ind på siden, tilhører den enkelte bidragyder.  Bidragyderen giver dog Børnebørn.dk fuld brugsret til materialet.
Kopiering af materiale fra siden er kun tilladt efter aftale med Børnebørn.dk.

Til sidst: Borneborn.dk er et forum beregnet på erfaringsdeling, og kan ikke sidestilles med en site for professionel rådgivning. Eventuelle råd på siden benyttes derfor helt på eget ansvar.

Borneborn.dk er hjemmeside for Børnebørn.dk, CVR 27587240

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.