Find en reservebedste på Sjælland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste på Sjælland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

27 replies
 1. yousra says:

  hi
  jeg er iraker kvinder som bor sammen med min søn på 9 år
  vi bor i vedbæk siden 8 måneder, han plejede sig at være sammen med sine bedste forældre i irak og jeg vil gerne finde nogen her som kan være sammen med ham sommetider

  Svar
 2. Marie says:

  Kære reservebedste.
  Vi bor lige udenfor Roskilde og har en dejlig pige på 10 år. Mine forældre er døde og min mands forældre bor langt væk. Vi bor i et dejligt hus ud til hedeland med en sød hund og 2 katte.
  Vi søger en bedstemor-type med bil, som ind imellem vil kunne hente og køre vores datter til forskelligt, og ind imellem vil bruge tid på hende. Hun savner en ældre kvinde fyldt med kærlighed. Til hygge, til hjælp. Til en tur.
  Vi forventer ingenting, men ville være glade og taknemmelige. Herudover har vi svært ved at overskue alting, en klud over bordet eller lign. Blot hvad du synes du evt magter at bidrage med. Mulighed for dyrepasning ved ferier, hvor du kunne bo her mens vi er væk.
  Mit overskud er ikke stort, da jeg lider af vedvarende hjernerystelse og må hvile meget. Og min mand er travl og meget afsted på farten. Jeg har ingen bil når vi er alene hjemme.
  Vi ville ønske vi havde en bedste, som var omsorgsfuld og interesseret i vores pige. Og som kunne give hende noget af det, et tilhørsforhold, som kun en bedstemor kan. <3 hvis du tænker at det kunne være dig, så skriv meget gerne til os. Mange hilsner Marie

  Svar
 3. Zeina says:

  Hej
  Vi er en lile familie . Jeg har 2piger 7år og 2år .
  De er rigtig søde piger . Vi kommer fra syrien .
  De manglar relationer og jeg brugher for hjælp fordi jeg kan ikke nå at læse og lave allting
  Jeg er enlig mor . Vi bor i roskilde . I må godt kontak med mig på email : zeinazenzoon@gmail.comåTOZ

  Svar
 4. Sabina says:

  Hej kommende bedste.
  Jeg er alenemor til to rigtig søde børn. Min søn Luca er 14 måneder og min datter Mila er 2.5 år.
  Da jeg ikke selv har meget familie og børnenes far og den side af familien bor i Spanien, synes jeg mine børn mangler nogle relationer. Specielt en bedste som har overskud til at hygge sig med dem. Samtidigt ville det være rart at have en ekstra mulighed til pasning, hvis det blev nødvendigt i forhold til f.eks. sygdom.
  Håber der er én der har lyst til at lære os at kende.
  Vi bor i Nivå i Nordsjælland.
  Mvh. Sabina, Mila og Luca

  Svar
 5. Marianne says:

  Sif og Frej er to krudtugler på snart 2,5 år. Deres mor er alene med dem og den eneste bedstemor bor i Jylland. En eller to ekstra bedsteforældre i god fysik og med positivt livssyn vil være til gensidig glæde. Vi søger alle en eller to der vil hjælpe med at hente en dag om ugen og passe ved særlige lejligheder hverdags aftener eller i weekend.
  Dreng og pige. Glade, livlige og tillidsfulde. Kloge og kan sidde stille ved bog, stille leg eller ipad. Og elsker legeplads, cykling og oplevelser. Masser af krudt og meget motorisk stærke. Høje og tynde, da de hilste på verden før tid. Taler begge godt i hele sætninger og skændes sjældent.
  Giver gerne penge for udgifter, transport og andet.
  Vi bor i lejlighed i Herlev syd. Har fisk. Lige ved station eller ring 3. Dagpleje er fem min væk på gåben.

  Svar
 6. Pernille says:

  Hej kommende reserve bedste(r),

  Vi er en familie på 5. Vi er far, mor og tre drenge på 6, 4 og 2 år. Vi har begge forældre der arbejder samt bor i den anden ende af landet og derfor ser de dem ikke så tit.
  Vi søger en bedste der kunne lave nogle aktivteter med vores børn (nok den største eller de to største) til en start. Og også nogle der bare kunne tænke sig at blive en del af vores familie, da vi ikke har så stor en omgangskreds.

  Vi bor i Roskilde.

  Mange hilsner
  Pernille

  Svar
 7. Mette Rosenberg says:

  Vil du være en del af vores familie? Vi har meget kærlighed at give og kunne godt bruge en hjælpende hånd!

  Jeg og mine 3 skønne børn savner lidt hjælp i vores hverdag. Vores bedsteforældre bor langt væk, så vi søger en (eller et par) som har lyst til at blive en del af vores familie – gerne for resten af livet, hvis du/i vil det!

  Vi er en meget kærlig familie, som holder af at være sammen, og lave ting sammen. Jeg som mor, vil derfor gerne kunne være der for alle 3 børn så meget som muligt, men nogen gange er det svært når man er alene. Vi håber at finde en der har lyst til at bruge tid sammen med børnene, spise lidt sammen med os, hjælpe lidt med logistikken, og måske også lidt med hjemmet.
  Børnene og jeg giver gerne al glæde, leg og kærlighed igen, også når børnene er blevet store.

  Vi er mor Mette, Luca på 13, Norh på 7 og Sigrid på 2.

  Hvis du er interesseret og vil vide mere, så skriv eller ring til mig på 30264618 eller på mail mettelise87@gmail.com

  Vi håber at høre fra dig!
  Kærlig hilsner fra Mette og børn!

  Svar
 8. Fatma abdulkarim says:

  Hej vi er en familie på 4 der søger bedsteforældre, til vores to piger minela på 1,5 og cielle på 8 dage. Vi søger en der kan give vores børn bedsteforældre samvær og fylde det hul i børnenes hverdag. Vi bor i hus i hedehusene og håber at finde en fantastisk bedste her. Håber jeg hører fra jer. Mit Tel nummer 22785844. Med vänlig hälsning, fatma

  Svar
 9. Charlie Nielsen says:

  Hej “reservebedste”
  Vi mangler med jævne mellemrum en reservebedste der kan passe vores lille datter 1,5 år, da vores familie er bosiddende i Jylland.
  Vi mangler en der kan hygge om Isabelle, passe hende når hun er syg, en gang imellem hente hende fra vuggestue eller være der for hende når mor og far er inviteret i byen.
  Vi bor i Ringsted og vil være en fordel du ikke boet så langt væk fra byen.

  Svar
 10. Catarine hansen says:

  Bedste med et særligt hjerte søges!

  Puha det er grænse overskridene og meget følsomt, men for mine børns skyld og min egen måske også vælger jeg at søge efter dig som er erfaren på livet, dig som har hjertet med dig og som ikke kun ser familie med samme blod men som personer man faktisk vil holde af på lige fod som familie. Hvis du har energi, kærlighed, kreativitet og er eller har lyst til at være en aktiv del i en meget ramt føelses ramt familie som søger familie som vil vores børn det godt og vil være den bedste, bedste 💙💑 som ikle vil træde ud af vores liv igen.

  Vi er en familie der består af mor og far og 2 drenge på 11 mdr og en der først kommer til oktober.
  Far har ingen forældre, men en bror 100 km væk og en mormor på 86 år
  Mor har en lillebror og mor og mormor. Dog har mores liv desværre været ret turbulent hvilket gør at mor og mormor ikke har deres almindelige roller de har fået andre pladser. Dette vil helt bestemt blive sagt højt ved et evt. Møde da der døjes en del med det og det er vigtigt for en reserve bedste at kunne sætte sig bedst muligt ind i det.

  Vi bor i 4281 gørlev på den dejlig stor ejendom med heste, hunde og katte vi elsker vores skønne sted.

  Vi søger ikke barnepige men en rigtigt bedste ❤ som vil tage i sommerhus, tivoliture, strand og skovture helt almindelige bedste forældre ting 😀

  Svar
 11. Anika Kristensen says:

  Kære “ekstra bedste”,
  Haslev.
  Vi er en familie på 3: en søn på 21, en datter på 11 og mig (moren) på 40.
  Jeg søger en bedstemor eller et sæt bedsteforældre der kunne tænke sig ( på et eller andet plan) at være en del af vores lille familie.
  Jeg har ikke selv nogle forældre og mine børn er stort set vokset op uden bedsteforældre gennem deres liv.
  Det drejer sig specielt om min lille datter på 11 der gerne vil have “en bedste” at tale med og få de input som den ældre generation har at tilbyde.
  Vi er super søde og rare at være sammen og vi bor i Haslev, og vi savner de såkalte familietraditioner ved højtider og bare generelt samvær med nogle der kunne minde om en familie. Små ting som et opkald om hvordan det går og spørge ind til hverdagen og lave aktiviteter i weekenden. Vi er generelt meget overladt til os selv og derfor er min datter også meget alene, og hun vil rigtig gerne have “en bedste” at tale med engang imellem. Desuden vil hun også gerne have en at dele succeshistorier med udover mig og hendes bror.
  Skriv eller ring endelig og lad os få en snak :-)
  Kærlig hilsen
  Anika Kristensen / Haslev
  50374808
  anika441@hotmail.com

  Svar
 12. Line sørensen says:

  Hej☺️
  Vi er en familie på 2 voksne , en pige på 6 og en gammel rar hund på 10.
  Vi søger en reserve bedste som har lyst til at hygge m vores datter indimellem evt hjælpe m lettere rengøring. Der er massere af hjerterum hos os….Stor have og massere af plads. Vi vil selvfølgelig også gerne være behjælpelige med ,hvad vi kan bidrage med.
  Da vi rejser en del , ku det også være en mulighed at vi tog afsted alle sammen.
  Håber at høre fra dig!
  Mvh Line, Claus og Sofie
  Linetwiggi@live.dk
  Vi bor i Fårevejle Odsherred
  22841634

  Svar
 13. Kathrine Klarskov says:

  Reserverbedste med et hjerte af guld søges.

  Jeg søger en skøn bedste til min datter på snart 2 år. Jeg er alene med min dejlige pige men er sygemeldt og under udredning for en muskelsygdom der desværre giver mig store udfordringer i det daglige så vi har et stort behov for en person der både kan aflaste samt blive lidt en del af familien fremadrettet hvis man kan være så heldig.
  Konkret ville vi have brug for én der kunne tage på tur med min datter engang imellem i weekenden, ved lukkedage og ligende samt hjælpe ved sygdom da disse situationer ofte tager det meste af den opsparede energi. Én der ville finde glæden i både at have en lille krudtugle på besøg og komme jævnligt i vores hjem. Min datter er meget energisk og fyldt med godt humør og jeg håber meget at finde én hvor vi alle fremadrettet kan få god glæde af hinanden og nogle gode oplevelser sammen.
  Vi bor i Taastrup.

  Med venlig hilsen

  Kathrine og Lilly

  kathrineklarskov@hotmail.com

  Svar
 14. Louise says:

  Kære bedste.

  Mit navn er Louise og jeg er mor til Anemone på 11 år, vi bor i Roskilde, ikke langt fra Anemones skole Trekronerskolen.

  Jeg krydser fingre for at kunne finde en bedste som kan hjælpe mig med at få min datter i skole og som også har lyst til at være en “rigtig” hygge bedste. Jeg lider selv af depression og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, og mine forældre kan ikke hjælpe.

  Skriv til mig på loula.nord@gmail.com hvis det har interesse!
  Håbefulde hilsner Louise.

  Svar
  • Louise says:

   Hov jeg ville også have skrevet at jeg savner en moden dame at sparre med, da min egen mor er alkoholiker… Så der er ikke tale om “arbejdskrafts” behov men mere en (forhåbenlig) tæt relation.

   Svar
 15. Trine says:

  Reservebedste(r) søges

  Vi søger en reservebedste til vores 2 årige datter Josephine, som er en glad lille pige der i øjeblikket elsker at synge og danse. 
  Vi har en fin hverdag, hvor det hænger sammen, så det er ikke pasning vi søger. Men det kunne være rart, hvis du/I har lyst til at hygge en hverdagseftermiddag eller til en udflugt i weekenden i ny og næ og ellers bare bidrage i vores hverdag med hygge og glæde. Vi bor i Solrød og har desværre ingen bedsteforældre i nærheden.
  Hvis det lyder noget for dig/jer så skriv endelig en mail til reserve.bedste1@gmail.com

  Bedste hilsner

  Trine

  Svar
 16. Christina Mai Møller says:

  Hej bedste! Jeg leder efter bedste’r til mine efterhånden store børn. De elsker at spille spil og være i naturen og eeeeeelsker at være kreative og at bage, lave bolcher og lave mad.

  Min søn er 12 og min datter er 11 og vi har aldrig haft mormor og morfar og meget begrænset farmor og farfar. Jeg er fuldtids alenemor og har ingen familie ud over mine børn.

  Det virker måske lidt sent at søge men de har alderen nu hvor de gerne vil høre historier fra “gamle dage” (alt før deres fødsel tæller haha) og mangler også følelsen af ubetinget rummelighed som en bedste er.

  Der er ikke tanker om faste dage men bare når der er tid.

  Jeg håber at høre fra jer!

  Svar
 17. Dagmar Poulsen says:

  Hej til dem der har overskud til at være kommende reserve bedsteforældre . Jeg har en søn på 9 år datter på 3 år og en lille på vej.
  Vi har ikke nogen familie så vi kunne godt bruge ekstra som kan være ind del af vores familie, jeg synes det er vigtigt for børn at man får kendskab til ældre og som vi kunne tilbringe weekend eller helligedage sammen. I kan kontakte os på 42433316

  Svar
 18. Aya Poulsen says:

  Hej,
  Vi er et yngre par med en søn på 17 måneder og snart en lille bror/lille søster som kommer til verden i November.. da mine og min mand familie bor alt for langt væk, savner vi en bedstemor/bedste far som kan være der for Adam engang imellem til noget lege ,hygge og til at dele oplevelse med vores søn ….og måske noget pasning engang imellem…Vores netværk er ikke særlig stor og vi vil gerne have at vores søn kan føle sig tryg ved andre end os og de 4 pædgog som han kender fra vuggestuen.

  Vi bor i farum tæt på s-tog stationen
  Venlig hilsen
  Aya & Rasmus
  Ps. Vi har en lille gravehund som er meget venlig og elsker mennesker :)

  Svar
  • charlotte henriksen says:

   Hej Aya og Rasmus

   jeg kan se, at det er et stykke tid siden i har indrykket jeres anmodning, men nu prøver jeg i alle tilfælde.

   Jeg bliver 68 lige om lidt, er stadig på arbejdsmarkedet men har besluttet at gå på pension med udgangen af året.
   jeg mistede min mand den 14. september efter flere års alvorlig sygdom.
   Mine børnebørn bor dels langt væk, og dem, der bor nærmest, er teenagere..

   jeg bor i hus i Farum – tæt på S-toget. I vores baghave har vi legehus og klatrehus med rutchebane.

   Da vi tilsyneladende alle bor i Farum, vil jeg kunne hjælpe med hentning i vuggestue og andre praktiske ting, men lad os i givet fald tale om det.

   jeg håber at høre fra jer.

   mange hilsener
   Charlotte Henriksen

   Jeg har kat – men har altid ønsket mig en gravhund. Det syntes min mand imidlertid ikke var en god ide.

   Svar
 19. Julia says:

  Hej jeg søger bedstemor , til min dejlige tvillinger på et år og syv måneder det er piger. Jeg har ingen familie og det har min mand heller ikke til at passe og hjælpe til engang imellem .

  Svar
 20. Lea Larsen says:

  Hej kommende Bedste☺️
  Vi er 2 voksne og 2 børn på hhv. 1 & 8 år, der mangler en bedste i vores hverdag. En der har lyst til at deltage til fødselsdage, bedstedage i vuggestue eller skole og bare være en del af vores famile.
  Vi er bosiddende lidt uden for Roskilde med en busforbindelse til Roskilde station.
  Skriv lidt om dig selv og dine forventninger.

  Mvh. Lea
  PS. Vi har hund.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.