Find en reservebedste på Sjælland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste på Sjælland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

27 replies
 1. julie says:

  Reservebedstemor/far søges!
  Til en lille familie på 2. Jeg er alene med en dejlig, elskelig og kreativ dreng på 9 år, der mangler en kærlig bedsteforælder til at fortælle historier, dele ud af sin livserfaring og gætte kryds og tværs med.
  Der er nu ingen andre tæt på, vi har en smule familie i Jylland og øvrige bor i udlandet.
  Jeg arbejder til daglig som sygeplejerske på deltid, primært i aftenvagt og studerer ved siden af. Derfor har vi tit svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, især ca 6 hverdagsaftener om måneden. Kunne du hjælpe med pasning på disse dage, ville det være dejligt. Ellers er der også mulighed for weekendture, fødselsdag, og sommerferie – alt efter dit ønske. Vi er begge meget kreative, er glad for naturen og dyrene og bor på landet med vores dyr. Vi har bil, og kan godt sørge for transport, uanset hvor du bor. Eller vi kan komme til dig.

  Har lyst til at være en del af vores lille familie, og forhåbentlig på sigt, blive en integreret del af vores liv, så kontakt mig på:
  juliart_@hotmail.com

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Svar
 2. Michelle R says:

  Hej.
  Vi er en lille familie, med mor på 35 år dreng på 3 år og dreng på 14 år.
  Vi ville så gerne ønske at vi havde en bedste i familien.
  Vi har desværre ikke rigtigt noget familie selv, og den smule vi har, kan vi desværre ikke regne med.
  Min lille søn på 3 år, trænger ufatteligt meget til noget voksenkontakt, som ikke er far eller mor, og det gør jeg egentligt også.
  Én vi alle kan snakke med og hygge med.
  Spise kage og lave middag med.
  Pasning af den lille, er slet slet ikke noget der er i mine tanker..
  Vi vil bare gerne have lidt familie at hygge med.
  Vi holder pt. Til i haslev.
  Skriv gerne hvis vi fanger din interesse

  Svar
 3. Katharina says:

  Hej! Jeg er mor til to store drenge på snart 17 og en datter på 11 år. Vi er skilsmisse familie og har pga. brud med meget religiøs fanatisk familie ikke et stort familienetværk og har desuden i år været udsat for et tragisk dødsfald …mine børns bror..min sød døde kun 15 år gammel.
  Særligt min datter på 11 savner bedste forældre og derfor søger vi sådan nogle…en enkelt er også fin. Det handler mest om nærvær, hyggestunder, skabe relationer og gode stunder. Skriv endelig hvis det kunne være interessant.

  Svar
 4. Camilla V says:

  Hej,

  Jeg har en fantastisk dreng på 3 år – men jeg er helt alene med ham. Derfor søger jeg en bedstemor som kan være hans ekstra støtte og hjælp.
  Vi er bosat i Tappernøje.

  Svar
  • Anette Boning says:

   Hej Camilla
   Vi er et ægtepar sidst i 60’erne.
   Vi har ingen børn men en hund, Bølle, der er en labrador.
   Vi bor i Snesere i et dejligt hus med have så det er tæt på jer.
   Vi vil gerne have nogen, at være sammen med, da vores familie er lille.
   Det kunne være hyggeligt, at finde ud af, om vi kan finde ud af det sammen.
   Skriv til os på solberg52@gmail.com
   Så ser vi hvad der sker.
   Mange varme hilsner
   Ivan og Anette

   Svar
 5. Line thorlacius says:

  Kære kommende reserve bedste
  Da min veninde er meget syg hjemmegående mor til en lille pige på 10mdr og en far der arbejder, er der brug for ekstra omsorg og hjælp til morgenmadshygge samt aflevering eller hentning fra dagpleje, som hun starter med indenfor en månedstid.
  Jeg er moderens veninde og gør dette, for at gøre familien en tjeneste, der kæmper med sorgen over ikke at kunne være der optimalt for deres datter.
  Mon du er den rette? Familien bor i Rødovre.
  / kh Line

  Svar
 6. Jannie says:

  Hej

  Vi er en familie på; en mor, far, Frigg på 7 år og Nohr på 3 år.
  Vi er netop flyttet til Slangerup efter at have boet 5 år i Allerød.
  Vi har ikke det store netværk, og savner nogen, som vi kan dele glæder og vores dejlige børn sammen med.

  Jannie er skolelærer og arbejder på en folkeskole i Lyngby, hvor hun har de ældste klasser. Eske arbejder på Frederiksberg med TV-produktion. Vi har en hverdag, hvor logistikken ikke altid hænger sammen, og det ville være fantastisk at kende nogen, som kunne have lyst til at se efter Frigg og Nohr en gang i mellem.

  Vi har ikke meget familie, så vi søger dig, der har hjertet på rette sted, som måske savner at have børn/børnebørn selv, og som kunne tænke sig at være en rigtig god ven af vores lille familie.

  Mange hilsner
  Frigg, Nohr, Eske og Jannie

  Svar
 7. Belinda says:

  Hej.
  Jeg søger bedsteforældre til mine 2 børn på 12 og 7 år.vi bor i Hundige.vi søger en/nogen søde og rare bedste/bedsteforældre da vi ikke har nogen.vi søger nogen som vil kunne komme tidligt om morgen og sørge for de bliver vækkede,morgenmad,gøres færdig og klar og du/i så skal kunne aflevere dem i skole da jeg køre tidligt da jeg møder kl.6.30.du/i skal gerne havde kørekort da de skal afleveres på hver deres skole den ene i greve og den anden her i Hundige.min lille dreng har infantin autisme.du/i skal også kunne være en del af vores familie,som lave nogen ting med dem som bedste forældre gøre,og kunne passe hvis de blev syge.komme til hygge,fødsdage osv.
  Håber rigtigt meget at høre fra jer og vi kan blive en del af hinandens liv/familie da vi ikke rigtigt har noget og savner nogen bedsteforældre.
  Hilsen Belinda,Julie og Villads.
  Mail:belinda1andreasen@hotmail.comtlf:28716636

  Svar
 8. Miriam Ripley says:

  Hej,
  Jeg er alene med mine dejlige troldeunge på 10, 7 og 5 år.
  Jeg savner så meget en der kan komme og hygge lidt med os, som vil sidde og være lidt kreative med mine børn, som kan stille op ved bedsteforældre arrangemanger og evt andre hygge arrengemanger I skole og børnehave hvis jeg er på arbejde (arb.nogle aftener).
  Måske passe dem en aften i ny og næ men slet ingen betingelse.
  Mine forældre bor i Skotland, og deres farmor og farfar bor i Nigeria, så jeg savner at se dem hygge med og lære fra en/flere bedsteforældre.
  VI har også en mellem stor hund, så du/i skal ikke være bange for eller allergisk over for hunde.
  Mvh Miriam

  Svar
 9. Anja says:

  Hej vi er en lille familie på 3 mor 28 far 28 og vores søn på 3 år. borsat i Maribo.

  vi søger en familie som ønsker at gøre en forskel for vores os men ikke minst for vores søn
  vi søger bedsteforældre som har lyst til at være en del af vores liv.
  lidt om Tristan.. Tristan er en dreng med stort D . han elsker at lege og være på fra morgen til aften.
  han er ikke helt med sporlige men når man først lære ham af kender så går det meget bedre.
  lidt om hvad vi havde tændt os. de første par gange vil være til steder hvor vi mødes på legeplads hvis dette ikk er for koldt. ellers ville det være her eller hos jer. og når vi kan mærker på Tristan og vi føle os trykke ved det så vil i kommer til at være alene med ham hvis det ønskede..
  og alt muligt andet hvad der lyster tag vi efter hånden.
  Mange hilser fra Anja Ronni og Tristan.
  p.s vi en kat så det vil være alle bedst at i kan tåle katte.

  Skriv en E-mil om jer selv og jeres forventninger ( Anja1290@hotmail.com )

  Svar
 10. Anne-lise Randrup says:

  Kære reserve bedste.
  Vi er en lille familie på 3 mine 2 drenge på 9 år og 9 mdr. Jeg er alene mor, og trænger sådan til at se andet end bleer og tøjvask. Da mine forældre bor for langt væk og har nok i deres job osv. Søger jeg en som kan være sammen med mine 2 dejlige drenge mens jeg måske går i biografen eller ud og spiser med en veninde eller ligne.
  De kærligste hilsner fra os alle 3

  Svar
 11. yousra says:

  hi
  jeg er iraker kvinder som bor sammen med min søn på 9 år
  vi bor i vedbæk siden 8 måneder, han plejede sig at være sammen med sine bedste forældre i irak og jeg vil gerne finde nogen her som kan være sammen med ham sommetider

  Svar
 12. Marie says:

  Kære reservebedste.
  Vi bor lige udenfor Roskilde og har en dejlig pige på 10 år. Mine forældre er døde og min mands forældre bor langt væk. Vi bor i et dejligt hus ud til hedeland med en sød hund og 2 katte.
  Vi søger en bedstemor-type med bil, som ind imellem vil kunne hente og køre vores datter til forskelligt, og ind imellem vil bruge tid på hende. Hun savner en ældre kvinde fyldt med kærlighed. Til hygge, til hjælp. Til en tur.
  Vi forventer ingenting, men ville være glade og taknemmelige. Herudover har vi svært ved at overskue alting, en klud over bordet eller lign. Blot hvad du synes du evt magter at bidrage med. Mulighed for dyrepasning ved ferier, hvor du kunne bo her mens vi er væk.
  Mit overskud er ikke stort, da jeg lider af vedvarende hjernerystelse og må hvile meget. Og min mand er travl og meget afsted på farten. Jeg har ingen bil når vi er alene hjemme.
  Vi ville ønske vi havde en bedste, som var omsorgsfuld og interesseret i vores pige. Og som kunne give hende noget af det, et tilhørsforhold, som kun en bedstemor kan. <3 hvis du tænker at det kunne være dig, så skriv meget gerne til os. Mange hilsner Marie

  Svar
 13. Zeina says:

  Hej
  Vi er en lile familie . Jeg har 2piger 7år og 2år .
  De er rigtig søde piger . Vi kommer fra syrien .
  De manglar relationer og jeg brugher for hjælp fordi jeg kan ikke nå at læse og lave allting
  Jeg er enlig mor . Vi bor i roskilde . I må godt kontak med mig på email : zeinazenzoon@gmail.comåTOZ

  Svar
 14. Sabina says:

  Hej kommende bedste.
  Jeg er alenemor til to rigtig søde børn. Min søn Luca er 14 måneder og min datter Mila er 2.5 år.
  Da jeg ikke selv har meget familie og børnenes far og den side af familien bor i Spanien, synes jeg mine børn mangler nogle relationer. Specielt en bedste som har overskud til at hygge sig med dem. Samtidigt ville det være rart at have en ekstra mulighed til pasning, hvis det blev nødvendigt i forhold til f.eks. sygdom.
  Håber der er én der har lyst til at lære os at kende.
  Vi bor i Nivå i Nordsjælland.
  Mvh. Sabina, Mila og Luca

  Svar
 15. Marianne says:

  Sif og Frej er to krudtugler på snart 2,5 år. Deres mor er alene med dem og den eneste bedstemor bor i Jylland. En eller to ekstra bedsteforældre i god fysik og med positivt livssyn vil være til gensidig glæde. Vi søger alle en eller to der vil hjælpe med at hente en dag om ugen og passe ved særlige lejligheder hverdags aftener eller i weekend.
  Dreng og pige. Glade, livlige og tillidsfulde. Kloge og kan sidde stille ved bog, stille leg eller ipad. Og elsker legeplads, cykling og oplevelser. Masser af krudt og meget motorisk stærke. Høje og tynde, da de hilste på verden før tid. Taler begge godt i hele sætninger og skændes sjældent.
  Giver gerne penge for udgifter, transport og andet.
  Vi bor i lejlighed i Herlev syd. Har fisk. Lige ved station eller ring 3. Dagpleje er fem min væk på gåben.

  Svar
 16. Pernille says:

  Hej kommende reserve bedste(r),

  Vi er en familie på 5. Vi er far, mor og tre drenge på 6, 4 og 2 år. Vi har begge forældre der arbejder samt bor i den anden ende af landet og derfor ser de dem ikke så tit.
  Vi søger en bedste der kunne lave nogle aktivteter med vores børn (nok den største eller de to største) til en start. Og også nogle der bare kunne tænke sig at blive en del af vores familie, da vi ikke har så stor en omgangskreds.

  Vi bor i Roskilde.

  Mange hilsner
  Pernille

  Svar
 17. Mette Rosenberg says:

  Vil du være en del af vores familie? Vi har meget kærlighed at give og kunne godt bruge en hjælpende hånd!

  Jeg og mine 3 skønne børn savner lidt hjælp i vores hverdag. Vores bedsteforældre bor langt væk, så vi søger en (eller et par) som har lyst til at blive en del af vores familie – gerne for resten af livet, hvis du/i vil det!

  Vi er en meget kærlig familie, som holder af at være sammen, og lave ting sammen. Jeg som mor, vil derfor gerne kunne være der for alle 3 børn så meget som muligt, men nogen gange er det svært når man er alene. Vi håber at finde en der har lyst til at bruge tid sammen med børnene, spise lidt sammen med os, hjælpe lidt med logistikken, og måske også lidt med hjemmet.
  Børnene og jeg giver gerne al glæde, leg og kærlighed igen, også når børnene er blevet store.

  Vi er mor Mette, Luca på 13, Norh på 7 og Sigrid på 2.

  Hvis du er interesseret og vil vide mere, så skriv eller ring til mig på 30264618 eller på mail mettelise87@gmail.com

  Vi håber at høre fra dig!
  Kærlig hilsner fra Mette og børn!

  Svar
 18. Fatma abdulkarim says:

  Hej vi er en familie på 4 der søger bedsteforældre, til vores to piger minela på 1,5 og cielle på 8 dage. Vi søger en der kan give vores børn bedsteforældre samvær og fylde det hul i børnenes hverdag. Vi bor i hus i hedehusene og håber at finde en fantastisk bedste her. Håber jeg hører fra jer. Mit Tel nummer 22785844. Med vänlig hälsning, fatma

  Svar
 19. Charlie Nielsen says:

  Hej “reservebedste”
  Vi mangler med jævne mellemrum en reservebedste der kan passe vores lille datter 1,5 år, da vores familie er bosiddende i Jylland.
  Vi mangler en der kan hygge om Isabelle, passe hende når hun er syg, en gang imellem hente hende fra vuggestue eller være der for hende når mor og far er inviteret i byen.
  Vi bor i Ringsted og vil være en fordel du ikke boet så langt væk fra byen.

  Svar
 20. Catarine hansen says:

  Bedste med et særligt hjerte søges!

  Puha det er grænse overskridene og meget følsomt, men for mine børns skyld og min egen måske også vælger jeg at søge efter dig som er erfaren på livet, dig som har hjertet med dig og som ikke kun ser familie med samme blod men som personer man faktisk vil holde af på lige fod som familie. Hvis du har energi, kærlighed, kreativitet og er eller har lyst til at være en aktiv del i en meget ramt føelses ramt familie som søger familie som vil vores børn det godt og vil være den bedste, bedste 💙💑 som ikle vil træde ud af vores liv igen.

  Vi er en familie der består af mor og far og 2 drenge på 11 mdr og en der først kommer til oktober.
  Far har ingen forældre, men en bror 100 km væk og en mormor på 86 år
  Mor har en lillebror og mor og mormor. Dog har mores liv desværre været ret turbulent hvilket gør at mor og mormor ikke har deres almindelige roller de har fået andre pladser. Dette vil helt bestemt blive sagt højt ved et evt. Møde da der døjes en del med det og det er vigtigt for en reserve bedste at kunne sætte sig bedst muligt ind i det.

  Vi bor i 4281 gørlev på den dejlig stor ejendom med heste, hunde og katte vi elsker vores skønne sted.

  Vi søger ikke barnepige men en rigtigt bedste ❤ som vil tage i sommerhus, tivoliture, strand og skovture helt almindelige bedste forældre ting 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.