Find en reservebedste på Sjælland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste på Sjælland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

53 replies
 1. Charlie Nielsen says:

  Hej “reservebedste”
  Vi mangler med jævne mellemrum en reservebedste der kan passe vores lille datter 1,5 år, da vores familie er bosiddende i Jylland.
  Vi mangler en der kan hygge om Isabelle, passe hende når hun er syg, en gang imellem hente hende fra vuggestue eller være der for hende når mor og far er inviteret i byen.
  Vi bor i Ringsted og vil være en fordel du ikke boet så langt væk fra byen.

  Svar
 2. Catarine hansen says:

  Bedste med et særligt hjerte søges!

  Puha det er grænse overskridene og meget følsomt, men for mine børns skyld og min egen måske også vælger jeg at søge efter dig som er erfaren på livet, dig som har hjertet med dig og som ikke kun ser familie med samme blod men som personer man faktisk vil holde af på lige fod som familie. Hvis du har energi, kærlighed, kreativitet og er eller har lyst til at være en aktiv del i en meget ramt føelses ramt familie som søger familie som vil vores børn det godt og vil være den bedste, bedste 💙💑 som ikle vil træde ud af vores liv igen.

  Vi er en familie der består af mor og far og 2 drenge på 11 mdr og en der først kommer til oktober.
  Far har ingen forældre, men en bror 100 km væk og en mormor på 86 år
  Mor har en lillebror og mor og mormor. Dog har mores liv desværre været ret turbulent hvilket gør at mor og mormor ikke har deres almindelige roller de har fået andre pladser. Dette vil helt bestemt blive sagt højt ved et evt. Møde da der døjes en del med det og det er vigtigt for en reserve bedste at kunne sætte sig bedst muligt ind i det.

  Vi bor i 4281 gørlev på den dejlig stor ejendom med heste, hunde og katte vi elsker vores skønne sted.

  Vi søger ikke barnepige men en rigtigt bedste ❤ som vil tage i sommerhus, tivoliture, strand og skovture helt almindelige bedste forældre ting 😀

  Svar
 3. Anika Kristensen says:

  Kære “ekstra bedste”,
  Haslev.
  Vi er en familie på 3: en søn på 21, en datter på 11 og mig (moren) på 40.
  Jeg søger en bedstemor eller et sæt bedsteforældre der kunne tænke sig ( på et eller andet plan) at være en del af vores lille familie.
  Jeg har ikke selv nogle forældre og mine børn er stort set vokset op uden bedsteforældre gennem deres liv.
  Det drejer sig specielt om min lille datter på 11 der gerne vil have “en bedste” at tale med og få de input som den ældre generation har at tilbyde.
  Vi er super søde og rare at være sammen og vi bor i Haslev, og vi savner de såkalte familietraditioner ved højtider og bare generelt samvær med nogle der kunne minde om en familie. Små ting som et opkald om hvordan det går og spørge ind til hverdagen og lave aktiviteter i weekenden. Vi er generelt meget overladt til os selv og derfor er min datter også meget alene, og hun vil rigtig gerne have “en bedste” at tale med engang imellem. Desuden vil hun også gerne have en at dele succeshistorier med udover mig og hendes bror.
  Skriv eller ring endelig og lad os få en snak :-)
  Kærlig hilsen
  Anika Kristensen / Haslev
  50374808
  anika441@hotmail.com

  Svar
 4. Line sørensen says:

  Hej☺️
  Vi er en familie på 2 voksne , en pige på 6 og en gammel rar hund på 10.
  Vi søger en reserve bedste som har lyst til at hygge m vores datter indimellem evt hjælpe m lettere rengøring. Der er massere af hjerterum hos os….Stor have og massere af plads. Vi vil selvfølgelig også gerne være behjælpelige med ,hvad vi kan bidrage med.
  Da vi rejser en del , ku det også være en mulighed at vi tog afsted alle sammen.
  Håber at høre fra dig!
  Mvh Line, Claus og Sofie
  Linetwiggi@live.dk
  Vi bor i Fårevejle Odsherred
  22841634

  Svar
 5. Kathrine Klarskov says:

  Reserverbedste med et hjerte af guld søges.

  Jeg søger en skøn bedste til min datter på snart 2 år. Jeg er alene med min dejlige pige men er sygemeldt og under udredning for en muskelsygdom der desværre giver mig store udfordringer i det daglige så vi har et stort behov for en person der både kan aflaste samt blive lidt en del af familien fremadrettet hvis man kan være så heldig.
  Konkret ville vi have brug for én der kunne tage på tur med min datter engang imellem i weekenden, ved lukkedage og ligende samt hjælpe ved sygdom da disse situationer ofte tager det meste af den opsparede energi. Én der ville finde glæden i både at have en lille krudtugle på besøg og komme jævnligt i vores hjem. Min datter er meget energisk og fyldt med godt humør og jeg håber meget at finde én hvor vi alle fremadrettet kan få god glæde af hinanden og nogle gode oplevelser sammen.
  Vi bor i Taastrup.

  Med venlig hilsen

  Kathrine og Lilly

  kathrineklarskov@hotmail.com

  Svar
 6. Louise says:

  Kære bedste.

  Mit navn er Louise og jeg er mor til Anemone på 11 år, vi bor i Roskilde, ikke langt fra Anemones skole Trekronerskolen.

  Jeg krydser fingre for at kunne finde en bedste som kan hjælpe mig med at få min datter i skole og som også har lyst til at være en “rigtig” hygge bedste. Jeg lider selv af depression og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, og mine forældre kan ikke hjælpe.

  Skriv til mig på loula.nord@gmail.com hvis det har interesse!
  Håbefulde hilsner Louise.

  Svar
  • Louise says:

   Hov jeg ville også have skrevet at jeg savner en moden dame at sparre med, da min egen mor er alkoholiker… Så der er ikke tale om “arbejdskrafts” behov men mere en (forhåbenlig) tæt relation.

   Svar
 7. Trine says:

  Reservebedste(r) søges

  Vi søger en reservebedste til vores 2 årige datter Josephine, som er en glad lille pige der i øjeblikket elsker at synge og danse. 
  Vi har en fin hverdag, hvor det hænger sammen, så det er ikke pasning vi søger. Men det kunne være rart, hvis du/I har lyst til at hygge en hverdagseftermiddag eller til en udflugt i weekenden i ny og næ og ellers bare bidrage i vores hverdag med hygge og glæde. Vi bor i Solrød og har desværre ingen bedsteforældre i nærheden.
  Hvis det lyder noget for dig/jer så skriv endelig en mail til reserve.bedste1@gmail.com

  Bedste hilsner

  Trine

  Svar
 8. Christina Mai Møller says:

  Hej bedste! Jeg leder efter bedste’r til mine efterhånden store børn. De elsker at spille spil og være i naturen og eeeeeelsker at være kreative og at bage, lave bolcher og lave mad.

  Min søn er 12 og min datter er 11 og vi har aldrig haft mormor og morfar og meget begrænset farmor og farfar. Jeg er fuldtids alenemor og har ingen familie ud over mine børn.

  Det virker måske lidt sent at søge men de har alderen nu hvor de gerne vil høre historier fra “gamle dage” (alt før deres fødsel tæller haha) og mangler også følelsen af ubetinget rummelighed som en bedste er.

  Der er ikke tanker om faste dage men bare når der er tid.

  Jeg håber at høre fra jer!

  Svar
 9. Dagmar Poulsen says:

  Hej til dem der har overskud til at være kommende reserve bedsteforældre . Jeg har en søn på 9 år datter på 3 år og en lille på vej.
  Vi har ikke nogen familie så vi kunne godt bruge ekstra som kan være ind del af vores familie, jeg synes det er vigtigt for børn at man får kendskab til ældre og som vi kunne tilbringe weekend eller helligedage sammen. I kan kontakte os på 42433316

  Svar
 10. Aya Poulsen says:

  Hej,
  Vi er et yngre par med en søn på 17 måneder og snart en lille bror/lille søster som kommer til verden i November.. da mine og min mand familie bor alt for langt væk, savner vi en bedstemor/bedste far som kan være der for Adam engang imellem til noget lege ,hygge og til at dele oplevelse med vores søn ….og måske noget pasning engang imellem…Vores netværk er ikke særlig stor og vi vil gerne have at vores søn kan føle sig tryg ved andre end os og de 4 pædgog som han kender fra vuggestuen.

  Vi bor i farum tæt på s-tog stationen
  Venlig hilsen
  Aya & Rasmus
  Ps. Vi har en lille gravehund som er meget venlig og elsker mennesker :)

  Svar
 11. Julia says:

  Hej jeg søger bedstemor , til min dejlige tvillinger på et år og syv måneder det er piger. Jeg har ingen familie og det har min mand heller ikke til at passe og hjælpe til engang imellem .

  Svar
 12. Lea Larsen says:

  Hej kommende Bedste☺️
  Vi er 2 voksne og 2 børn på hhv. 1 & 8 år, der mangler en bedste i vores hverdag. En der har lyst til at deltage til fødselsdage, bedstedage i vuggestue eller skole og bare være en del af vores famile.
  Vi er bosiddende lidt uden for Roskilde med en busforbindelse til Roskilde station.
  Skriv lidt om dig selv og dine forventninger.

  Mvh. Lea
  PS. Vi har hund.

  Svar
 13. Lene says:

  Hejsa,.. 😊
  Jeg er en pige på 4 år der lige har mistet min far, da han pludseligt valgte mig fra, jeg har derfor meget brug for en anden voksen i mit liv, udover min mor.. Meget gerne en reserve bedstemor som kunne forkæle mig lidt hver anden weekend i lige uger, da mit eget netværk er meget sparsomt.. Jeg er et fjollehovede og snakker meget, og er ellers en sød og kærlig pige, jeg elsker dyr men kan ikke li’ røg så min reserve bedste skal være ikke-ryger eller i hvertfald ryge udenfor, så hjemmet ikke er fyldt med røg.. 🙏❣️
  Mest for mine lungers skyld da jeg led meget af astma som spæd..

  Det behøver ikke at hver en hel weekend jeg skal passes hver gang men måske bare en enkelt dag.. ☀️

  Kærlig hilsen Saga Rosenunde.
  PS Min mor hedder Lene og vi bor i Korsør, så hvis du også bor i korsør ville det være skønt.. 😊

  Svar
 14. Oliver 8 år - Hørsholm says:

  Jeg søger en varm og omsorgsfuld reservebedste til at kunne være sammen med min dreng Oliver ved sygdom ( hvis der kan lade sig gøre) samt eventuelt at tilbringe hveranden torsdag eftermiddag ( lige uger) sammen med ham, da jeg har fri kl. Ca 17 fra mit arbejde på Hørsholm Kommune. Betaling gives.
  Vi bor i Hørsholm. Kontakt mig endelig på tlf: 2680-3324.
  Dbh Julie Errebo

  Svar
 15. Anja says:

  Hej.
  Jeg søger en reserve bedste, til min søn på 10 mdr. jeg skal til at færdig gøre min uddannelse så mangler en bedste til at passe ved sygdom og når jeg har aften vagter (senest kl. 19)
  Vi bor i herfølge, men leder efter lejlighed ved dalby/haslev.
  Krydser fingre for at finde en sød bedste.
  mvh. Anja

  Svar
 16. Aleksandrina says:

  Kære reservbedste,
  Jeg hedder Anastasia, og jeg er 10 måneder gammel. Min mor skal snart tilbage på arbejde. Jeg har brug for pasnning om lørdagen og ved sygdom. Min mormor bor i Rusland og kan derfor ikke komme og passe mig, så jeg vil meget gerne have en sød reservebedste. Min mor og jeg bor i Ringsted ude ved Kærehave og det er her jeg helst vil passes. Jeg pludrer både på russisk og dansk og vil gerne møde dig hurtigst muligt. Min mor kan kontaktes på mail aleksandrinadk@gmail.com
  Mvh
  Anastasia og Aleksandrina

  Svar
 17. Pia says:

  Reservebedste søges til hygge i dagligdagen, ferier og højtider, samt ved sygdom.
  Vi er en familie på 4 med 2 dejlige frække børn, Emmelie og Alexander på hhv 6 og 3 år, som er bosat i Stenlille ved Sorø.
  Vi mangler nogen der vil dele hverdagen med os, og livets store og små glæder.

  Svar
 18. Muthoni says:

  Hej
  Reservebedsteforældre søges,
  Vi er en lille blandt familie,vi bor i holløselund mellem vejby og tisvilidelej. Vi har 2 glad piger 10 og 5 år og vil gerne har social kontakt med noget bedste mor og far der min familie bor i Kenya og min mands far bor i nord jylland . Vi vil gerne hore fra dig/jer der ville gerne hygge med vores piger så det kan oplever liv med bedsteforældre.
  Hvis det lyder som noget for dig/ jer, så skrive til mig,
  kilononi@hotmail.com

  E

  Svar
 19. Jannie says:

  Hej 😊😊
  Vi hedder samantha og Dian
  Vi er 10 og 7 år og kommer fra Sjælland i en lille by Korsør sammen med vores lille hund og mor
  Vi søger ressvebedsteforældre ..
  som elsker at lave ting med os.
  Gør ting sammen med ..
  så mener i at det jer så kontakt os
  Hilsen samantha og Dian

  Svar
 20. Astrid says:

  Lyngbys lækreste unger søger reservebedste!
  Agnes på 3 år, Aksel på næsten 8 år og jeg, Astrid på 36, søger en extra bedstemor eller bedstefar til at hygge en hverdagseftermiddag eller to om ugen og evt en udflugt i weekenden i ny og næ. Vi har ikke så meget hjælp i hverdagen og til tider kunne et voksent menneske med overskud gøre en stor forskel. Håber at der findes en sød kvinde eller mand, som har lyst til at lære mine børn at kende!
  Mange hilsner fra Astrid.

  Svar
 21. Tina says:

  Hej,
  Jeg søger en sød og kærlig reservebedste til både min søn på 9 år og mig selv :-) Kommer fra Sønderjylland, så har ikke så meget familie her, og har engang i mellem brug for hjælp til pasning, ved sygdom og ellers bare ren hygge og samvær.
  Vi bor i Karlslunde, og jeg har bil.

  Skulle dette fange din interesse, så send mig en mail, og du kan høre mere, og jeg kan høre lidt om dig.

  tinaraabjerg@hotmail.com

  Mvh Tina

  Svar
 22. LInxia Chen says:

  Hej,
  Jeg er alene mor til min datter, Isabella, på 11 måneder og vi bor i Greve.
  Jeg søger en reservebedste til Isabella, da hun ikke har noget bedsteforældre i hendes daglige liv, både til hygge og pasning når jeg er nødsituation.
  Isabella er en glad og nysgerrig pige, i øverigt er hun meget nem.
  Vi vil glæde os rigtigt meget at have en reservebedste i vor lille familie og være en del af vors liv.

  Jeg glæder mig at høre dig. min E-mail er blue5205@hotmail.com

  Mvh
  Linxia Chen

  Svar
 23. Helena Rut says:

  Vi vil gerne udvide vores familie og søger reservebedsteforældre til vores dreng på 4.5 år. Vi har ikke det store netværk omkring os da bedsteforældrene bor i Island. Vi mangler hjælp engang imellem i den travle hverdag, primært med at hente i børnehaven hver tredje fredag men også ved f.eks. sygdom o.sv. Mvh. Helena 81618183

  Svar
 24. Prasitha says:

  Findes de2t mon en reservebedste i Hillerød til at være del af min datters (5) og mit liv?
  Vi trænger sådan..
  Tlf 71351920
  På forhånd tak 💝

  Svar
 25. Justine says:

  Hej.
  Jeg søger en reservebedste/bedstemor i Albertslund.
  Jeg er alene med min søn på 8år. Mine forældre er i himmelen, så jeg søger nogen som kunne tænke sig at blive en del af vores familie. Jeg søger ikke så meget pasning eller aflastning, men hygge, forkælelse og nærvær.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig.
  Venlig hilsen
  Justine

  email – justine.h.dba@gmail.com

  Svar
 26. Melina sommer says:

  Hej.
  Jeg er alene mor til Amilja på 3 år.
  Jeg er sygemeldt med diskusprolaps og andre kroniske sygdomme, så det kan godt være hårdt at være alene mor til en lille krudt ugle og man ingen aflastning har.
  Det eneste familie vi har er min mor som arbejder hele tiden og derfor ikke tid til os.
  Faren ønsker ingen samvær desværre, så jeg har stået alene fra dag 1.
  Det kunne være rart hvis min datter kunne få en reserve bedste og dermed måske et ekstra familiemedlem som har tid og udskud til at have hende på besøg et par gange om måneden.
  vi bor i Glostrup.
  Håber at høre fra nogen.

  Kh Melina og Amilja

  Svar
  • Lone Hjorth says:

   Kære Melina,

   Jeg kan se at din annonce er forholdsvis gamle, så inden jeg kaster mig ud i en længere præsentation vil du måske fortælle mig om du har fundet en sød bedste til lille Amilja?

   Kærlig hilsen
   Lone

   Svar
 27. Mie Baltzer says:

  Hej

  Jeg er alene med min Aia på 6 mdr. Hun er donorbarn, og har derfor ingen farmor og farfar. Min mor og jeg er på tæt hinanden, men hun har det ikke godt, og har ikke overskud til at besøge os, hygge med os og aflaste mig.

  Føler mig meget alene med min guldklump og savner både selskab og aflastning. Samt elsker Aia at have mennesker omkring hende.

  Er du/i nogen kærlige og rare mennesker der vil være en del af vores liv? Vi bor i Holte.

  Svar
 28. Lana madsen says:

  Vi søger stadig reserve bedsteforældre 😊 Ikke en barnepige, men bedsteforældre der vil være en del af vores liv. Min dreng har kun mig og min familie, der bor på den anden ende af sjælland, og har travlt med arbejde mm. Min søn er kun 9 mdr, så i har mulighed for at være med næsten fra start af. Han er en glad og rimelig nem dreng. Vi bor i kalundborg, så i må helst gerne bo i rimelig afstand herfra. Enlige bedstemødre er også ønsket 😊 Email: Lanajmadsen@gmail.com . Mvh Lana Madsen

  Svar
 29. Jannie Møller Hartley says:

  Hej!
  Louis på 2 og Ella på 5 søger ekstra bedsteforældre. Vi bor lige uden for Roskilde, og vores egne bedsteforældre bor meget langt væk, henholdsvis Aalborg og Frankrig. Derfor søger vi en som vil være en del af vores liv, hente os en gang imellem, lege med os etc. Vi har indimellem også brug for pasning, men det er meget sjældent. Ella er meget kreavtiv og kan godt lide at tegne og male, klæde sig ud og begge kan lide at bygge ting af Lego og Brio. Kh Ella, Louis, mor Jannie og far Peter.

  Svar
 30. Thilde says:

  Kære jer.
  Vi søger reservebedsteforælder i Næstved. Vi er en familie med 2 dejlige børn, Sophie på 2½ år og Josephine på 6 år. Vi har ikke så mange bedsteforældre i nærheden. Det ville være rigtig rart for os og for vores børn, hvis der var en reservebedste, som børnene kan lære at kende og have noget tid sammen med. Vi bor i Fensmark.
  Da mor står og skal start på uddannelse til social og sundhedsassistent, har vi bruge for en reservebedste som kan aflever og vente pigerne efter børnehaven og vuggestuen. Og ved sygdom hos pigerne. Vi glæder os til at høre fra jer, skrive til den e-mail: thilde2016@outlook.dk Mange hilsen Thilde & Thomas

  Svar
 31. Lana madsen says:

  Da jeg er alene med min dreng, har han kun min familie, som er sparsom. Mine forældre bor langt væk og har ikke meget tid. Jeg søger derfor reserve bedsteforældre til alt hvad det indebære. Både hjælp til aflastning men også til bare at have/komme på besøg og hygge med os begge. Deltage i hans liv generelt. Vi er bosat i vestsjælland og ønsker helt nogle i nærheden og med god tid.

  Svar
 32. Tina Williams says:

  Hej,

  Vi er en mor og en lille frisk fyr på snart 3,5 år, som søger en reservebedste(r), som har lyst til at være en del af vores liv. Vi har en fin hverdag, hvor det hænger sammen, så det er ikke pasning vi søger. Men det kunne være rart, hvis du/I har lyst til at deltage i evt bedsteforældredage i børnehaven, tage med i bio/teater, spise sammen, tage på ture, og ellers bare bidrage vores hverdag med glæde og og hygge.
  Vi bor i Frederiksværk.
  Håber at høre fra dig/jer.
  Mange hilsner
  Marcus og Tina
  Svar gerne på: tinawulff@hotmail.com

  Svar
 33. Cathrine Kjærulff says:

  Kære jer
  Jeg hedder Liva og er 6 år og går til spejder. Jeg bor sammen med mine søskende ( og far & mor) i vores skønne store famile. Kan du fortælle soldaterhistorier, lære min søster og jeg at hækle, spille bold med mine brødre, bage småkager med os alle ,læse en histore eller tiden til bare at være der?
  Vi elsker livet men savnet af den ældre generations viden, tid og nærvær er stort.
  Pbcdmail@gmail.com

  Svar
 34. Camilla K. Skibstrup says:

  Hej
  Jeg søger på vegne af mig selv og min pige på 8 år nogle reservebedster der vil give os glæden og hyggen ved flere generationer.
  Snakke om gamle dage, vidreføre tratitioner og være emn skulder i hårde tider.
  Jeg søger ikke pasning eller aflastning, da jeg vægter egen tilstedeværelse hver 2.uge jeg har hende – men hygge, forkælelse og nærvær.
  Glæder mig til at høre fra nogle der har overskud til at deltage i kvalitetstid med min datter og jeg.

  Svar
 35. Elena says:

  Vi søger reservebedsteforældre i københavn. Vi er en familie med 3 dejlige børn, Marcos og Marina på knap 5 år tvillinger og Anna på halvandet år. Vi har ingen bedsteforældre i nærheden; mor kommer fra Spanien og far fra Russland. Børnene taler dansk, spansk og lidt russisk. Det ville være rigtig rart for os og for vores børn, hvis der var en reservebedste, som børnene kan lære at kende og have noget tid sammen med. Vi bor i Rødovre. Vi glæder os til at høre fra jer, skriv til denne email: nikitabu@hotmail.com. Mange hilsner. Elena og Nikita

  Svar
 36. Maiken says:

  Hej,
  Vi søger en reservebedste som kunne tænke sig at være en del af vores lille familie i Slangerup og hjælpe lidt til i ny og næ med vores søn Caspian på snart 3 år, når det brænder på for os.
  Min familie bor i Jylland, så det kræver en del planlægning og min mands lille familie er stadig på arbejdsmarkedet, så hjælpen er desværre meget begrænset der.
  Jeg uddyber gerne hvis dette skulle have interesse og ellers kan jeg altid kontaktes på tlf: 28739354.
  Mange julehilsner fra Maiken.

  Svar
 37. Nanna says:

  Hej
  Jeg søger en reserve bedste, til mine to børn på 2 og 5 år. Jeg er alene med dem og bor i Korsør.
  Pga mit arbejde står Jeg bla i den situation at jeg ikke selv kan nå hjem og hente dem fra børnehave om tirsdagen, så der ville det være verdensklasse hvis du havde mulighed for at hente dem og være sammen med dem, i Min lejlighed, indtil jeg er hjemme igen (17.30).
  Håber meget at høre fra dig, og kommer selvfølgelig med flere oplysninger hvis du er interesseret..

  Vh. Milla, Milas og Nanna
  Mobil nr : 22704679

  Svar
 38. Mette hansen says:

  Hej, jeg søger en reservebedstemor til min søn på 3 år, til hygge men også hjælp til pasning, når han er syg. Jeg studerer til dagligt på VUC. Min familie er bosat i Jylland og kan derfor ikke hjælpe i det daglige. Håber at høre fra dig.

  Svar
 39. Lotte Träger says:

  Reservebedsteforældre søges til dreng i Greve.

  Vi har en dejlig kvik dreng på 6 år som sjældent ser sine bedsteforældre og det er et savn for ham.
  Har du /I lyst til at passe/være noget for en dejlig dreng så ring eller skriv endelig 😌
  Vi er en lille familie med 2 katte. Vi bor i mosede og ikke langt fra skolen.
  Med venlig hilsen Kim og Lotte

  Svar
 40. susanne kellerup says:

  Hejsa Marlene :-) så din annonce , og tænkte at det kunne da være lige mig :-) …Så kigger du stadig , så lad os få en snak :-) ..Jeg bor lidt udenfor Kalundborg

  Svar
 41. Line B. Jensen says:

  Reservebedste mor/far/forældre søges

  Vi er et yngre par med en datter på knap 2,5 år som søger lidt ekstra hjælp i en travl hverdag.
  Lidt om os:
  Vi er; Peter og Line begge 31 år og vores datter Sira på knap 2,5 år. Oprindeligt er vi begge fra Sønderjylland, men flyttede for 3 år siden til Virum da Peter fik en ph.d. stilling ved DTU.
  Jeg, Line, er uddannet tandplejer og arbejder deltid i privat praksis i Hillerød.

  Vi søger hjælp i hverdagen til at hente Sira i dagpleje, de dage vi arbejder sent og hvor Sira evt. bliver syg.
  Jeg har ca 30 min transporttid hver vej og Peter har nogle lange dage i laboratoriet og med møder, det er derfor ikke altid vi kan få det til at gå op.
  Mit arbejde gør at jeg ikke altid kan tage før fri, da jeg jo er behandler og skal passe mine aftaler med patienterne. Jeg bliver nødt til at være der når folk kan, og det er tidlig morgen og sen eftermiddag. Ydermere vil jeg komme till at skulle op i tid i løbet af 2018 og dermed blive endnu mere presset på tiden.
  Ud over det rent praktiske, ville det også være dejligt med et lidt større netværk “herovre” da vores familie bor meget langt væk, alle er stadig på arbejdsmarkedet og sjældent kommer på besøg.
  Derfor ville det være rigtig dejligt at kunne udvide familien med en eller flere, som vil dele oplevelser og minder med os og vores dejlige datter. Og som man også ville kunne spørge lidt til rods omkring opdragelse og deres erfaringer omkring børn.

  Hvis det lyder som noget for dig/ jer, så ring til mig.

  Venlig hilsen
  Line, Peter og Sira
  Line: 26 74 31 19
  Askevænget 25, st. tv.
  2830 Virum

  Svar
 42. Lene says:

  Kære ‘bedstemor’
  Hvis du nu venter med længsel på at dine voksne børn får børn og har tid til overs – så kunne vi virkelig godt tænke os en ‘vice’ bedstemor. Jeg har en datter på 8 som drømmer om en bedstemor – og jeg drømmer om en moden kvinde der kan hjælpe når det kniber. Vi har ingen bedsteforældre, og jeg er alenemor så vi har brug for dig både til hygge og til pasning ved sygdom… hvis du bor i nærheden af os i Tårbæk er det jo en fordel! Håbefulde hilsner, Solveig og Lene

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.