Find en reservebedste på Sjælland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste på Sjælland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

37 replies
 1. Jeannette Petersen says:

  Hej ☺️
  Vi er en familie med far mor og 2 drenge på 19 mdr og på 5 år som mangler reservebedste forældre til vores skønne drenge da farmor ikke altid har overskuet til vores børn og slet ikke på samme tid.

  Du ville blive en del af vores familie altså selv om vi har fri ville vi gerne hygge tage på udflugter sammen. Men eller ville du/I skulle hjælpe med at passe børnene ved sygdom eller hvis vi skal noget uden børn. Dog ville det ikke være noget fast.
  Vi bor på landen med skøn natur og en dejlig have.
  Mulighed for at få en tur i skoven.
  Men børnene må også gerne passes ved dig/jer.

  Håber at høre fra Dig.

  Kærlighilsen fra Jeannette

  Svar
 2. Stine olsen says:

  Hej. Vi er en familie som søger en reservebedste med luft i hjertet til lidt hjælp og omsorg for vores lille familie. En som ind i mellem kan kigge forbi og give vores børn lidt omsorg og bedsteforælder opmærksomhed. Vi har Alberte på 4,5 år og Sylvester på 2 år. Det kunne også være rart at få hjælp til pasning ind i mellem i weekenderne og eventuelt hente fra børnehave i ny og næ. Vi hjælper gerne den anden vej.
  Vi håber du findes derude :)

  Svar
 3. Ellen says:

  Hej,

  vi er en familie af 3 snart 4 som bor i Ishøj og med bedsteforældre i udland.
  Vi leder efter nogle bedsteforældre som kunne tage sig af vores børn når det bedst passer, ikke nødvendigvis med faste tider. Det er vigitg til os at vores børn får kontatk til ældre mennesker og at i kan dele sammen med dem vores lidenskab for natur og det frie, for musik, kunst osv
  Jeg glæder mig at høre fra dig: Lnhemme@gmail.com

  Venlig hilsen,
  Ellen

  Svar
 4. Diana olin Rasmussen says:

  Hej beste

  Jeg har 2 fantastiske drenge på 5 & 9 år, vi bor på et landsted i Rødby.
  Jeg står i den situation at jeg arbejde 2 til 3 gange om ugen 12 timers vagter. Mine drenge har bedste forældre, bare nogle meget travle nogle – vi søger en som har lyst og tid til at bruge tid sammen med dem, de dage jeg skal arbejde:) som sagt har ikke de store pasnings muligheder – og vil hellere vi fandt en som, blev spm familie for os – en “bare” en barnepige :)
  Søger helst kvinde
  Håber du er et sted derude
  Mvh Diana

  Svar
 5. Amanda Watson says:

  Hej forhåbentlig fremtidige bedste 😊

  Vi er to piger på hhv 1,5 og 3 år der bor med vores mor i Faxe på sydsjælland. Vi søger en ekstra bedste, der vil lege, hygge, bage, gå tur i regnen, finde regnorme og spise is i solen, hente os tidligt fra institution nogen gange og måske holde en fridag med os når vi trænger. Vores mor er alene med os, så det ville være en stor hjælp for hende hvis du/i kunne hjælpe til ved eventuelt sygdom. Vores mor er også en rigtig hyggefis og bruger gerne en masse timer på at hygge med os og vores bonus bedste(r). Vi har vores mormor og morfar tæt på, men vores farmor bor på Fyn, så vi ser hende desværre ikke så tit.
  Vi er to meget glade piger som elsker at være ude, vi hjælper gerne til med at plante en blomst i haven, eller lave dejen til pandekagerne. Vi er også glade for dyr, men har desværre ikke selv nogen, men det gør bestemt ingenting hvis du/i har 😊

  Vi håber der er nogen der har lyst til at bruge noget tid med os og vores mor 😊

  Mange håbefulde hilsner fra
  Coco og Lulu

  Svar
 6. Morten says:

  Hej bedstemor!
  Vi drømmer inderligt om et varmt og omsorgsfuldt menneske det vil være en del af vores liv. Desværre har vi hverken bedsteforældre på mors eller fars side, så du vil være MEGET prissat! Vi hjælper altid den anden vej rundt, foreksempel med praktiske ting, som man også kunne forvente af familie. Vi har 2 drenge på 6 og 3 år, og bor i Næstved.
  Vi håber at hører fra en. ❤️🙏🏼
  Tlf 61276530

  Svar
 7. Hildur says:

  Kære dig,

  Jeg har den sødeste datter på 8.5 år, som jeg mangler lidt hjælp til fra tid til anden, specielt i forbindelse med sygdom. Jeg kommer fra Island og har derfor ikke familie som kan hjælpe i hverdagen. Så hvis du har mod og energi til at passe verdens dejligste pige, som elsker bøger og musik, primært i forbindelse med sygdom men måske mere hvis du vil, så vær sød at kontakte mig på hgud@mud.dk.

  PS. Vi bor i en lejlighed på 1ste sal, og har pt. 1 kat og 2 marsvin.

  Svar
  • Linda Melissa Kronborg says:

   Hej. Jeg kunne måske være den i søger. Jeg vil selvfølgelig præsenterer mig selv,men inden da må jeg lige vide hvor i bor. Jeg bor på landet kører ikke bil og skal med bus. Jeg bor ved Ringsted. Kh. Linda

   Svar
 8. Susanne buhl says:

  Kære evt. Kommende venner.

  Vi er en familie på 5, far og mor samt vores tre dejligt piger. !6 + 15 + 10. Vi har desværre ingen bedsteforældre og vi har haft et meget tæt forhold til dem og derfor er savnet meget svært.
  Vi søger ikke en erstatning men snare nogle hygge venner til vores piger i sær som har roen og hyggetiden til vores dejlige piger.

  Hvordan vi evt. Kan være sammen er ikke så vigtigt som at vi blot får lidt kontakt og i sær gerne af nogle som ønsker at have børn og unge mennesker med i jeres hverdag :-)

  Vi er bosat i Nordsjælland

  Mange tak – Hilsen susanne

  Svar
 9. Louise says:

  Hej reservebedsteforældre

  Vi er en familie på 5, mor på 38, far på 42 og tre børn. Jonathan på 9 år, Caroline på 7 år og Nicolaj på 5 år. Vi søger en reservebedstemor/far, til vores tre børn. Vi bor i Nordsjælland (Allerød). Vi har desværre mistet alle bedsteforældre alt for tidligt og vores nærmeste familie bor i Jylland.

  Vores største ønske er at finde nogen der har lyst til at være en del af vores liv, så vores børn ikke skal gå glip af glæderne ved at have bedsteforældre. Vi søger altså ikke blot nogen der kan passe vores børn, men nogen der vil deltage til bedsteforældredage, ud og se Jonathan
  spille fodboldkamp, tage Caroline med til karate, til deres fødselsdage, til jul, til andre særlige lejligheder eller bare til en hyggelig eftermiddag en onsdag aften. Vi håber meget at du/I findes derude et sted, som savner nogle børnebørn og har en masse kærlighed at dele ud af. Den gave vil vi meget gerne kunne give til vores børn.

  Skriv til mail: louise@steenbrandt.dk

  De bedste hilsner fra
  Louise, Kim, Jonathan, Caroline og Nicolaj

  Svar
 10. Helle Wesselhoff says:

  Hej 🤗

  Vi hedder Emil og Felix, og vi mangler en sød “bedste”, som kunne tænke sig og være sammen med os, hygge om os, lege med os, bage til os, og ALT det der indebære at være en god bedste.
  Emil er 3 1/2 år og Felix er 1 år og 8 mdr. 💙💙
  Vi mistede vores elskede mormor til kræften her i december, og vi har desværre aldrig kendt vores farmor, da hun døde inden vi kom til 🌟
  Vi har dog stadig vores morfar og farfar, men det bliver aldrig det samme som en rigtig bedstemor ❤️
  Vores mor og far synes også det kunne være en kæmpe hjælp hvis du også nogle gange kunne hjælpe os ved sygdom, eller hvis mor og far har brug for en aften ude, for de har ikke så mange muligheder mere efter vores mormor ikke er hos os mere 🌟
  Vi bor i 4270 Høng på Sjælland.
  Skriv meget gerne til vores mor her inde, hvis du lige sidder der ude et sted og tænker at det lige er noget for dig 🤞🏻😊

  Hej fra Emil og Felix + mor og far 😉

  Svar
 11. Jannie says:

  Hej, Vi er en lille familie fra Jylland, der har slået os ned i Kvistgård i Nordsjælland. Vores familie består af Wilma på et år, Henry på fire år, Jacob og Jannie. Vi har bedsteforældre i Jylland, men drømmer om at give vores børn en relation til en bedste/ bedster i nærområdet, hvilket vi selv er vokset op med. Måske en ugentlig dag, hvor bedste/ bedsterne kan hente fra institution og hygge et par timer eller lignende. Eller en enkelt aften/ weekend dag her og dag, når det passer. Vi tænker ikke at økonomi skal være omdrejningspunktet, men vi har mulighed for at give et mindre beløb efter aftaler. Skriv til os på janniepallesen@gmail.com, hvis du/I har lidt ekstra hjerterum at give ud af. Mvh os i Kvistgård

  Svar
 12. Nadja says:

  Hej bedsteforældre. Jeg er en dejlig dreng på 10 mdr. Som desværre ikke har nogen mormor mere.jeg har aldrig nået at møde hende😢derfor kunne det være dejligt at have en jeg kunne knytte mig til med tiden 😍derfor søger jeg en reserve mormor som har lyst til at være en del af mig og min mors liv. Min mor er 30 år og vi bor i Solrød Strand 😃 vi bor alene sammen . Jeg håber der er en som har lyst til at mødes med os og lærer os og kende. Mvh William og Nadja 🙏

  Svar
 13. Cornelia Diana Gheban says:

  Kære bedsteforældre,
  Jeg hedder Cornelia og jeg bor tæt på Slagelse sammen med min mand og vores søn.
  Vi er 33,36 og 1 år gammel ☺ Fordi vi kommer fra et andet europæisk land og vi har ingen andre fra familie her i Danmark, vil vi gerne møde jer/dig og få glæde af hinanden.
  Begge jeg og min mand har vokset op tæt på bedsteforældrene derfor verdsætter vi jeres/dit livserfaring.
  Vi bor i Danmark ikke så længe siden,lidt over 4 år, derfor har vi ikke så mange danske venner. Men vi trænger til at lære mere om dansk kultur og alt andet, og selvfølgeligt give det videre til vores søn.
  Hvis I/du vil gerne møde os I/du må gerne kontakte os på min e-mail:
  cornelia.gheban@gmail.com

  Vi ser frem til nogle hyggelige stunder,
  Mvh Cornelia

  Svar
 14. Maria Joy Pristed says:

  Reservebedste søges.
  Vores familie består af 3 børn og mig (moren), en lille hund og en gammel kat.
  Børnene:
  En dreng på 7 år, en pige på 14 år, en dreng på 17
  Vi mangler en bedste i vores liv, som kan hjælpe til ved sygdom og arrangementer.
  Vi har et meget lille netværk og har brug for en, så hvis du sidder derude og mangler en lille familie at ses med, så skriv til os.
  Vi bor i Næstelsø ved Næstved

  Svar
 15. Aleksandrina says:

  Kære reservebedste,
  Jeg hedder Anastasia, og jeg er 1,5 år gammel. Jeg har brug for pasnning om lørdagen og ved sygdom. Vi bor i Ringsted ude ved Kærehave og det er her jeg helst vil passes. Jeg taler/forstår både russisk og dansk og vil gerne møde dig hurtigst muligt. Min mor kan kontaktes på mail aleksandrinadk@gmail.com og tlf 505 303 45. Pasning bliver betalt.
  Mvh
  Anastasia og Aleksandrina

  Svar
 16. Fatemeh says:

  Hej.

  Jeg er enlig mor til 4 børn. Dreng på 10 år, dreng på 7 år og en pige på 5 år, og sidst og absolut ikke mindst en dejlig pige på 3,5 år.

  Jeg er lige flyttet til Søborg, fra sverige og skal begynde to turbo-kursuser, uger hver, med 3 ugers mellemrum. Det er en svært beslutning jeg har taget, men jeg er næsten nød til det.

  Derfor har jeg brug for hjælp til mine døtre, da de ikke kan så meget dansk, men rigtig godt svensk, at man læser historier tegner og lidt bedsteforældre kærlighed. De har ikke kontakt til far eller andre familie medlemmer, da alle bor langt bort. Min bror læser medicin, og bor i århus og søster læser gym og arbejder ved siden af.

  Drengene har efterhånden lært at tale dansk lidt og klare sig selv.

  Vi har haft det rigtig svært gennem årene, jeg var 17 da jeg fik første barn og har givet alt hvad jeg har til mine dejlige glade børn.

  Håber virkelig at der er nogen, som vil hjælpe en weekend eller afhentning og spise aftensmad med børnene eller lign.

  Kh Fatemeh

  Svar
 17. Sofie Bjerre says:

  Vi er en familie bestående af 4 bosiddende i Slangerup Nordsjælland. Familien består af undertegnede, mor Sofie, 32, jeg arbejder som skolepædagog i Frederikssund. Mine tre sønner. Ældste på 7, mellemste på 5 og den yngste på 1 1/2 år. Tre harmoniske og glade drenge, selvfølgelig med hver deres behov qua deres forskellige alder. De to store leger rigtig godt sammen.
  Børnene bor hos mig alle hverdage og hver anden weekend. Både drengenes far og jeg selv er fra Jylland, så vi har ikke familie tæt på. Drengenes far og jeg har et godt samarbejde og ingen problemer i forhold til børnene.
  Vi bor lidt uden for Slangerup i et dejligt halvhus med stor have. Vi elsker at tilbringe tid udendørs og tager gerne på ture rundt omkring i Danmark i skove, vandet, naturlegepladser mm.
  Den ældste går i 1. klasse og trives i skolen, han spiller håndbold en gang om ugen. Den mellemste går i børnehaven i storegruppe og den yngste går i vuggestue i samme institution som den mellemste.
  Jeg søger reservebedste(r), som kan hjælpe og aflaste i hverdagen og som selvfølgelig har plads til tre skønne drenge i deres liv. Jeg har brug for hjælp på hverdagsaftener et par gange månedligt, da jeg har møder og/eller arrangementer på mit arbejde. Desuden har jeg brug for hjælp i pressede perioder, med ex meget sygdom. Jeg har sent fri alle dage da jeg arbejder i en SFO, så det kunne også være rart, hvis der var nogen der indimellem havde lyst og tid til at hente drengene tidligere og hygge med dem.
  Jeg er interesseret i at finde en/nogen der matcher med mig og mine drenge og som har lyst til at indgå i en gensidig relation, hvor alle partner får noget ud af samværet. Det kunne også være rart med weekendture, sommerferie, fødselsdage og lignende.
  Kontakt mig på sofiebjerre86@gmail.com

  Svar
 18. julie says:

  Reservebedstemor/far søges!
  Til en lille familie på 2. Jeg er alene med en dejlig, elskelig og kreativ dreng på 9 år, der mangler en kærlig bedsteforælder til at fortælle historier, dele ud af sin livserfaring og gætte kryds og tværs med.
  Der er nu ingen andre tæt på, vi har en smule familie i Jylland og øvrige bor i udlandet.
  Jeg arbejder til daglig som sygeplejerske på deltid, primært i aftenvagt og studerer ved siden af. Derfor har vi tit svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, især ca 6 hverdagsaftener om måneden. Kunne du hjælpe med pasning på disse dage, ville det være dejligt. Ellers er der også mulighed for weekendture, fødselsdag, og sommerferie – alt efter dit ønske. Vi er begge meget kreative, er glad for naturen og dyrene og bor på landet med vores dyr. Vi har bil, og kan godt sørge for transport, uanset hvor du bor. Eller vi kan komme til dig.

  Har lyst til at være en del af vores lille familie, og forhåbentlig på sigt, blive en integreret del af vores liv, så kontakt mig på:
  juliart_@hotmail.com

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Svar
 19. Michelle R says:

  Hej.
  Vi er en lille familie, med mor på 35 år dreng på 3 år og dreng på 14 år.
  Vi ville så gerne ønske at vi havde en bedste i familien.
  Vi har desværre ikke rigtigt noget familie selv, og den smule vi har, kan vi desværre ikke regne med.
  Min lille søn på 3 år, trænger ufatteligt meget til noget voksenkontakt, som ikke er far eller mor, og det gør jeg egentligt også.
  Én vi alle kan snakke med og hygge med.
  Spise kage og lave middag med.
  Pasning af den lille, er slet slet ikke noget der er i mine tanker..
  Vi vil bare gerne have lidt familie at hygge med.
  Vi holder pt. Til i haslev.
  Skriv gerne hvis vi fanger din interesse

  Svar
 20. Katharina says:

  Hej! Jeg er mor til to store drenge på snart 17 og en datter på 11 år. Vi er skilsmisse familie og har pga. brud med meget religiøs fanatisk familie ikke et stort familienetværk og har desuden i år været udsat for et tragisk dødsfald …mine børns bror..min sød døde kun 15 år gammel.
  Særligt min datter på 11 savner bedste forældre og derfor søger vi sådan nogle…en enkelt er også fin. Det handler mest om nærvær, hyggestunder, skabe relationer og gode stunder. Skriv endelig hvis det kunne være interessant.

  Svar
 21. Camilla V says:

  Hej,

  Jeg har en fantastisk dreng på 3 år – men jeg er helt alene med ham. Derfor søger jeg en bedstemor som kan være hans ekstra støtte og hjælp.
  Vi er bosat i Tappernøje.

  Svar
  • Anette Boning says:

   Hej Camilla
   Vi er et ægtepar sidst i 60’erne.
   Vi har ingen børn men en hund, Bølle, der er en labrador.
   Vi bor i Snesere i et dejligt hus med have så det er tæt på jer.
   Vi vil gerne have nogen, at være sammen med, da vores familie er lille.
   Det kunne være hyggeligt, at finde ud af, om vi kan finde ud af det sammen.
   Skriv til os på solberg52@gmail.com
   Så ser vi hvad der sker.
   Mange varme hilsner
   Ivan og Anette

   Svar
 22. Line thorlacius says:

  Kære kommende reserve bedste
  Da min veninde er meget syg hjemmegående mor til en lille pige på 10mdr og en far der arbejder, er der brug for ekstra omsorg og hjælp til morgenmadshygge samt aflevering eller hentning fra dagpleje, som hun starter med indenfor en månedstid.
  Jeg er moderens veninde og gør dette, for at gøre familien en tjeneste, der kæmper med sorgen over ikke at kunne være der optimalt for deres datter.
  Mon du er den rette? Familien bor i Rødovre.
  / kh Line

  Svar
 23. Jannie says:

  Hej

  Vi er en familie på; en mor, far, Frigg på 7 år og Nohr på 3 år.
  Vi er netop flyttet til Slangerup efter at have boet 5 år i Allerød.
  Vi har ikke det store netværk, og savner nogen, som vi kan dele glæder og vores dejlige børn sammen med.

  Jannie er skolelærer og arbejder på en folkeskole i Lyngby, hvor hun har de ældste klasser. Eske arbejder på Frederiksberg med TV-produktion. Vi har en hverdag, hvor logistikken ikke altid hænger sammen, og det ville være fantastisk at kende nogen, som kunne have lyst til at se efter Frigg og Nohr en gang i mellem.

  Vi har ikke meget familie, så vi søger dig, der har hjertet på rette sted, som måske savner at have børn/børnebørn selv, og som kunne tænke sig at være en rigtig god ven af vores lille familie.

  Mange hilsner
  Frigg, Nohr, Eske og Jannie

  Svar
 24. Belinda says:

  Hej.
  Jeg søger bedsteforældre til mine 2 børn på 12 og 7 år.vi bor i Hundige.vi søger en/nogen søde og rare bedste/bedsteforældre da vi ikke har nogen.vi søger nogen som vil kunne komme tidligt om morgen og sørge for de bliver vækkede,morgenmad,gøres færdig og klar og du/i så skal kunne aflevere dem i skole da jeg køre tidligt da jeg møder kl.6.30.du/i skal gerne havde kørekort da de skal afleveres på hver deres skole den ene i greve og den anden her i Hundige.min lille dreng har infantin autisme.du/i skal også kunne være en del af vores familie,som lave nogen ting med dem som bedste forældre gøre,og kunne passe hvis de blev syge.komme til hygge,fødsdage osv.
  Håber rigtigt meget at høre fra jer og vi kan blive en del af hinandens liv/familie da vi ikke rigtigt har noget og savner nogen bedsteforældre.
  Hilsen Belinda,Julie og Villads.
  Mail:belinda1andreasen@hotmail.comtlf:28716636

  Svar
 25. Miriam Ripley says:

  Hej,
  Jeg er alene med mine dejlige troldeunge på 10, 7 og 5 år.
  Jeg savner så meget en der kan komme og hygge lidt med os, som vil sidde og være lidt kreative med mine børn, som kan stille op ved bedsteforældre arrangemanger og evt andre hygge arrengemanger I skole og børnehave hvis jeg er på arbejde (arb.nogle aftener).
  Måske passe dem en aften i ny og næ men slet ingen betingelse.
  Mine forældre bor i Skotland, og deres farmor og farfar bor i Nigeria, så jeg savner at se dem hygge med og lære fra en/flere bedsteforældre.
  VI har også en mellem stor hund, så du/i skal ikke være bange for eller allergisk over for hunde.
  Mvh Miriam

  Svar
 26. Anja says:

  Hej vi er en lille familie på 3 mor 28 far 28 og vores søn på 3 år. borsat i Maribo.

  vi søger en familie som ønsker at gøre en forskel for vores os men ikke minst for vores søn
  vi søger bedsteforældre som har lyst til at være en del af vores liv.
  lidt om Tristan.. Tristan er en dreng med stort D . han elsker at lege og være på fra morgen til aften.
  han er ikke helt med sporlige men når man først lære ham af kender så går det meget bedre.
  lidt om hvad vi havde tændt os. de første par gange vil være til steder hvor vi mødes på legeplads hvis dette ikk er for koldt. ellers ville det være her eller hos jer. og når vi kan mærker på Tristan og vi føle os trykke ved det så vil i kommer til at være alene med ham hvis det ønskede..
  og alt muligt andet hvad der lyster tag vi efter hånden.
  Mange hilser fra Anja Ronni og Tristan.
  p.s vi en kat så det vil være alle bedst at i kan tåle katte.

  Skriv en E-mil om jer selv og jeres forventninger ( Anja1290@hotmail.com )

  Svar
 27. Anne-lise Randrup says:

  Kære reserve bedste.
  Vi er en lille familie på 3 mine 2 drenge på 9 år og 9 mdr. Jeg er alene mor, og trænger sådan til at se andet end bleer og tøjvask. Da mine forældre bor for langt væk og har nok i deres job osv. Søger jeg en som kan være sammen med mine 2 dejlige drenge mens jeg måske går i biografen eller ud og spiser med en veninde eller ligne.
  De kærligste hilsner fra os alle 3

  Svar
 28. charlotte henriksen says:

  Hej Aya og Rasmus

  jeg kan se, at det er et stykke tid siden i har indrykket jeres anmodning, men nu prøver jeg i alle tilfælde.

  Jeg bliver 68 lige om lidt, er stadig på arbejdsmarkedet men har besluttet at gå på pension med udgangen af året.
  jeg mistede min mand den 14. september efter flere års alvorlig sygdom.
  Mine børnebørn bor dels langt væk, og dem, der bor nærmest, er teenagere..

  jeg bor i hus i Farum – tæt på S-toget. I vores baghave har vi legehus og klatrehus med rutchebane.

  Da vi tilsyneladende alle bor i Farum, vil jeg kunne hjælpe med hentning i vuggestue og andre praktiske ting, men lad os i givet fald tale om det.

  jeg håber at høre fra jer.

  mange hilsener
  Charlotte Henriksen

  Jeg har kat – men har altid ønsket mig en gravhund. Det syntes min mand imidlertid ikke var en god ide.

  Svar
 29. yousra says:

  hi
  jeg er iraker kvinder som bor sammen med min søn på 9 år
  vi bor i vedbæk siden 8 måneder, han plejede sig at være sammen med sine bedste forældre i irak og jeg vil gerne finde nogen her som kan være sammen med ham sommetider

  Svar
 30. Marie says:

  Kære reservebedste.
  Vi bor lige udenfor Roskilde og har en dejlig pige på 10 år. Mine forældre er døde og min mands forældre bor langt væk. Vi bor i et dejligt hus ud til hedeland med en sød hund og 2 katte.
  Vi søger en bedstemor-type med bil, som ind imellem vil kunne hente og køre vores datter til forskelligt, og ind imellem vil bruge tid på hende. Hun savner en ældre kvinde fyldt med kærlighed. Til hygge, til hjælp. Til en tur.
  Vi forventer ingenting, men ville være glade og taknemmelige. Herudover har vi svært ved at overskue alting, en klud over bordet eller lign. Blot hvad du synes du evt magter at bidrage med. Mulighed for dyrepasning ved ferier, hvor du kunne bo her mens vi er væk.
  Mit overskud er ikke stort, da jeg lider af vedvarende hjernerystelse og må hvile meget. Og min mand er travl og meget afsted på farten. Jeg har ingen bil når vi er alene hjemme.
  Vi ville ønske vi havde en bedste, som var omsorgsfuld og interesseret i vores pige. Og som kunne give hende noget af det, et tilhørsforhold, som kun en bedstemor kan. <3 hvis du tænker at det kunne være dig, så skriv meget gerne til os. Mange hilsner Marie

  Svar
 31. Zeina says:

  Hej
  Vi er en lile familie . Jeg har 2piger 7år og 2år .
  De er rigtig søde piger . Vi kommer fra syrien .
  De manglar relationer og jeg brugher for hjælp fordi jeg kan ikke nå at læse og lave allting
  Jeg er enlig mor . Vi bor i roskilde . I må godt kontak med mig på email : zeinazenzoon@gmail.comåTOZ

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.