Find en reservebedste på Sjælland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste på Sjælland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste. Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

39 replies
 1. LInxia Chen says:

  Hej,
  Jeg er alene mor til min datter, Isabella, på 11 måneder og vi bor i Greve.
  Jeg søger en reservebedste til Isabella, da hun ikke har noget bedsteforældre i hendes daglige liv, både til hygge og pasning når jeg er nødsituation.
  Isabella er en glad og nysgerrig pige, i øverigt er hun meget nem.
  Vi vil glæde os rigtigt meget at have en reservebedste i vor lille familie og være en del af vors liv.

  Jeg glæder mig at høre dig. min E-mail er blue5205@hotmail.com

  Mvh
  Linxia Chen

  Svar
 2. Helena Rut says:

  Vi vil gerne udvide vores familie og søger reservebedsteforældre til vores dreng på 4.5 år. Vi har ikke det store netværk omkring os da bedsteforældrene bor i Island. Vi mangler hjælp engang imellem i den travle hverdag, primært med at hente i børnehaven hver tredje fredag men også ved f.eks. sygdom o.sv. Mvh. Helena 81618183

  Svar
 3. Prasitha says:

  Findes de2t mon en reservebedste i Hillerød til at være del af min datters (5) og mit liv?
  Vi trænger sådan..
  Tlf 71351920
  På forhånd tak 💝

  Svar
 4. Prasitha says:

  Findes det mon en reservebedste i Hillerød til at være del af min datterd (5) og mit liv?
  Vi trænger sådan..
  Tlf 71351920
  På forhånd tak 💝

  Svar
 5. Justine says:

  Hej.
  Jeg søger en reservebedste/bedstemor i Albertslund.
  Jeg er alene med min søn på 8år. Mine forældre er i himmelen, så jeg søger nogen som kunne tænke sig at blive en del af vores familie. Jeg søger ikke så meget pasning eller aflastning, men hygge, forkælelse og nærvær.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig.
  Venlig hilsen
  Justine

  email – justine.h.dba@gmail.com

  Svar
 6. Melina sommer says:

  Hej.
  Jeg er alene mor til Amilja på 3 år.
  Jeg er sygemeldt med diskusprolaps og andre kroniske sygdomme, så det kan godt være hårdt at være alene mor til en lille krudt ugle og man ingen aflastning har.
  Det eneste familie vi har er min mor som arbejder hele tiden og derfor ikke tid til os.
  Faren ønsker ingen samvær desværre, så jeg har stået alene fra dag 1.
  Det kunne være rart hvis min datter kunne få en reserve bedste og dermed måske et ekstra familiemedlem som har tid og udskud til at have hende på besøg et par gange om måneden.
  vi bor i Glostrup.
  Håber at høre fra nogen.

  Kh Melina og Amilja

  Svar
 7. Mie Baltzer says:

  Hej

  Jeg er alene med min Aia på 6 mdr. Hun er donorbarn, og har derfor ingen farmor og farfar. Min mor og jeg er på tæt hinanden, men hun har det ikke godt, og har ikke overskud til at besøge os, hygge med os og aflaste mig.

  Føler mig meget alene med min guldklump og savner både selskab og aflastning. Samt elsker Aia at have mennesker omkring hende.

  Er du/i nogen kærlige og rare mennesker der vil være en del af vores liv? Vi bor i Holte.

  Svar
 8. Lana madsen says:

  Vi søger stadig reserve bedsteforældre 😊 Ikke en barnepige, men bedsteforældre der vil være en del af vores liv. Min dreng har kun mig og min familie, der bor på den anden ende af sjælland, og har travlt med arbejde mm. Min søn er kun 9 mdr, så i har mulighed for at være med næsten fra start af. Han er en glad og rimelig nem dreng. Vi bor i kalundborg, så i må helst gerne bo i rimelig afstand herfra. Enlige bedstemødre er også ønsket 😊 Email: Lanajmadsen@gmail.com . Mvh Lana Madsen

  Svar
 9. Jannie Møller Hartley says:

  Hej!
  Louis på 2 og Ella på 5 søger ekstra bedsteforældre. Vi bor lige uden for Roskilde, og vores egne bedsteforældre bor meget langt væk, henholdsvis Aalborg og Frankrig. Derfor søger vi en som vil være en del af vores liv, hente os en gang imellem, lege med os etc. Vi har indimellem også brug for pasning, men det er meget sjældent. Ella er meget kreavtiv og kan godt lide at tegne og male, klæde sig ud og begge kan lide at bygge ting af Lego og Brio. Kh Ella, Louis, mor Jannie og far Peter.

  Svar
 10. Thilde says:

  Kære jer.
  Vi søger reservebedsteforælder i Næstved. Vi er en familie med 2 dejlige børn, Sophie på 2½ år og Josephine på 6 år. Vi har ikke så mange bedsteforældre i nærheden. Det ville være rigtig rart for os og for vores børn, hvis der var en reservebedste, som børnene kan lære at kende og have noget tid sammen med. Vi bor i Fensmark.
  Da mor står og skal start på uddannelse til social og sundhedsassistent, har vi bruge for en reservebedste som kan aflever og vente pigerne efter børnehaven og vuggestuen. Og ved sygdom hos pigerne. Vi glæder os til at høre fra jer, skrive til den e-mail: thilde2016@outlook.dk Mange hilsen Thilde & Thomas

  Svar
 11. Lana madsen says:

  Da jeg er alene med min dreng, har han kun min familie, som er sparsom. Mine forældre bor langt væk og har ikke meget tid. Jeg søger derfor reserve bedsteforældre til alt hvad det indebære. Både hjælp til aflastning men også til bare at have/komme på besøg og hygge med os begge. Deltage i hans liv generelt. Vi er bosat i vestsjælland og ønsker helt nogle i nærheden og med god tid.

  Svar
 12. Tina Williams says:

  Hej,

  Vi er en mor og en lille frisk fyr på snart 3,5 år, som søger en reservebedste(r), som har lyst til at være en del af vores liv. Vi har en fin hverdag, hvor det hænger sammen, så det er ikke pasning vi søger. Men det kunne være rart, hvis du/I har lyst til at deltage i evt bedsteforældredage i børnehaven, tage med i bio/teater, spise sammen, tage på ture, og ellers bare bidrage vores hverdag med glæde og og hygge.
  Vi bor i Frederiksværk.
  Håber at høre fra dig/jer.
  Mange hilsner
  Marcus og Tina
  Svar gerne på: tinawulff@hotmail.com

  Svar
 13. Cathrine Kjærulff says:

  Kære jer
  Jeg hedder Liva og er 6 år og går til spejder. Jeg bor sammen med mine søskende ( og far & mor) i vores skønne store famile. Kan du fortælle soldaterhistorier, lære min søster og jeg at hækle, spille bold med mine brødre, bage småkager med os alle ,læse en histore eller tiden til bare at være der?
  Vi elsker livet men savnet af den ældre generations viden, tid og nærvær er stort.
  Pbcdmail@gmail.com

  Svar
 14. Camilla K. Skibstrup says:

  Hej
  Jeg søger på vegne af mig selv og min pige på 8 år nogle reservebedster der vil give os glæden og hyggen ved flere generationer.
  Snakke om gamle dage, vidreføre tratitioner og være emn skulder i hårde tider.
  Jeg søger ikke pasning eller aflastning, da jeg vægter egen tilstedeværelse hver 2.uge jeg har hende – men hygge, forkælelse og nærvær.
  Glæder mig til at høre fra nogle der har overskud til at deltage i kvalitetstid med min datter og jeg.

  Svar
 15. Elena says:

  Vi søger reservebedsteforældre i københavn. Vi er en familie med 3 dejlige børn, Marcos og Marina på knap 5 år tvillinger og Anna på halvandet år. Vi har ingen bedsteforældre i nærheden; mor kommer fra Spanien og far fra Russland. Børnene taler dansk, spansk og lidt russisk. Det ville være rigtig rart for os og for vores børn, hvis der var en reservebedste, som børnene kan lære at kende og have noget tid sammen med. Vi bor i Rødovre. Vi glæder os til at høre fra jer, skriv til denne email: nikitabu@hotmail.com. Mange hilsner. Elena og Nikita

  Svar
 16. Maiken says:

  Hej,
  Vi søger en reservebedste som kunne tænke sig at være en del af vores lille familie i Slangerup og hjælpe lidt til i ny og næ med vores søn Caspian på snart 3 år, når det brænder på for os.
  Min familie bor i Jylland, så det kræver en del planlægning og min mands lille familie er stadig på arbejdsmarkedet, så hjælpen er desværre meget begrænset der.
  Jeg uddyber gerne hvis dette skulle have interesse og ellers kan jeg altid kontaktes på tlf: 28739354.
  Mange julehilsner fra Maiken.

  Svar
 17. Nanna says:

  Hej
  Jeg søger en reserve bedste, til mine to børn på 2 og 5 år. Jeg er alene med dem og bor i Korsør.
  Pga mit arbejde står Jeg bla i den situation at jeg ikke selv kan nå hjem og hente dem fra børnehave om tirsdagen, så der ville det være verdensklasse hvis du havde mulighed for at hente dem og være sammen med dem, i Min lejlighed, indtil jeg er hjemme igen (17.30).
  Håber meget at høre fra dig, og kommer selvfølgelig med flere oplysninger hvis du er interesseret..

  Vh. Milla, Milas og Nanna
  Mobil nr : 22704679

  Svar
 18. Mette hansen says:

  Hej, jeg søger en reservebedstemor til min søn på 3 år, til hygge men også hjælp til pasning, når han er syg. Jeg studerer til dagligt på VUC. Min familie er bosat i Jylland og kan derfor ikke hjælpe i det daglige. Håber at høre fra dig.

  Svar
 19. Lotte Träger says:

  Reservebedsteforældre søges til dreng i Greve.

  Vi har en dejlig kvik dreng på 6 år som sjældent ser sine bedsteforældre og det er et savn for ham.
  Har du /I lyst til at passe/være noget for en dejlig dreng så ring eller skriv endelig 😌
  Vi er en lille familie med 2 katte. Vi bor i mosede og ikke langt fra skolen.
  Med venlig hilsen Kim og Lotte

  Svar
 20. Line B. Jensen says:

  Reservebedste mor/far/forældre søges

  Vi er et yngre par med en datter på knap 2,5 år som søger lidt ekstra hjælp i en travl hverdag.
  Lidt om os:
  Vi er; Peter og Line begge 31 år og vores datter Sira på knap 2,5 år. Oprindeligt er vi begge fra Sønderjylland, men flyttede for 3 år siden til Virum da Peter fik en ph.d. stilling ved DTU.
  Jeg, Line, er uddannet tandplejer og arbejder deltid i privat praksis i Hillerød.

  Vi søger hjælp i hverdagen til at hente Sira i dagpleje, de dage vi arbejder sent og hvor Sira evt. bliver syg.
  Jeg har ca 30 min transporttid hver vej og Peter har nogle lange dage i laboratoriet og med møder, det er derfor ikke altid vi kan få det til at gå op.
  Mit arbejde gør at jeg ikke altid kan tage før fri, da jeg jo er behandler og skal passe mine aftaler med patienterne. Jeg bliver nødt til at være der når folk kan, og det er tidlig morgen og sen eftermiddag. Ydermere vil jeg komme till at skulle op i tid i løbet af 2018 og dermed blive endnu mere presset på tiden.
  Ud over det rent praktiske, ville det også være dejligt med et lidt større netværk “herovre” da vores familie bor meget langt væk, alle er stadig på arbejdsmarkedet og sjældent kommer på besøg.
  Derfor ville det være rigtig dejligt at kunne udvide familien med en eller flere, som vil dele oplevelser og minder med os og vores dejlige datter. Og som man også ville kunne spørge lidt til rods omkring opdragelse og deres erfaringer omkring børn.

  Hvis det lyder som noget for dig/ jer, så ring til mig.

  Venlig hilsen
  Line, Peter og Sira
  Line: 26 74 31 19
  Askevænget 25, st. tv.
  2830 Virum

  Svar
 21. Lene says:

  Kære ‘bedstemor’
  Hvis du nu venter med længsel på at dine voksne børn får børn og har tid til overs – så kunne vi virkelig godt tænke os en ‘vice’ bedstemor. Jeg har en datter på 8 som drømmer om en bedstemor – og jeg drømmer om en moden kvinde der kan hjælpe når det kniber. Vi har ingen bedsteforældre, og jeg er alenemor så vi har brug for dig både til hygge og til pasning ved sygdom… hvis du bor i nærheden af os i Tårbæk er det jo en fordel! Håbefulde hilsner, Solveig og Lene

  Svar
 22. Lonnie Hertz says:

  Hej. Jeg søger en der kunne tænker sig at være reservebedste for mine to piger på 7 og 13 år. Jeg er alene med dem og der er ingen bedsteforældre. Jeg søger ikke pasning, men en der evt ville hygge om mine piger når tid er i bedsteforældreregi da jeg gerne under det for mine piger og have i deres liv. Mange hilsner

  Svar
 23. Malene says:

  Hej er 35 og alene med mine 2 børn på 8 og 10.jeg mangler netværk, søge3 lige så meget på egne som på børnene behov Jeg bor ved Kalundborg på Vestsjælland

  Svar
  • susanne kellerup says:

   Hejsa Marlene 🙂 så din annonce , og tænkte at det kunne da være lige mig 🙂 …Så kigger du stadig , så lad os få en snak 🙂 ..Jeg bor lidt udenfor Kalundborg

   Svar
 24. Nanna says:

  Hej vi er en familie på 4 far, mor og vores 2 drenge på 4 år og 1 år. Vi har desværre ikke det store netværk og har en presset børnefamilie hverdag med job osv. Og vi kunne derfor godt bruge en sød og dejlig reservebedste til til hjælp måske lidt hente børn og spise med hygge og især ved sygdom 😀

  Svar
 25. Sandra says:

  Vi er en familie på 4, min mand, vores søn på 4 år og datter på 6 år. Vi søger en reservebedste som ville have lyst til at hjælpe både lidt i hverdagene og nogle weekender. Vi har kun farmor som stadig er i arbejde og er meget aktiv. Vi håber at få en stabil og kærlig bedste, som har lyst til at lære os at kende og blive en del af familien.
  Vi bor i Slagelse og kan kontaktes på engsvang@stofanet.dk

  Svar
 26. Hiz says:

  Reservebedsteforældre søges

  Hej. Jeg søger en bedstemor/far til min pige på 6 år. Vi bor lige nu i Borup men har planer om at flytte til Roskilde.

  Mh Hiz og Nina

  Svar
 27. betiina hansen says:

  resevebedsteforældre søges
  Hej vi er en familie på 4 som består af mor en pige på 6år og tvillinger pige og dreng på næsten 3år vi bor i Slagelse.
  vi søger nogen som kunne tænke sig at blive en del af vores familie da vores mor er alene med os.
  vi glæder os til at høre fra jer.
  MVH bettina mathilde maja og marcus

  Svar
 28. Eleonor dan says:

  Til vores kommende reserve bedsteforældre

  Vi heder Christian og Zoé, vi er 9 og 6 år. Vi bor i Hillerød med vores mor og far og vores 2 hunde. Vi har et godt liv med mange venner og aktiviteter, men vi mangler så meget bedsteforældre. Alle vores bedsteforældre er i himmelen og vi længes så at have nogle reserve bedste at kunne hygge med når vi bliver trætte på vores forældre😊Vi trænger ikke en fast pasning men mere når det findes tid for både, eller bare at kunne ringe og fortælle noget man ikke vil sige der hjemme. Så alle søde bedste skriv til vores mor så læser hun op det for os.
  Mvh Christian og Zoé

  Svar
 29. Helena Strandgaard says:

  Hej.

  Jeg søger en reservebedste i Greve.
  Jeg er alene med min datter, Viola, på 20 mdr.
  Violas bedsteforældre bor langt væk, og har deværre heller ikke ret meget tid eller overskud til at tilbringe tid med os.
  Vi har brug for en som fx kan komme og gå eller cykle en tur, spise mad sammen med os eller hygge med Viola mens jeg ordner praktiske ting.

  Viola er en glad, nysgerrig, kvik og bestemt lille pige. Hun er glad for at lege i naturen eller på legepladsen, hun elsker dyr og hun kan lide at høre musik.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig.
  Venlig hilsen
  Helena

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*