Find en reservebedste på Sjælland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste på Sjælland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

15 replies
 1. Beata says:

  Kære bedste

  Jeg søger en bedste for min lille datter på 1 år. Jeg er alenemor ( ikke dansker ) og har desværre ikke mine forældre længere :( mit største ønske er, at give mit barn en barndom fyldt med glæde, smil og kærlighed. Det gør kig ked af, at min skat ikke er omgivet ag bedste…håber jeg finder en snart 😊

  Svar
 2. Familien Hansen says:

  Kære Bedste
  Vi er en familie på 4 med en dreng på 9 år og en pige på 6 år, som bor i Nykøbing Falster.
  Vi søger en reservebedste, som er hjertevarm og har lyst til at dele sin tid og glæde med os.
  Børnene savner bedsteforældre, også vores søn, selv om han er 9 år – en som har tid til at lytte, som vil hente tidligt en gang imellem, som vil fortælle om oplevelser fra et langt liv, spille spil/kort, bage, læse højt, være kreativ, bygge, synge eller hvad I finder på.
  Vi håber at høre fra dig :0) Send gerne en mail til ipsum4800@gmail.com.

  Svar
 3. Anders Rasmussen says:

  Kære Bedste
  Vi er en familie på 4 med en dreng på 9 år og en pige på 6 år, som bor i Nykøbing Falster. Vi søger reservebedsteforældre, som har lyst til at dele sin tid og glæde. Børnene savner bedsteforældre, også vores søn, selv om han er 9 år – en som har tid til at lytte, som vil hente tidligt en gang imellem, som vil fortælle om oplevelser fra et langt liv, spille spil/kort, bage, læse højt, være kreativ, bygge, synge eller hvad I finder på.
  Vi håber at høre fra dig/jer.
  Send gerne en mail til ipsum4800@gmail.com
  Mange hilsner fra
  Familien Hansen

  Svar
 4. Nanna Salling says:

  Jeg og mine to børn søger et reservebedsteforældre par som har tid, lyst og overskud til at være noget for mig og mine to børn. Jeg bor i Næstved med min dreng på 7 som går i 0 kl. Og min datter som går i børnehave, jeg selv arbejder på en speciel skole. Vi har ikke rigtig noget familie så søger nogen som måske os kunne mangle lidt familie, hygge, nærvær og liv.
  Ser frem til at høre fra jer..
  Vh Nanna

  Svar
 5. Maria Louise Thøgersen says:

  Vi bor i Kvistgård og er flyttet fornyelig hertil, og er vældig glade for stedet og omgivelserne. MEN vores netværk er minimalt og vi kunne godt bruge den bedste reserve til at give lidt luft i hverdagen.
  Vi; er en lille pige på 2, en dreng på 5 og en på 9, og så mig som mor. Jeg håber at der er en som har brug for at få børneperspektiverne tættere på livet. Reservebedste hvor er du??? Vi står med åbne arme :)
  Mvh Maria

  Svar
 6. Heidi A. says:

  Hej, jeg søger en reserve bedstemor/bedstefar til min lille søn på næsten 1 1/2 år. Vi bor i Roskilde.

  Jeg er alene med min søn som er en aktiv nysgerrig lille spilopmager, desværre har vi ikk så meget familie derfor søger jeg en person som har masser af overskud, nærvær og omsorg.

  Er det muligvis noget for dig eller har du spørgsmål kan du kontakte mig på
  heidi_alleshauge@hotmail.com

  Mvh Heidi

  Svar
 7. Anne Turid Holme says:

  Kære kommende reserve BEDSTEMOR/ BEDSTEFAR i Ballerup/Måløv området!!🌻🌻 ❤️

  Vi er en fam. med 3 børn, på 8år, 5år og 1 år, der søger en reserve bedsteforældre da vores egne er alt for langt væk. 💨(Norge og nordjylland)

  Vi savner en godt voksen der har tid og lyst og til at blive en del af vores “lille” famile, og som særlig har lyst til at bruge lit tid med vores søde dreng på 5 år, som feks. at spille et spil, gå en tur osv, en gang i mellem, da han rigtig godt kunne bruge en ekstra voksen som havde tid til at give han den opmærksomhed han har brugt for, no når han har fået en lillesøster der tager meget af hans voksen tid. ;)
  Og de to andre vil også sætte pris på en sød voksen de har tid til at være sammmen med os og hygge rigtig meget.
  Vi bor i Måløv i Ballerup.
  Vi håber der sidder en sød reserve bedste der ude, der mangler nogle børn i deres liv!!😊

  Kærlig hilsen
  Anne T Holme
  tel: 27495933
  Mail: annetholme@gmail.com

  Svar
 8. Thomas Weiglin says:

  Hej kommende Bedsteforældre/Bedstemor

  Jeg hedder Rose er 1,3 år og i fuld udvikling grundet min fars familie bor på Fyn og i Jylland og min mors familie bor i Vietnam. Savner jeg i ny og næ samvær med bedsteforældre. Jeg er glad aktiv og gående. Vi bor i Charlottenlund

  Mail: tpwe79@gmail.com
  Tlf. 22181896

  Svar
 9. Helena Jørgensen says:

  Hej kommende reservebedster i Slagelse

  Vi er to drenge på hhv. 1 og 5 som søger nogle bedsteforældre. Der er ikke tale om børnepasning.
  Da vores egne bedsteforældre er døde, savner vi rigtigt meget at have bedsteforældre med til bl.a. bedsteforældre dag i børnehaven, juleklip og bare til at hygge med os. Vi tænker at det sagtens kan være i vores hjem, på en legeplads eller hvad vi lige finder på.
  Ingen faste tider kræves, men en masse ekstra kærlighed forventes.
  Kan du give os den fantastiske følelse af bedsteforældre tilbage??

  Svar
 10. Azi says:

  Hej

  Jeg er alenemor til min 7 årige datter, Papule.
  Vi bor i Hedehusene og savner en reservebedste, da vi kommer fra Iran og derfor ikke har så meget familie i Danmark.

  Det ville være dejligt, hvis min datter og jeg kunne få udvidet vores familie lidt, så vi kan dele oplevelser og glæder med en reservebedste.
  Derudover arbejder jeg som social- og sundhedshjælper på et plejecenter i Roskilde, og det ville være dejligt, hvis der på sigt blev mulighed for pasning af Papule enkelte aftenener om måneden.

  Jeg håber at hører fra jer

  Azi

  Svar
 11. Jannie Rydahl Magnussen says:

  Hej 😊,
  Mine 4 skønne børn Lily (2 år), Ella (8), Dagmar (9,5) og Alfred (11,5) savner en reservebedste eller reservebedsteforældre tæt på til at hygge om dem, lære dem praktiske ting eller tage dem med ud i naturen.

  Børnene er velfungerende og trives både fagligt og socialt i skole og institution. De er sunde og raske og er generelt nogle utroligt glade børn, der rummer masser af gå-på-mod og livsglæde. De er tillidsfulde og elsker at være kreative og fysisk aktive.

  Jeg er alene med dem 11/3 og bosat i Hornbæk, langt væk fra børnenes bedsteforældre, som bor i Køge og Maribo. Det kunne derfor være dejligt for os alle, hvis du/I havde lyst til at være sammen med børnene en gang imellem eller komme på besøg hjemme hos os.
  Mvh
  Jannie

  Svar
 12. Ram & Pri says:

  Hi all,

  We are from India but, settled permanently in lyngby, Denmark. Our Two kids really miss grandfathers. Kids are born here and speak fantastic danish and we can Speak too but, not quick and good in writing. :) We would love to have a grandfather nearby lyngby if possible otherwise fine as well to join our family. All we need is Love and affection from a Grandfather and nothing more.
  regards,
  ram & Pri

  Svar
 13. Tyge says:

  Søger reservebeste
  Fra tid til anden ville jeg meget gerne finde en rigtig sød og omsorgsfuld beste til at se efter min søn. Jeg er alenefar og har desværre ikke min familie tæt på.
  Min søn på 8 år har ADHD og har ikke noget talesprog. Han bruger i stedet tegn til tale. Han er ‘relativ’ nem at forstå med nogle få tegn som jeg vil lære dig.
  Det ville naturligvis være fantastisk hvis du kan tegn til tale, men absolut ikke et must.

  Skriv gerne så vi kan finde en dag hvor vi alle kan hilse på hinanden😀

  Glæder mig til at høre fra dig

  Svar
 14. Ida says:

  Da vi ikke har nogen bedsteforældre tæt på, hverken fysisk eller som tæt relation, ønsker vi os inderligt at have en reservebedste til vores datter Flora på 14 mdr. Vi bor i Jyllinge tæt på Roskilde. Det at have en “bedsteforælder” synes vi, er en af de største gaver til barndommen. Vi hører derfor gerne fra dig, som har lyst til at have nogle gode og hyggelige stunder med Flora, men egentlig også gerne sammen med os.
  Vi vil se relationen som et gensidigt givende samarbejde, og måske vi også kan hjælpe/gøre noget for dig?
  Dannie er 33 og uddannet elektriker og alt muligt mand og jeg (Ida) er 28 og arbejder i kontorbranchen. Vi har totalrenoveret vores hus fra 60érne selv, og kan godt lide at være i haven og plante blomster og have forskellige projekter.
  Jeg håber meget på, at der er et “match” i en reservebedsteforælder til vores lille familie.

  Tlf: 30472989
  Mail: idaluciatjoernloev@hotmail.com

  Bedste hilsner
  Familien Christensen

  Svar
 15. Yohanna olesen says:

  Vi er en familie fra Roskilde, vi har en pige på 3 år og en pige på vej.

  Har du tid og er glad for børn, her er der mulighed for at møde vores piger og være en del af vores familie.

  Knus og glæder mig til at høre fra jer 🤗

  Vh

  Yohanna

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.