Reservebedste i Sydjylland eller på Fyn

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Sydjylland eller på Fyn, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

56 replies
 1. Kenny says:

  Kære reservebedste,

  Vi er en familie på 4; mor, far og to drenge på 3 & 1år.
  Vores (bedste)forældre bor på sydfyn mens vi bor i Vejle og savner derfor i hverdagen både samværd for drengene og hjælp for os ved sygdom el lign. Vi forestiller os ikke faste passedage el lign men en som har lyst til at være en del af vores hverdag og familie.

  Mor er læge i Vejle og far er Direktør i lille firma i Aarhus.

  Kennymoberg@gmail.com

  Svar
 2. Ghita Beltoft says:

  Hej reserve bedste.

  Vi er familie på 3 fra Vejle , mor og far kommer sent hjem og A har 2 barnepiger der henter, men det sker at begge barnepiger gerne vil ha fri og så mangler vi dig ❤️ Det drejer sig om at hente A fra børnehave ved 16 tiden og vi er senest hjemme kl 18. Hvis du her lyst kunne du blive og spise med så du kan være en del af familien ?

  Svar
 3. Karina Horsted says:

  Kære reservebedsteforældre

  Vi er en ung familie på 5, mor, far og 3 børn i alderen 9 mdr til 5 år. Karina (mor) er pt på barsel men starter på arbejde igen til september.
  Vi står uden nogen bedsteforældre, der kan hjælpe og hygge med vores dejlige børn.
  Vi ved at når vi begge igen arbejder, kan ugerne ofte blive noget hektiske derfor vil der være fantastisk hvis vi havde nogen der kunne hjælpe os og samtidig hygge med vores børn😃

  Vi bor i Børkop mellem Fredericia og Vejle.

  Skriv endelig hvis i/du tænker dette kunne være noget for dig/jer. Så fortæller vi glædeligt lidt mere om vores familie.

  De kærligere hilsner Stig og Karina
  Karinahhorsted@gmail.com

  Svar
 4. Daniela Hørlyk says:

  Hej hej.. Vi er en lille familie på 4, (Far, mor, Julie 8 år og Jakob 2,5 år, som søger en reservebedste (r) eller lignende (på frivillig basis) i 6230 Rødekro eller deromkring.

  Du behøver ikke have erfaring, hvis bare du er ansvarsfuld og omsorgsfuld omkring børn.

  Da vores familie, (som ønsker at tilbringe tid med vores dejlige børn) kun består af 2 oldeforældre, (der desværre kun kan have vores datter pga. alder og helbred), så søger vi en/nogle, som har lyst til at give vores børn nogle oplevelser, ferie eller lignende, hvor de kan komme afsted sammen, uden mor og far og så vi kan få et “pusterum” en gang imellem.

  Hvis du mener at det kunne være noget for dig / jer så send en mail for at høre mere.. Mvh Daniela, Dennis, Julie og Jakob.

  Daniela-140789@hotmail.com

  Svar
 5. Christina Brandberg says:

  Kæreste reservebedste(r) :)

  Min lille skønne datter på 9 mdr og jeg på 41 år, samt vores lille hund Molly, søger en kærlig og omsorgsfuld reservebedste eller et par, til at være en del af vores lille familie – og vi en del af jeres – først og fremmest til hyggelige stunder, gode samtaler, ture ud i det blå, og på sigt lidt pasning i ny og næ og eventuelt afhentning i vuggestue og ved sygdom.

  Jeg har desværre ikke mine kære forældre længere, og vores nærmeste familie bor enten i Struer eller på sjælland. Vi selv bor i Blommenslyst men flytter snart til Tarup.

  Min datter er et dejligt og glad lille væsen, der smiler og griner meget. Jeg selv er et positivt menneske med mange interesser og jeg arbejder på OUH som bioanalytiker – et job jeg elsker.

  Send endelig en mail, hvis ovenstående har interesse. Vi vil være meget taknemmelige, hvis vi kunne udvide familien lidt :)

  Svar
 6. Catharina jørgensen says:

  Hej.

  Søger en reservebedste til en dreng på knap 6år og en dreng på 8mdr.

  Vi er en famile på 4. Far, mor og to drenge.
  Da min mand er under uddannelse og jeg er startet på arbejde igen efter barsel søger vi en reservebedste til at kunne tage vores dejlige drenge når de er syge eller vi skal noget.

  Jeg står pt alene med begge drenge i hverdagen da min mand er i Odense fra søndag aften til fredag eftermiddag og da jeg lige er startet i nyt job vil jeg helst ikke have for meget fravær. Begge vires forældre arbejder stadig og kan derfor ikke altid tage dem i hverdagen.

  Håber at finde en fantastisk resavebedste der kan godt sammen med vores dejlige drenge.

  Mvh catharina

  Svar
 7. camilla says:

  Hej derud

  Vi er en lille familie bestående af to: mor Camilla på 30 og Magnus på 1år vi er bosat på Langeland

  Vi har ikke det store netværk derfor søger jeg en relation til min søn Magnus.

  Derfor søger vi en en/par der vil berige vores liv/hverdag med omsorg kærlighed og hygge

  De kærligste hilsner

  Magnus og Camilla

  28558476
  Camillamms@hotmail.dk

  Svar
 8. Anita says:

  Hej
  Vi er en familie på 4. Julius på 4, Fillippa på næste 9 far Niels og mor Anita. Vi har ikke det store netværk og savner bedste som kan komme forbi til en tår at drikke eller smage maden vi har lavet eller se stykket i skolen osv. Vi mangler ikke pasning, skal da ikke sige man på sigt ikke kan ha overnatning men så er det pga lyst fra begge sider.
  Vi bor i ringe på midtfyn.
  Venlig hilsen Anita
  Mail hoeimarka@gmail.com
  Tlf 26188414

  Svar
 9. Sandra Wind Tofte says:

  Søger reservebedste/bedster

  Hej alle sammen :)

  Jeg er en enlig mor på 28 år, som bor i Odense SØ med mine tre dejlige og energiske drenge på 8, 5 og 4 år. Børnene er hos mig på fuld tid.
  Til dagligt læser jeg til til socialrådgiver og har noget arbejde ved siden af studiet. Mine børn har kun 1 sæt bedsteforældre, som begge er selvstændige og dermed har travlt. Jeg kunne derfor godt tænke mig at få skabt en relation til nogle mennesker som har lysten og overskuddet til at være en del af vores familie og til at hjælpe mig ved sygdom og når jeg har behov for pasning. Skriv til mig på sandra_wt@hotmail.com hvis du/vi kunne være interesseret i at høre mere om, hvem vi er.

  Vh Sandra

  Svar
 10. Louise says:

  Hej

  Jeg er en enlig mor på 43 år til 3 børn, hvoraf de to yngste på 4 og 3 år desværre ikke har noget netværk omkring sig. Jeg er meget alene med mine børn, og savner i den grad nogle rare og rummelige mennesker, som kunne have lyst til at være bedsteforældre eller besøgsfamilie for mine to yngste børn.
  Vi bor ved Fredericia.
  Skriv endelig for nærmere info.

  Med venlig hilsen

  Louise

  Svar
 11. Mie says:

  Kære du, som er reservebedste.
  Vi er en lille familie på 3, med en dreng på 2 år. Vi mangler en reservebedste i Odense NØ, til at kunne hjælpe os når vores søn er syg, da vi ikke er så heldige at have forældre, som kan hjælpe os. Jeg, mor-Mie, og far-Malte er begge selvstændige med hver vores virksomhed, og til tider er lidt presset over mange sygedage med et lille barn. Vi søger derfor en kærlig og omsorgsfuld reservebedste, som har lyst til at hjælpe og stå stand-by ved sygdom. Det vil ofte ikke være mere end et par timer.
  Min mail er: miekronbaer@gmail.com – jeg håber at høre fra dig?
  Kærligst, Mie

  Svar
 12. Maria Rossander says:

  Hejsa
  Vi er en familie på 4. Far Christian, mor Maria og vores 2 drenge Sylvester på 4 og Sixten på 2. Vi bor i Vester Sottrup lidt uden for Sønderborg.
  Vi mangler lidt hjælp da vi ikke har det store netværk ved sygdom o.lign. da vores familier bor langt væk.
  Håber at høre fra dig

  Svar
 13. Sabine says:

  Hej.
  Vi er en familie på 4 personer, mig og min mand og vores to børn, Markus på 5 og Johanna på snart 3 år.
  Min mand arbejder som teamleder ved Yousee i Sønderborg, og jeg er i gang med at uddanne mig indenfor kontor.

  Sagen er den at min datter er jævnligt syg pga. Svær astma og vi har i den forbindelse brug for en reserve bedste til at aflaste os i sygdomsperioder – da vi i nogen perioder er oppe på næsten 14 dages sygdom indenfor en måned.

  Lyder det at blive reserve bedste for os som noget for dig, så skriv endelig en mail med lidt informationer om dig selv.

  Svar
 14. Kim Schultz Frederiksen says:

  Hej
  Vi er en familie på tre som ønsker en reservebedste til vores lille datter på 16 mdr. da vi kun har fars familie her i Danmark. Mors familie bor i Spanien. Vi bor i Odense.
  Vi ønsker en person, som kan være en del af vores liv og som kan give vores datter gode oplevelser, hygge og en gang i mellem passe hende, når hun er syg og evt. andre lejligheder.
  Vi ønsker en bedste med alsidige interesser, som kan præsentere vores datter for forskellige oplevelser, det er et klart plus hvis du er en bedste som kan lide at gå ud til forskellige aktiviteter med vores datter, eksempelvis en tur i børneteater, biblioteket, en tur skoven osv…
  Vi er en familie som er meget intereseret i natur og det simple liv. Vi har en kolonihave, hvor vi dyrker grønsager, som fylder meget i vores liv. Men vi kan også godt lide kulturelle oplevelser i byen.
  Vores datter er meget social og elsker at have mennesker omkring sig. Hun elsker at kigge i bøger men også fysiske lege. Hun kan også godt lide at være ude og gå på optagelse i den store verden :)
  Er du interesseret, så glæder vi os til at høre fra dig.
  Mvh Kim, Maria og lille Frida.
  Mail: kiki__21@hotmail.com
  tlf:21178683

  Svar
 15. Dennis Rasdahl says:

  Hej
  Jeg søger en reserve bedste, som kan blive en del af den meget lille familie som jeg har omkring mig.

  Jeg er en mand på 33år, som er flyttet til Jylland for 8år siden, i den tid, har jeg fået 2 børn – en dreng på snart 7år, og en lille pige på 15måneder.

  Har ingen famile i nærheden, så jeg er ofte alene med mine børn, når jeg har dem.

  Det jeg søger, er en bedste, som vil være en del af vores liv, en som vi kan besøge, og som kan besøge os. En som kan hjælpe, hvis der er brug for det, og vedkommende har tiden og lysten til det.
  En som kan være med til, at skabe nogle gode og sunde rammer for mine børn, og som kan være med til, at give dem en barnedom fyldt med gode minder.

  Jeg/vi bor i Fredericia, så hvis du bor i nærheden af os, ville det være helt kanon.

  Håber, der sidder en bedste der ude, som vil være en del af vores liv.

  Mvh
  Dennis.
  Telefon – 31 75 80 99
  Mail – rasdahl@live.dk

  Svar
 16. Jannie says:

  Hej 😊
  Vi er en familie på 5 der søger en reservebedste, hovedsageligt til hjælp i hverdagen ved sygdom.
  Vi er mor på 34, far på 31 og 3 drenge på 12, 5 & 3 år. Vi bor i eget hus i Tinglev.
  Send en mail til petersenjannie22@gmail.com

  Svar
 17. Rie Vad Urban says:

  Hej.
  Vi er en familie på 5, bosiddende på en skøn landejendom ved Christiansfeld, imellem Haderslev og Kolding. Vores familie er meget lille og vi savner derfor, rigtig gerne nogle bedsteforældre, som savner at være noget for børn og gerne for en familie som os.
  Vi er mor og far, 2 store børn på 12 og 17 år, fra mors tidl ægteskab. Så er der lillebror på 4 år, som er vores fælles barn. Vi har ingen mormor og morfar arbejder stadig på fuld tid. Lillebrors farmor og farfar lever ikke mere. Så så bedsteforældre kontoen er meget lav.
  Vi prioterere børnene meget højt og derfor arbejder mor ikke fuldtid.
  Vi ønsker så meget for særligt lillebror, at han får mulighed for at opleve de fantastiske skønne oplevelser der følger med når man har en ældre generation i sit liv.
  Særligt mor er vokset op med de skønneste bedsteforældre og mindes med glæde alle de gange der blev bagt pandekager og spillet æsel.
  Vigtigt for os er den rette kemi og er den der, er vores store ønske en tillid og gensidighed, som er til gavn for alle.

  Svar
 18. Salli says:

  Hej.
  Jeg søger en reserve bedstemor til mine 2 børn.
  Pige på 19 mdr, dreng på 4 år. Ingen af dem har kontakt til deres fædre på nuværende tidspunkt. Jeg har kun min søster og min mor, som er til absolut ingen hjælp. Jeg er 100% alene og jeg trænger til hjælp, hvis mine børn er syge, så jeg kan passe min skole. Mine børn mangler også en anden end mig.
  Det er svært at forklare min situation på skrift.
  Jeg søger en kvinde oppe i alderen med voksne børn.

  Svar
   • Majbritt says:

    Inden jeg uddyber mine tanker om atvære reservebedste tænker jeg det kunne være rart at vide hvor I boede – synes det giver mest mening hvis man bor i nærheden af hinanden. Det kan jo også være du har fundet er hjælp?
    Vh Majbritt

    Svar
 19. Johnna says:

  Hejsa :-)
  Min søn 2 1/2 år og jeg 41 år søger en kærlig og stabil reservebedste/ reservefamilie i Odense til alt hvad det indebærer at være en del af en familie som involverer både min søn og jeg :-)
  Håber at høre fra nogle som måske lige mangler os i sit liv.
  Mvh Johnna

  Svar
 20. leyla says:

  Hej
  Vi bor i Odense og søger bedsteforældre til vores dejlig Storm på 1,5 år.
  Håber der er nogen der har lyst til at være en del af hans liv.
  Kh Leyla og Steen

  Svar
 21. Sara says:

  Søger reservebedste/forældre på Als.

  Enlig mor og sønner på 10 og 2 år, søger bedsteforældre, bedste i hverdagen. Vi ser min forældre 1 gang i år i 2-3 uger tit om sommeren. Og min lille dreng har bedste i Hamburg hvor han ser dem hver anden uge når han har samvær med sin far. Håber der kan hjælpe med pasning når børn er syge, da jeg er i gang med uddannelse. Og da jeg er så lang væk fra min familie. Derfor søger jeg nogle der vil være en del i vores liv/hverdag, så min drenge kan få en relation om, hvordan det er at have bedsteforældre. Et lille kort indlæg, men håber at finde en kærlig person der har lyst til at hjælpe

  Vh. Sara, René og Noah

  Svar
 22. Sean says:

  Hej Karen. Kan se du har været været reserve bedste før og du stadig har intreresse😀 vi er en familie med mor far og en dreng på snart 2 og en dreng på 7 som kommer hver anden weekend fra et tidligere forhold. Hvis det evt har interesse så lad os høres ved og hvor på fyn du bor. Go dag mvh fam beck

  Svar
 23. Laura says:

  Hej.
  Vi er en familie på 4, som søger et ældre par, som reservebedsteforældre. Vi mangler i den grad et par kærlige bedsteforældre i vores familie, som har tid og lyst til at skabe gode relationer med vores børn og selvfølgelig også os.
  Vi har to børn. Thor på snart 3 år, og Saga på 1 år.
  Vi bor i Esbjerg V/Hjerting.
  Hvis nogle kunne have lyst og tid til af være reservebedsteforældre for os, må I meget gerne ringe eller skrive til mig på 60460766.
  Mvh Laura.

  Svar
 24. Dalibor says:

  Hej, vi er en lille familie på to voksne og et barn. Vores søn har 6,5 år og hedder Malik. Vi kommer fra Bosnien og sidste 4,5 år bor vi i Danmark. Vi vil gerne finde reservebedste el bedsteforældre som vi kan en gang imellem besøge hinanden. Det vil blive stort hjælp hvis I kan læse måske med vores søn og fortælle forskelige historier. I kan kontakte os på mail dalibor.matic82@gmail.com eller 27915534

  Vi bor i Vejle, Uhrhøj

  Mvh Dalibor

  Svar
 25. Anna Jelsgaard says:

  Hej
  Vi er en familie på 4 som søger en reservebedste.
  Vi står desværre i en situation at vores søn Elias på 2,5 år rigtig ofte er syg. Han suger alt til sig og det er svært for både mor og far at blive ved med ar tage fri fra arbejde.
  Mor er desværre også ramt af sygdom. Dårligt bækken, som gør at hun ikke kan være alene med børnene indtil far kommer hjem fra arbejde kl 18.
  Så vi søger en bedste der er klar til at være en fast del af vores liv og som er klar til at træde til når lokummet brænder.

  Svar
 26. Laila says:

  Søger kærlig og omsorgsfuld bonus bedsteforældre til vores glade dreng på snart 3 år,
  Vi har en travl hverdag, som nok de fleste har.
  Min mand er selvstændig og har mange lange arbejdsdage, og weekender. – arbejder selv hver anden weekend hvor Jeg er assistent på et plejehjem.
  Vi søger. En som har interesse og vil nyde at være sammen med vores dreng, en bonus bedste som man kan besøge og have en hyggelig eftermiddag sammen med. En som har overskud til at hjælpe med at passe ham når han evt. Er små syg. Eller hvor vi ikke kan få hverdag til at hænge sammen pga. Arbejde. Vi søger en hygge bonus bedste 😊
  Vi bor i ringe – hvis det lyder som noget for dig, så send mig en mail. Lailapetersen04@gmail.com

  Svar
 27. Gitte says:

  Hej Kamilla.Søger i stadig reservebedster ? Vi er et barnløst par først i 60 erne som gerne vil have lidt børnebørn/familie.
  Mange hilsner
  Ole og Gitte

  Svar
  • Laura says:

   Hej Gitte,

   Hvis I stadig søger “børnebørn”, så skriv eller ring endelig til os! Vi er en familie på 4. Mor, far, Thor og Saga. Thor er storebror på snart 3 år, og Saga er lillesøster på 1 år. Vi mangler sådan et par bedsteforældre i vores liv, som vores børn kan hygge sig med – vi alle kan hygge os med – og have dejlige “bedsteforældre-relationer”.
   Mit nummer er 60460766.
   Vi bor i Esbjerg V.
   Mange hilsner
   Mor Laura.

   Svar
 28. Maria says:

  Hej vi er en familie bestående af mig og min søn på 2 år . Jeg søger en reserve bedste , der kender til det med at have med børn der er bagud i udviklingen at gøre. Jeg bor selv i Sydjylland og mine forældre på Fyn, min far har jeg god kontakt til, men ikke så meget min mor.

  Jeg søger en der engang imellem kan tage den lille, så jeg også kan komme lidt ud med veninderne .

  Svar
 29. michael hansen says:

  hej vi er en lille familie på to voksne og vores søn på to år der hedder storm vi søger en dejlig og kærlig Reservebedste til knægten vi bor mellem odense og nyborg da jeg selv har mistet min mor for en del år siden og min far snakker jeg ikke med så er der ikke rigtig noget hjælp der og min kærstes forældre ikke har den store tid så ville det være super dejligt hvis man kunne finde en Reservebedste så vi også kunne få lidt kæreste tid en gang i mellem

  Svar
 30. Majbrit Olesen says:

  Vi er en familie bestående af mor på 46, far på 52, tvillinger på 18 og lillebror på 15.
  Da vi i sin tid fik vores tvillinger, var vi så heldige at få en reservebedste. Det var guld værd, da vi som voksne/ægtepar fik tid til tosomhed, hvilket gjorde, at vi havde meget mere overskud til den travle hverdag, hvilket smittede af på hele familien,
  Derfor vil vi rigtig gerne tilbyde andre den samme mulighed. Vi vil hvis I ønsker det, være en del af jeres familie.
  Jeres fordel er, at I foruden os voksne får tre teenagere med i købet, som alle tre arbejder og har arbejdet med børn i form af barnepige og springinstruktør (i alderen fra 2-17 år) Hvilket gør at der vil være 5 personer, der vil passe på jeres børn og som kan give jer det frirum i mangler.
  Børnepasningen skal foregå hos os, men da vi er 4 der har kørekort, så kan vi sagtens hente og bringe.
  Vi kan hjælpe ved sygdom, hente/bringe fra daginsitutioner, hvis I/du har brug for en aften uden børn eller weekender hvor I/du vil være selv
  Vi bor i Strandhuse i et stort hus med god plads og tæt på fjorden og skoven, så perfekt sted for jeres børn.
  Jeg mor er hjemmegående, husets far er projektleder, vores tvillinger går i 2G og vores yngste går i 9 klasse.

  De bedste hilsner
  Familien Olesen

  Svar
  • Rebecca Dirach Eskildsen says:

   Har du mulighed for at skrive en mail til mig?
   Min mand og jeg har nemlig 2 børn, en pige på 3 år (4 år d. 22. Januar) og en dreng på 2 år (3 år d. 15. Juni)
   Vi vil gerne høre mere omkring det, da hverken min mand og jeg har familie der kan hjælpe med vores børn, så vi står helt alene med det hele, og vi har ikke mulighed for at få en enkelt nat eller en “date” hvor det bare er ham og jeg
   E-mail: Rebeccadirach@gmail.com

   Svar
  • Christina Hegelund says:

   Hej Majbrit…
   Jeg er en enlig mor uden netværk der søger netop et netværk/hjælp til mine 3 unger på mellem 4 og 7, både så jeg får mulighed for at tage et arbejde men også så børnene får andre at relatere til end jeg..
   Vil rigtig gerne høre fra jer hvis I ikke har fået hænderne fulde med sådan et hjertevarmt tilbud.
   Mvh. Christina.
   christinahegelund@yahoo.dk

   Svar
  • Laila says:

   Hej familie Olesen
   Jeg har lavet et opslag tidligere i denne gruppe, hvis det fanger jer, er i velkommen til at skrive.
   Mvh familie Andersen 😊

   Svar
  • Carina says:

   Hej familien Olesen

   Jeg ved godt at jeres opslag er et par måneder gammelt og I har sikkert allerede fundet nogle dejlige reserve børnebørn/familie. Men jeg prøver alligevel lykken og skriver nu til jer.
   Vi er en lille familie, Carina (mor), Kenneth (far) og Christoffer på 4 og Laura på 2 år. Vi søger reservebedsteforældre som har lyst og tid til vores børn. Vi søger nogle der kan give vores børn det forældre ikke kan.
   Vi har begge fuldtids job og i en hektisk hverdag kan det nogle gange godt være svært at huske at pleje et parforhold, og derfor håber vi at finde nogle skønne reservebedsteforældre, som på sigt kan have lyst til at have overnattende små gæster, så mor og far kan få en aften alene.
   Det er dog vigtigt for os at kemien er rigtig både for os og og jer.

   Håber at høre fra jer
   Med venlig hilsen
   Carina
   Gizmo2901@gmail.com

   Svar
  • Lone. Østergaard says:

   Hej Majbritt:)
   Jeg vil høre hvor i landet I bor, da jeg ikke lige kan læse det ud af dit indlæg her på børnebørn.dk.
   Selv bor jeg og min familie med mad og tre små børn i Svendborg og søger en reservebedsteforældre :)
   Jeg hører meget gerne fra dig :)
   Mvh Lone

   Svar
  • Mette says:

   Kære familie Olesen

   Som en anden sød mor skriver – så har i nok allerede fundet nogle “børnebørn” at passe på.
   Jeg prøver dog alligevel lykken. Jeg er alenemor til Marie på 3 år. Jeg har en dejlig hjælpsom mor som også bor i strandhuse, men jeg har det efterhånden lidt skidt med at det altid er hende jeg skal spørge om hjælp til pasning. Selvom hun elsker det.
   Jeg kunne godt bruge en dejlig reserve familie som kunne være en del af vores liv.
   Og det kunne være dejligt med ekstra hænder ved sygdom.
   Vi bor i Dalby og Marie er lige startet i børnehaven “under egen”.
   Håber at høre fra jer mmhaugstrup@gmail.com

   Svar
 31. Kamilla says:

  Reservebedste

  Hej Bjarne.
  Jeg vil gerne indsende en efterspørgelse på reservebedster.

  Hej.
  Vi er en lille familie på fire Lars og Kamilla og to små piger, Kaya og Irmelin.

  Vi ønsker at have nogle kærlige mennesker omkring os, som både har mulighed for at aflaste en smule, men ligeså meget være en del af familien. Vi ønsker at vi kan søge råd og vejledning og en hjælpende hånd i ny og næ.
  Da jeg, Kamilla, lider af sklerose vil vi rigtig gerne være på forkant og nå at skabe et godt og fortroligt bånd inden pigerne bliver alt for store. Ligeledes ønsker vi at du/I kan være med fra de er små.
  Vi er mennesker med benene på jorden og går op i ærlighed, kærlighed og hyggeligt samværd.
  Da vi ikke har så meget familie tæt på, ønsker vi mulighed for at kunne tage på ture sammen, holde fødselsdag og bare hyggelige besøg.
  Vi er fra Nørre Åby, tæt ved Middelfart.

  Lidt om os:
  Lars er uddannet radio/tv sælger og arbejder ikke langt fra hjemmet.
  Kamilla er uddannet audiologopæd og arbejder med senhjerneskadet i Esbjerg kommune.
  Vi er varme, imødekommende og med positivt sind.

  Har dette fanget jeres interesse er i velkomne til at henvende jer.

  Mange hilsner Lars og Kamilla

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.