Reservebedste i Sydjylland eller på Fyn

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Sydjylland eller på Fyn, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

8 replies
 1. Christina says:

  Vi er en familie på 5. I Middelfart. Mig og min mand, en dreng på 9 år to piger på 5 og 6 og en lille ny pige på 3 mdr. Vi søger en bonusbedste, til lige netop det du har lyst til at bidrage med.

  Svar
 2. Christina & Alexander says:

  Vi er en familie på 4, min mand og jeg, vores datter på 5 og vores søn på 2 år. Til dagligt er vi studerende og vores børn går i børnehave og vuggestue .
  Vi søger Særligt en bonus bedstemor, da vi ikke selv har familie, der kan være en del af vores hverdag.
  Der må meget gerne høre en bedstefar til, det vil kun være super dejligt, men primært er det en bedstemor rolle vi søger.
  En som elsker børn og har lysten til at lære os at kende og er åben for at blive en del af vores liv og hverdag.

  Vi søger rigtig meget en der har et åbent sind, vi er alle forskellige og det skal der være plads til, rummelighed er en stor værdi for os. Vi søger en der måske ikke længere arbejder så mange timer og derfor har muligheden og lysten til at være med til at hente i institution, være med på legepladsen mens jeg gynger mine børn, være med til læsning, at bage og være i køkkenet eller udendørs i naturen, hyggerstunderne. Måske en eller et par der har noget helt andet andet at byde ind med og med lysten til at lære fra sig. Vi er åbne.
  Vi søger som sådan ikke pasning, ( evt på sigt ) men mere bedsteforældre fælleskab, da vi ikke har familie der selv kan være med, har jeg et stort savn til at have nogle “bedster” at dele vores skønne sprudlende børn og hverdag .

  Jeg vil beskrive os som rummelige og kærlige mennesker og søger bedsteforældre der er ligeså, med god energi, godt helbred, som er initiativrige og god til at kommunikere egne ønsker og behov.
  Vores hjerter banker for økologi, at tænke i kreative baner levevis, at passe på vores jord og på hinanden som mennesker, vi taler pænt til hinanden og om hinanden.
  Det skaber så rar energi :)

  Er det jer/dig, eller kender du nogen som måske står og mangler lidt ekstra familie at dele deres liv, så ring eller skriv gerne til os på TLF: 23730491 eller 42310820
  Mail: 25genz@gmail.com

  Vi glæder os meget til at høre fra jer.
  De bedste hilsner fra os i det røde hus på Høje Bøgevej :-)

  Svar
 3. Sussie eversen says:

  Kære alle.
  Jeg hedder Sussie, jeg er 29 år, bor i Odense s og jeg er alenemor til 3 børn, en dreng på 6,5 år og tvillingepiger på 2,5 år.
  Jeg har familie som bor på Sjælland og som vi sjældent ser, så jeg søger derfor en reservebedste/reservebedste forældre som kunne tænke sig at være en del af vores lille familie. Primært er det til tvillingerne, da den store ser sin anden mor hver 2. weekend.

  Hvem er tvillingerne: den ene hedder Nova og den anden hedder Melia. De er to livsglade piger som er fuld af energi, fuld af kærlighed og nysgerrig på livet. De elsker at være ude, fjolle, lege og fordybe sig. De giver så stor glæde og går lige i hjertet på én.

  Hvis du/I synes vi lyder som en familie I kunne tænke jer at være en del af og har lyst til at høre mere om, så er I mere end velkommen til at skrive til os.

  Mvh Sussie og børn.

  Kontakt mig gerne på e-mail
  sussieeversen90@gmail.com

  Svar
 4. Rikke Kjær Andersen says:

  Kære reserve beste

  Jeg hedder Rikke og er mor til to dejlige børn.
  Den ældste er 16 år og hedder Oliver han passer sig selv. Min yngste er 3,5 år og hedder Dicte. Hun er en dejlig pige, hvor der hele tiden er gang i. Frisk og glad og fyldt med et godt solid temperament 😂. Jeg har hele tiden vist jeg ville være meget alene men kan mærke at jeg har brug for at komme ud og samle energi.. Så jeg kan gi det beste af det beste til min datter som er mit et og alt.
  Jeg står i sådan en situation at budget ikke er det stor overskud. Jeg søger en eller par som har lyst til at give noget videre og udfylde en stor plads hos min datter. Nogen som har lyst til at tage hende en weekend hver 2 måneds. Til samværd i form af nærværd hygge og oplevelser. Så hun kommer væk hjemmefra og også får nyt energi.
  Jeg søger fordi jeg tror at det vil være sundt for både hende og jeg at få lidt pause engang imellem. Da vi er meget tætte og hun aldrig har været meget væk fra mig.

  Er der nogen som kan se det som en gave så tag kontakt. Og vi ser om kemien er der.

  Hilsen Rikke Kjær Andersen
  Mail. r_kjear@live.dk

  Svar
 5. Lene Rasmussen says:

  Reservebedsteforældrepar SØGES. – Odense

  Vi søger et sæt bedsteforældre til hjælp med vores 4 børn. Vi søger nogle bedsteforældre som vil være en del af børnenes hverdag.
  Gerne et ægtepar da 4 børn er mange :o)
  Skriv for at høre nærmere.

  Svar
 6. Natacha says:

  Hej, jeg leder efter en kærlig reservebedste, der ønsker at være der for 3 børn.
  da deres biologiske bedsteforældre desværre ikke har overskud til dem.
  Søger ikke bestemme dage men mere det med der er andre voksne i deres liv.
  Nogle der vil lege/høre på dem og gider komme fx til deres fødselsdag

  Der er Michela på 7 år, hun elsker at være kreative og være ude.
  Så der Elias på 4 år, han elsker lege med Lego, Playmobil og en dreng med krudt i.
  Så der lille Josefine på 9 mdr
  Ja hun er en nem lille pige
  Det var lidt om de dejlige børn 😊

  Hvis du har interesse, så send mig venligst en besked. På forhånd tak!

  Mobil nr 29914793
  Mail natacha_glensdorff@hotmail.com

  Svar
 7. Theres says:

  Kære reservebedste

  vi er en lille familie på to som søger en sød reservebedste til at passe min dejlige datter Hedda på 11 måneder. Mit navn er Theres og er 29 år. Hedda er den dejligste lille pige som er meget nysgerrig, glad og åbenhjertig og elsker musik. Vi er begge tysker og er bosat her i Odense fordi jeg er PhD-studerende ved Syddansk Universitet. Desværre bor min familie i Tyskland, så bliver det ret svært for dem og kommer oppe og hjælper os når vi har behov.
  Så ønsker vi os en hjælpende hånd her i Odense som kan hjælper os lidt med afhentning fra vuggestuen en eller to gange om ugen (så jeg kan arbejder lidt længere) og pasning når jeg er blevet syg eller har travlt med mit arbejde.

  Vi begge håber at der er en reservebedste som vil gerne hjælpe os og bliver en lille del af vores liv her i Danmark!

  Vi glæder også til at høre fra jer!

  Mange hilsner fra Hedda og Theres

  email: marie.theres.fester@gmail.com
  tel: 42744168

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.