Reservebedste i Sydjylland eller på Fyn

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Sydjylland eller på Fyn, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

32 replies
 1. Svend Korfitzen says:

  Kære reservebedste!
  Min kæreste og jeg bor i Odense M og søger en reservebedste til vores datter Liv på 10 måneder. Liv er en glad, tillidsfuld og ret nem baby, men med spræl i. Sandra er 30 og arbejder som neurofysiologiassistent på OUH. Jeg hedder Svend, er 36 år og arbejder som læge på Slagelse sygehus. Mine skæve arbejdstider er nogen gange en udfordring for familien, samtidig med at vi er tilflyttere fra Sønderjylland, så vi har ikke andet familie i nærheden.
  Vi kunne godt bruge en venlig hånd. :)

  De bedste hilsener
  Svend og Sandra.

  Kontakt info:

  mail: sskorfitzen@hotmail.com

  Svar
 2. Karina Raeder says:

  Kære reservebedstemor – eller far.

  Vi er en lille familie på 2, menlig undertegnede og min søn på 3.
  Vi bor i Odense s og er lige flyttet fra Jylland hvor det ene sæt bedsteforældre befinder sig. Det andet i København.

  Jeg læser psykologi på Odense Universitet, og søger af den grund en reservebedste som har lyst til samvær med min søn når jeg eks. har lange dage på uddannelses, eller hvis han bliver syg mm.

  Vi håber meget på at finde nogen/en der har lyst til at være en del af vores liv.
  Mvh Karina

  Svar
 3. Karina Hansen says:

  Hejsa.
  Vi er en familie på 6 ( 2 voksne og 4 børn)
  En dreng på 7 år, en pige på 3 år, en pige på 1,5 år og en pige på 0 år, vi søger en sød dejlig reserve bedste eller bedsteforældre som har tid og lyst til og give mine dejlige børn det de mangler i deres liv og vi som forældre kan få en der ønsker og give det de og vil mangler nogle gange en overnatning til børnene så vi kan få lidt voksentid, vi bor i 6360 Tinglev og er villig til og køre men ikke alt for langt, jeg kan træffes på Karina_d_h85@live.dk

  Med venlig hilsen
  Familien på 6

  Svar
 4. Karina says:

  Hejsa.
  Jeg bor i Øster Lindet nær Rødding og er alenemor på fuld tid til mine tre skønne piger på 8, 5 og 3 år. Jeg søger en reservebedste der har lyst til at hygge om/passe mine piger nogle timer en gang imellem når jeg skal til forældremøder eller andet. Vi har ikke så stort et netværk tæt på.
  Kh Karina

  Svar
 5. Trine Seeberg says:

  Hej.

  Vi er en familie på 4. Far, mor og 2 skønne piger på 3 og 6 år. Vi bor i Ribe by, og da bedsteforældrene bor lidt langt væk, søger vi nogen, der har tid og lysten til at hygge med pigerne, så I sammen kan få nogle gode oplevelser. Vi elsker udeliv og naturen og tager gerne på ture, store som små for nyde udelivet og det at være sammen. Pigerne er aktive, nysgerrige og kvikke og er særdeles godt selskab :-)

  Kh. Trine
  larsen_trine@hotmail.com

  Svar
 6. Annika says:

  Hej derude:)

  Jeg er enlig mor 24/7 til en super sød datter på 8 år. Hun har desværre ingen kontakt til hendes far og derfor desværre heller ikke det ekstra sæt familie. Mine egne forældre arbejder selv meget og har ikke den store mulighed for at hjælpe til. Det jeg søger er nogle som ønsker at være bedste forældre og vil stå med åbne arme til en pige som virkelig trænger til mere familie og kærlighed.
  Jeg arbejder desværre også selv meget. Og trænge nogen gange bare til et pusterum. Speciel nu hvor jeg har været nede med stress.
  Vi bor ved Kruså.
  Skriv endelig. Toftannika@gmail.com

  Svar
 7. Sandra says:

  Kære reservebedste,

  Vi er en familie på 4; mor, far og en dreng på 10 år og en pige på 5 år.
  Vores bedsteforældre bor i Tyskland mens vi bor i Esbjerg. Vi forestiller os en faste passedag hver tirsdag eftermiddag, hvis muligt. Ellers gerne en som har lyst til at være en del af vores hverdag og familie.

  sandra_noethling@yahoo.de

  Svar
 8. Kenny says:

  Kære reservebedste,

  Vi er en familie på 4; mor, far og to drenge på 3 & 1år.
  Vores (bedste)forældre bor på sydfyn mens vi bor i Vejle og savner derfor i hverdagen både samværd for drengene og hjælp for os ved sygdom el lign. Vi forestiller os ikke faste passedage el lign men en som har lyst til at være en del af vores hverdag og familie.

  Mor er læge i Vejle og far er Direktør i lille firma i Aarhus.

  Kennymoberg@gmail.com

  Svar
 9. Ghita Beltoft says:

  Hej reserve bedste.

  Vi er familie på 3 fra Vejle , mor og far kommer sent hjem og A har 2 barnepiger der henter, men det sker at begge barnepiger gerne vil ha fri og så mangler vi dig ❤️ Det drejer sig om at hente A fra børnehave ved 16 tiden og vi er senest hjemme kl 18. Hvis du her lyst kunne du blive og spise med så du kan være en del af familien ?

  Svar
 10. Karina Horsted says:

  Kære reservebedsteforældre

  Vi er en ung familie på 5, mor, far og 3 børn i alderen 9 mdr til 5 år. Karina (mor) er pt på barsel men starter på arbejde igen til september.
  Vi står uden nogen bedsteforældre, der kan hjælpe og hygge med vores dejlige børn.
  Vi ved at når vi begge igen arbejder, kan ugerne ofte blive noget hektiske derfor vil der være fantastisk hvis vi havde nogen der kunne hjælpe os og samtidig hygge med vores børn😃

  Vi bor i Børkop mellem Fredericia og Vejle.

  Skriv endelig hvis i/du tænker dette kunne være noget for dig/jer. Så fortæller vi glædeligt lidt mere om vores familie.

  De kærligere hilsner Stig og Karina
  Karinahhorsted@gmail.com

  Svar
 11. Daniela Hørlyk says:

  Hej hej.. Vi er en lille familie på 4, (Far, mor, Julie 8 år og Jakob 2,5 år, som søger en reservebedste (r) eller lignende (på frivillig basis) i 6230 Rødekro eller deromkring.

  Du behøver ikke have erfaring, hvis bare du er ansvarsfuld og omsorgsfuld omkring børn.

  Da vores familie, (som ønsker at tilbringe tid med vores dejlige børn) kun består af 2 oldeforældre, (der desværre kun kan have vores datter pga. alder og helbred), så søger vi en/nogle, som har lyst til at give vores børn nogle oplevelser, ferie eller lignende, hvor de kan komme afsted sammen, uden mor og far og så vi kan få et “pusterum” en gang imellem.

  Hvis du mener at det kunne være noget for dig / jer så send en mail for at høre mere.. Mvh Daniela, Dennis, Julie og Jakob.

  Daniela-140789@hotmail.com

  Svar
 12. Christina Brandberg says:

  Kæreste reservebedste(r) :)

  Min lille skønne datter på 9 mdr og jeg på 41 år, samt vores lille hund Molly, søger en kærlig og omsorgsfuld reservebedste eller et par, til at være en del af vores lille familie – og vi en del af jeres – først og fremmest til hyggelige stunder, gode samtaler, ture ud i det blå, og på sigt lidt pasning i ny og næ og eventuelt afhentning i vuggestue og ved sygdom.

  Jeg har desværre ikke mine kære forældre længere, og vores nærmeste familie bor enten i Struer eller på sjælland. Vi selv bor i Blommenslyst men flytter snart til Tarup.

  Min datter er et dejligt og glad lille væsen, der smiler og griner meget. Jeg selv er et positivt menneske med mange interesser og jeg arbejder på OUH som bioanalytiker – et job jeg elsker.

  Send endelig en mail, hvis ovenstående har interesse. Vi vil være meget taknemmelige, hvis vi kunne udvide familien lidt :)

  Svar
 13. Catharina jørgensen says:

  Hej.

  Søger en reservebedste til en dreng på knap 6år og en dreng på 8mdr.

  Vi er en famile på 4. Far, mor og to drenge.
  Da min mand er under uddannelse og jeg er startet på arbejde igen efter barsel søger vi en reservebedste til at kunne tage vores dejlige drenge når de er syge eller vi skal noget.

  Jeg står pt alene med begge drenge i hverdagen da min mand er i Odense fra søndag aften til fredag eftermiddag og da jeg lige er startet i nyt job vil jeg helst ikke have for meget fravær. Begge vires forældre arbejder stadig og kan derfor ikke altid tage dem i hverdagen.

  Håber at finde en fantastisk resavebedste der kan godt sammen med vores dejlige drenge.

  Mvh catharina

  Svar
 14. camilla says:

  Hej derud

  Vi er en lille familie bestående af to: mor Camilla på 30 og Magnus på 1år vi er bosat på Langeland

  Vi har ikke det store netværk derfor søger jeg en relation til min søn Magnus.

  Derfor søger vi en en/par der vil berige vores liv/hverdag med omsorg kærlighed og hygge

  De kærligste hilsner

  Magnus og Camilla

  28558476
  Camillamms@hotmail.dk

  Svar
 15. Anita says:

  Hej
  Vi er en familie på 4. Julius på 4, Fillippa på næste 9 far Niels og mor Anita. Vi har ikke det store netværk og savner bedste som kan komme forbi til en tår at drikke eller smage maden vi har lavet eller se stykket i skolen osv. Vi mangler ikke pasning, skal da ikke sige man på sigt ikke kan ha overnatning men så er det pga lyst fra begge sider.
  Vi bor i ringe på midtfyn.
  Venlig hilsen Anita
  Mail hoeimarka@gmail.com
  Tlf 26188414

  Svar
 16. Sandra Wind Tofte says:

  Søger reservebedste/bedster

  Hej alle sammen :)

  Jeg er en enlig mor på 28 år, som bor i Odense SØ med mine tre dejlige og energiske drenge på 8, 5 og 4 år. Børnene er hos mig på fuld tid.
  Til dagligt læser jeg til til socialrådgiver og har noget arbejde ved siden af studiet. Mine børn har kun 1 sæt bedsteforældre, som begge er selvstændige og dermed har travlt. Jeg kunne derfor godt tænke mig at få skabt en relation til nogle mennesker som har lysten og overskuddet til at være en del af vores familie og til at hjælpe mig ved sygdom og når jeg har behov for pasning. Skriv til mig på sandra_wt@hotmail.com hvis du/vi kunne være interesseret i at høre mere om, hvem vi er.

  Vh Sandra

  Svar
 17. Mette says:

  Kære familie Olesen

  Som en anden sød mor skriver – så har i nok allerede fundet nogle “børnebørn” at passe på.
  Jeg prøver dog alligevel lykken. Jeg er alenemor til Marie på 3 år. Jeg har en dejlig hjælpsom mor som også bor i strandhuse, men jeg har det efterhånden lidt skidt med at det altid er hende jeg skal spørge om hjælp til pasning. Selvom hun elsker det.
  Jeg kunne godt bruge en dejlig reserve familie som kunne være en del af vores liv.
  Og det kunne være dejligt med ekstra hænder ved sygdom.
  Vi bor i Dalby og Marie er lige startet i børnehaven “under egen”.
  Håber at høre fra jer mmhaugstrup@gmail.com

  Svar
 18. Louise says:

  Hej

  Jeg er en enlig mor på 43 år til 3 børn, hvoraf de to yngste på 4 og 3 år desværre ikke har noget netværk omkring sig. Jeg er meget alene med mine børn, og savner i den grad nogle rare og rummelige mennesker, som kunne have lyst til at være bedsteforældre eller besøgsfamilie for mine to yngste børn.
  Vi bor ved Fredericia.
  Skriv endelig for nærmere info.

  Med venlig hilsen

  Louise

  Svar
 19. Mie says:

  Kære du, som er reservebedste.
  Vi er en lille familie på 3, med en dreng på 2 år. Vi mangler en reservebedste i Odense NØ, til at kunne hjælpe os når vores søn er syg, da vi ikke er så heldige at have forældre, som kan hjælpe os. Jeg, mor-Mie, og far-Malte er begge selvstændige med hver vores virksomhed, og til tider er lidt presset over mange sygedage med et lille barn. Vi søger derfor en kærlig og omsorgsfuld reservebedste, som har lyst til at hjælpe og stå stand-by ved sygdom. Det vil ofte ikke være mere end et par timer.
  Min mail er: miekronbaer@gmail.com – jeg håber at høre fra dig?
  Kærligst, Mie

  Svar
 20. Lone. Østergaard says:

  Hej Majbritt:)
  Jeg vil høre hvor i landet I bor, da jeg ikke lige kan læse det ud af dit indlæg her på børnebørn.dk.
  Selv bor jeg og min familie med mad og tre små børn i Svendborg og søger en reservebedsteforældre :)
  Jeg hører meget gerne fra dig :)
  Mvh Lone

  Svar
 21. Carina says:

  Hej familien Olesen

  Jeg ved godt at jeres opslag er et par måneder gammelt og I har sikkert allerede fundet nogle dejlige reserve børnebørn/familie. Men jeg prøver alligevel lykken og skriver nu til jer.
  Vi er en lille familie, Carina (mor), Kenneth (far) og Christoffer på 4 og Laura på 2 år. Vi søger reservebedsteforældre som har lyst og tid til vores børn. Vi søger nogle der kan give vores børn det forældre ikke kan.
  Vi har begge fuldtids job og i en hektisk hverdag kan det nogle gange godt være svært at huske at pleje et parforhold, og derfor håber vi at finde nogle skønne reservebedsteforældre, som på sigt kan have lyst til at have overnattende små gæster, så mor og far kan få en aften alene.
  Det er dog vigtigt for os at kemien er rigtig både for os og og jer.

  Håber at høre fra jer
  Med venlig hilsen
  Carina
  Gizmo2901@gmail.com

  Svar
 22. Maria Rossander says:

  Hejsa
  Vi er en familie på 4. Far Christian, mor Maria og vores 2 drenge Sylvester på 4 og Sixten på 2. Vi bor i Vester Sottrup lidt uden for Sønderborg.
  Vi mangler lidt hjælp da vi ikke har det store netværk ved sygdom o.lign. da vores familier bor langt væk.
  Håber at høre fra dig

  Svar
 23. Sabine says:

  Hej.
  Vi er en familie på 4 personer, mig og min mand og vores to børn, Markus på 5 og Johanna på snart 3 år.
  Min mand arbejder som teamleder ved Yousee i Sønderborg, og jeg er i gang med at uddanne mig indenfor kontor.

  Sagen er den at min datter er jævnligt syg pga. Svær astma og vi har i den forbindelse brug for en reserve bedste til at aflaste os i sygdomsperioder – da vi i nogen perioder er oppe på næsten 14 dages sygdom indenfor en måned.

  Lyder det at blive reserve bedste for os som noget for dig, så skriv endelig en mail med lidt informationer om dig selv.

  Svar
 24. Kim Schultz Frederiksen says:

  Hej
  Vi er en familie på tre som ønsker en reservebedste til vores lille datter på 16 mdr. da vi kun har fars familie her i Danmark. Mors familie bor i Spanien. Vi bor i Odense.
  Vi ønsker en person, som kan være en del af vores liv og som kan give vores datter gode oplevelser, hygge og en gang i mellem passe hende, når hun er syg og evt. andre lejligheder.
  Vi ønsker en bedste med alsidige interesser, som kan præsentere vores datter for forskellige oplevelser, det er et klart plus hvis du er en bedste som kan lide at gå ud til forskellige aktiviteter med vores datter, eksempelvis en tur i børneteater, biblioteket, en tur skoven osv…
  Vi er en familie som er meget intereseret i natur og det simple liv. Vi har en kolonihave, hvor vi dyrker grønsager, som fylder meget i vores liv. Men vi kan også godt lide kulturelle oplevelser i byen.
  Vores datter er meget social og elsker at have mennesker omkring sig. Hun elsker at kigge i bøger men også fysiske lege. Hun kan også godt lide at være ude og gå på optagelse i den store verden :)
  Er du interesseret, så glæder vi os til at høre fra dig.
  Mvh Kim, Maria og lille Frida.
  Mail: kiki__21@hotmail.com
  tlf:21178683

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.