Reservebedste i Sydjylland eller på Fyn

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Sydjylland eller på Fyn, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

21 replies
 1. Monica says:

  Hej kommende reserve bedsteforældre

  Vi er en lille familie på 2, mor på 31 år som er under uddannelse og en pige på 2,5 år som går i vuggestue.
  Vi søger en reserve bedste i Sønderborg fordi vi ikke har nogen her i Sønderjylland og vores familie bor for langt væk, og mor kunne godt tænke sig at kunne have fri en weekend om mdr. til at kunne pleje sig selv lidt og når der er sygdom.
  Reserve bedste vil få en dejlig lille pige med lidt krudt i røven og spande hvis af charme.
  I vil selvfølgelig blive en del af vores lille familie, hvor i kommer med til fødselsdage og andre store dage.

  Hvis vi lyder som noget i har lyst til kan i kontakte mig på.
  Telefon: 60760119
  Mail: monicabrodersen87@hotmail.com

  Venlig hilsen
  Mvh Monica

  Svar
 2. Michella Kristensen says:

  Hej
  Vi er en familie på 5 snart 6 det er far mor og 3 børn jeg venter barn nr 4 til sommer vi bor i Esbjerg og har ikke rigtig noget familie så vi ønsker os en resave bedste en men kan hygge med en der vil med til fødselsdage osv :-)

  Håber meget der er en :-)

  Tlf 25550959
  E-mail michella.lucky@hotmail.com

  Svar
 3. Meriem says:

  Kæreste bonusbedste :-)

  Min mand og jeg vil elske hvis vi kunne finde bonusbedste til vores familie. Vi har 2 skønne børn en dreng Louis på 4,5 år og Sophia 11 mdr.
  Vi har ikke selv nogle forældre omkring os da min mands forældre er meget gamle dårligy helbredmessig og jeg har ikke forældre på Fyn de bor i Kbh .
  Min mand arbejder fuldtid i Carl Hassing i Odense og jeg Arbejder også ca fuld i Rosengårdcentert.Vi savner nogle rare og varme mennesker der kan berige vores liv endnu mere og give en hjælpende hånd i forbindelse med sygdom, hentning i vuggestue og pasning når vi får brug for . Især her til 1-april skal vores datter starte i vuggestue og vi ikke fri til vi kan lave en indkørings periode .

  Vi bor i Sanderum Odense Sv
  Vi træffes på 60752512 / 60755105

  De bedste hilsner
  Meriem og Micheal

  Svar
 4. Kristian Wraae says:

  Hej, vi er en familie på fem. Mor, far, to piger på to og fire og storebror på 6. Vi arbejder begge på skæve tidspunkter og har behov for en tryg bedste, som har lyst til at hente en gang om ugen. Vi bor på en lille gård lidt uden for Tommerup på Fyn, , så vi har behov for en, der kan komme i bil. Til gengæld kan vi tilbyde tre dejlige, søde børn, som vil elske eventyret, det er at få en ny relation. Og måske kan vi voksne også berige hinandens liv. Vi håber At høre fra jer. Kh. Kari og Kristian

  Svar
 5. Camilla beck says:

  Kære reserve bedste 😍

  Vi er en fanilie på 4. Mor Camilla, far Martin og drengene William på 4 og Bertram på knap 2.
  Da mor skal til at læse og far er selvstændig søger vi en reserve bedste som kan aflevere og hente drengene nogle dage om ugen og ved sygdom.
  Vi bor på et nedlagt landbrug 5 km fra Rødding i Sønderjylland så det er vigtigt at have kørekort, da drengene er i dagpleje og børnehave i Rødding by.

  Vi håber der er en reserve bedste som vil hjælpe os bår det brænder på og vil have en ekstra fanilie 😍

  Mange hilsner fra familien Beck

  Svar
 6. Christine says:

  Kære reservebedste❤
  Vi er en familie med to små piger på snart 6 og en på 4, vi er bosat i Fredericia.
  Jeg søger en bedste, det vil blive en del af familien og kunne hjælpe med at hente pigerne når jeg har lange dage på arbejde og i tilfælde af sygdom. Vi er en familie med sunde værdier og en masse hjerte varme til andre.
  Mine to piger er glade og kreative, som elsker at male, tegne, lege med dukker, lave pusle spil og spille spil. Og så syntes de det er skønt, hvis de må komme med i køkkenet og bage😊.
  Jeg håber det kunne være noget for dig og vi vil glæde os til at møde dig over en kop the/kaffe og kage😊.

  Svar
 7. Elisabeth Bendel says:

  Kære reserve-bedste

  Vi er en familie på 3 personer og bor i Nyborg.
  Vi søger en reserve-bedste til at passe vores søde Stella (1 år) når vi har lange dage på arbejde eller hvis Stella bliver syg. Mor Elisabeth er børnelæge og arbejder i Dianalund, far Ivar er radiolog og arbejder i Odense. Elisabeth kommer fra Tyskland og Ivar fra Sverige. Derfor er Stellas bedste forældre ikke tæt ved og kan ikke hjælpe hvis vi har behov.

  Vi glæder os meget til dit svar!
  Tel.: 51542545

  Svar
 8. Sarah_ma22@yahoo.com says:

  Kære reservebedsteforældre

  Vi er en ung familie på 3, mor, far og 1 barn på 13 mdr.
  Vi står uden nogen bedsteforældre, der kan hjælpe og hygge med vores son Eirik.
  Vi ved at når vi begge arbejder, kan ugerne ofte blive noget hektiske derfor vil der være fantastisk hvis vi havde nogen der kunne hjælpe os og samtidig hygge med vores barn😃

  Vi bor i Middelfart.

  Skriv endelig hvis i/du tænker dette kunne være noget for dig/jer. Så fortæller vi glædeligt lidt mere om vores familie.

  De kærligere hilsner Sarah og Javad

  Svar
 9. Janika Heide says:

  Reserve bedsteforældre søges i Odense NV
  Kære dig.
  Vi er en familie på 5, mor, far, 3 børn, hvoraf den ældste på 16 er på efterskole, den mellemste på 10 sidder i kørestol, og den mindste på 2 går i dagpleje i lokalområdet!
  Vi mangler en reservebedste/par som har lyst til at være noget for vores børn, vi vil modsat give nærvær, tid og hygge den anden vej.
  Vi har kun 1 sæt bedsteforældre, og de er desværre ikke meget tilstede i vores hverdag, grundet deres egne planer osv.
  Min mands forældre er desværre gået bort for mange år siden.
  Vi kunne rigtig godt tænke os en bedste som kunne tænke sig at hente fra dagpleje/børnehave en gang imellem, hygge med pandekager osv, intet fast, men nok til at børnene føler der er bedsteforældre tilstede ;-)
  Jeg er sygeplejerske og min mand er selvstændig tømrer.
  Skriv gerne for nærmere oplysninger ;-)
  Vi GLÆDER os til at møde dig ;-)
  Kh. Janika, Ulrik og byens bedste unger ;-)

  Svar
 10. Camilla says:

  Hej evt. nye reserve bedste.🙏🏻

  Jeg leder med lys og lygte efter en sød og dejlig reservebedste til min søn på 3. Da jeg ingen familie selv har, har Jamie kun bedsteforældre på sin fars side.

  Lidt om os. Vi bor i Fredericia, og mor læser til SSA. Jeg er enlig mor, og har 5-9 ordning med hans far, hvilket betyder jeg står primært alene i hverdagene. Mit eneste reele krav til dig er at du er åben for en anderledes familie end den de fleste kender – Jamie er nemlig donorbarn, hans far har skiftet køn fra kvinde til mand, og mor er lesbisk. Så vi er ikke som de fleste andre, men vi er en familie fuld af kærlighed, og gode værdier.😍

  Så skriv endelig en mail på camillalorick@gmail.com for interesse.

  Svar
 11. Gitte Drescher says:

  Kæreste bonusbedste/-r :)

  Min mand og jeg vil elske hvis vi kunne finde bonusbedste til vores familie. Vi har den skønneste pige på 15 mdr., som er den sjoveste ballademager. Vi har ikke selv nogle forældre omkring os da min mands forældre er gået bort og jeg har ikke kontakt til mine.
  Min mand studerer på SDU og jeg er pt. arbejdsløs. Vi savner nogle rare og varme mennesker der kan berige vores liv endnu mere og give en hjælpende hånd i forbindelse med sygdom, hentning i vuggestue og pasning når jeg finder et arbejde.

  De bedste hilsner
  Gitte , Liva og Robin :)

  Svar
 12. Rikke Hansen says:

  Jeg leder efter en sød reservebedstemor til mit endnu ufødte barn (termin 30 november). Der er tale om aflastning, i første omgang under min barsel og gerne fortsat når jeg vender tilbage til arbejde.
  Kontakt mig endelig og så tager vi den derfra:-)
  Venlig hilsen
  Rikke 21846853

  Svar
 13. Christina says:

  Bedste/Bedster søges❤️

  7182 Bredsten

  Olivia, Magnus, Mikkel og Maise savner en/ nogle bedster der har tid og lyst til at blive en del af deres liv.

  Deres mormor og morfar har desværre ikke det overskud de kunne ønske pga diverse skavanker, og på fars side har vi kun hans plejefamilie som bor på Sjælland.

  Vi håber derfor på at finde nogen der kan blive en større del af deres hverdag.
  Nogen der kunne tænke sig at være med på bedsteforældre dage i institutionen/skolen, tage på med på ture, og når det føles naturligt deltage ved fødselsdage og andre familiære ting.

  Vi drømmer om en nær relation med masser af hyggestunder og kærlighed.
  Vi er 1,5år, 3år, 5år og 7år.

  Skriv gerne til os hvis I tænker vi kunne være noget for hinanden, eller hvis I ønsker at vide mere😊

  Tlf: 61698790
  Mail: christinarasmussen@outlook.dk

  Svar
 14. Mette Haubjerg says:

  Kære Reservebedste

  Vi er en familie på 3, mig og mine 2 børn på 8 og 10 år. Jeg er alene med børnene 24/7, da vi desværre mistede min mand/far i sommers. Vi bor i Ribe i eget hus.
  Vi søger en reservebedste, som har tid og lyst til at være lidt sammen med børnene engang og give dem lidt ekstra omsorg og nærvær. Vi har ikke den store netværk (familie) i nærheden og synes mine børn mangler voksenkontakt udover kun deres mor.

  Håber der er en derude, som har lyst til at være reservebedste for mine børn.

  Med venlig Mette

  Mail adresse er: mettetc@hotmail.com

  Svar
 15. Svend Korfitzen says:

  Kære reservebedste!
  Min kæreste og jeg bor i Odense M og søger en reservebedste til vores datter Liv på 10 måneder. Liv er en glad, tillidsfuld og ret nem baby, men med spræl i. Sandra er 30 og arbejder som neurofysiologiassistent på OUH. Jeg hedder Svend, er 36 år og arbejder som læge på Slagelse sygehus. Mine skæve arbejdstider er nogen gange en udfordring for familien, samtidig med at vi er tilflyttere fra Sønderjylland, så vi har ikke andet familie i nærheden.
  Vi kunne godt bruge en venlig hånd. :)

  De bedste hilsener
  Svend og Sandra.

  Kontakt info:

  mail: sskorfitzen@hotmail.com

  Svar
 16. Karina Raeder says:

  Kære reservebedstemor – eller far.

  Vi er en lille familie på 2, menlig undertegnede og min søn på 3.
  Vi bor i Odense s og er lige flyttet fra Jylland hvor det ene sæt bedsteforældre befinder sig. Det andet i København.

  Jeg læser psykologi på Odense Universitet, og søger af den grund en reservebedste som har lyst til samvær med min søn når jeg eks. har lange dage på uddannelses, eller hvis han bliver syg mm.

  Vi håber meget på at finde nogen/en der har lyst til at være en del af vores liv.
  Mvh Karina

  Svar
 17. Karina Hansen says:

  Hejsa.
  Vi er en familie på 6 ( 2 voksne og 4 børn)
  En dreng på 7 år, en pige på 3 år, en pige på 1,5 år og en pige på 0 år, vi søger en sød dejlig reserve bedste eller bedsteforældre som har tid og lyst til og give mine dejlige børn det de mangler i deres liv og vi som forældre kan få en der ønsker og give det de og vil mangler nogle gange en overnatning til børnene så vi kan få lidt voksentid, vi bor i 6360 Tinglev og er villig til og køre men ikke alt for langt, jeg kan træffes på Karina_d_h85@live.dk

  Med venlig hilsen
  Familien på 6

  Svar
 18. Karina says:

  Hejsa.
  Jeg bor i Øster Lindet nær Rødding og er alenemor på fuld tid til mine tre skønne piger på 8, 5 og 3 år. Jeg søger en reservebedste der har lyst til at hygge om/passe mine piger nogle timer en gang imellem når jeg skal til forældremøder eller andet. Vi har ikke så stort et netværk tæt på.
  Kh Karina

  Svar
 19. Trine Seeberg says:

  Hej.

  Vi er en familie på 4. Far, mor og 2 skønne piger på 3 og 6 år. Vi bor i Ribe by, og da bedsteforældrene bor lidt langt væk, søger vi nogen, der har tid og lysten til at hygge med pigerne, så I sammen kan få nogle gode oplevelser. Vi elsker udeliv og naturen og tager gerne på ture, store som små for nyde udelivet og det at være sammen. Pigerne er aktive, nysgerrige og kvikke og er særdeles godt selskab :-)

  Kh. Trine
  larsen_trine@hotmail.com

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.