Reservebedste i Sydjylland eller på Fyn

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Sydjylland eller på Fyn, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

18 replies
 1. Elisabeth Bendel says:

  Kære reserve-bedste

  Vi er en familie på 3 personer og bor i Nyborg.
  Vi søger en reserve-bedste til at passe vores søde Stella (1 år) når vi har lange dage på arbejde eller hvis Stella bliver syg. Mor Elisabeth er børnelæge og arbejder i Dianalund, far Ivar er radiolog og arbejder i Odense. Elisabeth kommer fra Tyskland og Ivar fra Sverige. Derfor er Stellas bedste forældre ikke tæt ved og kan ikke hjælpe hvis vi har behov.

  Vi glæder os meget til dit svar!
  Tel.: 51542545

  Svar
 2. Sarah_ma22@yahoo.com says:

  Kære reservebedsteforældre

  Vi er en ung familie på 3, mor, far og 1 barn på 13 mdr.
  Vi står uden nogen bedsteforældre, der kan hjælpe og hygge med vores son Eirik.
  Vi ved at når vi begge arbejder, kan ugerne ofte blive noget hektiske derfor vil der være fantastisk hvis vi havde nogen der kunne hjælpe os og samtidig hygge med vores barn😃

  Vi bor i Middelfart.

  Skriv endelig hvis i/du tænker dette kunne være noget for dig/jer. Så fortæller vi glædeligt lidt mere om vores familie.

  De kærligere hilsner Sarah og Javad

  Svar
 3. Janika Heide says:

  Reserve bedsteforældre søges i Odense NV
  Kære dig.
  Vi er en familie på 5, mor, far, 3 børn, hvoraf den ældste på 16 er på efterskole, den mellemste på 10 sidder i kørestol, og den mindste på 2 går i dagpleje i lokalområdet!
  Vi mangler en reservebedste/par som har lyst til at være noget for vores børn, vi vil modsat give nærvær, tid og hygge den anden vej.
  Vi har kun 1 sæt bedsteforældre, og de er desværre ikke meget tilstede i vores hverdag, grundet deres egne planer osv.
  Min mands forældre er desværre gået bort for mange år siden.
  Vi kunne rigtig godt tænke os en bedste som kunne tænke sig at hente fra dagpleje/børnehave en gang imellem, hygge med pandekager osv, intet fast, men nok til at børnene føler der er bedsteforældre tilstede ;-)
  Jeg er sygeplejerske og min mand er selvstændig tømrer.
  Skriv gerne for nærmere oplysninger ;-)
  Vi GLÆDER os til at møde dig ;-)
  Kh. Janika, Ulrik og byens bedste unger ;-)

  Svar
 4. Camilla says:

  Hej evt. nye reserve bedste.🙏🏻

  Jeg leder med lys og lygte efter en sød og dejlig reservebedste til min søn på 3. Da jeg ingen familie selv har, har Jamie kun bedsteforældre på sin fars side.

  Lidt om os. Vi bor i Fredericia, og mor læser til SSA. Jeg er enlig mor, og har 5-9 ordning med hans far, hvilket betyder jeg står primært alene i hverdagene. Mit eneste reele krav til dig er at du er åben for en anderledes familie end den de fleste kender – Jamie er nemlig donorbarn, hans far har skiftet køn fra kvinde til mand, og mor er lesbisk. Så vi er ikke som de fleste andre, men vi er en familie fuld af kærlighed, og gode værdier.😍

  Så skriv endelig en mail på camillalorick@gmail.com for interesse.

  Svar
 5. Gitte Drescher says:

  Kæreste bonusbedste/-r :)

  Min mand og jeg vil elske hvis vi kunne finde bonusbedste til vores familie. Vi har den skønneste pige på 15 mdr., som er den sjoveste ballademager. Vi har ikke selv nogle forældre omkring os da min mands forældre er gået bort og jeg har ikke kontakt til mine.
  Min mand studerer på SDU og jeg er pt. arbejdsløs. Vi savner nogle rare og varme mennesker der kan berige vores liv endnu mere og give en hjælpende hånd i forbindelse med sygdom, hentning i vuggestue og pasning når jeg finder et arbejde.

  De bedste hilsner
  Gitte , Liva og Robin :)

  Svar
 6. Rikke Hansen says:

  Jeg leder efter en sød reservebedstemor til mit endnu ufødte barn (termin 30 november). Der er tale om aflastning, i første omgang under min barsel og gerne fortsat når jeg vender tilbage til arbejde.
  Kontakt mig endelig og så tager vi den derfra:-)
  Venlig hilsen
  Rikke 21846853

  Svar
 7. Christina says:

  Bedste/Bedster søges❤️

  7182 Bredsten

  Olivia, Magnus, Mikkel og Maise savner en/ nogle bedster der har tid og lyst til at blive en del af deres liv.

  Deres mormor og morfar har desværre ikke det overskud de kunne ønske pga diverse skavanker, og på fars side har vi kun hans plejefamilie som bor på Sjælland.

  Vi håber derfor på at finde nogen der kan blive en større del af deres hverdag.
  Nogen der kunne tænke sig at være med på bedsteforældre dage i institutionen/skolen, tage på med på ture, og når det føles naturligt deltage ved fødselsdage og andre familiære ting.

  Vi drømmer om en nær relation med masser af hyggestunder og kærlighed.
  Vi er 1,5år, 3år, 5år og 7år.

  Skriv gerne til os hvis I tænker vi kunne være noget for hinanden, eller hvis I ønsker at vide mere😊

  Tlf: 61698790
  Mail: christinarasmussen@outlook.dk

  Svar
 8. Mette Haubjerg says:

  Kære Reservebedste

  Vi er en familie på 3, mig og mine 2 børn på 8 og 10 år. Jeg er alene med børnene 24/7, da vi desværre mistede min mand/far i sommers. Vi bor i Ribe i eget hus.
  Vi søger en reservebedste, som har tid og lyst til at være lidt sammen med børnene engang og give dem lidt ekstra omsorg og nærvær. Vi har ikke den store netværk (familie) i nærheden og synes mine børn mangler voksenkontakt udover kun deres mor.

  Håber der er en derude, som har lyst til at være reservebedste for mine børn.

  Med venlig Mette

  Mail adresse er: mettetc@hotmail.com

  Svar
 9. Svend Korfitzen says:

  Kære reservebedste!
  Min kæreste og jeg bor i Odense M og søger en reservebedste til vores datter Liv på 10 måneder. Liv er en glad, tillidsfuld og ret nem baby, men med spræl i. Sandra er 30 og arbejder som neurofysiologiassistent på OUH. Jeg hedder Svend, er 36 år og arbejder som læge på Slagelse sygehus. Mine skæve arbejdstider er nogen gange en udfordring for familien, samtidig med at vi er tilflyttere fra Sønderjylland, så vi har ikke andet familie i nærheden.
  Vi kunne godt bruge en venlig hånd. :)

  De bedste hilsener
  Svend og Sandra.

  Kontakt info:

  mail: sskorfitzen@hotmail.com

  Svar
 10. Karina Raeder says:

  Kære reservebedstemor – eller far.

  Vi er en lille familie på 2, menlig undertegnede og min søn på 3.
  Vi bor i Odense s og er lige flyttet fra Jylland hvor det ene sæt bedsteforældre befinder sig. Det andet i København.

  Jeg læser psykologi på Odense Universitet, og søger af den grund en reservebedste som har lyst til samvær med min søn når jeg eks. har lange dage på uddannelses, eller hvis han bliver syg mm.

  Vi håber meget på at finde nogen/en der har lyst til at være en del af vores liv.
  Mvh Karina

  Svar
 11. Karina Hansen says:

  Hejsa.
  Vi er en familie på 6 ( 2 voksne og 4 børn)
  En dreng på 7 år, en pige på 3 år, en pige på 1,5 år og en pige på 0 år, vi søger en sød dejlig reserve bedste eller bedsteforældre som har tid og lyst til og give mine dejlige børn det de mangler i deres liv og vi som forældre kan få en der ønsker og give det de og vil mangler nogle gange en overnatning til børnene så vi kan få lidt voksentid, vi bor i 6360 Tinglev og er villig til og køre men ikke alt for langt, jeg kan træffes på Karina_d_h85@live.dk

  Med venlig hilsen
  Familien på 6

  Svar
 12. Karina says:

  Hejsa.
  Jeg bor i Øster Lindet nær Rødding og er alenemor på fuld tid til mine tre skønne piger på 8, 5 og 3 år. Jeg søger en reservebedste der har lyst til at hygge om/passe mine piger nogle timer en gang imellem når jeg skal til forældremøder eller andet. Vi har ikke så stort et netværk tæt på.
  Kh Karina

  Svar
 13. Trine Seeberg says:

  Hej.

  Vi er en familie på 4. Far, mor og 2 skønne piger på 3 og 6 år. Vi bor i Ribe by, og da bedsteforældrene bor lidt langt væk, søger vi nogen, der har tid og lysten til at hygge med pigerne, så I sammen kan få nogle gode oplevelser. Vi elsker udeliv og naturen og tager gerne på ture, store som små for nyde udelivet og det at være sammen. Pigerne er aktive, nysgerrige og kvikke og er særdeles godt selskab :-)

  Kh. Trine
  larsen_trine@hotmail.com

  Svar
 14. Annika says:

  Hej derude:)

  Jeg er enlig mor 24/7 til en super sød datter på 8 år. Hun har desværre ingen kontakt til hendes far og derfor desværre heller ikke det ekstra sæt familie. Mine egne forældre arbejder selv meget og har ikke den store mulighed for at hjælpe til. Det jeg søger er nogle som ønsker at være bedste forældre og vil stå med åbne arme til en pige som virkelig trænger til mere familie og kærlighed.
  Jeg arbejder desværre også selv meget. Og trænge nogen gange bare til et pusterum. Speciel nu hvor jeg har været nede med stress.
  Vi bor ved Kruså.
  Skriv endelig. Toftannika@gmail.com

  Svar
 15. Sandra says:

  Kære reservebedste,

  Vi er en familie på 4; mor, far og en dreng på 10 år og en pige på 5 år.
  Vores bedsteforældre bor i Tyskland mens vi bor i Esbjerg. Vi forestiller os en faste passedag hver tirsdag eftermiddag, hvis muligt. Ellers gerne en som har lyst til at være en del af vores hverdag og familie.

  sandra_noethling@yahoo.de

  Svar
 16. Kenny says:

  Kære reservebedste,

  Vi er en familie på 4; mor, far og to drenge på 3 & 1år.
  Vores (bedste)forældre bor på sydfyn mens vi bor i Vejle og savner derfor i hverdagen både samværd for drengene og hjælp for os ved sygdom el lign. Vi forestiller os ikke faste passedage el lign men en som har lyst til at være en del af vores hverdag og familie.

  Mor er læge i Vejle og far er Direktør i lille firma i Aarhus.

  Kennymoberg@gmail.com

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.