Reservebedste i Sydjylland eller på Fyn

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Sydjylland eller på Fyn, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

24 replies
 1. Sarah_ma22@yahoo.com says:

  Kære reservebedsteforældre

  Vi er en ung familie på 3, mor, far og 1 barn på 13 mdr.
  Vi står uden nogen bedsteforældre, der kan hjælpe og hygge med vores son Eirik.
  Vi ved at når vi begge arbejder, kan ugerne ofte blive noget hektiske derfor vil der være fantastisk hvis vi havde nogen der kunne hjælpe os og samtidig hygge med vores barn😃

  Vi bor i Middelfart.

  Skriv endelig hvis i/du tænker dette kunne være noget for dig/jer. Så fortæller vi glædeligt lidt mere om vores familie.

  De kærligere hilsner Sarah og Javad

  Svar
 2. Janika Heide says:

  Reserve bedsteforældre søges i Odense NV
  Kære dig.
  Vi er en familie på 5, mor, far, 3 børn, hvoraf den ældste på 16 er på efterskole, den mellemste på 10 sidder i kørestol, og den mindste på 2 går i dagpleje i lokalområdet!
  Vi mangler en reservebedste/par som har lyst til at være noget for vores børn, vi vil modsat give nærvær, tid og hygge den anden vej.
  Vi har kun 1 sæt bedsteforældre, og de er desværre ikke meget tilstede i vores hverdag, grundet deres egne planer osv.
  Min mands forældre er desværre gået bort for mange år siden.
  Vi kunne rigtig godt tænke os en bedste som kunne tænke sig at hente fra dagpleje/børnehave en gang imellem, hygge med pandekager osv, intet fast, men nok til at børnene føler der er bedsteforældre tilstede ;-)
  Jeg er sygeplejerske og min mand er selvstændig tømrer.
  Skriv gerne for nærmere oplysninger ;-)
  Vi GLÆDER os til at møde dig ;-)
  Kh. Janika, Ulrik og byens bedste unger ;-)

  Svar
 3. Camilla says:

  Hej evt. nye reserve bedste.🙏🏻

  Jeg leder med lys og lygte efter en sød og dejlig reservebedste til min søn på 3. Da jeg ingen familie selv har, har Jamie kun bedsteforældre på sin fars side.

  Lidt om os. Vi bor i Fredericia, og mor læser til SSA. Jeg er enlig mor, og har 5-9 ordning med hans far, hvilket betyder jeg står primært alene i hverdagene. Mit eneste reele krav til dig er at du er åben for en anderledes familie end den de fleste kender – Jamie er nemlig donorbarn, hans far har skiftet køn fra kvinde til mand, og mor er lesbisk. Så vi er ikke som de fleste andre, men vi er en familie fuld af kærlighed, og gode værdier.😍

  Så skriv endelig en mail på camillalorick@gmail.com for interesse.

  Svar
 4. Gitte Drescher says:

  Kæreste bonusbedste/-r :)

  Min mand og jeg vil elske hvis vi kunne finde bonusbedste til vores familie. Vi har den skønneste pige på 15 mdr., som er den sjoveste ballademager. Vi har ikke selv nogle forældre omkring os da min mands forældre er gået bort og jeg har ikke kontakt til mine.
  Min mand studerer på SDU og jeg er pt. arbejdsløs. Vi savner nogle rare og varme mennesker der kan berige vores liv endnu mere og give en hjælpende hånd i forbindelse med sygdom, hentning i vuggestue og pasning når jeg finder et arbejde.

  De bedste hilsner
  Gitte , Liva og Robin :)

  Svar
 5. Rikke Hansen says:

  Jeg leder efter en sød reservebedstemor til mit endnu ufødte barn (termin 30 november). Der er tale om aflastning, i første omgang under min barsel og gerne fortsat når jeg vender tilbage til arbejde.
  Kontakt mig endelig og så tager vi den derfra:-)
  Venlig hilsen
  Rikke 21846853

  Svar
 6. Christina says:

  Bedste/Bedster søges❤️

  7182 Bredsten

  Olivia, Magnus, Mikkel og Maise savner en/ nogle bedster der har tid og lyst til at blive en del af deres liv.

  Deres mormor og morfar har desværre ikke det overskud de kunne ønske pga diverse skavanker, og på fars side har vi kun hans plejefamilie som bor på Sjælland.

  Vi håber derfor på at finde nogen der kan blive en større del af deres hverdag.
  Nogen der kunne tænke sig at være med på bedsteforældre dage i institutionen/skolen, tage på med på ture, og når det føles naturligt deltage ved fødselsdage og andre familiære ting.

  Vi drømmer om en nær relation med masser af hyggestunder og kærlighed.
  Vi er 1,5år, 3år, 5år og 7år.

  Skriv gerne til os hvis I tænker vi kunne være noget for hinanden, eller hvis I ønsker at vide mere😊

  Tlf: 61698790
  Mail: christinarasmussen@outlook.dk

  Svar
 7. Mette Haubjerg says:

  Kære Reservebedste

  Vi er en familie på 3, mig og mine 2 børn på 8 og 10 år. Jeg er alene med børnene 24/7, da vi desværre mistede min mand/far i sommers. Vi bor i Ribe i eget hus.
  Vi søger en reservebedste, som har tid og lyst til at være lidt sammen med børnene engang og give dem lidt ekstra omsorg og nærvær. Vi har ikke den store netværk (familie) i nærheden og synes mine børn mangler voksenkontakt udover kun deres mor.

  Håber der er en derude, som har lyst til at være reservebedste for mine børn.

  Med venlig Mette

  Mail adresse er: mettetc@hotmail.com

  Svar
 8. Svend Korfitzen says:

  Kære reservebedste!
  Min kæreste og jeg bor i Odense M og søger en reservebedste til vores datter Liv på 10 måneder. Liv er en glad, tillidsfuld og ret nem baby, men med spræl i. Sandra er 30 og arbejder som neurofysiologiassistent på OUH. Jeg hedder Svend, er 36 år og arbejder som læge på Slagelse sygehus. Mine skæve arbejdstider er nogen gange en udfordring for familien, samtidig med at vi er tilflyttere fra Sønderjylland, så vi har ikke andet familie i nærheden.
  Vi kunne godt bruge en venlig hånd. :)

  De bedste hilsener
  Svend og Sandra.

  Kontakt info:

  mail: sskorfitzen@hotmail.com

  Svar
 9. Karina Raeder says:

  Kære reservebedstemor – eller far.

  Vi er en lille familie på 2, menlig undertegnede og min søn på 3.
  Vi bor i Odense s og er lige flyttet fra Jylland hvor det ene sæt bedsteforældre befinder sig. Det andet i København.

  Jeg læser psykologi på Odense Universitet, og søger af den grund en reservebedste som har lyst til samvær med min søn når jeg eks. har lange dage på uddannelses, eller hvis han bliver syg mm.

  Vi håber meget på at finde nogen/en der har lyst til at være en del af vores liv.
  Mvh Karina

  Svar
 10. Karina Hansen says:

  Hejsa.
  Vi er en familie på 6 ( 2 voksne og 4 børn)
  En dreng på 7 år, en pige på 3 år, en pige på 1,5 år og en pige på 0 år, vi søger en sød dejlig reserve bedste eller bedsteforældre som har tid og lyst til og give mine dejlige børn det de mangler i deres liv og vi som forældre kan få en der ønsker og give det de og vil mangler nogle gange en overnatning til børnene så vi kan få lidt voksentid, vi bor i 6360 Tinglev og er villig til og køre men ikke alt for langt, jeg kan træffes på Karina_d_h85@live.dk

  Med venlig hilsen
  Familien på 6

  Svar
 11. Karina says:

  Hejsa.
  Jeg bor i Øster Lindet nær Rødding og er alenemor på fuld tid til mine tre skønne piger på 8, 5 og 3 år. Jeg søger en reservebedste der har lyst til at hygge om/passe mine piger nogle timer en gang imellem når jeg skal til forældremøder eller andet. Vi har ikke så stort et netværk tæt på.
  Kh Karina

  Svar
 12. Trine Seeberg says:

  Hej.

  Vi er en familie på 4. Far, mor og 2 skønne piger på 3 og 6 år. Vi bor i Ribe by, og da bedsteforældrene bor lidt langt væk, søger vi nogen, der har tid og lysten til at hygge med pigerne, så I sammen kan få nogle gode oplevelser. Vi elsker udeliv og naturen og tager gerne på ture, store som små for nyde udelivet og det at være sammen. Pigerne er aktive, nysgerrige og kvikke og er særdeles godt selskab :-)

  Kh. Trine
  larsen_trine@hotmail.com

  Svar
 13. Annika says:

  Hej derude:)

  Jeg er enlig mor 24/7 til en super sød datter på 8 år. Hun har desværre ingen kontakt til hendes far og derfor desværre heller ikke det ekstra sæt familie. Mine egne forældre arbejder selv meget og har ikke den store mulighed for at hjælpe til. Det jeg søger er nogle som ønsker at være bedste forældre og vil stå med åbne arme til en pige som virkelig trænger til mere familie og kærlighed.
  Jeg arbejder desværre også selv meget. Og trænge nogen gange bare til et pusterum. Speciel nu hvor jeg har været nede med stress.
  Vi bor ved Kruså.
  Skriv endelig. Toftannika@gmail.com

  Svar
 14. Sandra says:

  Kære reservebedste,

  Vi er en familie på 4; mor, far og en dreng på 10 år og en pige på 5 år.
  Vores bedsteforældre bor i Tyskland mens vi bor i Esbjerg. Vi forestiller os en faste passedag hver tirsdag eftermiddag, hvis muligt. Ellers gerne en som har lyst til at være en del af vores hverdag og familie.

  sandra_noethling@yahoo.de

  Svar
 15. Kenny says:

  Kære reservebedste,

  Vi er en familie på 4; mor, far og to drenge på 3 & 1år.
  Vores (bedste)forældre bor på sydfyn mens vi bor i Vejle og savner derfor i hverdagen både samværd for drengene og hjælp for os ved sygdom el lign. Vi forestiller os ikke faste passedage el lign men en som har lyst til at være en del af vores hverdag og familie.

  Mor er læge i Vejle og far er Direktør i lille firma i Aarhus.

  Kennymoberg@gmail.com

  Svar
 16. Ghita Beltoft says:

  Hej reserve bedste.

  Vi er familie på 3 fra Vejle , mor og far kommer sent hjem og A har 2 barnepiger der henter, men det sker at begge barnepiger gerne vil ha fri og så mangler vi dig ❤️ Det drejer sig om at hente A fra børnehave ved 16 tiden og vi er senest hjemme kl 18. Hvis du her lyst kunne du blive og spise med så du kan være en del af familien ?

  Svar
 17. Karina Horsted says:

  Kære reservebedsteforældre

  Vi er en ung familie på 5, mor, far og 3 børn i alderen 9 mdr til 5 år. Karina (mor) er pt på barsel men starter på arbejde igen til september.
  Vi står uden nogen bedsteforældre, der kan hjælpe og hygge med vores dejlige børn.
  Vi ved at når vi begge igen arbejder, kan ugerne ofte blive noget hektiske derfor vil der være fantastisk hvis vi havde nogen der kunne hjælpe os og samtidig hygge med vores børn😃

  Vi bor i Børkop mellem Fredericia og Vejle.

  Skriv endelig hvis i/du tænker dette kunne være noget for dig/jer. Så fortæller vi glædeligt lidt mere om vores familie.

  De kærligere hilsner Stig og Karina
  Karinahhorsted@gmail.com

  Svar
 18. Daniela Hørlyk says:

  Hej hej.. Vi er en lille familie på 4, (Far, mor, Julie 8 år og Jakob 2,5 år, som søger en reservebedste (r) eller lignende (på frivillig basis) i 6230 Rødekro eller deromkring.

  Du behøver ikke have erfaring, hvis bare du er ansvarsfuld og omsorgsfuld omkring børn.

  Da vores familie, (som ønsker at tilbringe tid med vores dejlige børn) kun består af 2 oldeforældre, (der desværre kun kan have vores datter pga. alder og helbred), så søger vi en/nogle, som har lyst til at give vores børn nogle oplevelser, ferie eller lignende, hvor de kan komme afsted sammen, uden mor og far og så vi kan få et “pusterum” en gang imellem.

  Hvis du mener at det kunne være noget for dig / jer så send en mail for at høre mere.. Mvh Daniela, Dennis, Julie og Jakob.

  Daniela-140789@hotmail.com

  Svar
 19. Majbritt says:

  Inden jeg uddyber mine tanker om atvære reservebedste tænker jeg det kunne være rart at vide hvor I boede – synes det giver mest mening hvis man bor i nærheden af hinanden. Det kan jo også være du har fundet er hjælp?
  Vh Majbritt

  Svar
 20. Christina Brandberg says:

  Kæreste reservebedste(r) :)

  Min lille skønne datter på 9 mdr og jeg på 41 år, samt vores lille hund Molly, søger en kærlig og omsorgsfuld reservebedste eller et par, til at være en del af vores lille familie – og vi en del af jeres – først og fremmest til hyggelige stunder, gode samtaler, ture ud i det blå, og på sigt lidt pasning i ny og næ og eventuelt afhentning i vuggestue og ved sygdom.

  Jeg har desværre ikke mine kære forældre længere, og vores nærmeste familie bor enten i Struer eller på sjælland. Vi selv bor i Blommenslyst men flytter snart til Tarup.

  Min datter er et dejligt og glad lille væsen, der smiler og griner meget. Jeg selv er et positivt menneske med mange interesser og jeg arbejder på OUH som bioanalytiker – et job jeg elsker.

  Send endelig en mail, hvis ovenstående har interesse. Vi vil være meget taknemmelige, hvis vi kunne udvide familien lidt :)

  Svar
 21. Catharina jørgensen says:

  Hej.

  Søger en reservebedste til en dreng på knap 6år og en dreng på 8mdr.

  Vi er en famile på 4. Far, mor og to drenge.
  Da min mand er under uddannelse og jeg er startet på arbejde igen efter barsel søger vi en reservebedste til at kunne tage vores dejlige drenge når de er syge eller vi skal noget.

  Jeg står pt alene med begge drenge i hverdagen da min mand er i Odense fra søndag aften til fredag eftermiddag og da jeg lige er startet i nyt job vil jeg helst ikke have for meget fravær. Begge vires forældre arbejder stadig og kan derfor ikke altid tage dem i hverdagen.

  Håber at finde en fantastisk resavebedste der kan godt sammen med vores dejlige drenge.

  Mvh catharina

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.