Reservebedste i Sydjylland eller på Fyn

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Sydjylland eller på Fyn, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste. Husk at skrive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

42 replies
 1. Jannie says:

  Hej 😊
  Vi er en familie på 5 der søger en reservebedste, hovedsageligt til hjælp i hverdagen ved sygdom.
  Vi er mor på 34, far på 31 og 3 drenge på 12, 5 & 3 år. Vi bor i eget hus i Tinglev.
  Send en mail til petersenjannie22@gmail.com

  Svar
 2. Rie Vad Urban says:

  Hej.
  Vi er en familie på 5, bosiddende på en skøn landejendom ved Christiansfeld, imellem Haderslev og Kolding. Vores familie er meget lille og vi savner derfor, rigtig gerne nogle bedsteforældre, som savner at være noget for børn og gerne for en familie som os.
  Vi er mor og far, 2 store børn på 12 og 17 år, fra mors tidl ægteskab. Så er der lillebror på 4 år, som er vores fælles barn. Vi har ingen mormor og morfar arbejder stadig på fuld tid. Lillebrors farmor og farfar lever ikke mere. Så så bedsteforældre kontoen er meget lav.
  Vi prioterere børnene meget højt og derfor arbejder mor ikke fuldtid.
  Vi ønsker så meget for særligt lillebror, at han får mulighed for at opleve de fantastiske skønne oplevelser der følger med når man har en ældre generation i sit liv.
  Særligt mor er vokset op med de skønneste bedsteforældre og mindes med glæde alle de gange der blev bagt pandekager og spillet æsel.
  Vigtigt for os er den rette kemi og er den der, er vores store ønske en tillid og gensidighed, som er til gavn for alle.

  Svar
 3. Salli says:

  Hej.
  Jeg søger en reserve bedstemor til mine 2 børn.
  Pige på 19 mdr, dreng på 4 år. Ingen af dem har kontakt til deres fædre på nuværende tidspunkt. Jeg har kun min søster og min mor, som er til absolut ingen hjælp. Jeg er 100% alene og jeg trænger til hjælp, hvis mine børn er syge, så jeg kan passe min skole. Mine børn mangler også en anden end mig.
  Det er svært at forklare min situation på skrift.
  Jeg søger en kvinde oppe i alderen med voksne børn.

  Svar
 4. Johnna says:

  Hejsa 🙂
  Min søn 2 1/2 år og jeg 41 år søger en kærlig og stabil reservebedste/ reservefamilie i Odense til alt hvad det indebærer at være en del af en familie som involverer både min søn og jeg 🙂
  Håber at høre fra nogle som måske lige mangler os i sit liv.
  Mvh Johnna

  Svar
 5. leyla says:

  Hej
  Vi bor i Odense og søger bedsteforældre til vores dejlig Storm på 1,5 år.
  Håber der er nogen der har lyst til at være en del af hans liv.
  Kh Leyla og Steen

  Svar
 6. Sara says:

  Søger reservebedste/forældre på Als.

  Enlig mor og sønner på 10 og 2 år, søger bedsteforældre, bedste i hverdagen. Vi ser min forældre 1 gang i år i 2-3 uger tit om sommeren. Og min lille dreng har bedste i Hamburg hvor han ser dem hver anden uge når han har samvær med sin far. Håber der kan hjælpe med pasning når børn er syge, da jeg er i gang med uddannelse. Og da jeg er så lang væk fra min familie. Derfor søger jeg nogle der vil være en del i vores liv/hverdag, så min drenge kan få en relation om, hvordan det er at have bedsteforældre. Et lille kort indlæg, men håber at finde en kærlig person der har lyst til at hjælpe

  Vh. Sara, René og Noah

  Svar
 7. Laura says:

  Hej.
  Vi er en familie på 4, som søger et ældre par, som reservebedsteforældre. Vi mangler i den grad et par kærlige bedsteforældre i vores familie, som har tid og lyst til at skabe gode relationer med vores børn og selvfølgelig også os.
  Vi har to børn. Thor på snart 3 år, og Saga på 1 år.
  Vi bor i Esbjerg V/Hjerting.
  Hvis nogle kunne have lyst og tid til af være reservebedsteforældre for os, må I meget gerne ringe eller skrive til mig på 60460766.
  Mvh Laura.

  Svar
 8. Dalibor says:

  Hej, vi er en lille familie på to voksne og et barn. Vores søn har 6,5 år og hedder Malik. Vi kommer fra Bosnien og sidste 4,5 år bor vi i Danmark. Vi vil gerne finde reservebedste el bedsteforældre som vi kan en gang imellem besøge hinanden. Det vil blive stort hjælp hvis I kan læse måske med vores søn og fortælle forskelige historier. I kan kontakte os på mail dalibor.matic82@gmail.com eller 27915534

  Vi bor i Vejle, Uhrhøj

  Mvh Dalibor

  Svar
 9. Anna Jelsgaard says:

  Hej
  Vi er en familie på 4 som søger en reservebedste.
  Vi står desværre i en situation at vores søn Elias på 2,5 år rigtig ofte er syg. Han suger alt til sig og det er svært for både mor og far at blive ved med ar tage fri fra arbejde.
  Mor er desværre også ramt af sygdom. Dårligt bækken, som gør at hun ikke kan være alene med børnene indtil far kommer hjem fra arbejde kl 18.
  Så vi søger en bedste der er klar til at være en fast del af vores liv og som er klar til at træde til når lokummet brænder.

  Svar
 10. Laila says:

  Søger kærlig og omsorgsfuld bonus bedsteforældre til vores glade dreng på snart 3 år,
  Vi har en travl hverdag, som nok de fleste har.
  Min mand er selvstændig og har mange lange arbejdsdage, og weekender. – arbejder selv hver anden weekend hvor Jeg er assistent på et plejehjem.
  Vi søger. En som har interesse og vil nyde at være sammen med vores dreng, en bonus bedste som man kan besøge og have en hyggelig eftermiddag sammen med. En som har overskud til at hjælpe med at passe ham når han evt. Er små syg. Eller hvor vi ikke kan få hverdag til at hænge sammen pga. Arbejde. Vi søger en hygge bonus bedste 😊
  Vi bor i ringe – hvis det lyder som noget for dig, så send mig en mail. Lailapetersen04@gmail.com

  Svar
 11. Maria says:

  Hej vi er en familie bestående af mig og min søn på 2 år . Jeg søger en reserve bedste , der kender til det med at have med børn der er bagud i udviklingen at gøre. Jeg bor selv i Sydjylland og mine forældre på Fyn, min far har jeg god kontakt til, men ikke så meget min mor.

  Jeg søger en der engang imellem kan tage den lille, så jeg også kan komme lidt ud med veninderne .

  Svar
 12. michael hansen says:

  hej vi er en lille familie på to voksne og vores søn på to år der hedder storm vi søger en dejlig og kærlig Reservebedste til knægten vi bor mellem odense og nyborg da jeg selv har mistet min mor for en del år siden og min far snakker jeg ikke med så er der ikke rigtig noget hjælp der og min kærstes forældre ikke har den store tid så ville det være super dejligt hvis man kunne finde en Reservebedste så vi også kunne få lidt kæreste tid en gang i mellem

  Svar
 13. Majbrit Olesen says:

  Vi er en familie bestående af mor på 46, far på 52, tvillinger på 18 og lillebror på 15.
  Da vi i sin tid fik vores tvillinger, var vi så heldige at få en reservebedste. Det var guld værd, da vi som voksne/ægtepar fik tid til tosomhed, hvilket gjorde, at vi havde meget mere overskud til den travle hverdag, hvilket smittede af på hele familien,
  Derfor vil vi rigtig gerne tilbyde andre den samme mulighed. Vi vil hvis I ønsker det, være en del af jeres familie.
  Jeres fordel er, at I foruden os voksne får tre teenagere med i købet, som alle tre arbejder og har arbejdet med børn i form af barnepige og springinstruktør (i alderen fra 2-17 år) Hvilket gør at der vil være 5 personer, der vil passe på jeres børn og som kan give jer det frirum i mangler.
  Børnepasningen skal foregå hos os, men da vi er 4 der har kørekort, så kan vi sagtens hente og bringe.
  Vi kan hjælpe ved sygdom, hente/bringe fra daginsitutioner, hvis I/du har brug for en aften uden børn eller weekender hvor I/du vil være selv
  Vi bor i Strandhuse i et stort hus med god plads og tæt på fjorden og skoven, så perfekt sted for jeres børn.
  Jeg mor er hjemmegående, husets far er projektleder, vores tvillinger går i 2G og vores yngste går i 9 klasse.

  De bedste hilsner
  Familien Olesen

  Svar
  • Rebecca Dirach Eskildsen says:

   Har du mulighed for at skrive en mail til mig?
   Min mand og jeg har nemlig 2 børn, en pige på 3 år (4 år d. 22. Januar) og en dreng på 2 år (3 år d. 15. Juni)
   Vi vil gerne høre mere omkring det, da hverken min mand og jeg har familie der kan hjælpe med vores børn, så vi står helt alene med det hele, og vi har ikke mulighed for at få en enkelt nat eller en “date” hvor det bare er ham og jeg
   E-mail: Rebeccadirach@gmail.com

   Svar
  • Christina Hegelund says:

   Hej Majbrit…
   Jeg er en enlig mor uden netværk der søger netop et netværk/hjælp til mine 3 unger på mellem 4 og 7, både så jeg får mulighed for at tage et arbejde men også så børnene får andre at relatere til end jeg..
   Vil rigtig gerne høre fra jer hvis I ikke har fået hænderne fulde med sådan et hjertevarmt tilbud.
   Mvh. Christina.
   christinahegelund@yahoo.dk

   Svar
  • Laila says:

   Hej familie Olesen
   Jeg har lavet et opslag tidligere i denne gruppe, hvis det fanger jer, er i velkommen til at skrive.
   Mvh familie Andersen 😊

   Svar
 14. Kamilla says:

  Reservebedste

  Hej Bjarne.
  Jeg vil gerne indsende en efterspørgelse på reservebedster.

  Hej.
  Vi er en lille familie på fire Lars og Kamilla og to små piger, Kaya og Irmelin.

  Vi ønsker at have nogle kærlige mennesker omkring os, som både har mulighed for at aflaste en smule, men ligeså meget være en del af familien. Vi ønsker at vi kan søge råd og vejledning og en hjælpende hånd i ny og næ.
  Da jeg, Kamilla, lider af sklerose vil vi rigtig gerne være på forkant og nå at skabe et godt og fortroligt bånd inden pigerne bliver alt for store. Ligeledes ønsker vi at du/I kan være med fra de er små.
  Vi er mennesker med benene på jorden og går op i ærlighed, kærlighed og hyggeligt samværd.
  Da vi ikke har så meget familie tæt på, ønsker vi mulighed for at kunne tage på ture sammen, holde fødselsdag og bare hyggelige besøg.
  Vi er fra Nørre Åby, tæt ved Middelfart.

  Lidt om os:
  Lars er uddannet radio/tv sælger og arbejder ikke langt fra hjemmet.
  Kamilla er uddannet audiologopæd og arbejder med senhjerneskadet i Esbjerg kommune.
  Vi er varme, imødekommende og med positivt sind.

  Har dette fanget jeres interesse er i velkomne til at henvende jer.

  Mange hilsner Lars og Kamilla

  Svar
 15. Anne-Sophie Riisgaard Simonsen says:

  Vi er en familie på 4. Vi har sammen 2
  Børn. En dreng på 1 år og en pige på 7 år. Vi vil så gerne have en reservebedste da begge vores mødre desværre er døde. Vi søger derfor en dame på 50+ der vil agerer bedste. På frivillig basis. Bare engang i mellem at være sammen med børnene hvis vi skal i byen eller bare fordi du har lyst. Vi savner en der har interesse for vores børn. Så er det dig , så tøv ikke med at skriv. Hvis du vil være en del af en dejlig , omsorgsfuld og kærlig familie. For det vil du blive. Vi kan jo altid mødes og se om kemien er der. Mvh en håbeful mor

  Svar
 16. Malin stahl says:

  Hejsa . Vi er en famile på 1mor og tre børn . Faderen bor i samme by og vi har alle et godt forhold til hinanden . Jeg mangler en bedste eller et par bedsteforældre som ville nyde at få besøg af en eller flere af børnene en gang imellem . Eller komme på besøg 😁. Nogen som virkelig kan lide børn og som har overskud og tid . Håber at høre fra nogen fra Sønderborg . Mvh Malin stahl

  Svar
 17. Kamilla Anderseb says:

  Amalie på 7 og Loui på 1/2 år søger en Reservebedste til hyggelige oplevelser hjemme eller ude.
  Vi er en kernefamilie på 4 men desværre uden bedsteforældre, som kan være en aktiv del af deres liv
  Vi bor i Esbjerg

  Svar
  • Gitte says:

   Hej Kamilla.Søger i stadig reservebedster ? Vi er et barnløst par først i 60 erne som gerne vil have lidt børnebørn/familie.
   Mange hilsner
   Ole og Gitte

   Svar
   • Laura says:

    Hej Gitte,

    Hvis I stadig søger “børnebørn”, så skriv eller ring endelig til os! Vi er en familie på 4. Mor, far, Thor og Saga. Thor er storebror på snart 3 år, og Saga er lillesøster på 1 år. Vi mangler sådan et par bedsteforældre i vores liv, som vores børn kan hygge sig med – vi alle kan hygge os med – og have dejlige “bedsteforældre-relationer”.
    Mit nummer er 60460766.
    Vi bor i Esbjerg V.
    Mange hilsner
    Mor Laura.

    Svar
 18. Karen Hansen says:

  Hvor mon du bor..
  Jeg er en ældre enlig kvinde med overskud og lyst til at være noget for en familie/barn.
  Har været reserbebedste for flere fam.igennem årene.

  Svar
  • Sean says:

   Hej Karen. Kan se du har været været reserve bedste før og du stadig har intreresse😀 vi er en familie med mor far og en dreng på snart 2 og en dreng på 7 som kommer hver anden weekend fra et tidligere forhold. Hvis det evt har interesse så lad os høres ved og hvor på fyn du bor. Go dag mvh fam beck

   Svar
 19. Peter Rasmussen says:

  Reservebedste søges

  Vi er en lille familie på 2 voksne og 1 børn på 10 år, som mangler bedsteforældre i vores liv.
  Vi søger reservebedste til aflastning i et travlt familieliv men i særdeleshed også for at give vores barn det helt unikke som kun bedsteforældre kan. Håber der er et par derude der ønsker at lukke vores helt fantastiske dreng ind i deres hjerte og i fællesskab med os(forældre) skabe relationer og mange gode oplevelser.

  Svar
 20. Maria Schmidt says:

  Vi er en lille familie på 4. Mor og far, en dejlig storesøster på 5 år og en skøn lillebror på 10 mdr.
  Vi bor i Svendborg hvor vores eneste bedsteforældre også bor. Vi søger efter et sæt bedsteforældre mere…da vi desværre lidt oplever at tiden og overskuddet -(måske også lidt lysten) til at deltage i vores børn liv halter. Vi søger reservebedste som aflastning i et travlt familieliv men i særdeles også for at give vores børn det helt unikke som bedsteforældre kan, som vores ældste datter faktisk virker til at savne. Hun efterspørger ofte tiden med dem, men får lidt for ofte nej…det vil vi meget gerne ændre på.
  Måske der sidder et par derude, med tid og lyst til at lukke to dejlige små væsner ind i deres hjerte..og sammen med os forældre skabe en relation, der kan skabe glæde og gode oplevelser for os alle.

  Svar
 21. Lotte says:

  Søger reservebedste/forældre på Als.

  Enlig mor og søn på 7 år, søger bedsteforældre/bedste i hverdagen, da jeg desværre ingen forældre eller søskende har. Derfor søger jeg nogle der vil være en del i vores liv/hverdag, så min søn kan få en relation om, hvordan det er at have bedsteforældre/bedste. Et lille kort indlæg, men håber at finde en kærlig person der har lyst til at hjælpe :-). Min E-mail er: potte87@hotmail.com.

  Mvh Lotte 🙂

  Svar
 22. Beata says:

  Vi søger bonus bedsteforældre til vores tre dejlige børn på 10, 4 og 2 år. Vi bor i Vejle 😊 Vi vil være glad for at møde Jer

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*