Find en reservebedste i Nordjylland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Nordjylland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

8 replies
 1. Camilla Andersen says:

  Hej
  Vi søger en bonus-bedste til vores datter på snart 9 måneder. Én som kan være der for Ida og som har lyst til at investere energi og omsorg i os /Ida😊
  Vi bor i Frederikshavn.
  Mvh.
  Camilla og Mads
  Kontakt os på 20857297

  Svar
 2. Malika says:

  Hej 😊 Jeg er alene mor og vi bor i en lille by som hedder klejtrup, mellem Hobro og viborg søger en eller nogle som kunne tænke sig at vær bedst forældre for mine sønner på hhv 7 og 4 år samt 1 år, da jeg ikke har noget familie og deres farmor ikke har tid eller særlig i deres liv.. – Jeg læser på sosu nord til social og sundsheds assistent og noglegang behov for at hjælp med at hente i skole, børnehave samt dagpleje da. ellers er det mere bare en som har lyst til at hygge med dem, tag i biffen og hvad alm bedst forældre nu laver med dem 😊 divs bedst forældre ting i børnehave osv 😊 når jeg måske skal på arbejde for at tjene nogle extranpeng ved siden af min su og hygge med en veninde et par timer.. lyst til at hører mere er du/i velkommen til at ringe på 30261520 eller sende en SMS så ringer jeg gerne op 😊 Vi håber at der finde en der ude som kunne tænke sig og vær en del af vores familie..

  Svar

  Svar
 3. Pia Jørgensen says:

  Hej
  Prøver igen med mobilnr. og mailadresse😉

  Jeg søger reserve Bedster der har lyst til at bruge lidt kvalitetstid (som Bedster nu gør😊)til min søn Mark på 5 år, samt hjælp ved evt. sygdom i hverdagen.
  Mark er en meget glad og frisk dreng. Han elsker at komme ud i naturen. Og alt hvad der har med havetraktorer/maskiner, værktøj osv. er han helt pjattet med. Men også bagning og maling har stor interesse.
  Jeg bor i 9240 Nibe med Mark og min datter på 15 år.
  Håber der er nogen der vil være en del af vores lille familie 😊

  Jeg kan kontaktes på:

  Tlf: 20921169

  Mail: piajoergensen73@gmail.com

  Vh Pia😊

  Svar
 4. Pia Jørgensen says:

  Hej

  Jeg søger reserve Bedster der har lyst til at bruge lidt kvalitetstid (som Bedster nu gør😊)til min søn Mark på 5 år, samt hjælp ved evt. sygdom i hverdagen.
  Mark er en meget glad og frisk dreng. Han elsker at komme ud i naturen. Og alt hvad der har med havetraktorer/maskiner, værktøj osv. er han helt pjattet med.
  Jeg bor i 9240 Nibe med Mark og min datter på 15 år.
  Håber der er nogen der vil være en del af vores lille familie 😊

  Svar
 5. Silje Kristensen says:

  Hej :)
  Vi søger en reservebedste eller bedstefamilie :)
  Vi er en familie på mor, far og vores børn. 3 piger alder: 6,5 år, 2 år og 9 måneder samt en dreng på 9 måneder .. de to yngste er tvillinger .. vi bor 5 km uden for Aars
  Vores børn er desværre så uheldige ikk at have nogle bedsteforældre som kan træde til og give dem noget ekstra både i deres hverdag og weekender. Kan uddybes hvorfor de ikke har, hvis det har interesse.

  Vi ønsker vores børn kunne have de samme oplevelser og tryghed ved bedsteforældre som vi selv havde som børn. Kunne være fantastisk med en som kunne træde til og hjælpe ved sygdom, lyst fra både bedste og børn og for at mor og far kan lade op en gang imellem.

  Skriv endelig for spørg for mere info

  Mvh Silje

  Svar
 6. Dennis says:

  Hej helle. Jeg så lige din besked. Og tænke på at skrive til dig. Jeg er en mand på 31år som godt kunne tænke mig at være noget for dine børn. Jeg har ingen børn selv men er meget sammen med min søsteres to dejlig drenge når hun har dem i sin uge. Jeg har tiden til det og elsker at køre på ture. Jeg har også tænke på at blive voksenven for en dreng det kunne jeg godt tænke mig. Og være noget for en når man ikke selv har børn. Desværre. Men så så jeg lige din besked og tænke på at skrive til dig. Jeg arbejder som brandmand og chauffør ved Nordjyllands beredskab. Der har jeg vært i 10 år nu. Vis min besked har indtrassse er du meget velkommen til at sms eller ringe til mig. Så kan vi snakke om det Mvh. Dennis

  Svar
 7. Christina says:

  Hej 😊 Jeg er alene mor og vi bor i en lille by som hedder klejtrup, mellem Hobro og viborg søger en eller nogle som kunne tænke sig at vær bedst forældre for mine sønner på hhv 6,5,3,5 og 1 år, da jeg ikke har noget familie og deres farmor ikke har tid eller særlig i deres i deres liv.. – Jeg læser på sosu nord til social og sundsheds assistent og noglegang behov for at hjælp med at hente i skole, børnehave samt dagpleje da jeg har en- to dage om mdr til kl 16.. ellers er det mere bare en som har lyst til at hygge med dem, tag i biffen og hvad alm bedst forældre nu laver med dem 😊 divs bedst forældre ting i børnehave osv 😊 når jeg måske skal hygge med en veninde et par timer.. lyst til at hører mere er du/i velkommen til at ringe på 30261520 eller sende en SMS så ringer jeg gerne op 😊

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.