Find en reservebedste i Nordjylland

Skriv her, hvis du vil finde en reservebedste i Nordjylland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste. Husk at skrive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

4 replies
 1. Christina says:

  Hej 😊 Jeg er alene mor og vi bor i en lille by som hedder klejtrup, mellem Hobro og viborg søger en eller nogle som kunne tænke sig at vær bedst forældre for mine sønner på hhv 6,5,3,5 og 1 år, da jeg ikke har noget familie og deres farmor ikke har tid eller særlig i deres i deres liv.. – Jeg læser på sosu nord til social og sundsheds assistent og noglegang behov for at hjælp med at hente i skole, børnehave samt dagpleje da jeg har en- to dage om mdr til kl 16.. ellers er det mere bare en som har lyst til at hygge med dem, tag i biffen og hvad alm bedst forældre nu laver med dem 😊 divs bedst forældre ting i børnehave osv 😊 når jeg måske skal hygge med en veninde et par timer.. lyst til at hører mere er du/i velkommen til at ringe på 30261520 eller sende en SMS så ringer jeg gerne op 😊

  Svar
 2. Diana Mardare says:

  Hej,

  Vi leder efter en bedste reserve i Aalborg for vores børn Flavius – han er 4 år og Marcus – han er 16 måneder gammel. Vi bor i et hus tæt på universitetet.
  (Min mand og jeg arbejder på Aalborg Universitet). Vi er ikke danske, og det er svært uden bedsteforældre tæt her i Danmark.
  Det ville være dejligt at have en bedstemor eller bedstefar, som kunne hjælpe os med at tage vare på dem en gang om ugen eller når det er nødvendigt.
  Mange tak.
  Med venlig hilsen,
  Diana dm@adm.aau.dk eller 50322392

  Svar
 3. Trine says:

  Hej 🙂 er enlig mor til to drenge på 3 og 7 år. Da jeg igennem flere år har haft job hver 2 weekend og den største ikke har kontakt med sin far, søger jeg en reservebedste som evt kunne tænke sig at hygge med ham hver 2 weekend. Indtil videre er han blevet passet af både famile og veninder de weekender af dem der lige kunne, synes derfor han trænger til ro og evt et fast sted at komme.

  Så hvis du kunne tænke dig at hjælpe en enlig mor og hendes 7 årig dreng hver 2 weekend evt, høre jeg super gerne fra dig. Han er den gladeste og sødeste dreng, der er ingen problemer overhovedet.

  Så hvis du ikke har så meget at lave i weekenderne / elsker børn evt ikke har så mange børnebørn og kunne tænke dig at hygge og bruge tid med en dreng på 7 år. Så vil vi glæde os meget til at høre fra dig.

  Vi bor selv i Hjørring, men det er ikke et krav at du skal

  Vh Trine og Marcus
  Triinek@hotmail.dk
  51889699

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*