Find en reservebedste i Midtjylland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Midtjylland, eller selv tilbyde dig som reservebedste. Husk at skrive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

25 replies
 1. Maria Johnsen says:

  Hej, vi er en glad og kærlig familie med to små børn, en lille dreng på 14 måneder og en datter på knap 3 år. De går i en meget dejlig vuggestue
  som vi alle er glade for – men som lukker hver dag kl. 15.30.
  I stedet for at flytte dem til et nyt sted kunne vi godt tænke os en kærlig reservebedste, som ville have lyst til at hente dem en gang om ugen og være med dem nogle timer i vores hjem, på legeplads eller hvad nu der syntes hyggeligt den pågældende dag.
  Vi forældre er selvstændige med egen virksomhed og kontor i nærheden af vores bopæl. Vi løber dog ind i dage hvor vi begge er nødt til at
  tage til København eller på længere dagsture til bl.a. Oslo og Stockholm. Det er absolut ikke noget der forekommer hver eller hver anden uge, men når det sker kunne det være SÅ dejligt ikke at skulle bekymre sig så inderligt om børnenes pasningsmuligheder.
  Børnene har en mormor og morfar som stadig arbejder og derfor ikke kan træde til, – og farmor bor i det nordjyske og er ikke så glad for at køre.
  Vi håber der findes en derude som kunne tænke sig at lære to søde spilopper at kende samt os forældre.
  Vi bor i Mårslet syd for Århus.
  Mange hilsner, Maria
  mariamoerch@icloud.com

  Svar
 2. Maria Madsen says:

  Reserve bedste søges med lys og lygte.

  Min familie og jeg bor i en lille by, lidt udenfor Randers. Jeg bor med min mor, far og storesøster. Jeg hedder Oliver og er 6 år. Min farmor og farfar ser jeg faktisk kun til fødselsdage og min mormor virke ikke til at kunne magte mig eller overskue at have mig på weekend eller tage med på ture. Savner at have en bedste som vil tage med mig på McDonald’s, i legeland, til fastelavn osv. Jeg er en rigtig sød og opdragen dreng, som bare har en masse krudt i rumpetten til tider. Bliver virkelig ked af at hører mine venner fortælle om deres bedsteforældre, når de skal på ferie hos dem, i skoven med dem og bare være sammen med dem. Min storesøster er 18 år, så det er kun mig som en reserve bedste skal bruge tid sammen med. Det ville dog glæde mig og min familie, hvis reservebedsten ville være en del af vores lille familie og komme på besøg til en kop kaffe og et spil kort af og til.

  Mange knuser Oliver og familie

  Svar
 3. Vivian says:

  Hej 😀
  Vi er en familie på 5, mor, far, 3 drenge på 8, 6 og 4
  Vi mangler en bedste som har lyst til at være en del af vores familie, da vores egen familie ikke er særlig stor. Vi har desværre mistet alle bedsteforældrene på nær farmor, men farmor er ikke ung længere, men hun gør sit bedste 👍
  Drengene mangler den hygge der er ved at have bedsteforældre. Man hygger med dem, spiller, laver kreativitet, går ture, eller hvad man har lyst til. Bedsterne har bare mere tid end forældrene som jager afsted.
  Som bedste ved os, vil du/I være en del af familien
  Vi bor ved Herning
  Pasning af børnene er når det passer dig 😀

  Svar
 4. Maria says:

  Hej,
  Vi er en familie på 5 bestående af far Søren, mor Maria, Johanne (6år), Kamille (5år) og Jens Anton (10mdr).
  Vi søger en reservebedste til pasning ved sygdom hos et eller flere af børnene.
  Det kan også være pasning i weekender eller ved andre lejligheder.
  Vi bor I Silkeborg.
  Kontakt gerne på 28402038 eller via mail.

  Svar
 5. Regitze says:

  Hej

  Vi er en lille familie på 2, mor og en lille pige på 1 1/2 år. Vi bor i Aarhus V, og til dagligt studere jeg på Aarhus universitet. Jeg er kommet i den uheldige situation, at jeg har fri har fri kl. 17 eller senere to dage i ugen.
  Jeg har familie inden for rimelig afstand, men de er alle i den arbejdsdygtige alder, og har derfor ikke mulighed for at hjælpe til begge dage. Faren og hans familie ser vi ikke meget til, så der er ikke hjælp at hente der.

  Det drejer sig særlig om torsdagen, hvor jeg har brug for hjælp til hentning. Min datter har lange dage i vuggestuen i forvejen, så det ville være rart, hvis torsdag kan blive en dag, hvor hun bliver hentet tidligt og kan have en rolig og hyggelig eftermiddag.
  Hvis du/i kunne være interreseret i at hjælpe os, så ser jeg frem til at du/i kontakter mig. Jeg starter på universitet igen i uge 5, så mit pasnings problem er relativt akut.

  Med venlig hilsen
  Regitze

  Svar
 6. Lone says:

  Hej reserve bedste søges.

  Århus S

  Jeg er enlig mor til to. en pige på 7 år og en lille dreng på 1 år. Da jeg er sygemeldt pga. dårlig ryg kan dagligdagen godt være lidt hår til tider og da ingen af mine børn har en far kan alting nogen gang godt virke lidt presset, når storesøster gerne vil til ridning og lille bror bare er godt træt, så er det ikke altid let og komme afsted.
  Vi har mormor og morfar men da de er ved og være godt oppe i årene er det ikke altid de har overskud til to krudtugle.
  Håber på vi kan finde kærlige stabile bedste/r som kunne være med i vores liv og omvendt.

  Mange hilsner Lone

  Svar
 7. Hanne says:

  Reserve bedste søges
  Vi er en lille familie på 3, som netop er flyttet til Gjellerup, udenfor Herning.
  Jeg er sygemeldt efter jeg netop har fået konstateret knogleskørhed, efter 2 sammenfald i ryggen. Jeg må derfor ikke løfte min søn på 11 uger, af frygt for nye sammenfald.
  Vi har derfor akut brug for hjælp til at løfte vores lille dreng, mens min kæreste er på arbejde. Jeg kan sagtens selv skifte/pusle ham, men kan bare ikke løfte han op.
  Mine forældre bor langt væk og har ikke mulighed for at hjælpe . Mine svigerforældre hjælpe så godt de kan. Ingen hjælp fra kommunen.
  Vi har brug for hjælp til at løfte til/fra barnevogn/puslebord, hjælp til at bøvse og i det hele taget løfte ham så han kan træne i at holde hovedet.
  Jeg forestiller mig en reservebedste, der ku komme forbi, især om mogenen, ca 9.00-09.30og være der en times tid eller to. Har du mulighed for at komme igen om eftermiddagen, vil det osse være dejligt.

  Jeg håber min ryg blir stabiliseret i løbet af nogle måneder. Hvis du derefter har lyst, og kemien er der, så er du velkommen til at fortsætte som reservebedste og blive en del af vores søns liv.
  Hilsen Hanne
  Lund.Hanne@gmail.com

  Svar
 8. Marie-Louise says:

  Kære reservebedste
  Hjortshøj/Århus
  Vi er en familie på 4 med to børn Sarah, som lige er blevet 3 år og Nikolai på 6 år som søger reservebedste/r. Vores biologiske bedsteforældre har vi desværre ikke i nærheden, men ønsker at vores børn får nogle gode oplevelser med andre voksne. Vi leder ikke efter en barnepige men en som har lyst til hyggeeftermiddage med børnene, være med til bedsteforældredage i institution og skole og hvis ønsket deltage i julen hos os.
  Du kan skrive på mldalager@gmail.com eller ringe på 41100772

  Svar
 9. Nina Holbæk says:

  Reservebedste søges til Skødstrup/Løgten. (aarhus)

  Min datter Mathilde på 4,5 år og jeg (30 år) flytter til Aarhus, fra Aalborg, her d. 1/1-2018. Mathilde ser sin far hver 2. weekend, vi har et godt samarbejde, men derudover bor hun primært hos mig. Jeg arbejder som jordemoder på Skejby fødegang med skiftende arbejdstider og ind imellem aftenmøder m.v. og kunne derfor godt bruge en hjælpende hånd, måske en gang om ugen eller hver 2. uge. Mathildes mormor/morfar og farmor/farfar bor på sjælland og hun ser dem til ferier, men de er ikke en del at vores hverdag som sådan. Jeg drømmer lidt om at vi kan få en reservebedste som ind i mellem kan spise sammen med, hente hende i børnehaven, tage med til bedsteforældredag/juleklip i børnehaven, med til gymnastik osv. Altså en “hverdagsbedste” og på sigt muligvis vil kunne sove hos de få gange jeg skal have Aften/natte arbejde.
  Mathilde er umiddelbar, udadvendt, empatisk, rumlig, bestemt og energisk. Hun er altid god for en sjov bemærkning “ham manden der(valgplakat) har meget små øjne mor, jeg tror han står op og sover. Mor jeg tror nogen har taget et billed imens han går i søvne”. Desuden er hun alt for snu og umulig at “narre” for hun husker utrolig godt. “mor den der nissedør på væggen, er det bare en du sætter op eller kan nissen det?”. Vi er åbne og fleksible og vil kun nyde at lukke flere mennesker ind i vore liv og dele alle de dejlige stunder med. Hvis det har fanget jeres interesse er i meget velkommen til at kontakte mig, evt. her eller på 60 22 02 36.

  “Familie er ikke altid blod, det er de mennesker i dit liv, som ønsker dig i deres. Dem som acceptere dig for hvem du er og vil gøre deres ypperste for at få dig til at smile uanset hvad!”

  Mathilde og Nina Holbæk.

  Svar
 10. Eva says:

  Hej.

  Vi er en familie på 5, der søger reservebedsteforældre. Vi bor i Tilst, vi har en dreng på 9 og to piger på 7 og 3 år.
  Da vi kun har mormor som bor på plejehjem tilbage, så mangler vi en reservebedste som kunne tænke sig at være en del af vores familie. Vi tænker du skal være en som har lyst til at tage børnene med på tur, spise aftensmad sammen, og bare det som bedsteforældre gør..

  Hilsen Eva

  Svar
 11. Sarah Rasmussen says:

  Hej 🙂

  Jeg er en enlig mor med en dejlig sød og glad dreng på 4 år.
  Keg søger ind i mellem lidt hjælp til pasning med hygge og sjov.
  Reservebedsteforældre, andre familier eller lign.
  Han har desværre ingen far, og har derfor brug for nogle kærlige stabile mennesker i hans liv ud over mig.
  Jeg er begrænset i mange ting jeg skal og kan. Har et fuldtidsstudie og har mange studerelevante ting jeg utrolig gerne vil, men desværre ikke kan.

  Jeg håber meget, at der er nogle søde og varme mennesker der kunne have lyst til nogle hyggeligt og sjove stunder med en helt fantastisk dreng.

  Vi bor i Aarhus.
  Håber meget at høre fra jer 🙂

  Mange hilsner
  Marhias og Sarah
  E-mail: sarah-hr@hotmail.com

  Svar
 12. Hannah-My says:

  Jeg har en søn på 7 år. Han er meget “nem”, stille og rolig og kan være en smule genert. Jeg er 29 år, færdiguddannet og arbejder 37 timer ugentlig. Jeg har sjældent kontakt til mine forældre, idet forholdet er meget overfladisk. Jeg er ikke tryg ved at de passer min søn grundet den historik jeg har med dem fra min barndom. Jeg er meget ensom og har ingen i mit netværk, som kan være behjælpelig med afhentning, hygge med os og være en god støtte i svære perioder. Jeg laver således alt alene med min søn, hvilket jeg frygter kan være dårligt for ham på sigt – at han kun laver ting med sin mor, og at han indser, at mor er ensom. Jeg har min søn 7/7 dvs. hver anden uge er de uger jeg har brug for aflastning. Jeg søger en reservebedste, som kan skabe en god relation til såvel min søn som til mig. Håbet på sigt er at reservebedste kan agere som en bedsteforældre for min søn og en forælder for mig.

  Svar
  • Hannah-My says:

   Det kunne også være rart at blive aflastet ift. sygdom, da jeg har et arbejde jeg skal passe.
   Vi bor 5 min kørsel fra Aarhus Centrum.

   Svar
   • Annie says:

    Hej Hannah-My
    Vi er et ældre ægtepar der godt kunne hjælpe dig, vi har selv 2 voksne børn og 4 børnebørn.
    Jeg er lige gået på efterløn og har derfor lidt tid i overskud 🙂 som vi gerne vil dele med jer.
    Vi bor i lejlighed ikke langt fra Stor Center Nord.
    Hvis det skulle have interesse så kan du ringe på tlf. 30680408

    Svar
 13. Malene Kongsgaard says:

  🎈Bonus bedste søges🎈

  Vi bor i Herning
  Vi er en familie på 4 som står og mangler en bonus bedste. Børnenes mormor og morfar bor desværre langt væk og farmor og farfar har ikke så meget tid.
  Så derfor mangler vi en bonus bedste som kunne tænke sig at være en del af vores lille familie. Vi tænker du skal være en som har lyst til at tage med på tur, bibliotek, gå tur, bage, spise aftensmad sammen, læse bøger mm.
  Derudover kunne vi også godt tænke os at bruge bonus bedste som barnepige(vil dog blive betalt når vi ikke er hjemme)

  Håber der findes en derude som kunne have i interesse. Kontakt mig på 28440519

  Svar
 14. Malene Kongsgaard says:

  🎈Bonus bedste søges🎈

  Vi er en familie på 4 som står og mangler en bonus bedste. Børnenes mormor og morfar bor desværre langt væk og farmor og farfar har ikke så meget tid.
  Så derfor mangler vi en bonus bedste som kunne tænke sig at være en del af vores lille familie. Vi tænker du skal være en som har lyst til at tage med på tur, bibliotek, gå tur, bage, spise aftensmad sammen, læse bøger mm.
  Derudover kunne vi også godt tænke os at bruge bonus bedste som barnepige(vil dog blive betalt når vi ikke er hjemme)

  Håber der findes en derude som kunne have i interesse.
  Kontakt mig på 28440519

  Svar
 15. Nadja Calgaro Andersen says:

  Jeg har en søn på 2,5 og vi bor i Randers. Jeg arbejder som ambulancebehandler til daglig og Rod går i vuggestue. Jeg har ingen kontakt til mine egne forældre og søger derfor en reserve bedstemor og eller bedstefar. Det vi søger er en som kan tage pladsen på alle måder, dvs hjælpe med pasning være med til familiehygge, bedsteforældredage osv. Vi søger nogen som kan blive som rigtig familie. Nogle vi kan holde af og som vil holde af os. Nogle som vi kan hjælpe I svære stunder og nogle som vil hjælpe os når det er svært. Nogle der vil interessere sig for os og som vi kan interessere os for. Dette er derfor ikke kun en søgen efter bonus bedsteforældre, men også efter bonus forældre 😊

  Svar
  • agnethe says:

   vi er et ældre ægtepar som er glade for børn og ønsker at blive bonus bedsteforældre. vi bor på nedlagt landejendom uden for Assentoft med dyr og masser af plads. hvis du har interesse kan du ringe på 26778848 til Agnethe

   Svar
 16. Natalia Leyilah Birn says:

  Hej kære bedsteforældre
  Min vidunderlige søde sjove kærlige kloge datter på knap 5 år og jeg hendes mor på 42 år ønsker os brændende at ha en familiefølelse med nogle varme mennesker her i Århus el omegn.
  Vi savner at kende nogle ældre mennesker, som vi ka ha en glad relation sammen med, nogle vi ka holde af og som holder af os. Nogle vi bli’r glade for at se og som bli’r glade for at se os. Nogle vi ka hygge os sammen med og opbygge et nært bånd sammen med.
  Vi bor i Århus C. Min datter går i Steiner børnehave. Min datter er hos mig ca 1/2 af tiden og ca 1/2 tiden hos den søde farmand, vi har et rigtig godt samarbejde og er gode venner, vi ka tale sammen om alt, så evt problematikker løser sig altid.
  Min datter elsker at synge, elsker at klæde sig ud, hun er meget åben overfor nye mennesker = meget socialt anlagt. Hun elsker også at lege med dukker, bamser, servere ting og sager, pynte andre med smykker, få læst historier, se tegnefilm, være udenfor, cykle osv
  Vii håber at høre fra jer !!!
  Kærlig hilsen
  Lille Momo og mor Natalia Leyilah Birn

  Svar
  • Natalia Leyilah Birn says:

   PS min datters mormor bor på Sjælland og kommer MEGET sjældent, hendes morfar er død, hendes farmor og farfar ser vi heller ikke så tit, de bor i Nordjylland.

   Svar
 17. Sarah says:

  Reservebedsteforældre/bedstemor søges til min dejlige søn på 1 år.
  Jeg er alenemor og begge mine forældre er døde. Min søns far er ikke rigtig på banen. Min søn har en dejlig farmor, men hun bor langt væk og arbejder derudover i udlandet flere uger ad gangen. Jeg har selv haft en barndom med mormor og morfar og er så ked af at jeg ikke kan give min søn det samme. Der bliver holdt bedsteforældre dag i hans vuggestue, og har intet jeg kan gøre. I forhold til pasning, så har jeg fået tilbudt aftenarbejde hver anden weekend, men har ingen mulighed for at få ham passet. Det vigtigste for mig er dog at jeg kan finde en /nogle som også jeg kan bruge, som en støtte samt nogle at fejre højtiderne og tage på ture med. Og som jeg kan inkludere i min egen familie, hvis i/du ønsker det. Udover min søn, som jo klart er det vigtigste, så er det nok også lidt mig selv der søger.
  Jeg håber at finde en dejlig løsning for alle parter. knus!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*