Find en reservebedste i Midtjylland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Midtjylland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

38 replies
 1. Helle says:

  Vi søger en reserve bedstemor og bedstefar, eller bare en familie som har tid, lyst og overskud til, at være der for Mille, ved evt sygdom eller bare af lyst til at være sammen med hende 😊 Mille ser ikke sin far og hans familie, og vi har ikke den store familie selv, da min mor er død og min far arbejder fuldtid. Mille bliver snart 3 år (D. 2 oktober) og skal snart starte i børnehave. Hun er enormt kærlig og har masser af krudt i måsen 😉 Vi bor i Randers, men har intet imod at man ikke er fra Randers af. Hvis det kunne være noget for dig eller nogen du kender, så send mig gerne en besked 😊
  Med Venlig Hilsen Mille & Helle.

  Svar
 2. Maria says:

  Den skønneste bedste/bedstefar søges
  Vi er en lille familie i Herning som søger dig/jer til vores familie. Vi søger ikke pasning men samvær, hygge, tid og skønne timer meden bedste /bedste far.
  Vi er mor&far (40/50) (og vi har begge mistet vores forældre) og to små på 4 år og 0 år, vi ønsker du skal indgå i vores familie og deltage præcist som var du vores familie.
  Vi håber at finde dig/jer.
  Kh os
  Vi håber du findes

  Svar
 3. Sanne says:

  Reservebedste/bedsteforældre søges

  Min datter og jeg søger bedste/bedsteforældre i nærheden af Skanderborg.

  Vi søger ikke bare en, som kan hjælpe os – men en som vil være en del af vores liv. En som vi kan have en tæt relation med i dagligdagen.

  Lidt om os:
  Jeg hedder Sanne og kommer fra Holland, jeg kan tale og forstå dansk, men lærer stadig. Min datter hedder Emily og er lige blevet 2 år. Vi bor alene i en lejlighed i Skanderborg, og min familie bor i Holland og Norge, så vi savner at have en reserve-familie tæt på.

  Til daglig arbejder jeg som IT-supporter i et stort firma i Århus, og Emily går i vuggestue i Skanderborg-Stilling.

  Har du lyst til at høre mere, så kontakt os på mail linaw@mhivestasoffshore.com eller telefon 25 76 89 19.

  Vi glæder os til at høre fra dig 😊

  Svar
 4. Frederikke Stærdahl says:

  Reservebedste i Silkeborg N søges:)

  Jeg og mine to skønne piger på 7 år og 10 år søger en reservebedste som kan træde til i “nødsituationer” såsom akut sygdom, mors ex tilkald på arbejde, aften arbejde/møder eller lignende.
  Vores originale bedsteforældre bor desværre for langt væk til at kunne træde hurtigt til med en hjælpende hånd – derfor leder vi med lys og lygte efter en hygge-bedste som har lyst til at træde til i ny og næ.
  Kan du smøre en bolle ( eller endnu bedre bage den) så vil mine piger blive ovenud lykkelige – de er to livsglade og venlige piger som elsker selskab og hygge.

  ps – vi byder også gerne på en kop kaffe og hygge, bare fordi det også kan være/er hyggeligt;)
  Glæder mig til at høre fra dig.
  Frederikke –
  mail:cfstaerdahl@gmail.com

  Svar
 5. Michaela Tømmerby Madsen says:

  Vi savner Reservebedste/enlig eller par, alder ca. 45-65år, til vores børn.

  Vi er en familie – mor -32år (fra Danmark), far 33år (oprindeligt fra Irak), og to børn/piger på 4år og 13år, – bor i Lystrup.

  Vi søger en kærlig person/par, som har lyst og overskud til at være sammen med vores børn ved sygdom og f.eks.en fast ugenlig dag hos dig /jer! På sigt med enkelte overnatninger hos dig/jer og måske ferier. Vi forstiller os at du/I kommer og spiser hos os nogle gange i starten, for at lære børnene og os at kende. Det vil glæde os hvis det kan udvikle sig til at du/I bliver den del af vores familie.

  Vores familiesituation:
  mor/enebarn, far død, og min mor er syg
  far/en bror, far død, min mor er syg

  Arbejdssituation:
  far i fast arbejde 50-60 timer ugenligt
  mor i praktik på plejehjem, under afklaring til fleksjob

  Vi glæder os til at høre fra jer!

  Venlige hilsner fra
  Ali og Michaela – mail: michaela_smuk@hotmail.com, mobil: 26683338

  Svar
 6. Fie says:

  Hej. :-)

  Vi er en familie på 4, bestående af far på 26 mor på 26 og vores to børn på henholdsvis 3,5 og knap 2 år. Vi står indimellem og mangler lidt hjælp til at se efter ungerne, hvis vi skal noget uden børn, eller hvis arbejdstiderne er lidt presset ifht. Åbningstider i institutionen. Vi står i den ærgerlige situation at mine forældre desværre ikke længere er i blandt os, og min mands forældre bor på Lolland (vi selv er bosat i Randers), så pasning er ikke lige en mulighed for bedsteforældrene. Derfor søger vi en reservebedste, i håb om at vores børn kan danne en god relation pg få en god voksen reservebedste i deres liv.

  Lidt om os: Jeg er uddannet pædagogisk assistent, og skal ind og studere socialrådgive her til slut sommer. Lige pt. Arbejder jeg i førskole gruppe. Min mand er uddannet social og sundhedshjælper og har fast arbejde 35/t ugentligt.
  Vores søn på knap 2 år, er kærlig, mild og en lille spasmager. Der kan også være fart over feltet, men på den gode måde. Vores pige på 3,5 er en stor meget dygtig pige, kærlig, omsorgsfuld, god til at hjælpe, men også indimellem en smugle bestemt, hun ved hvad hun vil. :-)

  Vi håber at hører fra den helt rigtige, kærlige, omsorgsfulde og nærværende reservebedste som evt. Selv mangler lidt ekstra kærlighed i form af børn.

  Mange hilsner fra Fie.

  Svar
 7. Cecilie says:

  Ekstra bedste søges

  Vi søger en ekstra bedste i vores nærhed til at kunne afhjælpe ved sygdom.
  Vi er en familie på 4, to piger Freja på 4 år og Emma på 1 år.
  Vores bedsteforældre arbejder stadig og har derfor ikke mulighed for at tage børnene ved sygdom.
  Min mand rejser op til 200 dage om året og derfor hænger den tit på mig.
  Pigerne er begge meget imødekommende og glade for at lærer nye at kende.
  Der er masser af energi i dem og de kan godt lide at være udenfor i vores have.
  Vi bor i Århus C.

  Håber det har fanget din interesse og jeg høre fra dig.

  Vh Cecilie
  Cecilie86fjord@gmail.com

  Svar
 8. Sofie says:

  Hej dig som gerne vil være bedste,
  Mine 2 piger på 5 og 6 år savner en bedste eller et bedstepar. Vi bor i Ferring (7620 Lemvig). Jeg, mor Sofie, har ingen familie her og er alene med pigerne. Vi bor på en gård med lidt dyr. Det ville være skønt, hvis vi kunne finde nogen, der engang selv har haft en gård og som ønsker at have noget igen. Så er der i hvert fald mulighed her. Og pigerne elsker det. Vi har høns, geder, ænder, 2 hunde og 3 katte.
  Pigerne er velfungerende og nemme.
  Jeg kunne godt tænke mig at finde en bedste eller et bedste par, som langsomt kunne lære os at kende og blive en fast del af vores liv, tage pigerne med på tur og være sammen med dem en gang imellem her. Gerne fast. Jeg kunne også godt bruge en, der kunne være der for dem en gang imellem, så jeg kunne lave noget for mig selv.

  Venlige hilsner
  Sofie

  Svar
 9. Sarah says:

  Hej reservebedste

  Vi er en familie på 3. Far, Anders, mor Sarah og bettefisen Storm, på 20 mdr.
  Vi står en den situation, at bettemanden lidt for ofte bliver syg, hvilket resulterer i for meget fravær for både mor og far, fra arbejdet, som måske får konsekvenser for vores mulighed for at kunne fastholde vores arbejde.

  Vi søger derfor en bedste, som kan hjælpe os når det brænder på med sygdom, hvor bettemanden ikke er frisk nok til at komme i institution, men frisk nok til at kunne passes af andre, så både mor og far kan komme på arbejde.

  Mvh. Sarah, Anders og Storm

  Svar
 10. Line Vinsten says:

  Hej reservedster omkring Vejle 🙂

  Har du/I lyst til at være reservebedste(r) for to rolige, friske og glade børn, Klara på 9 og Magnus på 13 år?
  Vi flyttede til Vejle for halvandet år siden og er faldet super godt til med skole fritidsaktiviteter osv. Børnene er hos deres far hver anden weekend og forholdet til ham og til vores øvrige familien er godt, men afstandene er store.
  Jeg har eftermiddags/aftenmøder i forbindelse med min uddannelse (psykoterapeut) 3-4 gange om måneden og har her brug for pasing (du/I må også meget gerne byde ind på andre tidspunker med ideer til hyggeligt samvær :-))
  Børnenes interesser er bl.a bøger, ridning, spejder natur og håndarbejde.
  Hvis det vækker din/jeres interesse, hører jeg meger gerne fra jer.

  De bedste hilsner
  Line

  Svar
 11. malene says:

  Hej bedste :)

  Vi er en lille familie, bestående af mor, TIlde på 12, Thea på 9 og Malthe på knap 4. Derudover rummer familien en lille hund, Ludvig.
  Pigerne er på weekend ved deres far hver anden weekend, men Malthes far er død, så specielt Malthe vi nyde en reservebedste. :)
  Vi mangler af og til, en bedste som har tid og lyst til at være en del af vores familie, også gerne en hjælp når der er sygdom.
  Alle 3 børn elsker at lege udenfor, være kreative, spille og hygge med en film, pjatte og lege.
  Vi bor i en lille by ved Struer.

  Håber meget at høre fra dig.

  Svar
  • Birgit says:

   Hejsa Malene 🙂

   Jeg vil gerne være reservebedste for børnene, men vil du sende et mobil nr så vi måske kan få lidt bedre kontakt 🙂
   Glæder mig til at høre fra dig! 🙂
   Hilsen Birgit

   Svar
 12. Anne Marie says:

  Hej reservebedste(r)!

  Vi er en familie på tre, som rigtigt godt kunne tænke os en ‘livline’, når vores lille datter på 1 år f.eks. bliver syg. Vi bor i en mindre by nær Brædstrup, og har familie, som bor et par timer væk. Derfor er det ikke muligt for vores forældre at komme og passe med kort varsel. Det ville være en luksus at kunne få besøg af en sød bedste, som kunne være der, når far og mor skal på arbejde og den lille er syg.

  Vi håber på, at du/I har lyst til at lære os at kende!

  Mvh.
  Anne Marie a.kanstrup@gmail.com

  Svar
 13. Valentyna says:

  Søger reserve bedste🙏🏻
  Jeg og min mand kommer oprindelig fra Ukraine. Vi er 30 år, og bor i Danmark i de sidste 10 år.
  Vi har to dejligt børn, en pige på 6 år, og en dreng på 2.
  Vi har ingen forældre eller nogen fra familien her i landet. Og vores børn mangler nogen bedsteforældre.
  Vi bor i Lund, ved Horsens.
  Glæder os at høre fra jer.
  Valentynaprudska@gmail.com

  Svar
 14. Heida says:

  Bonus-bedste søges <3

  Vi er en familie på fire, bosat i Viby J i nærheden af Grøfthøjparken.

  Idet vi savner at have kontakt til bedsteforældre i dagligdagen og nogen gange har brug for hjælpende hånd i forhold til pasning af børnene, så ønsker vi at lære en (eller to) venlig og sød sjæl at kende, der også savner kontakt til en børnefamilie.

  Vi er en sund familie, der nyder at færdes i naturen, gå til forskellige kulturelle begivenheder, og ligeledes at sidde ved kaffebordet med hjemmebag til en hyggelig snak – men vi mangler bedsteforældre at dele med!

  Er det noget for dig/jer? Så tager vi gerne imod en mail fra dig på hrn2@hi.is

  Lidt om os:
  Faren: arbejder i Skanderborg
  Moren: arbejder i Stavtrup
  Datteren: født i 2011, går til ballet i Aarhus midtby en gang om ugen og gymnastik i Viby. Hun nyder at lære at læse og skrive og lave håndarbejde. Hun vil gerne høre historier, synge og lære at spille på instrumenter. Hun er rigtig glad for selskabet med voksne og vil glæde sig til samvær med andre end os og personalet på skolen.
  Sønnen: født i 2017, en lille sød basse

  Vi kommer fra Island, så vores (bedste)forældre bor der 🙂

  Vi forestiller os, at du har en sund tilgang til livet og har solid erfaring med opdragelse/børnepasning. Du er villig til at stå til rådighed med en dags varsel i forhold til sygdom og kan drage omsorg for et sygt barn.

  Det vigtigeste af alt er, at du ikke blot vil blive vores børns ven – du vil også være vigtig for os voksne som familieven.

  Mange hilsner,
  Heida

  Svar
 15. Anne-Lene Sand says:

  Kære bedste.
  Min mand og jeg bor i Horsens og har to børn; Helena på 1 og Håkon på 3. Min mands familie er fra Canada og derfor mangler vi en eller et par bedster, som har lyst til at bruge tid sammen med os og også hygge alene med vores børn. Børnene har een bedstemor, som de elsker at være hos.
  Som familie elsker vi både at lege med lego, tegne, lave saltdej, læse og høre lydbøger – vi bruger også meget tid i naturen, hvor vi laver bål, fanger krabber, finder dyr og passer vores højbede i haven.

  Vi søger en Bedste, som er kærlig og kan gå i børnehøjde. En bedste som har lyst til at hygge med vores børn og udforske lidt af barndommes gade med dem.

  Lyder vores familie som noget der passer til dig, så skriv til mig, så kan vi tage en snak sammen.

  Kærlig hilsen
  Anne-Lene

  Svar
 16. Fatima Freese says:

  Vi søger bedste mor. Jeg komme oprindeligt fra filippinere og min datter er halv tysk og halv Filippinsk. Jeg er alene mor. Som har et barn, hun er kun 4, 5. Søger hjælp at weekenden pasning, når jeg jeg skal arbejde og nogle dagen, når hun er syge. Jeg har ingen familie I Danmark, de blev virkelig dejligt at få hjælp fra bedste mor. Min datter er en krammer pige. Elsker at læse bog til hende, maler. Synge og høre musik, leje i leje plads. Hun er søde lige som mor. Og voll med kærlighed. Hun vil gerne lave anden ting for sig selv. Bager hun kan også lige. Leje med kammerater. Og savne at have en bedste mor. Da har selv ingen mor og far, de er begge to død. Da var jeg lille. Og hans far kan jeg ikke stole på. Jeg har forældre mulighed. Jeg har bruge for aflastning for mig selv. Vi vil gerne tage dig virkelig som en fra vores familie. No matter what. Vi håber at høre fra dig. Jeg hedder Fatima og mit barn hedder Mary. Jeg snakke tysk, lidt dansk, engelsk, og mit egne sproge. Tel. 52238551. Må gerne ringe, hvis du synes de er for dig. Tak for at du har tid at læse mit brev.

  Svar
  • Majbritt says:

   Hej

   Inden yderlig kontakt, vil jeg gerne vide hvor i bor – da jeg tænker at for at det optimale ud at sådan en relation er detvigtigt at man ikke bor for langt fra hinanden

   Svar
 17. Maria Madsen says:

  Reserve bedste søges med lys og lygte.

  Min familie og jeg bor i en lille by, lidt udenfor Randers. Jeg bor med min mor, far og storesøster. Jeg hedder Oliver og er 6 år. Min farmor og farfar ser jeg faktisk kun til fødselsdage og min mormor virke ikke til at kunne magte mig eller overskue at have mig på weekend eller tage med på ture. Savner at have en bedste som vil tage med mig på McDonald’s, i legeland, til fastelavn osv. Jeg er en rigtig sød og opdragen dreng, som bare har en masse krudt i rumpetten til tider. Bliver virkelig ked af at hører mine venner fortælle om deres bedsteforældre, når de skal på ferie hos dem, i skoven med dem og bare være sammen med dem. Min storesøster er 18 år, så det er kun mig som en reserve bedste skal bruge tid sammen med. Det ville dog glæde mig og min familie, hvis reservebedsten ville være en del af vores lille familie og komme på besøg til en kop kaffe og et spil kort af og til.

  Mange knuser Oliver og familie

  Svar
 18. Vivian says:

  Hej 😀
  Vi er en familie på 5, mor, far, 3 drenge på 8, 6 og 4
  Vi mangler en bedste som har lyst til at være en del af vores familie, da vores egen familie ikke er særlig stor. Vi har desværre mistet alle bedsteforældrene på nær farmor, men farmor er ikke ung længere, men hun gør sit bedste 👍
  Drengene mangler den hygge der er ved at have bedsteforældre. Man hygger med dem, spiller, laver kreativitet, går ture, eller hvad man har lyst til. Bedsterne har bare mere tid end forældrene som jager afsted.
  Som bedste ved os, vil du/I være en del af familien
  Vi bor ved Herning
  Pasning af børnene er når det passer dig 😀

  Svar
 19. Maria says:

  Hej,
  Vi er en familie på 5 bestående af far Søren, mor Maria, Johanne (6år), Kamille (5år) og Jens Anton (10mdr).
  Vi søger en reservebedste til pasning ved sygdom hos et eller flere af børnene.
  Det kan også være pasning i weekender eller ved andre lejligheder.
  Vi bor I Silkeborg.
  Kontakt gerne på 28402038 eller via mail.

  Svar
 20. Regitze says:

  Hej

  Vi er en lille familie på 2, mor og en lille pige på 1 1/2 år. Vi bor i Aarhus V, og til dagligt studere jeg på Aarhus universitet. Jeg er kommet i den uheldige situation, at jeg har fri har fri kl. 17 eller senere to dage i ugen.
  Jeg har familie inden for rimelig afstand, men de er alle i den arbejdsdygtige alder, og har derfor ikke mulighed for at hjælpe til begge dage. Faren og hans familie ser vi ikke meget til, så der er ikke hjælp at hente der.

  Det drejer sig særlig om torsdagen, hvor jeg har brug for hjælp til hentning. Min datter har lange dage i vuggestuen i forvejen, så det ville være rart, hvis torsdag kan blive en dag, hvor hun bliver hentet tidligt og kan have en rolig og hyggelig eftermiddag.
  Hvis du/i kunne være interreseret i at hjælpe os, så ser jeg frem til at du/i kontakter mig. Jeg starter på universitet igen i uge 5, så mit pasnings problem er relativt akut.

  Med venlig hilsen
  Regitze

  Svar
 21. Lone says:

  Hej reserve bedste søges.

  Århus S

  Jeg er enlig mor til to. en pige på 7 år og en lille dreng på 1 år. Da jeg er sygemeldt pga. dårlig ryg kan dagligdagen godt være lidt hår til tider og da ingen af mine børn har en far kan alting nogen gang godt virke lidt presset, når storesøster gerne vil til ridning og lille bror bare er godt træt, så er det ikke altid let og komme afsted.
  Vi har mormor og morfar men da de er ved og være godt oppe i årene er det ikke altid de har overskud til to krudtugle.
  Håber på vi kan finde kærlige stabile bedste/r som kunne være med i vores liv og omvendt.

  Mange hilsner Lone

  Svar
 22. Hanne says:

  Reserve bedste søges
  Vi er en lille familie på 3, som netop er flyttet til Gjellerup, udenfor Herning.
  Jeg er sygemeldt efter jeg netop har fået konstateret knogleskørhed, efter 2 sammenfald i ryggen. Jeg må derfor ikke løfte min søn på 11 uger, af frygt for nye sammenfald.
  Vi har derfor akut brug for hjælp til at løfte vores lille dreng, mens min kæreste er på arbejde. Jeg kan sagtens selv skifte/pusle ham, men kan bare ikke løfte han op.
  Mine forældre bor langt væk og har ikke mulighed for at hjælpe . Mine svigerforældre hjælpe så godt de kan. Ingen hjælp fra kommunen.
  Vi har brug for hjælp til at løfte til/fra barnevogn/puslebord, hjælp til at bøvse og i det hele taget løfte ham så han kan træne i at holde hovedet.
  Jeg forestiller mig en reservebedste, der ku komme forbi, især om mogenen, ca 9.00-09.30og være der en times tid eller to. Har du mulighed for at komme igen om eftermiddagen, vil det osse være dejligt.

  Jeg håber min ryg blir stabiliseret i løbet af nogle måneder. Hvis du derefter har lyst, og kemien er der, så er du velkommen til at fortsætte som reservebedste og blive en del af vores søns liv.
  Hilsen Hanne
  Lund.Hanne@gmail.com

  Svar
 23. Marie-Louise says:

  Kære reservebedste
  Hjortshøj/Århus
  Vi er en familie på 4 med to børn Sarah, som lige er blevet 3 år og Nikolai på 6 år som søger reservebedste/r. Vores biologiske bedsteforældre har vi desværre ikke i nærheden, men ønsker at vores børn får nogle gode oplevelser med andre voksne. Vi leder ikke efter en barnepige men en som har lyst til hyggeeftermiddage med børnene, være med til bedsteforældredage i institution og skole og hvis ønsket deltage i julen hos os.
  Du kan skrive på mldalager@gmail.com eller ringe på 41100772

  Svar
 24. Nina Holbæk says:

  Reservebedste søges til Skødstrup/Løgten. (aarhus)

  Min datter Mathilde på 4,5 år og jeg (30 år) flytter til Aarhus, fra Aalborg, her d. 1/1-2018. Mathilde ser sin far hver 2. weekend, vi har et godt samarbejde, men derudover bor hun primært hos mig. Jeg arbejder som jordemoder på Skejby fødegang med skiftende arbejdstider og ind imellem aftenmøder m.v. og kunne derfor godt bruge en hjælpende hånd, måske en gang om ugen eller hver 2. uge. Mathildes mormor/morfar og farmor/farfar bor på sjælland og hun ser dem til ferier, men de er ikke en del at vores hverdag som sådan. Jeg drømmer lidt om at vi kan få en reservebedste som ind i mellem kan spise sammen med, hente hende i børnehaven, tage med til bedsteforældredag/juleklip i børnehaven, med til gymnastik osv. Altså en “hverdagsbedste” og på sigt muligvis vil kunne sove hos de få gange jeg skal have Aften/natte arbejde.
  Mathilde er umiddelbar, udadvendt, empatisk, rumlig, bestemt og energisk. Hun er altid god for en sjov bemærkning “ham manden der(valgplakat) har meget små øjne mor, jeg tror han står op og sover. Mor jeg tror nogen har taget et billed imens han går i søvne”. Desuden er hun alt for snu og umulig at “narre” for hun husker utrolig godt. “mor den der nissedør på væggen, er det bare en du sætter op eller kan nissen det?”. Vi er åbne og fleksible og vil kun nyde at lukke flere mennesker ind i vore liv og dele alle de dejlige stunder med. Hvis det har fanget jeres interesse er i meget velkommen til at kontakte mig, evt. her eller på 60 22 02 36.

  “Familie er ikke altid blod, det er de mennesker i dit liv, som ønsker dig i deres. Dem som acceptere dig for hvem du er og vil gøre deres ypperste for at få dig til at smile uanset hvad!”

  Mathilde og Nina Holbæk.

  Svar
 25. Eva says:

  Hej.

  Vi er en familie på 5, der søger reservebedsteforældre. Vi bor i Tilst, vi har en dreng på 9 og to piger på 7 og 3 år.
  Da vi kun har mormor som bor på plejehjem tilbage, så mangler vi en reservebedste som kunne tænke sig at være en del af vores familie. Vi tænker du skal være en som har lyst til at tage børnene med på tur, spise aftensmad sammen, og bare det som bedsteforældre gør..

  Hilsen Eva

  Svar
 26. Sarah Rasmussen says:

  Hej :-)

  Jeg er en enlig mor med en dejlig sød og glad dreng på 4 år.
  Keg søger ind i mellem lidt hjælp til pasning med hygge og sjov.
  Reservebedsteforældre, andre familier eller lign.
  Han har desværre ingen far, og har derfor brug for nogle kærlige stabile mennesker i hans liv ud over mig.
  Jeg er begrænset i mange ting jeg skal og kan. Har et fuldtidsstudie og har mange studerelevante ting jeg utrolig gerne vil, men desværre ikke kan.

  Jeg håber meget, at der er nogle søde og varme mennesker der kunne have lyst til nogle hyggeligt og sjove stunder med en helt fantastisk dreng.

  Vi bor i Aarhus.
  Håber meget at høre fra jer :)

  Mange hilsner
  Marhias og Sarah
  E-mail: sarah-hr@hotmail.com

  Svar
 27. Hannah-My says:

  Jeg har en søn på 7 år. Han er meget “nem”, stille og rolig og kan være en smule genert. Jeg er 29 år, færdiguddannet og arbejder 37 timer ugentlig. Jeg har sjældent kontakt til mine forældre, idet forholdet er meget overfladisk. Jeg er ikke tryg ved at de passer min søn grundet den historik jeg har med dem fra min barndom. Jeg er meget ensom og har ingen i mit netværk, som kan være behjælpelig med afhentning, hygge med os og være en god støtte i svære perioder. Jeg laver således alt alene med min søn, hvilket jeg frygter kan være dårligt for ham på sigt – at han kun laver ting med sin mor, og at han indser, at mor er ensom. Jeg har min søn 7/7 dvs. hver anden uge er de uger jeg har brug for aflastning. Jeg søger en reservebedste, som kan skabe en god relation til såvel min søn som til mig. Håbet på sigt er at reservebedste kan agere som en bedsteforældre for min søn og en forælder for mig.

  Svar
  • Hannah-My says:

   Det kunne også være rart at blive aflastet ift. sygdom, da jeg har et arbejde jeg skal passe.
   Vi bor 5 min kørsel fra Aarhus Centrum.

   Svar
   • Annie says:

    Hej Hannah-My
    Vi er et ældre ægtepar der godt kunne hjælpe dig, vi har selv 2 voksne børn og 4 børnebørn.
    Jeg er lige gået på efterløn og har derfor lidt tid i overskud :) som vi gerne vil dele med jer.
    Vi bor i lejlighed ikke langt fra Stor Center Nord.
    Hvis det skulle have interesse så kan du ringe på tlf. 30680408

    Svar
 28. Malene Kongsgaard says:

  🎈Bonus bedste søges🎈

  Vi bor i Herning
  Vi er en familie på 4 som står og mangler en bonus bedste. Børnenes mormor og morfar bor desværre langt væk og farmor og farfar har ikke så meget tid.
  Så derfor mangler vi en bonus bedste som kunne tænke sig at være en del af vores lille familie. Vi tænker du skal være en som har lyst til at tage med på tur, bibliotek, gå tur, bage, spise aftensmad sammen, læse bøger mm.
  Derudover kunne vi også godt tænke os at bruge bonus bedste som barnepige(vil dog blive betalt når vi ikke er hjemme)

  Håber der findes en derude som kunne have i interesse. Kontakt mig på 28440519

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.