Find en reservebedste i Midtjylland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Midtjylland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

11 replies
 1. Rikke Skjerk Thomsen says:

  Hej hedder Rikke er alene mor til min datter Lilje fra 16 maj 2018 vi søger en reserve bedste/reserve familie.
  Min datters far er ikke inde i billedet så er meget alene med min datter.
  Min egen familie har jeg ikke det helt store netværk til og ellers så der psykisk sygdomme som gør de ikke kan varetage bedste forældre rollen.
  Søger en bedste som vil tage med i svømmehallen og lege osv alt det som en almenlig bedste forældre gør og lave mad et barnebarn, jeg ønsker at den kommende bedste forældre bliver en del af vores liv og hverdag så det er noget stabilt og reglt mæssigt da min datter har brug for de ting.
  Skriv eller ring gerne. Vi bor i Århus N
  53632092

  Svar
 2. Mia Nyborg Markussen says:

  Hej

  Jeg og mine to drenge, Adrian og Albert på 7 og 4 år ønsker os en reservebedste. Vi bor i Silkeborg men har desværre ingen familie i området. Drengene har desværre ingen kontakt med deres far og deres mormor bor i Nordjylland, hvorfor de heller ikke ser hende så ofte som man kunne ønske.

  Jeg ønsker at kunne give dem oplevelsen af en “bedste” tæt på og udbygge et netværk for børnene som gerne vil bruge tid med dem. Derfor håber jeg at du kunne tænke dig at være “bedste” for drengene.

  Venlig hilse
  Mia

  Svar
 3. Michella Nielsen says:

  Hejsa.
  Jeg har 3 børn på henholdsvis 4år, 2år, og 8 uger, da min egen mor desværre gik bort i maj i år og min far bor i Odense, søger jeg nogle reserve bedsteforældre til mine børn, da deres farmor heller ikke har den store interesse i dem, men de har brug for at have en og have et bedste forældre forhold til, da de ellers forguder deres egen som desværre ikke er interesseret.
  Mine børn elsker at være i naturen, være på legepladsen, være i svømmehallen, i diverse forskellige parker eller legeland, de er generelt meget nemme at gøre tilfreds og er også meget kreative.
  Vi bor i Ikast.
  Håber at høre fra jer af.
  Vh Michella.
  Min mail : michellawetkenielsen@gmail.com
  Tlf: 27156848

  Svar
 4. Anja says:

  Hej alle Reservebedster
  Vi er en familie på 4. Far Rene, mor Anja og pigerne Evi på 7 og Lea på 6. Vi søger reserve bedsteforældre enten enlig el par. Vi ønsker at give pigerne den oplevelse det er med dejlige bedsteforældre. Det være sig alt fra lidt hjemmelig hygge til en tur ud i det blå. Pigerne går begge i skole og fritidshjem. De er aktive, glade og grinende. Vi savner en bedste der kan hjælpe når hverdagen vælter med møder og sygdom, og ellers og oftest er det weekend hygge. Hvis kemien er der, håber vi på et varigt forhold hvor du/I vil blive en fast del af vores familie. Vi bor i Vorup, Randers sv.

  Svar
 5. Bodil Nielsen says:

  Hej
  vi er en familie på 4 med 2 dejlig hunde, der gerne vil have reserve bedsteforælder.
  har en dreng på 9 og en pige på 8, som gerne vil have en bedste som vil lave nogle ting sammen med dem. de har en mormor men hun bor langt væk, så vi vil være rigtig glade, hvis der er en som vil være der for vores børn, og måske også lave noget sammen med os.
  vi bor i Risum 7870 Roslev.
  vi vil gerne hvis det er muligt, at det er en som bor i nærheden af os.

  Svar
 6. karina dissing madsen says:

  hej jeg er en pige på snart 9 år.som mangler bedste forældre. jeg bor i balling med min mor og søskende og mangler nogen til at hygge med. jeg er glad for gymnastik og hobby og er kreativ hvis i ville vide ,mere så spørg barer .

  Svar
 7. Tanya Løvschall says:

  Hejsa

  Jeg hedder William og er snart 9 mdr gammel .
  Min mor Tanya er Solomor, er 42 år og jeg har derfor ingen far eller farmor / farfar til at hjælpe til. Min mor er rigtig sød. Men til tider ret træt. Hun har piskesmæld og er fleksjobber. Min mormor bor tæt på os, men hun har gigt og kan tit have svært ved at løfte mig. Hun er ligeledes hørehæmmet, så hun hører heller ikke ret godt.

  Jeg kunne godt tænke mig nogle søde reserve bedste som kunne hjælpe min mor nogle gange med at hente mig i vuggestuen eller hygge med mig, så min mor kan få ordnet nogle ting hjemme eller komme lidt ud. Hun kan godt være lidt træls nogle gange, da hun vil kysse på mig heeele tiden og jeg gider ikke hendes kys😊

  Jeg er en sød og kærlig dreng der savner lidt ekstra selskab .

  Vi bor i Tranbjerg – syd for Aarhus.

  Så kunne det være noget for jer, så tag endelig fat i min mor .
  Glæder mig til at høre fra jer.

  Knus fra William

  Svar
 8. Karla Waag says:

  Hej bester.

  Vi er Rosa på 2 år Mor Karla på 30 år. Det vi leder efter er en beste eller bester som kunne tænke sig at være en del af vores lille familie. Vi har ikke rigtig nogen familie og dem der er, har vi minimal kontakt med. Derfor søger vi en der kunne tænke sig at lave nogle hyggelige ting sammen med os, det kunne evt være, spise sammen, lege, tegne, gå ture eller hvad vi nu kunne finde på af spændende sager.
  Vores ønske med vores beste er at vi vil skabe et godt bond til hinanden og at det er noget der vil ende med at være langvarigt.

  Vi bor i Herning og vi har ikke bil, så vi håber vi kan finde nogle der bor deromkring.

  I er velkommen til og ringe på tlf 50456956 og så kan vi snakkes ved og se hvad vi synes, vi glæder os meget til at høre fra dig/jer.

  Bedste hilsner Rosa og Karla

  Svar
 9. Jacob Højgaard Christensen says:

  Hej

  Vi er en familie med to fantastiske piger på henholdsvis 1 og 5 år samt mor og far (Josefine, Liva, Linda og Jacob). Vi bor i en villa i Lystrup, men desværre har vores børn næsten ingen kontakt til bedsteforældre. Vi søger derfor en reservebedste som vil være sammen med de to piger. Drømmen er, at der på længere sigt opbygges en relation således, at børnene oplever det fantastiske bånd som kan opstå mellem den yngre og den ældre generation. Dermed er vi også meget åbne for, hvilke aktiviteter der kan foregå. Men vi tænker noget i retningen af at bage boller, klippe/klistre, tage på ture, eller måske at I spiller et spil.

  Linda arbejder som pædagog i en børnehave, og Jacob er sociolog ansat på Aarhus Universitet. Som forældre savner vi også en hjælpende hånd med pasning, når der er sygdom, eller når kalenderen bare er for travl til, at det hele hænger sammen.

  Vi finder det vigtigt, at du ønsker og blive en del af os som familie, selvom det selvfølgelig er noget der tager tid. Udover samværet med vores børn og os, så tilbyder vi derfor også at hjælpe dig med eksempelvis praktiske gøremål, eller hvad du har behov for.

  Lyder vores familie interessant for dig at høre mere om, så må du meget gerne kontakte os, så vi kan få en snak.

  VH Linda og Jacob
  tlf. 93521715
  Mail: jach@edu.au.dk

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.