Find en reservebedste i Midtjylland

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i Midtjylland, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

24 replies
 1. Christina K. Rejnhold says:

  Kære bedsteforældre

  Vores lille familie består af August på snart 2 år og mig selv, Christina, på snart 42. Min egen mor bor tæt på og er en stor del af vores liv. Men hun har selvfølgelig også sit eget liv og er ofte ude at rejse.

  Det vil være helt fantastisk at få kontakt til enten et par eller enlig mand, der kunne blive til gode rollemodeller for min søn, og som kunne have lyst til at deltage i vores daglige rutiner.

  Hvis I har lyst til at møde os, er I meget velkomne til at skrive til mig på mail: chriskm77@gmail.com
  Jeg glæder mig til at møde jer.

  De bedste hilsner
  Christina

  Svar
 2. bent laursen says:

  Hej
  Vi er en familie på 3,far og mor og thea på 4 år.thea har ingen bedsteforældre i danmark længere,hun savner en bedsteforældre,en hun kan få besøg af eller hun kan besøge,og til at tage med til bedsteforældre dag i børnehaven,og til bare at hygge med og lave de ting som man gør som bedsteforældre.vi bor i en lille landsby 10 km fra horsens

  Svar
 3. Gitte Andersen says:

  Hej
  Vi er en familie på 5.
  Mor, far, fars to børn på 11 og 15. Og vores fælles Tristan på 3 år.
  Er hovedsagelig til ham på 3, men sikker på hele familien ville synes det var dejligt med ekstra familie hygge.
  Det vi søger er en, der fx kan tage med til bedsteforældre dag i børnehaven.
  Eller en vi kan besøge og få en bolle og et glas saftevand.
  Vi bor i Gjerlev, nord for Randers

  Svar
 4. Jane Rørbæk says:

  Kære bedsteforældre

  Vi mangler besøg og hygge :-) min datter og jeg på 9 har ikke det store kontakt til mine forældre og ønsker at møde nogen som kan spille en rolle i vores liv. Vi bor i Ry ved Skanderborg og er meget familie mennesker. Vi mangler nogen som kunne se sig selv som et ekstra par forældre / bedsteforældre. Vi er vilde med at være ude, eller hygge hjemme med et brætspil. Vi bor i eget hus og har godt styr på alle område af livet lige undtagen det her med at mangle noget familie som også synes vi er noget ved. Skriv på jane@deployal.com eller ring på 25302515. Kh Jane

  Svar
 5. Charlotte says:

  Hej
  Vi er en familie på 3. Undertegnede (mor) og mine 2 børn, (dreng på 8 år og pige på 4 år), som brændende ønsker os en reservebedste eller bedsteforældre.
  Vi er tilflyttere og al familie er på Bornholm, så der er langt til bedsteforældre, både på min og farens siden. Derfor ville det være skønt med nogle i reserve, som vil være en aktiv del af vores liv, ikke bare som babysittere, men som en aktiv del i fødselsdage, skovture m.m.

  Håber inderligt at vi kan finde et godt match.

  Charlotte
  crdam1975@gmail.com

  Svar
 6. Anita Frost says:

  Reservebedste søges i Herning til 3 mdr gamle Magne. Da Magne ingen far har og min familie er meget lille, så søger jeg en bedsteforælder til ham. En der kan give ham kærlighed og omsorg og følge ham i hans opvækst. Og er du først i hans liv og i har det godt med hinanden så lover jeg at det skal fortsætte sådan. Jeg vil elske hvis han fik et ekstra familiemedlem. Jeg er sygeplejerske til dagligt og har vælge at få ham med en donor pga udfordringer med at blive gravid. Så derfor er han et rigtigt ønskebarn og længe ventet.. ville være fantastisk hvis en mere kunne se det også 🙂🙂

  Svar
 7. Sabine says:

  Kære Besteforældre,

  Morten og jeg – Sabine – er forældre til lille datter på 15 mdr. Hun går i Rudolf Steiner vuggestue tæt på hvor vi bor. Jeg kommer oprindelig fra Østrig og Morten’s forældre bor i USA, det betyder at E’s besetforældre bor ikke lige om hjørnet. Og da Morten og jeg har langt kørsel på arbejde hver dag, søger vi en bedstemor til at hjælpe os med forbringe lidt tid med lille E nogle dage efter VS og kan også aflaste os når hun er syg. Men ikke kun til det, vi vil også gerne byde dig indenfor i familien da lille E vil elske at bygge en relation til en besetmor der forbringer tid med hende. Hun vil bade dig i uendelige smil :-)

  E er meget livsglad og har masser af energi og elsker at være udenfor. Vi bor i en dejlig hus med have tæt på legepladser i Gødvad, Silkeborg. Hun kan forstå Engelsk, Tysk og Dansk.

  Lyder vores familie som noget der passer til dig, så skriv eller ring til mig, så kan vi tage en snak sammen.

  Kærlig hilsen
  Sabine M.
  Email: ms.sabinemueller@gmail.com
  Tel: 53194954

  Svar
 8. Manilla says:

  Hej.
  Jeg er 33 år og mor til 4 skønne børn
  Men da vores netværk er begrænset og familien bor langt væk, har vi ikke meget kontakt med dem.
  Jeg søger derfor reserve bedsteforældre til min mindste søn da han ingen har.
  Jeg ønsker nogle som kunne have lyst til at være der når der er fx bedsteforældre dag i dagplejen, tage på søndagstur eller bare sidde og hygge om min dreng som bedsteforældre nu engang kan gøre på en måde som mor ikke kan.
  Det er vigtig for mig at det er ægte og at du/I vil blive en del af os som familie.
  Vi bor midt imellem Silkeborg og Viborg

  Svar
 9. Gitte Nørgaard Eriksen says:

  Vi en en familie på 4 bosat i Aarhus N. Vores to børn, Emilie på 2 år og Kristoffer på 6 år mangler nogle reservebedsteforældre. Farfar lever ikke mere, farmor er syg og Mormor og morfar ser vi ikke ret tit, da de bor langt væk. Vi savner derfor nogen, som kunne tænke sig at være reservebedsteforældre for børnene, f.eks. at komme forbi et 1-2 timer engang imellem og lege og hygge lidt. Kristoffer elsker togbaner, rumraketter og at bygge med Lego, Emilie er vild med bamser, dukker, at tegne og at spille bold.

  Svar
 10. Noah says:

  Hej jeg hedder Noah og er snart 1,5 år gammel. Jeg bor i en hus tæt på Silkeborg med min mor og far men mangler en bedste der vil bruge lidt tid på mig. Håber at der er en eller flere der vil se mig.

  Her er min mors mailadressen: Heidims@live.dk

  Svar
 11. Valentyna says:

  Hej,
  Jeg prøver igen…
  Vi er en familie på 4. Vi har to skønne børn, på 7 og 3 år. Vi har slet ikke nogen familiemedlemmer her i Danmark, og mine børn ønsker sig bedsteforældre. Og vi er også åben til ny personer i vores liv :)
  Det kunne være dejligt, at finde nogen, som vil være sammen med børn, spiller brætsspil, går en tur, bare læse bøger…
  Vi håber, at der findes en eller et par, som vil være sammen med os, eller med børn. Vi bor i Lund ved Horsens…

  Svar
 12. Jena Andersen says:

  Kære Reservebedste.

  Vi er en familie på 5, bestående af Alba på snart 5, August på, 3 år, Aluna på 1 år, far Peter (28) og mor Jena (30).

  Vi er bosat i Stilling, i Skanderborg, lidt udenfor byen. Mor arbejder som kok, 30 timer, og far som tjener på 37 timer, begge pendler vi til Århus.

  Vi er lidt presset økonomisk og rejser derfor ikke så meget ud.
  Vores bekendte og familie bor på Fyn, Sjælland og i Nordjylland, derfor hører det til sjældenthederne at se børnenes morfar, farmor og moster. Som desuden også arbejder.

  Vi er meget sammen som familie, da vi ikke har så mange muligheder for at blive “aflastet”.
  Vi bruger desuden også meget tid på at lave mad, og dyrke grøntsager, så vi kan give børnene det bedste de kan få, for så lidt midler som muligt.

  Alt i alt, har vi ret meget at se til, og børnene, især de 2 “store”, savner opmærksomhed.
  De er startet i ny børnehave og vi burde være i stand til at give dem flere kram og kys end normalt, men tingene går, for tiden, ofte i hårknude og vi kommer til at hæve stemmerne over for hinanden.
  Børnene bliver ofte kede af det. Vi har brug for noget overskud, så vi kan nå at tænke før vi handler.

  Vi skriver derfor til dig, for at høre om der mon er en mulighed for os som familie, for at gøre brug af din hjælp? Hvor klein den end må være, så bliver alt taget i mod med kys-hånd.

  Vi bor ca et kvarters kørsel fra Århus C.

  På forhånd mange tak for din tid.

  Svar
  • Jena Andersen says:

   Mit mobil nr er 31795809
   Min mail er jenalandersen@gmail.com
   Desuden vil jeg lige knytte til beskeden at med “hjælp” mener vi lidt hyggeligt samvær med børnene, hvor ungerne kan få lidt af det som en ‘bedste’ kun kan give.

   Svar
 13. Julie says:

  SØGER BEDSTEFORÆLDRE/BEDSTEMOR

  Hej! Jeg er en ung pige på 18 år, og jeg søger reservebedsteforældre/reservebedstemor. Jeg har ikke længere nogen bedsteforældre tilbage, og jeg savner meget nærværet og hyggen.
  Mobil: 25272202

  Svar
 14. Florian Pohl says:

  Hej :-)
  Vi er en lille familie bosiddende ved Skanderborg som gerne vil have en reservebedste til at passe vores to døtre (alder 1 og 5) Jeg mistede min mor til kræft for tre år siden og min kones familie hjælper så godt de kan, men de er heller ikke de yngste mere og kan kun sporadisk hjælpe til
  Derfor ønsker vi at få lidt yderligere hjælp til pasning og social omgang uden os som forældre. Specielt har vi som forældre meget begrænsede muligheder for at få passet forholdet, og kunne skabe plads til at prioritere dette
  Vi søger en venlig, imødekommende hjælp med hvem der kan laves faste aftaler, også gerne om aftenen i weekenderne
  Vi håber på at have fanget din interesse og glæder os til at høre fra jer
  Mvh
  Florian og Turid
  flosen.pohl@gmail.com
  91319502

  Svar
 15. Kristiane Nederby says:

  Hej bedste.

  Vi er en skøn lille familie med mor Kristiane på 27 år og datter Emilia på 5 år. Vi bor i Viby J, og vi leder efter en bedste der kan være en ekstra hjælp i hverdagen, når mor enten skal arbejde lidt senere eller når lille Emilia er syg.

  Vi er en stille og rolig familie, der elsker at tilbringe tid sammen. Vi elsker at gå ture, eller sidde og være kreative, med klip, klister og maling. Vi går tit på biblioteket og finder inspiration eller let læsning til hyggeaftner.

  Hvis du har lyst til at være en del af vores stille og stabile hverdag, er du velkommen til at kontakte os på mail, eller på telefon 60624645 og besøge os til en kop kaffe.

  Med venlig hilsen
  Emilia og Kristiane

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.