Find en reservebedste i København

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i København, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

43 replies
 1. mikkel laursen says:

  Vi har Vitus på 15 måneder, venter endnu en søn om måneder og får dermed pseudotvillinger.

  Vi får brug for hjælp til den ældste, og leder efter en reservebedste der har lyst til læse en bog, skabe hyggelige stunder. og en kærlig relation til Vitus. Specifikt hvordan og hvorledes må vi tage en nærmere snak om.

  Vitus er et sundt, aktivt og glad barn i balance. Udadvendt og skaber hurtigt positive relationer til folk omkring ham.

  VI håber du har tid og hjerterum, og kan se fordelen ved at blive en del af en familie, og skabe en relation, der går begge veje.

  Vi glæder og til at høre fra dig, enten her eller på mail: mikkellaursen@yahoo.com, eller telefon: 42128041

  Svar
 2. Ameli Dalsgård says:

  Halløj.

  Vi er en mor og en datter, der godt kunne bruge noget extra visdom og nærhed :) det kunne være dejligt med en “mande-bedste”, da min datter har få mænd i sit liv, men alle gode mennesker er velkomne!
  Vi bor på vesterbro, men vil egentlig gerne flytte ud i noget friskere luft. Den slags ting tager bare lidt tid..
  Hvis du er interesseret i noget hygge-nærvær med min meget snakkende og glade 2 årige, så giv endelig lyd.

  Uanset så ønsker jeg en god dag.

  Kh Ameli

  Svar
 3. Mona says:

  Kære kommende reservebedste, eller solo-mor/ solofar.
  Hej jeg hedder Mona-Mimi (26år) jeg er alene mor til verdens sødeste Benjamin som er 6 år gammel. til dagligt læser jeg til socialrådgiver og bliver færdig udannet til sommer. Vi er tilflytter fra Fyn men vi har desværre ikke en særlig stor netværk i kbh.
  Vi søger en hjertevarm reserve bedsteforældre som vil hygge med os, vi tager ofte til svømmehallen, skoven, tivoli, zoo. både min søn og jeg er meget snaksaglige og super sociale mennesker.
  Vi ser frem til at høre fra dig/jer:)
  det bedste hilsner Mona & Benjamin
  telefon: 91727411
  Mail:monahersi@hotmail.dk

  Svar
 4. Stine Lindberg says:

  Kære reservebedstemor/far

  Jeg hedder Estrid og er 2,5 år så kan ikke selv skrive – derfor gør min mor det for mig. Hende og jeg bor sammen i et lille rækkehus i Virum hvor vi også har en lejer, som jeg synes er rigtig sød og nogle gange leger med. Jeg tror måske at han er en ‘leger’ :) Jeg har ikke en far, men jeg har en morfar og en mormor. De arbejder bare rigtig rigtig meget, så har ikke så meget tid til at være sammen med mig. Øv! Det ville være så dejligt med en bedste som havde tid og nærvær til samvær. Det er en mangelvare hos os – især i hverdagene.
  Jeg kan godt lide at løbe, at bygge huler, at male, at bage, at synge (især sange fra Frost-tegnefilmen) og at lege alt muligt med roller og fantasi, fx har jeg en kusine som er usynlig, men tit kommer på besøg, spiser med os, får fredagsslik osv. Hvis vi skal ses, så kommer du helt sikkert også til at møde hende ;-)
  Skriv til min mor på stinelindberg@gmail.com eller 42486220

  Svar
 5. Lene says:

  Kære reservebedste,

  Vi er en lille familie på tre tvillingerne Max og Niels på 5 mdr. i dag og mor Lene og bor på Vesterbro.

  Vi ønsker en reservebedste som vil være del af vores liv og lære os at kende allerede nu mens drengene er små.

  Vi har desværre en lille familie og kun en mormor tilbage, en onkel og to fætre i Jylland. De er langt væk til hverdag og vil så gerne at drengene får nogle flere tætte relationer i deres liv og hverdag. Var selv så heldig at have mine bedsteforældre i rigtig mange år og bærer masser af historier med fra dem og de har uden tvivl været med til at gøre os til dem vi er i dag.

  Hvis I er et par er det fantastisk, hvis du er alene er det også super. Vi vil bare gerne bygge nogle faste relationer op.

  Håber at høre fra jer.

  De bedste hilsener,
  Lene
  Tlf: 26770195
  Mail: aagaardlene@gmail.com

  Svar
 6. Bettina says:

  Hej.
  Vi er en familie på 4 (for det meste 3, da vi har et delebarn) Vi er en mor, far, dreng på 10 år, som er delebarn og kun er hos os hver anden uge og vores datter på snart 3 år. Vi bor i et dejligt hus i Dragør. Vi søger en hjertevarm bedste, hvor nøgleordene er tryghed, kærlig og stabil. Da vi kun har en mormor, at trække på begrænser det os lidt i forhold til pasning og de behov vi har. Jeg er selv vokset op med de bedste bedsteforældre og ved, hvor stor en betydning det havde for min opvækst. Og det vil jeg meget gerne give videre til vores datter. Vi ønsker ikke kun en bedsteforældre til vores datter, men en som bliver en del af vores lille familie. Hvis du er pensionist eller blot har overskud til en ekstra familie vil vi meget gerne høre fra dig.

  Med venlig hilsen
  Jesper & Bettina
  Bettinalpetterson@hotmail.dk (husk dk og IKKE com)

  Svar
 7. Stanka says:

  *** Østerbro ***
  (this is not a request for babysitting, but rather a search for a love one)

  We are an expat family who really misses having grandparents in our lives – our two girls Amelia (3 years old) and Thea (10 months old) only have the occasional Skype dates with their grandparents and are missing on so many real experiences. Growing up I used to spend every summer with my own grandparents and it makes me sad that my girls don’t know the feeling of having a grandparent in their lives. All their kindergarden friends get picked up or go visit their grandparents after school, go to the park, or have them over for dinner, but my girls never get to do any of these things, as their grandparents are far far away. So if you would like to share your time and love with them, they will be happy to share theirs with you and put a smile on your face. We don’t have any specific days/times in mind or any specific activities, as long as it fits your schedule, we will be happy to meet with you. We don’t look for babysitting, but for a relationship.
  Amelia goes to a Danish speaking daycare, so we will be happy if you speak Danish with her. As to Thea, well she is still a baby, so baby Danish is all she needs, hehe.
  We live close to Tåsinge Plads in Østerbro. If you are interested, please get in touch with us: +45 30750757 or stanka.ranchev@gmail.com

  Svar
 8. lone munkeskov hansen says:

  Kære reservebedste
  Anna på snart 2 år savner en reservebedste til at lege med, hygge med og til at hjælpe hende og mig indimellem i hverdagen. Annas mormor og morfar bor i Jylland og kan derfor ikke komme så tit. Anna har ingen far. Anna er meget sød, sjov og nem, og hun elsker at prøve nye ting, læse bøger og kramme.

  Vi glæder os til at høre fra dig :-)

  Mange hilsner
  Anna og Lone
  Mail: munkeskov90@hotmail.com
  Tlf. nr. 26831811

  Svar
 9. John Andersen says:

  Kære reservebedste

  Jeg hedder John, og sammen med min ekskone har jeg tre dejlige børn, Sara på 9, Maja på 4 og Jacob på 2,5 år. Efter min kone og jeg er blevet skilt har jeg et ønske om at finde en sød og rar bedste til mine børn. Jeg kommer fra Irak og min ekskone fra Litauen, og derfor har vi ikke selv vores forældre i nærheden. Jeg ønsker derfor at finde en bedste, der kan give vores børn ro og hygge, styrke deres relation til andre tryghedsskabende voksne, samt styrke deres sproglige kompetencer, og give dem nogle hyggelige stunder.

  Med venlig hilsen John og Aura

  Svar
 10. Linda Parenicova says:

  Kære kommende reservebedste ,
  Jeg har tre børn ,Eva 9 år, Marcel 7år og Oliver 3 år.
  Jeg bor alene og deler børnene en uge ad gangen med deres far. Jeg er klassisk musiker, og spillet til opera og ballet. Vi bor på Amagerbro.
  Hele min familie bor i Tjekkiet og hele farens familie bor i Mexiko.Derfor vil vi gerne invitere en bedstemor eller bedstefar ind i vores liv.
  For eksempel kunne bedste komme til kaffe eller the hos os eller komme og bage småkager med et af børnene. Vi har en legeplads og det kan også være hyggeligt at være sammen udenfor .Jeg arbejder aftener og weekender,derfor kunne det være fint en gang i mellem også at få hjælp med pasning hvis muligt og efter vi har lært hinanden at kende.
  Vi glæder os, Linda og børnene

  Svar
 11. Lenette says:

  Hej,

  Vi er en lille familie på fire, der bor på Amager, tæt på DR Byen. For en måned siden (27/10-2018) fik vi tvillingepiger, som vi søger en reserve bedste til, da deres bedster bor på Færøerne og i Jylland.

  Da far studerer i Odense tirsdag, onsdag og fredag, er det primært de dage vi håber at kan få besøg af en reserve bedste.
  Vi håber at reserve bedste kan hjælpe med at holde pigerne når de er kede af det og måske give dem en kop i ny og næ, da de stadig får eftermad efter amning.

  Hvis i har spørgsmål, så må du endelig sige til.
  Hvis du har lyst til at møde vores piger kan du kontakte os på:

  Mail: lenette_p@hotmail.com
  Tlf.: 60654155

  Mvh.
  Lenette, Eirikur og pigerne

  Svar
 12. Patricia says:

  Kære kommende reservebedste.

  Vi er en familie på 4. Mor er 26 år og studerende, far er 30 år og ejemdomsmægler trainee. Vi har to dejlige piger. Amilia på 4 og Ellie på næsten 2 år.

  Det ene hold bedsteforældre bor på Fyn og derudover har vi en farmor tæt på, men hun arbejder stadig og skal hjælpe hendes datter.

  Vi søger en kærlig reserve bedste, som kan give vores piger det en bedsteforælder nu kan. Mådke også en der kan passe dem en sjælden gang imellem, så mor og far kan få en smule tid alene. Lige nu har vores ældste datter brug for lidt tid alene med mor og far, men fordi vi ikke har nogen der kan passe kan vi ikke give hende det.

  Vi savner så meget, at have en nærværende bedsteforælder i pigernes liv, som vil være der for dem. Vi savner nogen med positiv, glad energi, som er god med børn.

  Svar
 13. Karoline Hvalsøe says:

  ⭐️København, Nørrebro⭐️

  Jeg er alene-mor til to, en pige på 9 og en dreng på 1 år. Den store ser sin far hveranden weekend, torsdag til søndag, den lilles far har vi ingen kontakt med.
  Jeg er tilbage i mit fuldtidsjob igen og har brug for hjælp og aflastning. Noget fast. En som børnene kommer til at kende godt. Som kan og vil blive hos os i længere tid. Jeg forestiller mig en reservebedste eller fast barnepige. som kan hente min søn i dagpleje/vuggestue, (og evt den store fra skole, men hun er så stor at hun godt kan gå selv), tage hjem til os og evt også lave mad – hver torsdag og evt hveranden fredag når den store er hos sin far. Og nogle gange i weekender, hvis jeg skal noget eller for at give den lille noget ekstra mens min store pige er hos sin far og min søn ikke ser sin far.

  Mange hilsner Karoline
  Khvalsoe@yahoo.dk

  Svar
 14. Monika says:

  Hej
  Vi er famillien med 3 barn som mistede besteforeldre 4 år siden. Vi har det ikke så godt efter og savner nogen eldre par eller en som vil gerne bliver en del af vores lille familie. Maximillian er 15 ,Ingrid er 10 og Vincent er 4 år.
  Vi er en familie som mangler nogle relationer til bedsteforældre.I skal bare hygge sig sammen med os. Vi vil gerne du/I Ikke kun er bedsteforældre for børnene men også os voksne.
  Vi er en polsk familie men har boet i Danmark over 20 år.
  Håber du vil gerne kontakte os.
  Hilsen
  Monika

  Svar
 15. Eva Marie Køngerskov says:

  Kære kommende reservebedste,
  Jeg hedder Eva, er 33 år gammel og er solomor til den sødeste lille knægt, som hedder Ejnar og er 5 måneder gammel. Vi bor i en skøn lejlighed på indre Nørrebro og vi elsker at være aktive og kreative og hygge! Vi elsker også udelivet, og tager ofte i skoven for at lave bål og bage snobrød :-)
  Min mor er desværre gået bort, så den eneste bedsteforælder Ejnar har, er min far, som arbejder på fuldtid. Derfor søger vi en reservebedste, som kan hygge sammen med os og som kan være sammen med Ejnar, når der i ny og næ er behov for det. Det vil være helt fantastisk, hvis vi kan finde en reservebedste til Ejnar, som kan give ham en masse glæde i det daglige og som kan forkæle ham, som kun bedsteforældre kan forkæle sine børnebørn :-)
  Til dagligt arbejder jeg på en alarmcentral, men skal starte på medicinstudiet til næste år.
  Det vil være alletiders at høre fra dig.
  Mange hilsner Eva og Ejnar
  Ring på tlf 50566701 eller send en mail konger21@hotmail.com

  Svar
 16. Camilla says:

  Kære mulige “reserve-bedste”,

  Til vores lille dreng der om lidt melder sin ankomst, søger vi en “bonus-bedste” / “reserve-bedste”. Begge hold bedsteforældre bor langt væk, og derfor vil det være skønt med en ekstra “bedste” tæt på og som har lyst til at hygge og lege og som vil indgå i vores lille familie.
  Vores arbejdsforhold gør derudover, at vi lejlighedsvis kan blive nødt til at rykke ud med kort varsel. Derfor kan der også blive behov for nogle timers hjælp hist og her.

  Vi bor i gode rammer og skønne omgivelser på Frederiksberg.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  De bedste hilsner,

  Camilla og Peter

  Svar
 17. Marie Gory says:

  Hej, jeg er alene mor til 3 børn på 8, 5 og 1 år.
  Jeg kommer fra vest Afrika og har boet i 13 år.
  Jeg arbejder som sosu assistent og har brug for en reserve bedsteforældre der kan passe hver 3.weekend den lille og nogle gange alle de 3 børn hvis de ikke er hjemme til deres far når jeg skal arbejde da jeg har ingen forældre i Dk og har svært ved at få mine venner til at passe dem for mange af dem arbejder om weekenden.
  Jeg bor i Brøndby Strand og kan kontaktes på 22745540.
  Bedste hilsner
  Marie

  Svar
 18. Jane Juhl says:

  Kære ‘reservebedste’
  Theodor på 7 år mistede desværre sin mormor sidste sommer og hans morfar bor på Sydsjælland. Han er ikke velsignet med en fravig dermed hellerevikke en farmor eller farfar, så han savner meget en, der kan give ham nogle andre input i sit liv liv og en han kan have hyggestunder med ud over sin mor. Og for at være ærlig trænger hans mor også muligheden for at hente energi andre steder. Så derfor søger vi en sød og rar ‘bedste’, der kan hjælpe med at hente, når jeg arbejder sent eller kan sidde hos ham, hvis jeg skal ud.
  Han er en aktiv og kærlig dreng, der er meget interesseret i historie – særligt de forskellige krige, elsker at spille skak og nysgerrig på mange ting. Han vil meget gerne gå til spejder og fodboldt og kan lide rollespil.
  Vi vil elske at få en lidt ældre ind i vores liv som kan berige os og som vi forhåbentlig også kan berige.

  Kærlig hilsen
  Jane og Theodor

  Svar
 19. Camilla says:

  Vi er en lille familie på 4 – mor, far, Nora på 2,5 og Ludvig på 6mdr, som savner nogle bedster, som har lyst til at være kærlige og nærværende med vores børn. Nora og Ludvigs ene hold (rigtige) bedster bor i Vestjylland, og den anden hold har lidt alderen imod sig, og har derved ikke mulighed for at få et tæt forhold til dem, da der går lang tid i mellem besøg.
  Vi mangler nogle som kan være den bedste ‘erstatning’ nogensinde. Nogle som vil lege, hygge, kramme og grine. Nogle som vil tage med på ture, have overnatninger, være med i inatitutionen. Nogle som kan være deres allerbedste ‘bonus-bedster’ og give dem fantastisk relation.

  Håber det er dig!

  Svar
 20. Eva says:

  Til rette vedkommende;

  Jeg er alenemor til verdens sødeste lille menneske, Aleksandur på snart 4 år.

  Vi bor på Vesterbro – tæt ved Carlsberg st, sammen med vores 12-årlige border collie, Romeo.

  Jeg søger en reserve-bedste til min søn, da vi savner nogen, der har tid og lyst til nærvær og hygge indimellem i hverdagene.

  Jeg er selv en 25-årig studerende, med et vikar arbejde, som hjemmeplejer ved siden af.

  Hvis du synes vi lyder interessante, er du meget velkommen til at kontakte mig på:

  Tlf. 50449022

  E-mail: isfeldt7@gmail.com

  Venlig hilsen

  Eva Isfeldt

  Svar
 21. Caroline Strand says:

  Vi søger en hjertevarm reserve bedste, som vil tilbringe tid sammen med både hele familien og også vores datter Alberte på 18 mdr alene.
  Michael og jeg er begge opvokset i Kalundborg, men nu bosat på Amager (lige ved Amagerbro st.) og derfor betyder det også at Alberte ikke ser sine egne bedsteforældre særlig tit:/
  Michael studere på DTU og jeg arbejder som receptionist indtil jeg skal på barsel i det kommende år. Vi venter os et lille februarbarn mere.
  Vi savner en bedste, som måske vil komme forbi og spise med eller tage med på legepladsen i weekenden. Det ville også være en stor hjælp hvis vi, med tiden og tilliden, kunne få hjælp til at hente Alberte i dagplejen indimellem.
  Jeg er selv vokset op med et meget tæt forhold til min mormor og ønsker for alt i verden at mine børn skal opleve den specielle kærlighed, som der kan opstå mellem denne relation.

  Alberte er 18 mdr. og en utrolig glad pige, som elsker at være aktiv. Hun kan til start være genert, men så snart hun føler sig tryg, så er hun utrolig udadvendt og tager alle med hende store charme. Hun elsker at tegne, gå ture og være på legepladsen. Vi er generelt som familie meget aktive og vi benytter bla. Amager Strand flittigt. Vi tager også på ture med vores christianiacykel. Vi er veganere og det er vigtig for os at dette bliver respekteret. Da vi ikke ønsker at Alberte skal indtage animalier. De måltider, som bliver indtaget hjemme hos os vil derfor hverken indholde kød, mælk eller æg, men masser af grøntsager, korn, ris, nødder og andet lækkert.

  Hvis du har lyst til at lære os bedre at kende og eventuelt blive en del af vores lille familie, så er du velkommen til at skrive på carolinestrand0402@gmail.com eller ringe på 31696786

  De bedste hilsner fra Ålandsgade

  Svar
 22. Aleksandra says:

  Kære reservebedste
  Vi søger med kærlighed en reservebedste til vores søn Jacob (en lille krudtugle) på snart 3 år. Vi bor i Uvelse, nære Hillerød og Slangerup. Vi har ind i mellem brug for hjælp at få hentet Jacob fra børnehave, passe ved sygdom og passe ved særlige lejligheder hverdags aftener eller i weekend.
  Vi håber på at Du kan bygger en tæt og kærlig relation med Jacob samtid Du har tid, lyst og overskud til at lave ting med ham både alene og sammen med os. Der kunne være gå- ture, læse bøger, gå i Zoologisk Have og bare hygge. Du vil være selvfølgelig en del af vores lille famillie. Vi ejer 2 søde katter.
  Vi forestiller os, at vi sammen finder en ordning, du aflønnes efter.
  Vi håber at høre fra dig.
  Hilsner
  Jacob, Gregor og Aleksandra
  Kan kontaktes på Tel.no 22922474

  Svar
 23. Lise A. Bollerup says:

  Kære reservebedste,

  Vores søn, Konrad, kunne godt tænke sig en reservebedste.

  Konrad er syv og faderen og jeg er ikke længere sammen. Vi brød vores samliv da Konrad var knap tre år gammel og praktiserer i dag en 9/5 deleordning.

  Konrads bedsteforældre på min side er desværre begge gået bort af uhelbredelig sygdom og hans bedsteforældre på hans fars side er bosat i Randers.

  Han bor hovedsageligt hos mig på Islands Brygge, København.

  Konrad er en social, mild, lattermild og kærlig dreng som er holdt meget af i private- såvel som skole relationer.

  Kunne du tænke dig at agere ‘reservebedste’ for ham kan jeg kontaktes på:

  Email: lagb.dk@gmail.com
  Telefon: +45 3177 3373

  De bedste hilsner
  Lise
  Billeder kan fremsendes.

  Svar
 24. Marianne says:

  Sif og Frej er to krudtugler på snart 2,5 år. Deres mor er alene med dem og den eneste bedstemor bor i Jylland. En eller to ekstra bedsteforældre i god fysik og med positivt livssyn vil være til gensidig glæde. Vi søger alle en eller to der vil hjælpe med at hente en dag om ugen og passe ved særlige lejligheder hverdags aftener eller i weekend.
  Dreng og pige. Glade, livlige og tillidsfulde. Kloge og kan sidde stille ved bog, stille leg eller ipad. Og elsker legeplads, cykling og oplevelser. Masser af krudt og meget motorisk stærke. Høje og tynde, da de hilste på verden før tid. Taler begge godt i hele sætninger og skændes sjældent.
  Giver gerne penge for udgifter, transport og andet.
  Vi bor i lejlighed i Herlev syd. Har fisk. Lige ved station eller ring 3. Dagpleje er fem min væk på gåben.

  Herlev er 10 km fra København

  Svar
 25. Julie Rosenkilde Nielsen says:

  Jeg hedder Gerda, jeg er lige fyldt to år, og jeg har Valbys største smil. Mine forældre og jeg leder efter en sød bonusbedste til at komme og hente mig et par gange om ugen efter vuggestue. Måske kunne vi så gå ned og fodre ænderne i Valbyparken, gå på legepladsen eller hjem og hygge i lejligheden? Måske har du en sød hund, der kan lide børn? Eller også er du god til at bage eller danse til sjov musik? Under alle omstændigheder vil jeg gerne lege med dig. Og så ville min mor nok også blive glad, hvis du ville kunne sætte nogle kartofler over, før hun kom hjem engang imellem, for hun stresser lidt over det der med mad (selvom jeg elsker alt med sovs på). Det er nemlig sådan, at mine egne bedsteforældre bor for langt væk til at kunne hjælpe med det, og vi savner alle en kærlig og moden bedste i vores liv. Hvis du har lyst til at lære os bedre at kende – og se mit store smil – så skriv endelig til min mor på juliegerda@hotmail.com
  Stor køssermøsser fra Gerda

  Svar
 26. Sandie Holst says:

  Hej,
  Vi søger en bedste til vores lille dreng, Rafael, på snart 10 måneder. Vi har desværre ikke så meget familie tilbage og den sidste bedste bor i Jylland. Vi bor på Nørrebro og vores dreng er en sød, kærlig og lattermildt barn, der er enormt nysgerrig på verden.

  Den relation børn får med en bedstefar eller bedstemor er så uvurderlig og vi ønsker, at vores søn kan opleve et sådan forhold.

  Kærlig hilsen,
  Sandie, Jørgen og Rafael
  Nørrebro.
  Tlf: 60462121

  Svar
 27. Stefanie says:

  Hej, jeg hedder Filipe og jeg er 15 måneder gammel. Min mor kommer fra Østrig og min far kommer fra Portugal. Derfor har jeg ikke bedsteforældre i Denmark. Vil du gerne lege, spise, læse med mig og noglen gange hent mig fra vuggestuen, så skriver to til mig mor. Hun taler lidt dansk, men hun snakke rigtig god engelsk (og tysk selvfølgelig. :)
  KH, Filipe

  Svar
 28. Anna Kiuttu says:

  Hej

  Jeg er solomor og har en dejlig og glad datter på 4 måneder, som elsker opmærksomhed og lege. Så har jeg en sød, velopdragen lille hund, som også elsker opmærksomhed og lege (og lange gåture). Jeg har søde venner, som kommer forbi at hjælpe til, men vi har ikke nogen bedsteforældre tæt på, da mine forældre bor i Finland. Vi bor i Frederiksberg ved siden af Søndermarken. Kunne du/I tænke på at lege sammen med os en gang i mellem?

  Svar
 29. Edita Arlauskaite says:

  Vores søn Aras, som bliver 3 år i september, søger bedsteforældre. Vi er et internationalt par (mor fra Litauen og far fra Kolombia), og Aras går i en international børnehave. Han vil dog meget gerne lære dansk, og vi vil gerne udvide vores netværk. Vi søger en rar kvinde eller mand, som ville være glad for at tale med vores søn, og vi kunne hjælpe med hvad der er brug for…
  Vi bor på Fredersiksberg.
  Vi glæder til at høre fra dig!
  Tlf. 50596702

  Svar
 30. Maja Rudloff says:

  Reservebedste søges til en sød, glad og tillidsfuld lille dreng på 9 måneder og hans mor.
  Jeg er solomor og bor med min dreng i en stor lejlighed i København SV, tæt på vandet og grønne områder (samt bus og tog). Jeg ønsker mig sådan for ham, at han får en tæt og kærlig relation til en anden voksen person (det kan også være et par, som ikke selv har børn/børnebørn), som har tid, lyst og overskud til at lave ting med ham både alene og sammen med os. Der kunne være tale om at hente ham fra vuggestue ind imellem, spise sammen, læse bøger, gå i Zoologisk Have, på legeplads og meget mere. Vi er som sagt søde, rare og meget omgængelige. Skriv til mig for at høre mere på majarudloff@hotmail.com.
  Vi glæder os til at høre fra dig/jer.
  Dbh. Maja

  Svar
 31. Linda says:

  Reservehedste søges

  Jeg hedder Lui og er lige er fyldt 4 år. Jeg søger en bedste til hyggeligt samvær, da jeg desværre ikke har haft bedsteforældre i mit liv.
  Jeg kan lide at læse bøger, lege på legepladsen, spise mad sammen med mor og far, men det kunne være så hyggeligt, hvis jeg også kunne opleve verden med en bedste.

  Vi bor allesammen på indre Østerbro. Min mor er fra Kbh., men min far er fra et land, der hedder Frankrig.

  Jeg håber at høre fra dig.

  Kh.
  Lui

  Svar
  • Jeanne Arendal says:

   Hej Lui.
   Jeg hedder Jeanne, er 59 år og bor sammen med min kat, Albert på Østerbro.
   Jeg er moster til 7, og har et godt liv, og laver en masse ting. Jeg har en have på Nørrebro hvor jeg er meget, og ellers er jeg meget glad, for at gå ture, læse, jeg laver en masse håndarbejde, holder loppemarkeder, og er rigtig glad for at bo i byen.
   Hvis du og din mor og far synes det lyder interessant , så skriv til mig.
   Mange hilsner Jeanne.

   Svar
   • Mona says:

    Kære kommende reservebedste, eller solo-mor/ solofar.

    Hej jeg hedder Mona-Mimi (26år) jeg er alene mor til verdens sødeste Benjamin som er 6 år gammel. til dagligt læser jeg til socialrådgiver og bliver færdig udannet til sommer. Vi er tilflytter fra Fyn men vi har desværre ikke en særlig stor netværk i kbh.
    Vi søger en hjertevarm reserve bedsteforældre som vil hygge med os, vi tager ofte til svømmehallen, skoven, tivoli, zoo. både min søn og jeg er meget snaksaglige og super sociale mennesker.

    Vi ser frem til at høre fra dig/jer:)
    det bedste hilsner Mona & Benjamin

    telefon: 91727411
    Mail:monahersi@hotmail.dk

    .

    Svar
 32. Camilla Lentz says:

  Vi er en familie bestående af Herman og Bea på hhv. 7 og 8 år. Vi bor i Charlottenlund – nord for København. Vi har desværre ikke bedsteforældre til at bidrage i familien, og vil meget gerne have den dimension i vores familie også. Skriv meget gerne på cavnborg@hotmail.com, hvis det kunne have interesse.

  Svar
 33. Thobias Post-Weis says:

  Hej :)

  Vi er en lille familie på tre, som bor på Østerbro. Vi har Hector på omtrent 4 måneder, og vi ønsker for ham, og vi ønsker for ham, at han kan vokse op med en kærlig, omsorgsfuld og stabil reservebedste omkring sig. Hectors mormor og morfar er her desværre ikke længere, farmor bor i Jylland og farfar har han ingen relation til. Derfor kunne vi som forældre godt tænke os, at vores søn fik muligheden for de glæder og den tryghed forbundet med at have bedsteforældre, som vi selv har oplevet som børn.

  Så hvis du er pensioneret (eller bare har tid til en lille krudtugle), har erfaringer med babyer og småbørn, og godt kunne tænke dig at tilbringe lidt tid en gang imellem med Hector så må du meget gerne kontakte os for at høre mere (se information længere nede)

  De bedste hilsner fra
  Hector, Anna og Thobias
  +45 31 79 23 11
  thobias1@me.com

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.