Find en reservebedste i København

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i København, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

34 replies
 1. Eva says:

  Til rette vedkommende;

  Jeg er alenemor til verdens sødeste lille menneske, Aleksandur på snart 4 år.

  Vi bor på Vesterbro – tæt ved Carlsberg st, sammen med vores 12-årlige border collie, Romeo.

  Jeg søger en reserve-bedste til min søn, da vi savner nogen, der har tid og lyst til nærvær og hygge indimellem i hverdagene.

  Jeg er selv en 25-årig studerende, med et vikar arbejde, som hjemmeplejer ved siden af.

  Hvis du synes vi lyder interessante, er du meget velkommen til at kontakte mig på:

  Tlf. 50449022

  E-mail: isfeldt7@gmail.com

  Venlig hilsen

  Eva Isfeldt

  Svar
 2. Caroline Strand says:

  Vi søger en hjertevarm reserve bedste, som vil tilbringe tid sammen med både hele familien og også vores datter Alberte på 18 mdr alene.
  Michael og jeg er begge opvokset i Kalundborg, men nu bosat på Amager (lige ved Amagerbro st.) og derfor betyder det også at Alberte ikke ser sine egne bedsteforældre særlig tit:/
  Michael studere på DTU og jeg arbejder som receptionist indtil jeg skal på barsel i det kommende år. Vi venter os et lille februarbarn mere.
  Vi savner en bedste, som måske vil komme forbi og spise med eller tage med på legepladsen i weekenden. Det ville også være en stor hjælp hvis vi, med tiden og tilliden, kunne få hjælp til at hente Alberte i dagplejen indimellem.
  Jeg er selv vokset op med et meget tæt forhold til min mormor og ønsker for alt i verden at mine børn skal opleve den specielle kærlighed, som der kan opstå mellem denne relation.

  Alberte er 18 mdr. og en utrolig glad pige, som elsker at være aktiv. Hun kan til start være genert, men så snart hun føler sig tryg, så er hun utrolig udadvendt og tager alle med hende store charme. Hun elsker at tegne, gå ture og være på legepladsen. Vi er generelt som familie meget aktive og vi benytter bla. Amager Strand flittigt. Vi tager også på ture med vores christianiacykel. Vi er veganere og det er vigtig for os at dette bliver respekteret. Da vi ikke ønsker at Alberte skal indtage animalier. De måltider, som bliver indtaget hjemme hos os vil derfor hverken indholde kød, mælk eller æg, men masser af grøntsager, korn, ris, nødder og andet lækkert.

  Hvis du har lyst til at lære os bedre at kende og eventuelt blive en del af vores lille familie, så er du velkommen til at skrive på carolinestrand0402@gmail.com eller ringe på 31696786

  De bedste hilsner fra Ålandsgade

  Svar
 3. Aleksandra says:

  Kære reservebedste
  Vi søger med kærlighed en reservebedste til vores søn Jacob (en lille krudtugle) på snart 3 år. Vi bor i Uvelse, nære Hillerød og Slangerup. Vi har ind i mellem brug for hjælp at få hentet Jacob fra børnehave, passe ved sygdom og passe ved særlige lejligheder hverdags aftener eller i weekend.
  Vi håber på at Du kan bygger en tæt og kærlig relation med Jacob samtid Du har tid, lyst og overskud til at lave ting med ham både alene og sammen med os. Der kunne være gå- ture, læse bøger, gå i Zoologisk Have og bare hygge. Du vil være selvfølgelig en del af vores lille famillie. Vi ejer 2 søde katter.
  Vi forestiller os, at vi sammen finder en ordning, du aflønnes efter.
  Vi håber at høre fra dig.
  Hilsner
  Jacob, Gregor og Aleksandra
  Kan kontaktes på Tel.no 22922474

  Svar
 4. Lise A. Bollerup says:

  Kære reservebedste,

  Vores søn, Konrad, kunne godt tænke sig en reservebedste.

  Konrad er syv og faderen og jeg er ikke længere sammen. Vi brød vores samliv da Konrad var knap tre år gammel og praktiserer i dag en 9/5 deleordning.

  Konrads bedsteforældre på min side er desværre begge gået bort af uhelbredelig sygdom og hans bedsteforældre på hans fars side er bosat i Randers.

  Han bor hovedsageligt hos mig på Islands Brygge, København.

  Konrad er en social, mild, lattermild og kærlig dreng som er holdt meget af i private- såvel som skole relationer.

  Kunne du tænke dig at agere ‘reservebedste’ for ham kan jeg kontaktes på:

  Email: lagb.dk@gmail.com
  Telefon: +45 3177 3373

  De bedste hilsner
  Lise
  Billeder kan fremsendes.

  Svar
 5. Marianne says:

  Sif og Frej er to krudtugler på snart 2,5 år. Deres mor er alene med dem og den eneste bedstemor bor i Jylland. En eller to ekstra bedsteforældre i god fysik og med positivt livssyn vil være til gensidig glæde. Vi søger alle en eller to der vil hjælpe med at hente en dag om ugen og passe ved særlige lejligheder hverdags aftener eller i weekend.
  Dreng og pige. Glade, livlige og tillidsfulde. Kloge og kan sidde stille ved bog, stille leg eller ipad. Og elsker legeplads, cykling og oplevelser. Masser af krudt og meget motorisk stærke. Høje og tynde, da de hilste på verden før tid. Taler begge godt i hele sætninger og skændes sjældent.
  Giver gerne penge for udgifter, transport og andet.
  Vi bor i lejlighed i Herlev syd. Har fisk. Lige ved station eller ring 3. Dagpleje er fem min væk på gåben.

  Herlev er 10 km fra København

  Svar
 6. Julie Rosenkilde Nielsen says:

  Jeg hedder Gerda, jeg er lige fyldt to år, og jeg har Valbys største smil. Mine forældre og jeg leder efter en sød bonusbedste til at komme og hente mig et par gange om ugen efter vuggestue. Måske kunne vi så gå ned og fodre ænderne i Valbyparken, gå på legepladsen eller hjem og hygge i lejligheden? Måske har du en sød hund, der kan lide børn? Eller også er du god til at bage eller danse til sjov musik? Under alle omstændigheder vil jeg gerne lege med dig. Og så ville min mor nok også blive glad, hvis du ville kunne sætte nogle kartofler over, før hun kom hjem engang imellem, for hun stresser lidt over det der med mad (selvom jeg elsker alt med sovs på). Det er nemlig sådan, at mine egne bedsteforældre bor for langt væk til at kunne hjælpe med det, og vi savner alle en kærlig og moden bedste i vores liv. Hvis du har lyst til at lære os bedre at kende – og se mit store smil – så skriv endelig til min mor på juliegerda@hotmail.com
  Stor køssermøsser fra Gerda

  Svar
 7. Sandie Holst says:

  Hej,
  Vi søger en bedste til vores lille dreng, Rafael, på snart 10 måneder. Vi har desværre ikke så meget familie tilbage og den sidste bedste bor i Jylland. Vi bor på Nørrebro og vores dreng er en sød, kærlig og lattermildt barn, der er enormt nysgerrig på verden.

  Den relation børn får med en bedstefar eller bedstemor er så uvurderlig og vi ønsker, at vores søn kan opleve et sådan forhold.

  Kærlig hilsen,
  Sandie, Jørgen og Rafael
  Nørrebro.
  Tlf: 60462121

  Svar
 8. Stefanie says:

  Hej, jeg hedder Filipe og jeg er 15 måneder gammel. Min mor kommer fra Østrig og min far kommer fra Portugal. Derfor har jeg ikke bedsteforældre i Denmark. Vil du gerne lege, spise, læse med mig og noglen gange hent mig fra vuggestuen, så skriver to til mig mor. Hun taler lidt dansk, men hun snakke rigtig god engelsk (og tysk selvfølgelig. :)
  KH, Filipe

  Svar
 9. Anna Kiuttu says:

  Hej

  Jeg er solomor og har en dejlig og glad datter på 4 måneder, som elsker opmærksomhed og lege. Så har jeg en sød, velopdragen lille hund, som også elsker opmærksomhed og lege (og lange gåture). Jeg har søde venner, som kommer forbi at hjælpe til, men vi har ikke nogen bedsteforældre tæt på, da mine forældre bor i Finland. Vi bor i Frederiksberg ved siden af Søndermarken. Kunne du/I tænke på at lege sammen med os en gang i mellem?

  Svar
 10. Edita Arlauskaite says:

  Vores søn Aras, som bliver 3 år i september, søger bedsteforældre. Vi er et internationalt par (mor fra Litauen og far fra Kolombia), og Aras går i en international børnehave. Han vil dog meget gerne lære dansk, og vi vil gerne udvide vores netværk. Vi søger en rar kvinde eller mand, som ville være glad for at tale med vores søn, og vi kunne hjælpe med hvad der er brug for…
  Vi bor på Fredersiksberg.
  Vi glæder til at høre fra dig!
  Tlf. 50596702

  Svar
 11. Maja Rudloff says:

  Reservebedste søges til en sød, glad og tillidsfuld lille dreng på 9 måneder og hans mor.
  Jeg er solomor og bor med min dreng i en stor lejlighed i København SV, tæt på vandet og grønne områder (samt bus og tog). Jeg ønsker mig sådan for ham, at han får en tæt og kærlig relation til en anden voksen person (det kan også være et par, som ikke selv har børn/børnebørn), som har tid, lyst og overskud til at lave ting med ham både alene og sammen med os. Der kunne være tale om at hente ham fra vuggestue ind imellem, spise sammen, læse bøger, gå i Zoologisk Have, på legeplads og meget mere. Vi er som sagt søde, rare og meget omgængelige. Skriv til mig for at høre mere på majarudloff@hotmail.com.
  Vi glæder os til at høre fra dig/jer.
  Dbh. Maja

  Svar
 12. Linda says:

  Reservehedste søges

  Jeg hedder Lui og er lige er fyldt 4 år. Jeg søger en bedste til hyggeligt samvær, da jeg desværre ikke har haft bedsteforældre i mit liv.
  Jeg kan lide at læse bøger, lege på legepladsen, spise mad sammen med mor og far, men det kunne være så hyggeligt, hvis jeg også kunne opleve verden med en bedste.

  Vi bor allesammen på indre Østerbro. Min mor er fra Kbh., men min far er fra et land, der hedder Frankrig.

  Jeg håber at høre fra dig.

  Kh.
  Lui

  Svar
  • Jeanne Arendal says:

   Hej Lui.
   Jeg hedder Jeanne, er 59 år og bor sammen med min kat, Albert på Østerbro.
   Jeg er moster til 7, og har et godt liv, og laver en masse ting. Jeg har en have på Nørrebro hvor jeg er meget, og ellers er jeg meget glad, for at gå ture, læse, jeg laver en masse håndarbejde, holder loppemarkeder, og er rigtig glad for at bo i byen.
   Hvis du og din mor og far synes det lyder interessant , så skriv til mig.
   Mange hilsner Jeanne.

   Svar
 13. Camilla Lentz says:

  Vi er en familie bestående af Herman og Bea på hhv. 7 og 8 år. Vi bor i Charlottenlund – nord for København. Vi har desværre ikke bedsteforældre til at bidrage i familien, og vil meget gerne have den dimension i vores familie også. Skriv meget gerne på cavnborg@hotmail.com, hvis det kunne have interesse.

  Svar
 14. Thobias Post-Weis says:

  Hej :)

  Vi er en lille familie på tre, som bor på Østerbro. Vi har Hector på omtrent 4 måneder, og vi ønsker for ham, og vi ønsker for ham, at han kan vokse op med en kærlig, omsorgsfuld og stabil reservebedste omkring sig. Hectors mormor og morfar er her desværre ikke længere, farmor bor i Jylland og farfar har han ingen relation til. Derfor kunne vi som forældre godt tænke os, at vores søn fik muligheden for de glæder og den tryghed forbundet med at have bedsteforældre, som vi selv har oplevet som børn.

  Så hvis du er pensioneret (eller bare har tid til en lille krudtugle), har erfaringer med babyer og småbørn, og godt kunne tænke dig at tilbringe lidt tid en gang imellem med Hector så må du meget gerne kontakte os for at høre mere (se information længere nede)

  De bedste hilsner fra
  Hector, Anna og Thobias
  +45 31 79 23 11
  thobias1@me.com

  Svar
 15. Maria Svarter says:

  Vil du være vores allerbedste bedste? 🤗
  Lilli & Lærke er 2 skønne glade tvillinger på snart 8 år. De bor i Ørestad med mor og far og går i 1. klasse. De elsker naturen, at lave kreative ting, hygge, bage, spille og mest af alt dyr! :-)
  Desværre er de i den triste situation at de har mistet alle 4 bedsteforældre alt, alt for tidligt 😢

  Og selvom mor og far gør deres bedste for at udfylde det tomrum, er det svært når veninderne taler om at de skal hjem til mormor og hygge i weekenden og bage kager, eller i zoo med farfar osv….

  De søger derfor en hjertelig og kærlig reserve bedste der har tiden og lysten til at lave alle de fede ting som kun en “bedste” kan. ☺️

  Vi håber at høre fra dig!
  Kærlige hilsner fra Lilli, Lærke (far Kenneth og Lor Maria)

  Svar
 16. Deepak Nair says:

  Hej,

  Jeg hedder Arin og jeg er en glad knægt på 3 år. Jeg bor i Husum/Brønshøj sammen med min forældre. Jeg er flydende på begge Dansk og Engelsk. Begge min forældre er ingenør der kommer fra Indien og har boede i Danmark i 11 år. Min bedsteforældre som jeg kan godt lige at være sammen med desværre bor i Indien. Så søger jeg en reservebedste par som jeg kan være med få timer om ugen. Min pedagoger siger at jeg er en glad, kvik og kærlig drengen med en meget fine tempermant. :-) Lad mig lige høre hvis der er nogen der er frisk til lidt eventyr.

  Mvh
  Arin Nair

  Svar
 17. Laila Lundgaard says:

  Hej :-)

  Jeg er solomor til en kvik, kærlig og aktiv dreng på 3 år. Vi bor på Frederiksberg, hvor min søn går i børnehave. Jeg selv arbejder som Tekstforfatter i det centrale København. Min søn har kun én nulevende bedsteforælder (mormor), og hun bor i Jylland. De har en god relation, men ses ikke så tit på grund af den geografiske afstand. Derfor søger jeg en reservebedste M/K på Frederiksberg (gerne et par), som kunne have lyst til at være noget for min dreng – fortælle ham historier, lege med biler, samle LEGO, bage, evt. passe og hente engang imellem … Ja, bare helt almindelige ting.

  Har det interesse? Så send meget gerne en e-mail til 25laila@gmail.com og fortæl lidt om dig selv og/eller stil spørgsmål om os.

  Svar
 18. Michelle Skovgaard says:

  Kære reservebedste
  Jeg søger en reservebedste til min skønne datter Gry på 3 år. Vi bor alene i norvest hvor Gry også går i børnehave. Jeg arbejder i Roskilde som Lektor i Socialt Arbejde, har familie i Jylland og ønsker derfor en bedste som rollemodel for Gry i hverdagen da hun ikke ser sine bedsteforældre så tit. Jeg har ind i mellem brug for hjælp at få hentet Gry fra børnehave, men ellers vil vi gerne have en bedste lidt tættere på som vi kan lave forskellige hyggelige ting sammen med.
  Hvis det skulle være noget for dig, så tøv endelig ikke med at skriv eller ring på 27592759 eller Skovgaard.michelle@gmail.com

  Mvh Michelle – mor til Gry.

  Svar
 19. Helle Kofoed says:

  Hej med jer! Jeg er enlig mor til en skøn dreng på 5 år, vi bor i hvidovre , og jeg søger en reservebedste mor da min familie bor på Bornholm.
  En der har lyst til at nyde børn glæder, smil og samværd. Børn er dejlige og giver altid glæde og oplevelser videre til andre.

  Skriv eller ring hvis du/ I vil høre mere
  Mail: Helle.hellek@gmail.com
  Tlf.22194160

  Svar
 20. Vivi Mindedal says:

  Kære Hjerte-Reserve-mormor (2870 Dyssegård),
  Vi søger én der med jævne mellemrum kan træde til og hjælpe med at passe og hygge om samt skabe trygge rammer for 2 dejlige piger.
  Pigerne hedder: Felicity (5 år) og Olivia (3 år) (begge er blefri). De er to glade og kærlige piger, der elsker dyr og at danse, lege sammen og tegne samt hygge til en bog eller film. Pasning og hygge kan forekomme på både hverdage og i weekender.

  Håber du har lyst til at få udvidet dit netværk og få 2 kærlige piger ind i dit liv. Så er det måske dig (eller een du kender), vi har brug for. Giv lyd, hvis du er frisk.

  Mange hilsner
  Vivi
  Kontakt: mindedal@gmail.com
  Tlf: 28 65 40 62

  Til info: Pigernes far bor i Skotland – så vores familiære netværk i Kbh. er (desværre) begrænset.

  Svar
 21. Felicia says:

  Jeg søger med kærlighed en hjertevarm reservebedste til min datter Ellen-Emilia på 2 år. Vi bor på Østerbro i København.
  Vores ønske er at du 1-2 gange om ugen alt efter hvad du ønsker, er sammen med Ellen-Emilia et par timer og at i skaber en hyggelig relation sammen.
  Vi glæder os til at høre fra dig
  Kan kontaktes på mail: felicia@stevelind.dk

  Svar
 22. Julie Maj says:

  Hej

  Selma & Sylvester på 3 år søger en kærlig og engageret bedste, som kunne have lyst til at være en del af vores familieliv som en moden ekstra voksen. Bedste kunne være den ekstra voksne som spiste med en aften, gik en tur i skoven med begge eller en af os. Bedste kunne også være den som læste en bog eller lagde et puslespil med en af os, mens mor lavede en anden aktivitet med den anden af os.

  Selma & Sylvester er glade, udadvendte og imødekommende børn som ville have en enorm glæde af en ekstra voksenkontakt, da mor er alene med dem og overvejende med et krævende arbejde kun kan nå de praktiske gøremål.

  Mor har arbejdet i Nordgrønland med journalistik og undervisning. Far og hans familie er stadig i Grønland og herhjemme har vi ingen nær familie og en omgangskreds som alle selv er travlt beskæftiget med arbejde og familieliv. Vi håber håber at høre fra dig.

  Hilsner

  Julie, Sylvester & Selma

  Svar
 23. Katrine Løsmar says:

  Hejsa
  Jeg leder efter en sød og rar reservebedste til min lille søn Mads på 8 mdr. Jeg er alene med ham og får brug for hjælp, når hverdagen igen melder sig.
  Det drejer om hjælp til at aflevere og hente ham i institutionen, ved sygdom og når jeg har aftenmøder.
  Er du den person som har tid og lyst til at berige min lille drengs liv og samtidig hjælpe mig, så skriv til mig på mail katrineloesmar@hotmail.com.
  Vi bor i Vanløse😀

  Venlig hilsen
  Katrine … og Mads

  Svar
 24. Sarah Klintholm says:

  Kære kommende reservebedste

  Drømmer om at udvide vores lille familie… kunne være rart med en god relation hvor vi kan ses jævnligt.. jeg er alene med en dreng på 4 og en på snart to.. den mindste ser sin far, den store gør ikke… Det nære er vigtigst men kunne også godt bruge hjælp til pasning en gang i mellem… Vi bor i Valby og har ingen bedster i nærheden…

  Kærlig hilsen, Bastian, Frederik og Sarah

  Svar
 25. Katja says:

  Jeg er mor til 3 dejlige børn på 2 år, 6 år og 7 år, bosat i Bagsværd, og vi søger en sød og sjov reservebedste m/k eller ægtepar.

  Vi har ingen tilgængelige bedsteforældre, og står tit og mangler netop dig, der kan hente fra vuggestuen i nærheden, passe ved sygdom eller når mor skal på sit psykoterapistudie, eller dig som kan besøge os til højtider, være med på ferier og indgå som en naturlig del af familien.

  Vi har ingen dyr, er lige flyttet til en dejlig stor lejlighed centralt i Bagsværd, og håber at finde en fantastisk reservebedste her. Håber at høre fra dig enten på tlf. 25545501 eller på email kanika@youmail.dk

  Svar
 26. Lisbeth says:

  Mine 3 elskede børn savner en reservebedste til at hente dem indimellem fra børnehaven eller passe dem hvis de er syge. Jeg har intet familie selv overhovedet og min mand har lidt familie men de arbejder meget og jeg drømmer om at studere til sept. Så søger en der kan hjælpe mig med mine børn og samtid at bygge et forhold op med dem til hyggelige stunder og skabe minder sammen da de ikke selv har noget familie fra min side a! Og er der noget bedre end en bedste <3 håber at der er en derude til mine 3 børn
  Kontakt 93903344/beliverdi@icloud.com

  Svar
 27. Lisbeth says:

  Hej jeg søger en bedste forældre til mine 3 små børn jeg har ingen familie selv og min mand har en lille familie som arbejder meget og jeg savner noget hjælp med hente børne indimellem fra børnehaven og hvis de er syge hvis du ikke er blevet reservebedste et andet sted må du gerne kontakte mig :) 93903344/beliverdi@icloud.com

  Svar
 28. Lea Grove says:

  Bonus bedstemor eller bedstefar søges.

  Vi søger et varmt menneske med et stort hjerte som har lyst til at komme og lærer os at kende. Jeg har arbejde som grafiker i Brøndby og når lillepigen bliver syg har jeg få pasningsmuligheder. Derfor søger jeg én som ville have lyst til, at hjælpe mig med, at passe min datter når hun er syg (mod betaling), så jeg kan passe mit arbejde.

  Min datter på 2 og jeg bor lige ved Lindevang metro st på Frederiksberg. Vi har en dejlig lys 3 værelse lejlighed. Lige i nærheden i Lindevangsparken er der en stor legeplads og om vinteren er der skøjtebane og om sommeren soppe bassin. Jeg tænker du evt kommer fast hver anden uge og spiser med?

  Vh Lea og Helena

  Svar
 29. Benedicte says:

  Reserve bedstemor søges til hyggeligt samvær og hushjælp.

  Vi er en lille familie på tre – far, mor og vores skønne, dejlige og empatiske søn på 2,5. Vi leder efter den helt rigtige reservebedstemor, som er omsorgsfuld, engageret, ansvarsbevidst, rummelig og kærlig.

  Vi har behov for afhentning af vores søn to gange ugentligt hvor du også vil stå for madlavning og lettere hushjælp.

  Vi er selv en familie som nyder nærvær og tid med hinanden hvor der er plads til gåture i naturen, rejser, venner og familieliv men mangler den helt rigtige reserve bedste, da min mands mor desværre gik bort for nogle år tilbage og vi derfor mangler en bedstemor til vores søn.

  Vi bor centralt i København hvor vores søn går i en god vuggestue som vi er meget glade for tæt ved parkområde og legepladser.

  Vi er rummelige og afslappede og ønsker at du skal indgå som en del af vores hverdagsliv og få en nær relation til vores søn.

  Mange venlige hilsner

  Benedicte

  Svar
 30. Heidi Cathrine says:

  Vi er en lille familie på 3 som søger en reservebedsteforælder til en dejlig dreng på 16 måneder som heter Adam Luca.
  Da mine foreldre bor i Norge og min manns far ikke riktig har overskud eller alderen til at kunne være sammen med ham, har han ikke den tetteste relation til sine besteforeldre. Derfor ønsker vi oss sød hjælp fra en engageret og hjælpsom person, der har lyst til at være en kærlig og omsorgsfuld bedsteforælder og deltage i vores og Lucas liv med gå-ture, hygge besøg og udflugter. Vi leder efter en, som kan få større tilknytning til ham og vores familie end en barnepige typisk får det – Jeg tænker for eksempel, at du spiser med og bliver og hygger, selvom vi er kommet hjem. Vi har begge fuldtidsjobs, og vil derfor av og til kunne få brug for hjælp til pasning ved sygdom i hverdage, og hvis vi skal noget i weekenden (vi taler ikke overnatning). Vi forestiller os, at vi sammen finder en ordning, du aflønnes efter. Vi bor i København K, tæt på Metro og har os bil;)
  Vi håber rigtig meget at høre fra jer!

  Skriv til mig på mail heidi.cathrine@gmail.com eller hca@jjw.dk hvis det har interesse.
  Med de varmeste og vennligste hilsner Heidi, Jens og Luca.

  Svar
 31. Morten says:

  Gustav på 10 år søger reserve bedsteforældre.
  Vi er en familie som desværre mangler nogle relationer til bedsteforældre. Han savner nogle kærlige bedsteforældre, som bare vil hygge sig sammen med ham. Spille Uno, matador osv. Måske en tur i Zoo eller Tivoli. Eller noget helt tredie. Vigtigst af alt er du/i har lyst til at hygge jer sammen med ham.
  Det er ikke som børnepasning det har vi, mere de kærlige bedsteforældre han savner.
  Gustav er en livlig dreng som altid er glad, og som snakker meget. Meget nysgerrig.
  Hele familien glæder os til at møde jer og håber vi kan få nogle dejlige hyggelige stunder samlet.
  Kærlig hilsen
  Morten

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.