Find en reservebedste i København

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i København, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

33 replies
 1. Karoline Rahbek siger:

  Kære reservebedste!

  Jeg er enlig mor til en datter på snart fem år. Hun er det mest kærlige, kloge og sjove menneske, jeg kender. Desværre har jeg ikke selv ret meget familie, og jeg drømmer om, at vi kan få en hjertevarm relation til en reservebedste, som vi kan lave hyggelige ting sammen med. Vi bor på Amagerbro, og jeg har min datter hver anden uge. Jeg ser meget frem til at høre fra dig/jer. Skriv til karolinerahbek@gmail.com

  Svar
 2. Louise Dehlholm siger:

  Hej reserve bedsteforældre
  Jeg er enlig mor til to børn på 11 og 15. Vi bor i centrum af Helsingør.
  Jeg arbejder til daglig fuldtid som hjemmesygeplejerske og har vagter hver 4.weekend, hvor børnene er hos deres far. Jeg leder med lys og lygte efter en varm og kærlig reservebedste/reservebedsteforældre som har tid og lyst til at passe mine børn indimellem og lave aktiviteter sammen med dem så som at gå/cykle ture, bage boller, tage på museum, hygge og blive en del af vores liv. Mine egne forældre bor det meste af tiden i Frankrig og har meget travlt med deres eget liv, hvorfor det er et stort savn. Det vil give mine børn og jeg så meget, hvis vi er så heldige at finde en, som matcher vores behov. Jeg er sikker på at du/I vil få rigtig meget igen.
  Håber at høre fra dig/jer.
  Bedste hilsner
  Louise

  Svar
 3. Lenette siger:

  Vi er en familie på 4. 2 børn på henholdsvis en dreng på 2 og en pige på 5.

  Vi søger en, som har lyst til at hente dem 1 gang om ugen og være sammen med dem en hel eller halv dag i weekenderne i ny og næ.

  Vi bor i Rødovre i et rækkehus, hvor ungerne elsker at komme på vores fælles legeplads eller hygge indenfor.

  Vi har kun mine forældre tilbage, men de bor i Sønderjylland. Derfor har vi ikke den store mulighed for pasning og hygge med andre voksne i deres hverdag.

  For uddybende information er du velkommen til at skrive.

  Mange hilsner fra
  Lenette

  Svar
 4. Carina siger:

  LIDT UDENFOR HELSINGØR

  Kære kommende reserve-bedste/moster/tante/onkel

  Jeg søger en reserve-bedste/moster/tante/onkel til min søn på 3,5 år. Han er en glad og åben dreng, som hurtigt knytter bånd til andre mennesker. Jeg søger en person der har lyst til at indgå og være en del af familien, så det drejer sig langt fra kun om pasning. Det skal være en person der har lyst til at komme på besøg/tage på ture/spise aftensmad sammen osv.

  Vi vil rigtig gerne udvide vores netværk og vil derfor hellere end gerne byde velkommen til en person, som har lyst til at være en del af vores familie :)

  Håber at høre fra nogen.
  I er velkommen til at kontakte mig på cvnielsen89@gmail.com

  Svar
 5. Camilla siger:

  Kære dig,
  Vi er en familie på 5 fra Dragør, som savner en nær bedste i vores familie. Far Rasmus kommer fra Kalundborg og Mor Camilla fra Sydfyn. Vi er en åben og livsglad familie med tre små drenge: Elliot på 3,5 år og tvillingerne Elias og Emil på snart 1 år. Vi vil elske at få en nær relation med dig, og få den der dejlige bedsteforældre omsorg ind i drengenes og vores liv. Og omvendt give dig en ekstra familie, som man søge støtte hos og som følges ad igennem livet.
  Vi håber på at høre fra dig <3

  Her er Camillas telefonnummer: 51163634
  og mail: camillasogaard@gmail.com

  Svar
 6. Zalike siger:

  Kære Bedste
  Vi er en lille kærne familie på 3
  vores datter på 14 måneder ( Elif) søger en kærlig Bedstemor.da hun ikke har nogle bedsteforældre.
  vi som forældre arbejder hvert 3 weekendt hvor vi søger en kærlig og omsorgskuld bedte.
  Elif er en pige med masser energi og er super glad. hun er altid smilende og meget nysgerrige.
  håber du kan hjælpe.
  mange hilsner fra
  Mor ( Zalike) og Elif

  Svar
 7. Dennis Milton siger:

  Kære “BEDSTE”
  Vi er en familie på Østerbro i København, der søger en reservebedstemor/far til lille Alvin på 19 måneder.
  Han går i Villa Rose på Rosenvængets Alle, og vi er selv bosiddende tæt derpå.
  Det vi søger, er et langvarigt forhold mellem en ældre person (over 60), som ønsker et ekstra barnebarn. Vi har selv 3 bedsteforældre, men ingen af dem viser den rigtige interesse, og de bor samtidig langt væk, hvorfor vi søger en sød og rar person herigennem, der kan give vores lille charmetrold en ekstra god dimension i hans forvejen skønne liv.
  Du er velkommen til at skrive til Dennis på dp@valuaren.dk for at sende en ansøgning.
  Dbh fam. Milton

  Svar
 8. Camilla siger:

  Kære bedste(r)

  Vi står i den kedelige situation at vi ikke har meget familie tilbage, der kan være der for vores børn. Vi er begge selv vokset op med skønne bedsteforældre og ved hvad det betyder for børn. Vi søger nogen der vil være en del af vores familie og tage med i fx Tivoli, komme til middag tage børnene ud på en gåtur eller lign

  Vi har Noah på 3 år og Luca på snart 1 år

  Med Venlig Hilsen

  Camilla og Kenni

  Svar
 9. Pernille Salling siger:

  Kære Reservebedste

  Vi er en familie på fire: far Jeppe, mor Pernille, Juliane 9 år og Bjarke på 6 år. Begge børn er meget søde, sjove, imødekommende og udadvendte. De savner en varm reservebedste i deres liv der har tid og ro til at snakke og hygge med dem en gang i mellem, da de desværre mistede to bedsteforældre med kort tids mellemrum. Om det er pasning/afhentning fra skole, en gåtur eller nogle små hyggestunder hos os eller dig, er ikke så vigtigt. Det vigtigste er lysten til at blive en del af deres liv og at de må være en del af dit. Vi glæder os alle meget til at høre fra dig og lære dig at kende. Mit (Pernilles) tlf. nr er: 91111034 og mailadresse er: pernillelouise@hotmail.com

  Mange hilsner Pernille

  Svar
 10. Camilla siger:

  Kære bedsteforældre
  Jeg og min søn på 2½ år bor i Valby og savner flere nære relationer i vores liv. Jeg er alene med ham og har desværre ikke mine forældre mere til at give den kærlige og anerkendende kontakt, som alle børn fortjener.
  Min søn er et utrolig socialt, energisk og empatisk lille menneske, som tager imod verden med åbne arme. Det jeg ønsker mig allermest i verden for ham er en ærlig og tryg bedsteforælder-relation, som i bedste fald kan vare i mange år. Hvor vi kan være sammen alle sammen, men også hvor du/I kan give ham nogle særlige oplevelser som bedsteforældre, også uden mor.
  Skriv endelig og spørg, hvis du/I vil høre mere eller har lyst til at møde os.
  Bedste hilsner Camilla
  camillaskjoedt@gmail.com

  Svar
 11. Dorte siger:

  Kære Bedste
  Vi er en familie på 5, som ønsker os en bedste i vores liv. Vi vil elske at spise aftensmad med dig, at du kan hente en gang i mellem i vuggestuen, passe i et par timer hvis mor og far skal i biffen eller tage med os i zoo. Måske savner du lidt liv i hverdagen.
  Vores familie består af
  Ingeborg 2 år
  Alvilda 4 år
  Sixtus 7 år
  Vi vil glæde os til at møde dig og se om der kunne være kemi.
  De bedste hilsner
  Rasmus og Dorte

  Svar
 12. Sofie siger:

  Hej kommende reservebedste
  Vi er en lille familie på tre der bor i Valby, lige ved Ålholm station. Mor Sofie på 28, far Bo på 29 og lille Storm på 2.
  Vi leder sådan efter en reservebedste der kan komme og lege, hygge, lave mad, spise med, tage på tur med vores søn osv.
  Vores familier bor desværre langt væk og Bo har skiftende arbejdstider, hvilket gør at Sofie er meget alene i eftermiddags/aftentimerne og nogle gange bare mangler selskab, og andre gange mangler hjælp.
  Vi søger derfor en dejlig, varm reservebedste der ikke kun skal være til hjælp med pasning osv. men også bare kan være dejligt selskab en hverdagsaften eller lignende.
  Er det dig så tøv ikke med at skrive, så kan vi se om der ikke kunne være et match.
  Kontakt Sofie på
  28908988 eller på mail
  sofiepedersen1@hotmail.com

  Knus fra Sofie og Storm

  Svar
 13. Clara siger:

  Bedste søges i nordsjælland
  Odin og lille bror Thor søger søde voksne som har tid og lyst til at være sammen med dem.
  Vi er en lille familie af 3 – 2 drenge og alenemor. Vi har ingen familie her i Danmark fordi de bor i Kenya.
  Børnene mangler kontakt med andre i samfund og det gøre jeg også. Jeg kunne godt tænke mig en sød kvinde/mand eller ægtepar der kan være der en gang i mellem for børnene.

  Vi håber at høre fra dig/jer
  Knus
  Clara
  Kontakt: cmiriti@gmail.com

  Svar
 14. Ellen siger:

  Hej reservebedste!
  Jeg har to dejlige børn, Geo på to og Vera på fire. Jeg blev skilt fra børnenes far for snart et år siden, og begge mine forældre bor i Grækenland, så jeg savner lidt aflastning såvel som fællesskab omkring børnene. Vi kan lige snakke sammen og evt mødes :)
  Vi bor på Amager, tæt på Lergravsparken station.
  e-mail: diamantouli@hotmail.com

  Svar
 15. Maibrit siger:

  Hej, jeg har en lille datter på 10 måneder som jeg søger en reservebedste til, da vores familie bor lidt længere væk. Hun hedder Emma og er meget, meget sød. Jeg er selv kandidat i kunsthistorie og dansk fra universitetet, og underviser i dansk og fransk når jeg ikke er på barsel som nu. Vi bor i Gentofte men har oprindeligt boet i Vanløse og vi er tit i København/Frederiksberg.
  Jeg håber vi kan møde en hjertevarm reservebedste, hvor man også kunne opbygge en venskabelig eller en form for familiær relation. Vi håber at høre fra dig.
  Mange hilsner herfra;-

  Svar
  • Ulla siger:

   Hej Maibrit, Jeg kunne umiddelbart godt være interesseret. Måske vi i første omgang kan tale sammen i telefonen?

   Svar
  • Winnie Mæhle siger:

   Hej Maibrit
   Jeg har lige set dit opslag på borneborn.dk
   Jeg kan se, at opslaget er fra februar måned, men vil gerne høre, om du
   har fået en reservebedste til Emma og hvor du bor i Gentofte, vi bor på Ordrupvej
   I Charlottenlund.
   Med venlig hilsen
   Winnie

   Svar
 16. Marianne Hansen siger:

  Søger reservebedsteforældre.
  Meget gerne også med en mandlig rollemodel.
  Min søn (født december 2018) har kun mig som forældre og vi mistede min mormor, far og onkel i 2018, så eneste tilbage fra den ældre generation er min mor. Hun er med så meget hun magter på trods af depression og rygproblemer
  Jeg ville elske nogen der vil min søn, vil tage med os i zoo, mødes med os på legepladsen, spise aftensmad sammen med, og hygge sammen med. Jeg har som udgangspunkt ikke et pasnings behov, men I vil da få lov at nyde ham alene når vi alle har lært hinanden godt at kende.
  Vi bor i en lille lejlighed på Amager.,og jeg har hverken kørekort eller bil.

  Svar
 17. Anja siger:

  Jeg søger en reserve bedstemor/bonusforældre til min datter Carla på 11 mdr. Som vi kan lærer at kende og havde nogle hygge dage sammen og blive en del af vores liv. Jeg er desværre ikke sammen med faren og har slet ikke nogle
  kontakt med hans familie. Jeg er alene med Carla så det kunne være dejlig at du/i ville kunne passe hende når du er syg.
  Hvis det lyder noget for dig eller du ved vide mere så må i gerne kontakte mig🙂.
  På 27509107

  Mange hilsner fra Anja og Carla

  Svar
 18. martine siger:

  Kære reservebedste,
  Da vores egen familie bor meget langt væk, søger jeg jeg en eller et par, som synes det kunne være hyggeligt, at blive en del af mine tvillingers liv. Tvillingerne er en super glad dreng og pige på snart 22 måneder. Vi bor på Vesterbro i Kbh og de går i vuggestue lige om hjørnet.
  Håber at hører fra dig/jer,
  Mange hilsner Martine
  email : dreadsd@hotmail.com

  Svar
 19. Camille siger:

  Kære reservebedste,

  Bor der mon et varmt menneske på Amager/nær Ørestad der har tid til at hjælpe en lille familie med at hente vores søde, kvikke og kærlige pige på 3,5 i børnehave og få nogle dejlige stunder med💖

  Her på barsel med lillebror (5 mdr) har vi svært ved at få det til at hænge sammen, så vi trænger til en venlig sjæl der kan hjælpe og støtte lidt i hverdagen.
  Vi er en meget lille familie med kun en farmor, som arbejder og dels bor på Fyn, og vores venner har nu selv børn – så du vil også kunne blive inviteret med ind til kaffe eller aftensmad i vores hjem, hvis du er interesseret i en lidt større relation.

  Både børnehave og bopæl er meget nær metroen.

  Vi glæder os til at høre fra dig💖

  Svar
 20. Christian Bendix siger:

  Hej bedsteforældre,
  Vi er en lille familie på 4, hvor de to mindste er henholdsvis 4 og 1 år. Vi søger en aktiv reservebedste, som vil tage del i vores hverdag. Vi mangler hjælp til at hente/bringe fra daginstitution, så drengene ikke får så lange dage. Desuden ønsker vi at vores børn bliver stimuleret på en mere aktiv og involverende måde end dagtilbudene formår, hvor “hjemme dage” ikke er utænkelig på sigt.
  Vi bor i Hørsholm, og ser utrolig meget frem til at høre fra dig.
  Mvh Karina og Christian

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.