Find en reservebedste i København

38 replies
 1. Angelica Nilsson says:

  Hej;)
  Min datter Leah er 3 år og en sjov og glad pige. Min kæreste og mig søger en reservebedsteforølder til hende. Min mor bor i Sverige (er svensk) og min kæreste familje har ikke lyst/interesse for at deltage i vores datters liv. Vi arbejder begge 2 men mangler en sød hjælp fra nogen engageret og hjælpsom person. Vi bor på Fredriksberg tæt på Metro og har os bil;)
  Venlige hilsen Angelica

  Svar
 2. Kim says:

  Vi har to dejlige drenge på snart 1,5 Og 3 år. Vi søger en reservebedste, da de ingen har fra mors side. Vi ønsker at give dem mulighed for at have bedsteforældre som andre børn. Vi bor i Ballerup men kan godt hente og bringe udenfor området. Håber at hører fra dig. Kontakt: 20992047 eller kimleisbertelsen@gmail.com

  Svar
 3. Lise Steensgaard says:

  Hej 😊

  Min mand og jeg bor i Værløse, og vi fik den 31. marts 2017 en lille dreng, der hedder Kasper. Kasper er 10 måneder.

  Bedsteforældrene bor langt væk, og vi har ikke et stort netværk i denne del af landet, så vi søger en reservebedsteforælder. Vi leder efter en, som kan få større tilknytning til vores familie end en barnepige typisk får det – Jeg tænker for eksempel, at du spiser med og bliver og hygger, selvom vi er kommet hjem 😊.

  Vi har begge fuldtidsjobs, og vi vil derfor få brug for hjælp til pasning ved sygdom i hverdage, og hvis vi skal noget i weekenden (vi taler ikke overnatning). Vi forestiller os, at vi sammen finder en ordning, du aflønnes efter.

  Hvis du har lyst til at blive en del af vores lille familie, er du velkommen til at skrive til mig på Steensgaard.lise@gmail.com.

  De bedste hilsner

  Lise og Lars

  Svar
 4. Marianne says:

  Hej
  Vi er en familie, som rigtig gerne vil have bedsteforældre / bedsteforælder. Vores familie består af tvillinger (en dreng og en pige) på 9
  år og en mor. Vi har længe ønsket os bedsteforældre og ser frem til at høre fra jer/dig.
  Vi kan rigtig godt lide at tage på ture og bare hygge hjemme. Måske har du lyst til at lære os at fiske eller gå med os i biffen eller besøge os. Det vigtigste er at vi kan være sammen, lave noget sammen og hygge os sammen.
  Vi glæder os meget til at høre fra dig/jer
  Ring 2625 7094

  Svar
 5. Sanne says:

  Reservebedste i København søges til ufødt baby (-:

  Jeg søger en reservebedste med et kærligt hjerte og positiv energi til min kommende baby.
  Jeg er en empatisk kærlig pige på 41 år, der desværre har mistet min familie til kræft. Jeg ønsker at give mit endnu ufødte barn en fantastisk bedste ligesom jeg selv havde en dejlig klog skøn farmor og sjov mormor. Jeg er er igang med fertilitetsbehandling med donorbarn og tænker det er dybere at være med HELT fra starten. Foruden min egen familie er gået bort/bor i udlandet, så er der ikke er nogen far, så derfor mangler jeg virkelig en kærlig reservebedste.

  Det gør mig ondt at fratage mit barn den visdom og de skønne oplevelser der følger med en dejlig reservebedste. Ønsker at mit barn også skal glæde sig over at blive hentet i børnehaven af reservebedste, og fodre ænder, spille spil eller hvad der falder naturligt – er rummelig og har ingen faste skemaer.

  Det er altså IKKE en pasningsordning jeg søger, men derimod kærligt samvær med en reservebedste (og dennes familie).

  Jeg bor på Frederiksberg, er ikke-ryger, ligesom du/I er. Jeg har en alm. sund økonomi, er i god balance, drikker stort set aldrig alkohol, dyrker motion, rejser, dykker, undervise i meditation, og er lige gået igang med IVF, så håber DU vil være med HELE vejen, og ser en fordel i dette? Venligst kontakt mig på 31315657. Hilsner Sanne

  Svar
 6. Maja says:

  Hej. Jeg søger en reservebedste til en ung pige på 21, som har oplevet meget svigt i barndommen og ikke har en familie at støtte sig til. Der ønskes derfor ikke hjælp til pasning, men blot hjerterum og hyggeligt samvær. Dette kan bestå af hvad som helst, og hun giver også gerne en hånd med i deres dagligdag. Hun ønsker blot at føle sig som en del af en familie, og der er ikke nogen særlige hensyn der skal tages. Hun er en flittig, sød og fornuftig pige, så hvis de har mod på og overskud til at indgå i en relation med hende, vil hun blive meget glad.
  Jeg kan kontaktes på majakwasniak@hotmail.com og 30 20 35 03

  Svar
 7. Siv says:

  Hej.
  Jeg søger en reservebedste til mine to skønne drenge , Odin på 7 og Eskil på 2.5 år.
  Jeg er pendler og har svingende arbejdstider og det ville være skønt for mig og drengene hvis der var et sødt og kærligt menneske der kunne hente dem en eller dere eftermiddage om ugen, og have overskud til at nyde deres selskab. De kan være både vilde og stille, og er sociale og glade drenge ader møder nye mennesker med positive forventninger, og gerne inviterer dem ind i sit univers.

  Deres bedsteforældre bor i Norge, så vi er lidt alene , uden den bonus det er for børn med den tætte kontant til flere omskrgspersoner som det at have bedsteforældre i nærheden giver.
  Hvis du/i også har tid og overskud til,at få en relation til os, ville være rigtig glade for det. Og for hjælp på børns sygedage osv..

  Jeg træffes på mail sivbronstad@hotmail.com, eller telefon 61681361

  Håber dere er nogen derude der har lyst til at blive kendt med os, og se om de har lyst til at blive en betydningsfuld del af vores liv. Eller bare passe de glade drenge en gang imellem. Begge dele ville være kærkomment.

  Svar
 8. Sofie says:

  Hej,
  Vi søger en reservebedste til at hjælpe med børnepasning + evt. madlavning to dage om ugen (kl. 13-18), hvor vi forestiller os at du:
  Kl. 13: Ankommer i huset, hvor du svinger støvsugeren eller hvad der ellers lige måtte være (vi har fast rengøringsdame hver anden uge, så kun det, der mangler derudover).
  Kl. 15: Henter vores søn (1 år) i vuggestue (vi venter endnu et barn til maj ’18, så på sigt skal den hentes samme sted).
  Leger med børnene/går på legepladsen/læser bøger/er sammen med dem hjemme og sørger for noget eftermiddagsmad til dem.
  På travle dage vil vi måske bede dig om at skrælle gulerødder mv., så madlavning bliver nemt for os, når vi kommer hjem (senest kl. 18).

  Vi bor i Gentofte, i blomsterkvarteret.
  Husstanden består af: Far, Mor, Søn (1 år), (kommende baby – termin maj 2018). Ingen husdyr.

  Glæder mig til at høre fra jer.
  VH Sofie

  Svar
 9. Helle Kofoed says:

  Hej reservebedste! Jeg søger dig der gerne vil hjælpe mig i min hverdag, nogle gange afhentning i børnehaven, nogle gange weekend.

  Min dreng er snart 5 år og kan rigtig mange ting selv, så man skal bare snakke, lege og få en oplevelse sammen med ham.

  Kontakt:
  Tlf: 22194160 – Helle
  Mail: Helle.kofoed@hotmail.com

  Svar
 10. Kristina says:

  Vi er en familie på 3, mor, far og Amelia på 2 år. Vi søger en reservebedst, da vores egen forældre bor 350 km fra os.
  Vi håber at en sød og kærlig bedste som ønsker at være en del af Amelia hverdag, og give hende de oplevelser som hendes bedste forældre ikke kan. Her tænker vi på gå tur i parken, fodre ænder, bage og på anden vis nærværende med andre mennesker end sine forældre.
  Vi håber også at det vil være muligt at du kan passe hende ved sygdom eller anden vis hvor pasning er nødvendig.

  I er altid velkommen til at kontakte os på:
  Tlf. 28153433
  mail: Kris_lysgaard@hotmail.com

  Svar
 11. Karin Mygdal says:

  Kære Jennifer, Nana og bonusfar – Jeg hedder Karin, har en søn, svigerdatter og et barnebarn og en på vej. Vi ser ikke så meget til dem, som vi gerne ville – de har så meget i deres liv og min svigerdatter har en stor familie. Jeg savner en kontakten med den unge generation. Jeg ved ikke om I havde lyst til at prøve os som reservebedsteforældre. Jeg er lige blevet 60 og min mand er 71, savner sådan at få lov til at være noget for nogen, nogen som gider at komme og få en middag i ny og næ, nogen som ringer og siger, er I hjemme og gør det noget vi kommer forbi. Hvis I har lyst, så kan I jo skrive tilbage – knus herfra

  Svar
 12. Karin Monrad Fischer says:

  Hej
  Vi er en lille familie på to, mig og min skønne søn på 2 1/2. Jeg er alene med ham og det er meget svært at få det til at hænge sammen når han bliver syg og jeg er nødt til at blive hjemme fra arbejde. Jeg har desværre ingen der kan hjælpe mig så nu prøver jeg her.
  Kh
  Karin og Isak

  Svar
 13. Cathrine Kjærulff says:

  Kære jer
  Jeg hedder Liva og er 6 år og går til spejder. Jeg bor sammen med mine søskende ( og far & mor) i vores skønne store famile. Kan du fortælle soldaterhistorier, lære min søster og jeg at hækle, spille bold med mine brødre, bage småkager med os alle ,læse en histore eller tiden til bare at være der?
  Vi elsker livet men savnet af den ældre generations viden, tid og nærvær er stort.
  Pbcdmail@gmail.com

  Svar
 14. Nana Louise Hansen says:

  Kære ….
  Jennifer på 8 år, søger reservebedsteforældre. Hendes mormor og morfor er begge døde af kræft og hendes farmor og farfar bor i Tyskland. Jennifer og hendes mor og bonusfar, savner ældre mennesker i livet til at dele glæder og sorger med. Vi savner bedsteforældre til bage og hygge med, til at gå ture med og få erfaringer af. Alle de oplevelser som Jennifers bedsteforældre ville have givet os, hvis de havde været her idag. Vi ønsker os ikke en barnepige, men en familie som vil udfylde vores tomrum og hjerterum. Vi glæder os og ser frem til at høre fra jer.

  Svar
 15. Betina Jensen says:

  Hej alle
  Jeg bliver både trist/ ked , men samtidig super glad , når jeg læser disse opslag. Jeg er selv 50 år snart 51 , og har store børn selv , alle drenge af forskellige aldre. Jeg har et barnebarn, en super skøn dreng på snart 1 1/2 år. Vi ser ikke så meget til ham , da de bor i midt Jylland og vi på sjælland. Vi er rigtig mange bedsteforældre, der desværre må arbejde længe, da arbejdslivet har ændret sig meget gennem de sidste mange mange år. Vores pensionsalder er sat højt og selvom vi lever længere, bliver kroppen naturlige ældningsproces desværre ikke udsat. Det gør det svært for os bedsteforældre, at bidrage med hjælp til vores kære børn med hensyn til aflastning i deres liv ….hjælp til afhentning af de små dejlige børnebørn , være der når de er syge osv. Arbejdslivet er bestemt ikke fleksible overfor kernefamilier og idag er det svært at få tingene til at hænge sammen…trist. Jeg ville ønske, at jeg havde mulighed for at hjælpe med sådan en opgave som reserve bedste 🙂 men med det arbejdsliv jeg har, er mulighederne små. Tror der er mange bedsteforældre der ønsker at denne mulighed er tilstede, hvor man kan hjælpe og aflaste, og bruge meget mere tid på ens små guldklumper ( børnebørn ) men afstande og ikke mindst arbejdslivet kan / er en stor hindring. Held og lykke herinde , håber i finder de sødeste og kærligste reserver

  Svar
 16. Line says:

  Reservebedste mor/far/forældre søges

  Vi er et yngre par med en datter på knap 2,5 år som søger lidt ekstra hjælp i en travl hverdag.
  Lidt om os:
  Vi er; Peter og Line begge 31 år og vores datter Sira på knap 2,5 år. Oprindeligt er vi begge fra Sønderjylland, men flyttede for 3 år siden til Virum da Peter fik en ph.d. stilling ved DTU.
  Jeg, Line, er uddannet tandplejer og arbejder deltid i privat praksis i Hillerød.

  Vi søger hjælp i hverdagen til at hente Sira i dagpleje, de dage vi arbejder sent og hvor Sira evt. bliver syg.
  Jeg har ca 30 min transporttid hver vej og Peter har nogle lange dage i laboratoriet og med møder, det er derfor ikke altid vi kan få det til at gå op.
  Mit arbejde gør at jeg ikke altid kan tage før fri, da jeg jo er behandler og skal passe mine aftaler med patienterne. Jeg bliver nødt til at være der når folk kan, og det er tidlig morgen og sen eftermiddag. Ydermere vil jeg komme till at skulle op i tid i løbet af 2018 og dermed blive endnu mere presset på tiden.
  Ud over det rent praktiske, ville det også være dejligt med et lidt større netværk “herovre” da vores familie bor meget langt væk, alle er stadig på arbejdsmarkedet og sjældent kommer på besøg.
  Derfor ville det være rigtig dejligt at kunne udvide familien med en eller flere, som vil dele oplevelser og minder med os og vores dejlige datter. Og som man også ville kunne spørge lidt til rods omkring opdragelse og deres erfaringer omkring børn.

  Hvis det lyder som noget for dig/ jer, så ring til mig.

  Venlig hilsen
  Line, Peter og Sira
  Line: 26 74 31 19
  Askevænget 25, st. tv.
  2830 Virum

  Svar
 17. Berit Lorenzen says:

  Reservebedste søges til dreng på 4 år

  Jeg har en dejlig, meget imødekommende og kærlig dreng på 4 år, der mangler at have bedsteforældre i sit liv til at hygge og være sammen. En bedste der har lyst til at være en del af hans hverdag og til at have en kærlig og omsorgsfuld relation til ham. Min søn og jeg bor i Høje Taastrup, men er klar til at køre til dig/jer, hvis ikke I/du bor lige her omkring. Jeg vil glæde mig rigtig meget til at høre fra dig/jer.

  Skriv meget gerne til: berit0704@hotmail.com

  De bedste hilsner fra Berit

  Svar
 18. Lea Christensen says:

  Vi er en lille familie på 3 som bor på Islands brygge. Vi har en dejlig pige på 4 år som hedder aya, og som ikke har nogen relation til sine bedsteforældre. Hendes farmor er her ikke længere og hendes morfar, farfar og mormor har ikke overskud eller er for syge til at være sammen med hende. Vi ønsker at hun kunne få en kærlig og omsorgsfuld relation til en bedsteforælder, da dette virkelig er en relation hun mangler og ønsker i sit liv. Vi håber rigtig meget at høre fra jer! Skriv til mig på mail lealaumand@gmail.com hvis det har interesse! Med venlig hilsen Lea og Lars

  Svar
 19. Vidyadutt Pillai says:

  Hej alle sammen,

  Jeg hedder Kamala og jeg er en sød lille pige på 17 måneder. Jeg bor sammen med min forældre i Smørum. Min mor hedder Deepa og far hedder Vidyadutt (VP forkortet). Mine bedsteforældre bor i Indien, og jeg savner dem meget. Jeg savner mange ting som jeg kunne lave med dem, fx., at lege, at gå rundt i byen, og at spise en is.

  Så jeg vil gerne have en reservebedsteforælder (eller reservebedsteforældre) der kan forkæle mig. Er der nogen der kunne være interesseret i at være det for mig? Jeg kan rigtig godt lide ældre mennesker, og jeg nyder deres selskab. I kan kontakte min far på 25 28 89 47, eller også på hans e-mail vidyadutt.s@gmail.com.

  Jeg glæder mig til at møde dig/jer og have det sjovt med dig/jer.

  Kærlig hilsen,
  Kamala

  Svar
 20. Inga says:

  Hej 😊
  Vi er en familie på 4 i Værløse. Johan 2 år og Magnus 5 år, mor og far. Vi savner rigtig meget en bedste til hygge og leg. Vores egne bedsteforældre bor hhv i Jylland (og er syge) eller er oppe i himlen. Det kunne være skønt med en ekstra og nær bedste-relation.
  Vi glæder os til at høre fra dig/jer 😊

  Svar
 21. Ida says:

  Hejsa
  Jeg er enlig mor til 3 dejlige unger. De er 2, 5 og 7 år. Vi bor i Hellerup og begge hold bedsteforældre er desværre bosat i Jylland. Jeg håber at kunne finde et sødt par, som vil tage børnene til sig, som var de deres egne.

  Skriv meget gerne til nielsen_sweden@hotmail hvis det har interesse eller I gerne vil høre mere.

  Mvh
  Ida

  Svar
 22. Mette says:

  Søger reservebedste/reservebedsteforældre til et skønt tvillingepar på 20 måneder

  Jeg er enlig mor til et skønt tvillingepar(Dreng og pige) med massere krudt i rumpen og massere godt humør, som jeg søger reservebedste/ -bedster til. Vi bor på Amager
  Kontakt ,mig gerne hvis du synes det lyder interessant eller gerne vil høre mere
  Mvh Mette

  Svar
 23. Camilla says:

  Hejsa:)

  Vi er en familie på 3 – mor, far og Noah på 1 år. Vi mangler af og til hjælp til pasning.
  Vi har både brug for hjælp til pasning et par timer af gangen, når vi skal ordne praktiske ting eller til voksenfødselsdag o.l. samt hjælp til pasning hele dage, når Noah ikke er helt rask til at komme i vuggestue.
  Vi søger en der har lyst til at blive en del af vores familie, da vi kun har 1 sæt bedsteforældre, der desværre ikke er helt raske og kan hjælpe til hver gang.

  Noah er en glad dreng, med let til smil og grin. Han elsker at snakke, lege med biler, fjolle rundt og bygge/vælte tårne

  Vi ser frem til at høre fra dig/jer

  Svar
 24. Pernille og Jack says:

  Hej
  Vi er et par på 53 som synes det kunne være skønt at dele lidt af vores overskud med en familie med et barn der mangler deres bedsteforældre af en eller anden grund. Barnet skal være i alderen fra 4 år og opefter, så barnet kan komme med på ture i det fri osv. Vi har 2 hunde og selv en voksen datter uden børn. Vi er unge af sind og taler lige ud af posen. Vi har et overskud som vi vil dele. Disse er primært i naturen med fiskeri, skovture. Har en lille jolle som bliver brugt ansvarligt.Museum og biografture kan forekomme, samt hygge med højtlæsning og bagning osv.
  Vi bor i København SV i kanalkvarteret. Skriv til os på mail så svarer vi.
  Kærlig hilsen Jack og Pernille

  Svar
 25. Rikke Porse Thomsen says:

  Hej
  Vi er et par der har været så heldige at møde hinanden i anden runde af livet og så få en lille guldklump sammen,ment at vi begge har været gift før,men ikke været så heldige at få børn der,min kæreste er 51 år og jeg selv 46 år,vores lille prins er 3 mdr og virkelig så skøn,humlen er at hver vores forældre er noget op i årene og det ene par bor i udlandet,og det andet bor 200 km væk så den gave vi selv var så heldige at få i bedsteforældre har vi svært ved at give vores lille søn,derfor søger vi nogle eller evt bare en der syntes at kunne savne og tænke sig at være del af vores lille familie evt komme og spise med en gang imellem og bare hygge,lære os og lillemanden at kende,og være babysitter ind imellem når det kniber at tage ham med•• Så er det noget der tiltaler dig/jer og i vil nyde lige så meget som os så kontakt mig på 50581455 el rikkeporse@gmail.com

  Svar
 26. Camilla says:

  Hej, jeg søger en reservebedstefar til min søn på 4 år. Han er en rolig dreng, der elsker at fordybe sig i at bygge lego, men er bestemt også glad for at komme ud i skoven, fiske eller spille fodbold. Jeg mistede desværre min egen far for et par år siden og resten af familien bor i Jylland. Min søn mangler et mandligt forebillede i sit liv, og et forebillede med livserfaring ville være perfekt.
  Han vil gerne gå til fodbold, så jeg tænkte det bl.a. kunne være den type hygge, I kunne lave sammen. Jeg står nemlig overfor at skulle føde nr 2 barn, en pige, så min søn fortjener lidt mande-tid væk fra tøserne 🙂

  Svar
 27. Helena says:

  Hej, vi er en dansk/australsk familie med en skøn lille dreng på snart et år, som leder efter en reservebedste i nærheden af Frederiksberg. Da farmor bor på den anden side af kloden og morfar heller ikke er tæt på, søger vi en der vil være en del af vores liv…. gå-ture, hygge besøg, udflugter etc 😊

  Svar
 28. Ina says:

  Hej Linda

  Vi leder også efter et sæt bedsteforældre og I lyder meget interessante!

  Vi er et par med en dejlig søn på ca 8 måneder, hvor farmor døde for nogle år siden, og mormor og morfar sjældent er hjemme (De er lige rejst i 9 mdr igen), så vi har nærmest ingen bedsteforældre på nuværende tidspunkt. (Farfar kommer aldrig alene da han også rejser meget og lever sit eget liv)

  Vi vil elske alt omkring bedsteforældre-relationen 🙂
  Håber at hører fra jer!

  Svar
 29. anna says:

  Hej kontakt (asngweh@gmail.com), hvis du er interesseret i adoptioner, har min mand og jeg vedtaget privat herfra

  Anna

  Svar
 30. Camilla says:

  Falke på 8 uger leder efter reservebedsteforældre, som har lyst til at deltage aktivt i hans liv og både hjælpe med pasning, når mor Camilla skal ud ad døren, og også har lyst til at få en relation til ham på sigt. Falkes mor er solomor, og hans egne bedsteforældre lever ikke mere, så vi er en lille familie på to, der ville sætte stor pris på den eller de rette reservebedsteforældre.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*