Find en reservebedste i København

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i København, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

62 replies
 1. Ann Bukholt says:

  Hej.
  Mit navn er Ann, jeg er 29 år og bor i Albertslund med mine to dejlige børn, Mason på 5 år og Melanie på 2 år til maj. Da jeg er påbegyndt uddannelse som ernæringsassistent, mangler jeg en sød og kærlig reservebedste som evt. Vil kunne hente børnene når jeg får sent fri eller de bliver ringet hjem, og selvfølgelig også vil kunne være en støttende og omsorgsfuld “bedste” for mine børn. De har deres egne bedsteforældre, men de bor langt væk og arbejder desuden også på fuldtid. Vi elsker at være ude i naturen, at bage, at være kreative og at tumle rundt. Vi bor som sagt i Albertslund og mit tlf. Er 42 66 24 96
  Håber på at høre fra én eller et par bedster, er sikker på at du/i vil få ligeså meget glæde af mine børn, som de vil få af dig/Jer.

  Svar
 2. Stine Holm says:

  Hej godt mennesker.
  Jeg hedder Stine og i juli føder jeg en lille dreng. Vi er kun mig og ham. Min meget lille familie bor på Fyn, og jeg har enormt gode venner her i København, men de har også deres. Så nu leder jeg efter en bonusbedste eller et par der har lyst til at være i vores liv, ikke bare som en hjælp, men også som en reel del af familien. Kemi er vigtigt og jeg vil gerne høre fra både mænd og kvinder og par. Jeg er selv 34 år og pædagog. Jeg sætter ærlighed, rummelighed og humor enormt højt.
  Jeg bor på Østerbro og min mail er stiniii@live.dk og mit telefonnummer er: 23962584
  Ring endelig, går hjemme med en brækket fod lige nu. Så. Man må ringe hvornår det skal være 🙏🏼😊
  Kæmpe kærlig hilsen fra Stine og lille blyp

  Svar
 3. Maibrit says:

  Hej, jeg er gravid med termin om 14 dage og jeg søger en sød reservebedste som har lyst til at hjælpe med pasning mm. Det er mit eget projekt uden en mand og derfor vil det være en stor hjælp. Jeg underviser til daglig i billedkunst og fransk, uddannet fra Kbh universitet og bor i Gentofte.
  Håber at høre fra jer. Min email er: maibritss@hotmail.com

  Svar
  • Stine Holm Larsen says:

   Hej du. Jeg hedder Stine og er 34 år. Jeg står i cirka samme situation som dig. Så kan ikke være reservebedste. Vil dog gerne skabe kontakt hvis du har lyst? Hvis du har så kan du ringe eller skrive på 23962584. Ingen pres, bare et forslag, ellers lykke til 🙏🏼

   Svar
 4. Roko & Klara says:

  Hi,

  We are a young couple (25 years) that moved to Denmark last year with our adorable son Benjamin (9 months). We would like to expand our little family with reserved grandparents who wouldn’t mind spending time with us and little Benjamin. That way you would help Benjamin pick up Danish quicker, and also make our lives easier as we don’t have anyone here. We live in Vanløse and if you would like to become a part of our happy family, please contact us on email or phone.
  EMAIL: roko.krstulovic.opara@gmail.com
  PHONE: 29 22 94 62.

  Thank you for your time!
  Klara & Roko

  Svar
 5. Marlene says:

  Kære alle

  Jeg er veninde til en sej singlemor med en baby på 4 måneder. Vi prøver at hjælpe så meget vi kan, men det står klart at de har brug for flere hænder. Baby Chili er smuk og nem – og det er moderen også når hun får sovet ;-) De har meget lidt familie og den de har bor langt væk. De har brug for en, der lige kan komme forbi og gå en tur med barnevognen, så der er tid til lidt vasketøj, tandlægebesøg mm. Lyder det som noget for dig, så tøv endelig ikke med at skrive. Al hjælp modtages med kyshånd. KH Marlene

  Svar
 6. Orla says:

  Hej
  Jeg overvejer at melde mig som reserve-bedstefar.
  Jeg har med interesse læst mange af ovenstående indlæg.
  Da jeg tror afstand/transporttid betyder en del, vil det være dejligt hvis alle skrev ca hvor de bor.
  Er alle indlæg stadig aktive selvom de er 6-8 mdr gamle?
  Jeg bor i /Ballerup/Smørum.
  Mvh Orla

  Svar
 7. Marie Fischer says:

  Kære Reservebedsteforældre i Virum

  Vi er en familie med 3 piger på 3, 5 og 7 år, der netop er flyttet Virum. Vi føler os lidt sårbare den netværk og med egne arbejdende forældre langt væk og søger en sød dame eller par i Virum eller omegn til at være en del af vores liv. Til at lave hyggelige ting med pigerne. Til at passe hvis jeg (for tiden hjemmegående mor) skulle blive syg.

  Vi håber at høre fra jer. Hilsen Marie og familie

  Svar
 8. Maibrit Nielsen says:

  Hej, vi er en lille familie på bare min datter Iben (3) og jeg. Iben har kun en morfar og vi ønsker at udvide familien med flere bedster, der har lyst til at deltage i fødselsdage, juleaftener, på ture til Zoo, Dyrehaven og bakken, i tivoli eller bare komme på besøg til middag og hygge, spille brætspil og spise kage. Vi kommer også meget gerne og besøger dig.
  Vi bor i Kbh. Nv.

  Mvh. Maibrit og Iben

  Svar
 9. Rikke says:

  Kære forhåbentlig kommende bedste :-)
  Jeg hedder Rikke og min eksmand hedder Jeff. Vi har tilsammen Adam fra august 2017 og Daniel fra november 2014. Jeff og jeg blev skilt i 2018 og Jeff har ingen familie heroppe i Danmark (kommer fra Uganda). Jeg har heller ingen forældre. Sammenarbejdet er rigtig godt mellem Jeff og jeg og han har drengene hver 2. weekend og hver torsdag. Vi har begge fuldtidsarbejde (Jeff i hjemmeplejen og jeg i Kundeservice hos Gyldendal). Mit job er på barselsvikariat indtil februar 2020 så jeg gør alt hvad jeg kan for at gøre et godt indtryk hvilket betyder at vi er MAKS presset i hverdagene og ISÆR når der er sygdom – hvilket der gudskelov er sjældent. I sær Daniel i børnehaven er meget opmærksom på at de andre børn omtaler deres bedsteforældre og jeg synes sgu det ville være fantastisk hvis en ville komme hjem og spise med eller gå en tur på legepladsen, hente ham tidligt en gang i mellem eller andet. Adam på 1,5 har af gode grunde ikke efterspurgt en bedste endnu. Skriv gerne til hannibal2310@gmail.com hvis du tænker at du vil møde os :-)

  Svar
 10. Katrin Rosenberg says:

  Hej reservebedste

  Adam er 4 år, vi bor i Charlottenlund, min mor bor i Odense og jeg har fuldtidsarbejde. Adam ser ikke sin far desværre.
  Vores familie er ikke så stor, så Adam vil være rigtig glad for en ekstra bedstemor eller bedsterfar, som han kan knytte sig til. Vi har ikke som sådan brug for pasning, da der er en ung pige der passer ham en gang i mellem, det er mere en voksen som kan være en han glæder sig til at være sammen med.

  Han er en kærlig dreng der hurtigt får tillid til nye mennesker, men han er også en stor mundfuld!
  Han kan lide at gå ture, komme i svømmehallen, se iPad, spille fodbold, cykle ture, få læst historier (mest hvis han skal sove)

  Svar
 11. Signe Emig says:

  Sød og kærlig Bedste søges.
  Vi er en lille familie med far Jacob, mor Signe, Laura på 4 år og August på 11 måneder bosiddende i København NV, som trives med at lege i vores dejlige have, lave lækker mad og tage på ture til ynglingslegepladser i nær-området. Vi savner at have en Bedste i vores liv, som kan berige vores børn med livserfaring, visdom og gode historier fra “gamle dage” Vi har desværre ikke længere bedsteforældre, kun farfar som er blevet rigtig syg. Vi kunne godt tænke os at have en Bedste, som fx. kunne hygge med børnene om eftermiddagen, være med på ture og til fødselsdage. En der kunne spise med om aftenen og hygge omkring måltidet. Eller en som nogen gange kunne hygge med det ene barn, imens mor og far kunne tage lidt alenetid med det andet barn.
  Laura på 4 år er en glad og nysgerrig pige. Hun stiller mange spørgsmål til livet, såsom “hvorfor er verden så stor” og “hvorfor bliver man gammel?” Det kunne være, at der sad én derude som kunne give hende svar på sådanne spørgsmål:-) August er en frisk og frejdig lillebror, som lige nu øver sig meget i at stå/gå og generelt at rode alting ud i hele huset.
  Vi håber at finde en Bedste der kunne være interesseret.
  Bedste hilsner fra
  Jacob, Signe, Laura og August
  Email: signe_emig@hotmail.com
  Tlf: 40 95 46 98

  Svar
 12. Tina Alm says:

  Hej kommende reservebedste.
  Jeg hedder Anton og er 1 år gammel. Min mor hedder Tina og hun har valgt at få mig helt selv så jeg har af helt naturlige årsager ingen far. Og dermed heller ingen farmor/farfar.
  Jeg har verdens bedste moster, moffe og mormor. Moster bor i opgangen ved siden af og hun kommer tit forbi og niver mig i kinderne. Hun hjælper også mor og jeg så ofte hun kan. Moffe og mormor bor på Lolland, så de kan ikke altid lige komme forbi. Mormor har desuden lungecancer og er i behandling med immunterapi. Det betyder at ikke altid at mormor kan passe mig, for hun må helst ikke få feber. Så derfor kunne min mor rigtig godt tænke sig et par ekstra hænder en gang i mellem. Måske kan du hjælpe?

  Jeg er en frisk og glad dreng med krudt i rumpetten. Min nysgerrighed både på mennesker og steder er stor og sammen med mor er jeg tit på tur i svømmehal, zoo, legeland, i parken osv.
  Min mor og jeg drømmer om en bedste der vil være en del af vores lille familie i såvel hverdagen som i ferier og weekends. Du har et stort (børne-)hjerte og en positiv livsindstilling. Du har lyst på at passe mig en gang i mellem både når jeg laver ballade og når jeg er lidt sløj. Og hvis du har lyst til at hjælpe min mor med lidt aftensmad en gang i mellem er jeg sikker på at du er den helt rigtige.
  Håber at vi hører fra dig snarest muligt – vi glæder os til at lære dig at kende.

  De bedste hilsner
  Anton og mor Tina

  +45 6019 7003
  tina@stubnet.dk

  Svar
 13. Peter Borup says:

  Hej :)

  Vi er en lille familie, bosiddende på Nyelandsvej på Frederiksberg, som virkelig godt bruge .en reservebedste til at aflaste os lidt fra tid til anden, primært når Thomas 4 år og Victor 1 år bliver syge og skal hentes i institutionen på Rolfs Plads, hvor de begge går. Da begge forældre er tilflyttere (Jylland/Brasilien), har vi ikke det store netværk endnu, og dem vi kender arbejder alle i hverdagene. Derfor ville en sød og hjemmegående kvinde med børneerfaring være en stor hjælp for os. Så hvis du bor i området og har lyst til at lære et par rigtig søde drenge at kende, er du meget velkommen til at kontakte og for at høre mere!

  Mvh Peter, Glaucia, Thomas og Victor
  +45 61 31 78 90
  brancamania@hotmail.com

  Svar
 14. Lærke says:

  Kære kommende reservebedste.

  Vi er en lille familie med Vitus på snart tre år, far Jesper og mor Lærke. Vi bor på Amager og vores familie bor desværre meget langt væk i det jyske. Vi savner ofte en voksen der har lyst til at være sammen med Vitus og os. En vi kan hygge os med og få besøg af og måske tage med ud og hygge i vores kolonihave.
  Vi leder altså efter et menneske der er interesseret i og gerne vil bruge tid på vores dreng – og en vi kan dele vores hverdagsliv og oplevelser med.
  Forhåbenligt får vi på sigt så rart og godt et forhold til hinanden, at Vitus og dig kan lave nogle hyggelige ting sammen uden mor og far.
  Hvis du vil vide mere om os, så send edelig en mail. Vi har fuld forståelse for at der skal bruges lidt krudt på at undersøge om vi vil matche hinanden.

  Mvh Vitus, Jesper og Lærke
  Mail lerkemarie@outlook.com
  Tlf 26231060

  Svar
 15. Sarah Bidstrup says:

  Kære kommende reservebedste

  Jeg er alene mor til to dejlige drenge på otte år og to år. Jeg arbejder til daglig som pædagog i en familieinstitution i Gentofte.
  Jeg/vi har været frygtelig meget igennem de seneste år, men er nu landet på benene igen.

  Jeg bor i samme by, som mit arbejde og min ældste søns fars hjem, som vi har en ordning der hedder syv-syv.

  Min yngste, som jeg fik med min x mand, har jeg fuld tid, og har fuld forældremyndighed over.

  Jeg har ikke meget familie tæt på mig, mine forældre døde for mange år siden og jeg savner et familiært bånd, som mine børn ville have gavn af.
  Jeg søger en der har kendskab til små børn, lyst til at tilbringe tid i gensidige venlige, omsorgsfulde og ærlige relationer. Både planlagt, men også spontant, hvis der skulle blive behov for det.

  Som alene mor, står jeg nemlig i et dilemma, når sygdom kommer til huset, i forhold til mit arbejde.
  Jeg har ingen der kan træde til, hos min yngste, og jeg føler mig som en lus mellem to negle, hver gang, når jeg skal tilgodese min søn(ner), som jeg selvfølgelig altid vægter højest. Derfor ville det være fantastisk hvis du ville træde ind i vores liv, berige os med dit selskab, skabe nogle minder og dele hyggelige stunder- både når vi er ovenpå, men især når vi har brug for en hjælpende hånd.

  Mvh Sarah Bidstrup
  bidstrup86@icloud.com
  Tlf:60581124

  Svar
 16. Mette Line Boserup says:

  Mine børn kunne godt bruge kontakten til en reservebedste. Specielt min dreng på 9 år som er glad for at lave ting sammen med kloge og livserfarinde voksne.
  Jeg hedder Mette Line og er solomor. Jeg har Cyron på 9 år og Celeste på 14 år. Deres far blev for 5 år siden hjerneskadet af en dum blodprop i hjernen og kan nu ikke tage sig af børnene uden støtte og derfor er kontakten til ham heller ikke altid så voksenagtig som man kunne ønske. Deres egne bedsteforældre min far og min x mands forældre bor i Jylland og de er ikke bedsteforældre af kontakt. Min egen mor der bor på Midtsjælland har i alt 8 børnebørn som hun prøver efter bedste evne at være sammen med. Vi bor i Virum og derfor også længere væk fra min mor end mine søskende.

  Er du den der kan nørde lidt med Cyron og hygge sig med ham og give ham mere nuanceret voksenkontakt end bare mig? Så vil vi gerne have lidt familiehjælp i form af bedsteforældre samvær som jeg håber vi sammen kan sætte rammerne for og forhåbentligt kunne oparbejde noget hyggeligt sammen.

  Mvh Mette Line

  Svar
 17. Carina says:

  Kære kommende reservebedste.

  Efter jeg er blevet skilt fra min eks mand søger jeg en reservebedste til at hjælpe med min søn på 2 år. Det rejser sig om evt. at hente ham nogle eftermiddage og hygge med ham, samt hjælpe til ved sygdom. Mormor og morfar bor begge i nærheden men er begge kronisk syge og kan desværre ikke træde til med den store hjælp, derfor drømmer vi om en person som har lyst til at blive en del af vores familie og skabe relation til både mor og barn. Hvis du ikke bor for langt væk er det helt perfekt. Vi bor selv lidt udenfor Helsingør.
  Min søn er en krudtugle uden lige og der er utrolig meget gang i ham, han er en livsglad dreng og udforsker alt han kan komme i nærheden af. Han er meget hurtig til at lære nye folk at kende og vil elske at der kommer flere mennesker i hans liv.

  Hvis det lyder som noget for dig, er du utrolig velkommen til at kontakte mig på cvnielsen89@gmail.com

  Mange hilsner
  Carina og krudtuglen

  Svar
 18. Camilla Sørensen says:

  Kære reservebedste,

  Vi er en familie på 4, som lige er flyttet i hus i Birkerød. Vi har 2 søde børn, Albert (2,5år) & Victoria (1år), som søger nogle søde reservebedsteforældre, som kan være behjælpelige med at hente vores børn en gang imellem fra vuggestuen og hygge med dem indtil mor og far kommer hjem fra arbejde sidst på eftermiddagen og hvis de skulle være så uheldige at blive syge engang imellem, for det sker jo for sådan nogle størrelser, at I så også har lyst/mulighed for at træde til. Vi søger nogle der har lyst til at blive en del af børnenes/vores lille familie på 4. Det skal lige siges børnenes oprindelige bedsteforældre bor i Jylland, så de kan ikke bare lige komme forbi i ny og næ. Børnene er meget lige til, de er rigtigt begyndt at få glæde af hinanden og leger rigtig godt sammen. De elsker at lege med biler, tegne, ligge puslespil, lege med dukker og hvad man nu kan finde på:-)

  Håber dette vækker din/jeres interesse. Håber at høre fra dig/jer😊

  De beste hilsner Albert, Victoria, Kent & Camilla

  Svar
 19. Rikke Wangsøe says:

  Reservebedste søges :)

  Vi er en lille famile på tre, som bor på Islands Brygge. Vi har lille Klara på et år, som netop er begyndt i vuggestue (Gullfossgade), far arbejder i Jylland og jeg arbejder i Hellerup.
  For at hverdagene kan hænge sammen og Klara ikke får for lange dage i institution, har vi et brændende ønske om en reservebedste, som kan hente hende 1-2 gange om ugen og lege indtil jeg kommer hjem omkring kl 16.45. Desuden give en hjælpende hånd ved sygdom, når det er muligt for bedsten :)
  Da vores familier bor i Jylland, vil det også være fantastisk, hvis reservebedsten vil have interesse i, at være en del af vores lille familie – feks når vi skal på tur i zoo, holde fødselsdag osv.
  Vi håber, at høre fra en bedste, som vil hjælpe os og være en del af vores lille familie :)

  Svar
 20. mikkel laursen says:

  Vi har Vitus på 15 måneder, venter endnu en søn om måneder og får dermed pseudotvillinger.

  Vi får brug for hjælp til den ældste, og leder efter en reservebedste der har lyst til læse en bog, skabe hyggelige stunder. og en kærlig relation til Vitus. Specifikt hvordan og hvorledes må vi tage en nærmere snak om.

  Vitus er et sundt, aktivt og glad barn i balance. Udadvendt og skaber hurtigt positive relationer til folk omkring ham.

  VI håber du har tid og hjerterum, og kan se fordelen ved at blive en del af en familie, og skabe en relation, der går begge veje.

  Vi glæder og til at høre fra dig, enten her eller på mail: mikkellaursen@yahoo.com, eller telefon: 42128041

  Svar
 21. Ameli Dalsgård says:

  Halløj.

  Vi er en mor og en datter, der godt kunne bruge noget extra visdom og nærhed :) det kunne være dejligt med en “mande-bedste”, da min datter har få mænd i sit liv, men alle gode mennesker er velkomne!
  Vi bor på vesterbro, men vil egentlig gerne flytte ud i noget friskere luft. Den slags ting tager bare lidt tid..
  Hvis du er interesseret i noget hygge-nærvær med min meget snakkende og glade 2 årige, så giv endelig lyd.

  Uanset så ønsker jeg en god dag.

  Kh Ameli

  Svar
 22. Mona says:

  Kære kommende reservebedste, eller solo-mor/ solofar.
  Hej jeg hedder Mona-Mimi (26år) jeg er alene mor til verdens sødeste Benjamin som er 6 år gammel. til dagligt læser jeg til socialrådgiver og bliver færdig udannet til sommer. Vi er tilflytter fra Fyn men vi har desværre ikke en særlig stor netværk i kbh.
  Vi søger en hjertevarm reserve bedsteforældre som vil hygge med os, vi tager ofte til svømmehallen, skoven, tivoli, zoo. både min søn og jeg er meget snaksaglige og super sociale mennesker.
  Vi ser frem til at høre fra dig/jer:)
  det bedste hilsner Mona & Benjamin
  telefon: 91727411
  Mail:monahersi@hotmail.dk

  Svar
 23. Stine Lindberg says:

  Kære reservebedstemor/far

  Jeg hedder Estrid og er 2,5 år så kan ikke selv skrive – derfor gør min mor det for mig. Hende og jeg bor sammen i et lille rækkehus i Virum hvor vi også har en lejer, som jeg synes er rigtig sød og nogle gange leger med. Jeg tror måske at han er en ‘leger’ :) Jeg har ikke en far, men jeg har en morfar og en mormor. De arbejder bare rigtig rigtig meget, så har ikke så meget tid til at være sammen med mig. Øv! Det ville være så dejligt med en bedste som havde tid og nærvær til samvær. Det er en mangelvare hos os – især i hverdagene.
  Jeg kan godt lide at løbe, at bygge huler, at male, at bage, at synge (især sange fra Frost-tegnefilmen) og at lege alt muligt med roller og fantasi, fx har jeg en kusine som er usynlig, men tit kommer på besøg, spiser med os, får fredagsslik osv. Hvis vi skal ses, så kommer du helt sikkert også til at møde hende ;-)
  Skriv til min mor på stinelindberg@gmail.com eller 42486220

  Svar
 24. Lene says:

  Kære reservebedste,

  Vi er en lille familie på tre tvillingerne Max og Niels på 5 mdr. i dag og mor Lene og bor på Vesterbro.

  Vi ønsker en reservebedste som vil være del af vores liv og lære os at kende allerede nu mens drengene er små.

  Vi har desværre en lille familie og kun en mormor tilbage, en onkel og to fætre i Jylland. De er langt væk til hverdag og vil så gerne at drengene får nogle flere tætte relationer i deres liv og hverdag. Var selv så heldig at have mine bedsteforældre i rigtig mange år og bærer masser af historier med fra dem og de har uden tvivl været med til at gøre os til dem vi er i dag.

  Hvis I er et par er det fantastisk, hvis du er alene er det også super. Vi vil bare gerne bygge nogle faste relationer op.

  Håber at høre fra jer.

  De bedste hilsener,
  Lene
  Tlf: 26770195
  Mail: aagaardlene@gmail.com

  Svar
 25. Bettina says:

  Hej.
  Vi er en familie på 4 (for det meste 3, da vi har et delebarn) Vi er en mor, far, dreng på 10 år, som er delebarn og kun er hos os hver anden uge og vores datter på snart 3 år. Vi bor i et dejligt hus i Dragør. Vi søger en hjertevarm bedste, hvor nøgleordene er tryghed, kærlig og stabil. Da vi kun har en mormor, at trække på begrænser det os lidt i forhold til pasning og de behov vi har. Jeg er selv vokset op med de bedste bedsteforældre og ved, hvor stor en betydning det havde for min opvækst. Og det vil jeg meget gerne give videre til vores datter. Vi ønsker ikke kun en bedsteforældre til vores datter, men en som bliver en del af vores lille familie. Hvis du er pensionist eller blot har overskud til en ekstra familie vil vi meget gerne høre fra dig.

  Med venlig hilsen
  Jesper & Bettina
  Bettinalpetterson@hotmail.dk (husk dk og IKKE com)

  Svar
 26. Stanka says:

  *** Østerbro ***
  (this is not a request for babysitting, but rather a search for a love one)

  We are an expat family who really misses having grandparents in our lives – our two girls Amelia (3 years old) and Thea (10 months old) only have the occasional Skype dates with their grandparents and are missing on so many real experiences. Growing up I used to spend every summer with my own grandparents and it makes me sad that my girls don’t know the feeling of having a grandparent in their lives. All their kindergarden friends get picked up or go visit their grandparents after school, go to the park, or have them over for dinner, but my girls never get to do any of these things, as their grandparents are far far away. So if you would like to share your time and love with them, they will be happy to share theirs with you and put a smile on your face. We don’t have any specific days/times in mind or any specific activities, as long as it fits your schedule, we will be happy to meet with you. We don’t look for babysitting, but for a relationship.
  Amelia goes to a Danish speaking daycare, so we will be happy if you speak Danish with her. As to Thea, well she is still a baby, so baby Danish is all she needs, hehe.
  We live close to Tåsinge Plads in Østerbro. If you are interested, please get in touch with us: +45 30750757 or stanka.ranchev@gmail.com

  Svar
 27. lone munkeskov hansen says:

  Kære reservebedste
  Anna på snart 2 år savner en reservebedste til at lege med, hygge med og til at hjælpe hende og mig indimellem i hverdagen. Annas mormor og morfar bor i Jylland og kan derfor ikke komme så tit. Anna har ingen far. Anna er meget sød, sjov og nem, og hun elsker at prøve nye ting, læse bøger og kramme.

  Vi glæder os til at høre fra dig :-)

  Mange hilsner
  Anna og Lone
  Mail: munkeskov90@hotmail.com
  Tlf. nr. 26831811

  Svar
 28. John Andersen says:

  Kære reservebedste

  Jeg hedder John, og sammen med min ekskone har jeg tre dejlige børn, Sara på 9, Maja på 4 og Jacob på 2,5 år. Efter min kone og jeg er blevet skilt har jeg et ønske om at finde en sød og rar bedste til mine børn. Jeg kommer fra Irak og min ekskone fra Litauen, og derfor har vi ikke selv vores forældre i nærheden. Jeg ønsker derfor at finde en bedste, der kan give vores børn ro og hygge, styrke deres relation til andre tryghedsskabende voksne, samt styrke deres sproglige kompetencer, og give dem nogle hyggelige stunder.

  Med venlig hilsen John og Aura

  Svar
 29. Linda Parenicova says:

  Kære kommende reservebedste ,
  Jeg har tre børn ,Eva 9 år, Marcel 7år og Oliver 3 år.
  Jeg bor alene og deler børnene en uge ad gangen med deres far. Jeg er klassisk musiker, og spillet til opera og ballet. Vi bor på Amagerbro.
  Hele min familie bor i Tjekkiet og hele farens familie bor i Mexiko.Derfor vil vi gerne invitere en bedstemor eller bedstefar ind i vores liv.
  For eksempel kunne bedste komme til kaffe eller the hos os eller komme og bage småkager med et af børnene. Vi har en legeplads og det kan også være hyggeligt at være sammen udenfor .Jeg arbejder aftener og weekender,derfor kunne det være fint en gang i mellem også at få hjælp med pasning hvis muligt og efter vi har lært hinanden at kende.
  Vi glæder os, Linda og børnene

  Svar
 30. Lenette says:

  Hej,

  Vi er en lille familie på fire, der bor på Amager, tæt på DR Byen. For en måned siden (27/10-2018) fik vi tvillingepiger, som vi søger en reserve bedste til, da deres bedster bor på Færøerne og i Jylland.

  Da far studerer i Odense tirsdag, onsdag og fredag, er det primært de dage vi håber at kan få besøg af en reserve bedste.
  Vi håber at reserve bedste kan hjælpe med at holde pigerne når de er kede af det og måske give dem en kop i ny og næ, da de stadig får eftermad efter amning.

  Hvis i har spørgsmål, så må du endelig sige til.
  Hvis du har lyst til at møde vores piger kan du kontakte os på:

  Mail: lenette_p@hotmail.com
  Tlf.: 60654155

  Mvh.
  Lenette, Eirikur og pigerne

  Svar
 31. Patricia says:

  Kære kommende reservebedste.

  Vi er en familie på 4. Mor er 26 år og studerende, far er 30 år og ejemdomsmægler trainee. Vi har to dejlige piger. Amilia på 4 og Ellie på næsten 2 år.

  Det ene hold bedsteforældre bor på Fyn og derudover har vi en farmor tæt på, men hun arbejder stadig og skal hjælpe hendes datter.

  Vi søger en kærlig reserve bedste, som kan give vores piger det en bedsteforælder nu kan. Mådke også en der kan passe dem en sjælden gang imellem, så mor og far kan få en smule tid alene. Lige nu har vores ældste datter brug for lidt tid alene med mor og far, men fordi vi ikke har nogen der kan passe kan vi ikke give hende det.

  Vi savner så meget, at have en nærværende bedsteforælder i pigernes liv, som vil være der for dem. Vi savner nogen med positiv, glad energi, som er god med børn.

  Svar
 32. Karoline Hvalsøe says:

  ⭐️København, Nørrebro⭐️

  Jeg er alene-mor til to, en pige på 9 og en dreng på 1 år. Den store ser sin far hveranden weekend, torsdag til søndag, den lilles far har vi ingen kontakt med.
  Jeg er tilbage i mit fuldtidsjob igen og har brug for hjælp og aflastning. Noget fast. En som børnene kommer til at kende godt. Som kan og vil blive hos os i længere tid. Jeg forestiller mig en reservebedste eller fast barnepige. som kan hente min søn i dagpleje/vuggestue, (og evt den store fra skole, men hun er så stor at hun godt kan gå selv), tage hjem til os og evt også lave mad – hver torsdag og evt hveranden fredag når den store er hos sin far. Og nogle gange i weekender, hvis jeg skal noget eller for at give den lille noget ekstra mens min store pige er hos sin far og min søn ikke ser sin far.

  Mange hilsner Karoline
  Khvalsoe@yahoo.dk

  Svar
 33. Monika says:

  Hej
  Vi er famillien med 3 barn som mistede besteforeldre 4 år siden. Vi har det ikke så godt efter og savner nogen eldre par eller en som vil gerne bliver en del af vores lille familie. Maximillian er 15 ,Ingrid er 10 og Vincent er 4 år.
  Vi er en familie som mangler nogle relationer til bedsteforældre.I skal bare hygge sig sammen med os. Vi vil gerne du/I Ikke kun er bedsteforældre for børnene men også os voksne.
  Vi er en polsk familie men har boet i Danmark over 20 år.
  Håber du vil gerne kontakte os.
  Hilsen
  Monika

  Svar
 34. Eva Marie Køngerskov says:

  Kære kommende reservebedste,
  Jeg hedder Eva, er 33 år gammel og er solomor til den sødeste lille knægt, som hedder Ejnar og er 5 måneder gammel. Vi bor i en skøn lejlighed på indre Nørrebro og vi elsker at være aktive og kreative og hygge! Vi elsker også udelivet, og tager ofte i skoven for at lave bål og bage snobrød :-)
  Min mor er desværre gået bort, så den eneste bedsteforælder Ejnar har, er min far, som arbejder på fuldtid. Derfor søger vi en reservebedste, som kan hygge sammen med os og som kan være sammen med Ejnar, når der i ny og næ er behov for det. Det vil være helt fantastisk, hvis vi kan finde en reservebedste til Ejnar, som kan give ham en masse glæde i det daglige og som kan forkæle ham, som kun bedsteforældre kan forkæle sine børnebørn :-)
  Til dagligt arbejder jeg på en alarmcentral, men skal starte på medicinstudiet til næste år.
  Det vil være alletiders at høre fra dig.
  Mange hilsner Eva og Ejnar
  Ring på tlf 50566701 eller send en mail konger21@hotmail.com

  Svar
 35. Camilla says:

  Kære mulige “reserve-bedste”,

  Til vores lille dreng der om lidt melder sin ankomst, søger vi en “bonus-bedste” / “reserve-bedste”. Begge hold bedsteforældre bor langt væk, og derfor vil det være skønt med en ekstra “bedste” tæt på og som har lyst til at hygge og lege og som vil indgå i vores lille familie.
  Vores arbejdsforhold gør derudover, at vi lejlighedsvis kan blive nødt til at rykke ud med kort varsel. Derfor kan der også blive behov for nogle timers hjælp hist og her.

  Vi bor i gode rammer og skønne omgivelser på Frederiksberg.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  De bedste hilsner,

  Camilla og Peter

  Svar
 36. Marie Gory says:

  Hej, jeg er alene mor til 3 børn på 8, 5 og 1 år.
  Jeg kommer fra vest Afrika og har boet i 13 år.
  Jeg arbejder som sosu assistent og har brug for en reserve bedsteforældre der kan passe hver 3.weekend den lille og nogle gange alle de 3 børn hvis de ikke er hjemme til deres far når jeg skal arbejde da jeg har ingen forældre i Dk og har svært ved at få mine venner til at passe dem for mange af dem arbejder om weekenden.
  Jeg bor i Brøndby Strand og kan kontaktes på 22745540.
  Bedste hilsner
  Marie

  Svar
 37. Jane Juhl says:

  Kære ‘reservebedste’
  Theodor på 7 år mistede desværre sin mormor sidste sommer og hans morfar bor på Sydsjælland. Han er ikke velsignet med en fravig dermed hellerevikke en farmor eller farfar, så han savner meget en, der kan give ham nogle andre input i sit liv liv og en han kan have hyggestunder med ud over sin mor. Og for at være ærlig trænger hans mor også muligheden for at hente energi andre steder. Så derfor søger vi en sød og rar ‘bedste’, der kan hjælpe med at hente, når jeg arbejder sent eller kan sidde hos ham, hvis jeg skal ud.
  Han er en aktiv og kærlig dreng, der er meget interesseret i historie – særligt de forskellige krige, elsker at spille skak og nysgerrig på mange ting. Han vil meget gerne gå til spejder og fodboldt og kan lide rollespil.
  Vi vil elske at få en lidt ældre ind i vores liv som kan berige os og som vi forhåbentlig også kan berige.

  Kærlig hilsen
  Jane og Theodor

  Svar
 38. Camilla says:

  Vi er en lille familie på 4 – mor, far, Nora på 2,5 og Ludvig på 6mdr, som savner nogle bedster, som har lyst til at være kærlige og nærværende med vores børn. Nora og Ludvigs ene hold (rigtige) bedster bor i Vestjylland, og den anden hold har lidt alderen imod sig, og har derved ikke mulighed for at få et tæt forhold til dem, da der går lang tid i mellem besøg.
  Vi mangler nogle som kan være den bedste ‘erstatning’ nogensinde. Nogle som vil lege, hygge, kramme og grine. Nogle som vil tage med på ture, have overnatninger, være med i inatitutionen. Nogle som kan være deres allerbedste ‘bonus-bedster’ og give dem fantastisk relation.

  Håber det er dig!

  Svar
 39. Eva says:

  Til rette vedkommende;

  Jeg er alenemor til verdens sødeste lille menneske, Aleksandur på snart 4 år.

  Vi bor på Vesterbro – tæt ved Carlsberg st, sammen med vores 12-årlige border collie, Romeo.

  Jeg søger en reserve-bedste til min søn, da vi savner nogen, der har tid og lyst til nærvær og hygge indimellem i hverdagene.

  Jeg er selv en 25-årig studerende, med et vikar arbejde, som hjemmeplejer ved siden af.

  Hvis du synes vi lyder interessante, er du meget velkommen til at kontakte mig på:

  Tlf. 50449022

  E-mail: isfeldt7@gmail.com

  Venlig hilsen

  Eva Isfeldt

  Svar
 40. Caroline Strand says:

  Vi søger en hjertevarm reserve bedste, som vil tilbringe tid sammen med både hele familien og også vores datter Alberte på 18 mdr alene.
  Michael og jeg er begge opvokset i Kalundborg, men nu bosat på Amager (lige ved Amagerbro st.) og derfor betyder det også at Alberte ikke ser sine egne bedsteforældre særlig tit:/
  Michael studere på DTU og jeg arbejder som receptionist indtil jeg skal på barsel i det kommende år. Vi venter os et lille februarbarn mere.
  Vi savner en bedste, som måske vil komme forbi og spise med eller tage med på legepladsen i weekenden. Det ville også være en stor hjælp hvis vi, med tiden og tilliden, kunne få hjælp til at hente Alberte i dagplejen indimellem.
  Jeg er selv vokset op med et meget tæt forhold til min mormor og ønsker for alt i verden at mine børn skal opleve den specielle kærlighed, som der kan opstå mellem denne relation.

  Alberte er 18 mdr. og en utrolig glad pige, som elsker at være aktiv. Hun kan til start være genert, men så snart hun føler sig tryg, så er hun utrolig udadvendt og tager alle med hende store charme. Hun elsker at tegne, gå ture og være på legepladsen. Vi er generelt som familie meget aktive og vi benytter bla. Amager Strand flittigt. Vi tager også på ture med vores christianiacykel. Vi er veganere og det er vigtig for os at dette bliver respekteret. Da vi ikke ønsker at Alberte skal indtage animalier. De måltider, som bliver indtaget hjemme hos os vil derfor hverken indholde kød, mælk eller æg, men masser af grøntsager, korn, ris, nødder og andet lækkert.

  Hvis du har lyst til at lære os bedre at kende og eventuelt blive en del af vores lille familie, så er du velkommen til at skrive på carolinestrand0402@gmail.com eller ringe på 31696786

  De bedste hilsner fra Ålandsgade

  Svar
 41. Aleksandra says:

  Kære reservebedste
  Vi søger med kærlighed en reservebedste til vores søn Jacob (en lille krudtugle) på snart 3 år. Vi bor i Uvelse, nære Hillerød og Slangerup. Vi har ind i mellem brug for hjælp at få hentet Jacob fra børnehave, passe ved sygdom og passe ved særlige lejligheder hverdags aftener eller i weekend.
  Vi håber på at Du kan bygger en tæt og kærlig relation med Jacob samtid Du har tid, lyst og overskud til at lave ting med ham både alene og sammen med os. Der kunne være gå- ture, læse bøger, gå i Zoologisk Have og bare hygge. Du vil være selvfølgelig en del af vores lille famillie. Vi ejer 2 søde katter.
  Vi forestiller os, at vi sammen finder en ordning, du aflønnes efter.
  Vi håber at høre fra dig.
  Hilsner
  Jacob, Gregor og Aleksandra
  Kan kontaktes på Tel.no 22922474

  Svar
 42. Lise A. Bollerup says:

  Kære reservebedste,

  Vores søn, Konrad, kunne godt tænke sig en reservebedste.

  Konrad er syv og faderen og jeg er ikke længere sammen. Vi brød vores samliv da Konrad var knap tre år gammel og praktiserer i dag en 9/5 deleordning.

  Konrads bedsteforældre på min side er desværre begge gået bort af uhelbredelig sygdom og hans bedsteforældre på hans fars side er bosat i Randers.

  Han bor hovedsageligt hos mig på Islands Brygge, København.

  Konrad er en social, mild, lattermild og kærlig dreng som er holdt meget af i private- såvel som skole relationer.

  Kunne du tænke dig at agere ‘reservebedste’ for ham kan jeg kontaktes på:

  Email: lagb.dk@gmail.com
  Telefon: +45 3177 3373

  De bedste hilsner
  Lise
  Billeder kan fremsendes.

  Svar
 43. Marianne says:

  Sif og Frej er to krudtugler på snart 2,5 år. Deres mor er alene med dem og den eneste bedstemor bor i Jylland. En eller to ekstra bedsteforældre i god fysik og med positivt livssyn vil være til gensidig glæde. Vi søger alle en eller to der vil hjælpe med at hente en dag om ugen og passe ved særlige lejligheder hverdags aftener eller i weekend.
  Dreng og pige. Glade, livlige og tillidsfulde. Kloge og kan sidde stille ved bog, stille leg eller ipad. Og elsker legeplads, cykling og oplevelser. Masser af krudt og meget motorisk stærke. Høje og tynde, da de hilste på verden før tid. Taler begge godt i hele sætninger og skændes sjældent.
  Giver gerne penge for udgifter, transport og andet.
  Vi bor i lejlighed i Herlev syd. Har fisk. Lige ved station eller ring 3. Dagpleje er fem min væk på gåben.

  Herlev er 10 km fra København

  Svar
 44. Julie Rosenkilde Nielsen says:

  Jeg hedder Gerda, jeg er lige fyldt to år, og jeg har Valbys største smil. Mine forældre og jeg leder efter en sød bonusbedste til at komme og hente mig et par gange om ugen efter vuggestue. Måske kunne vi så gå ned og fodre ænderne i Valbyparken, gå på legepladsen eller hjem og hygge i lejligheden? Måske har du en sød hund, der kan lide børn? Eller også er du god til at bage eller danse til sjov musik? Under alle omstændigheder vil jeg gerne lege med dig. Og så ville min mor nok også blive glad, hvis du ville kunne sætte nogle kartofler over, før hun kom hjem engang imellem, for hun stresser lidt over det der med mad (selvom jeg elsker alt med sovs på). Det er nemlig sådan, at mine egne bedsteforældre bor for langt væk til at kunne hjælpe med det, og vi savner alle en kærlig og moden bedste i vores liv. Hvis du har lyst til at lære os bedre at kende – og se mit store smil – så skriv endelig til min mor på juliegerda@hotmail.com
  Stor køssermøsser fra Gerda

  Svar
 45. Sandie Holst says:

  Hej,
  Vi søger en bedste til vores lille dreng, Rafael, på snart 10 måneder. Vi har desværre ikke så meget familie tilbage og den sidste bedste bor i Jylland. Vi bor på Nørrebro og vores dreng er en sød, kærlig og lattermildt barn, der er enormt nysgerrig på verden.

  Den relation børn får med en bedstefar eller bedstemor er så uvurderlig og vi ønsker, at vores søn kan opleve et sådan forhold.

  Kærlig hilsen,
  Sandie, Jørgen og Rafael
  Nørrebro.
  Tlf: 60462121

  Svar
 46. Stefanie says:

  Hej, jeg hedder Filipe og jeg er 15 måneder gammel. Min mor kommer fra Østrig og min far kommer fra Portugal. Derfor har jeg ikke bedsteforældre i Denmark. Vil du gerne lege, spise, læse med mig og noglen gange hent mig fra vuggestuen, så skriver to til mig mor. Hun taler lidt dansk, men hun snakke rigtig god engelsk (og tysk selvfølgelig. :)
  KH, Filipe

  Svar
 47. Anna Kiuttu says:

  Hej

  Jeg er solomor og har en dejlig og glad datter på 4 måneder, som elsker opmærksomhed og lege. Så har jeg en sød, velopdragen lille hund, som også elsker opmærksomhed og lege (og lange gåture). Jeg har søde venner, som kommer forbi at hjælpe til, men vi har ikke nogen bedsteforældre tæt på, da mine forældre bor i Finland. Vi bor i Frederiksberg ved siden af Søndermarken. Kunne du/I tænke på at lege sammen med os en gang i mellem?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.