Find en reservebedste i København

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i København, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

47 replies
 1. Linda says:

  Reservehedste søges

  Jeg hedder Lui og er lige er fyldt 4 år. Jeg søger en bedste til hyggeligt samvær, da jeg desværre ikke har haft bedsteforældre i mit liv.
  Jeg kan lide at læse bøger, lege på legepladsen, spise mad sammen med mor og far, men det kunne være så hyggeligt, hvis jeg også kunne opleve verden med en bedste.

  Vi bor allesammen på indre Østerbro. Min mor er fra Kbh., men min far er fra et land, der hedder Frankrig.

  Jeg håber at høre fra dig.

  Kh.
  Lui

  Svar
 2. Camilla Lentz says:

  Vi er en familie bestående af Herman og Bea på hhv. 7 og 8 år. Vi bor i Charlottenlund – nord for København. Vi har desværre ikke bedsteforældre til at bidrage i familien, og vil meget gerne have den dimension i vores familie også. Skriv meget gerne på cavnborg@hotmail.com, hvis det kunne have interesse.

  Svar
 3. Thobias Post-Weis says:

  Hej :)

  Vi er en lille familie på tre, som bor på Østerbro. Vi har Hector på omtrent 4 måneder, og vi ønsker for ham, og vi ønsker for ham, at han kan vokse op med en kærlig, omsorgsfuld og stabil reservebedste omkring sig. Hectors mormor og morfar er her desværre ikke længere, farmor bor i Jylland og farfar har han ingen relation til. Derfor kunne vi som forældre godt tænke os, at vores søn fik muligheden for de glæder og den tryghed forbundet med at have bedsteforældre, som vi selv har oplevet som børn.

  Så hvis du er pensioneret (eller bare har tid til en lille krudtugle), har erfaringer med babyer og småbørn, og godt kunne tænke dig at tilbringe lidt tid en gang imellem med Hector så må du meget gerne kontakte os for at høre mere (se information længere nede)

  De bedste hilsner fra
  Hector, Anna og Thobias
  +45 31 79 23 11
  thobias1@me.com

  Svar
 4. Maria Svarter says:

  Vil du være vores allerbedste bedste? 🤗
  Lilli & Lærke er 2 skønne glade tvillinger på snart 8 år. De bor i Ørestad med mor og far og går i 1. klasse. De elsker naturen, at lave kreative ting, hygge, bage, spille og mest af alt dyr! :-)
  Desværre er de i den triste situation at de har mistet alle 4 bedsteforældre alt, alt for tidligt 😢

  Og selvom mor og far gør deres bedste for at udfylde det tomrum, er det svært når veninderne taler om at de skal hjem til mormor og hygge i weekenden og bage kager, eller i zoo med farfar osv….

  De søger derfor en hjertelig og kærlig reserve bedste der har tiden og lysten til at lave alle de fede ting som kun en “bedste” kan. ☺️

  Vi håber at høre fra dig!
  Kærlige hilsner fra Lilli, Lærke (far Kenneth og Lor Maria)

  Svar
 5. Deepak Nair says:

  Hej,

  Jeg hedder Arin og jeg er en glad knægt på 3 år. Jeg bor i Husum/Brønshøj sammen med min forældre. Jeg er flydende på begge Dansk og Engelsk. Begge min forældre er ingenør der kommer fra Indien og har boede i Danmark i 11 år. Min bedsteforældre som jeg kan godt lige at være sammen med desværre bor i Indien. Så søger jeg en reservebedste par som jeg kan være med få timer om ugen. Min pedagoger siger at jeg er en glad, kvik og kærlig drengen med en meget fine tempermant. :-) Lad mig lige høre hvis der er nogen der er frisk til lidt eventyr.

  Mvh
  Arin Nair

  Svar
 6. Laila Lundgaard says:

  Hej :-)

  Jeg er solomor til en kvik, kærlig og aktiv dreng på 3 år. Vi bor på Frederiksberg, hvor min søn går i børnehave. Jeg selv arbejder som Tekstforfatter i det centrale København. Min søn har kun én nulevende bedsteforælder (mormor), og hun bor i Jylland. De har en god relation, men ses ikke så tit på grund af den geografiske afstand. Derfor søger jeg en reservebedste M/K på Frederiksberg (gerne et par), som kunne have lyst til at være noget for min dreng – fortælle ham historier, lege med biler, samle LEGO, bage, evt. passe og hente engang imellem … Ja, bare helt almindelige ting.

  Har det interesse? Så send meget gerne en e-mail til 25laila@gmail.com og fortæl lidt om dig selv og/eller stil spørgsmål om os.

  Svar
 7. Michelle Skovgaard says:

  Kære reservebedste
  Jeg søger en reservebedste til min skønne datter Gry på 3 år. Vi bor alene i norvest hvor Gry også går i børnehave. Jeg arbejder i Roskilde som Lektor i Socialt Arbejde, har familie i Jylland og ønsker derfor en bedste som rollemodel for Gry i hverdagen da hun ikke ser sine bedsteforældre så tit. Jeg har ind i mellem brug for hjælp at få hentet Gry fra børnehave, men ellers vil vi gerne have en bedste lidt tættere på som vi kan lave forskellige hyggelige ting sammen med.
  Hvis det skulle være noget for dig, så tøv endelig ikke med at skriv eller ring på 27592759 eller Skovgaard.michelle@gmail.com

  Mvh Michelle – mor til Gry.

  Svar
 8. Helle Kofoed says:

  Hej med jer! Jeg er enlig mor til en skøn dreng på 5 år, vi bor i hvidovre , og jeg søger en reservebedste mor da min familie bor på Bornholm.
  En der har lyst til at nyde børn glæder, smil og samværd. Børn er dejlige og giver altid glæde og oplevelser videre til andre.

  Skriv eller ring hvis du/ I vil høre mere
  Mail: Helle.hellek@gmail.com
  Tlf.22194160

  Svar
 9. Vivi Mindedal says:

  Kære Hjerte-Reserve-mormor (2870 Dyssegård),
  Vi søger én der med jævne mellemrum kan træde til og hjælpe med at passe og hygge om samt skabe trygge rammer for 2 dejlige piger.
  Pigerne hedder: Felicity (5 år) og Olivia (3 år) (begge er blefri). De er to glade og kærlige piger, der elsker dyr og at danse, lege sammen og tegne samt hygge til en bog eller film. Pasning og hygge kan forekomme på både hverdage og i weekender.

  Håber du har lyst til at få udvidet dit netværk og få 2 kærlige piger ind i dit liv. Så er det måske dig (eller een du kender), vi har brug for. Giv lyd, hvis du er frisk.

  Mange hilsner
  Vivi
  Kontakt: mindedal@gmail.com
  Tlf: 28 65 40 62

  Til info: Pigernes far bor i Skotland – så vores familiære netværk i Kbh. er (desværre) begrænset.

  Svar
 10. Felicia says:

  Jeg søger med kærlighed en hjertevarm reservebedste til min datter Ellen-Emilia på 2 år. Vi bor på Østerbro i København.
  Vores ønske er at du 1-2 gange om ugen alt efter hvad du ønsker, er sammen med Ellen-Emilia et par timer og at i skaber en hyggelig relation sammen.
  Vi glæder os til at høre fra dig
  Kan kontaktes på mail: felicia@stevelind.dk

  Svar
 11. Julie Maj says:

  Hej

  Selma & Sylvester på 3 år søger en kærlig og engageret bedste, som kunne have lyst til at være en del af vores familieliv som en moden ekstra voksen. Bedste kunne være den ekstra voksne som spiste med en aften, gik en tur i skoven med begge eller en af os. Bedste kunne også være den som læste en bog eller lagde et puslespil med en af os, mens mor lavede en anden aktivitet med den anden af os.

  Selma & Sylvester er glade, udadvendte og imødekommende børn som ville have en enorm glæde af en ekstra voksenkontakt, da mor er alene med dem og overvejende med et krævende arbejde kun kan nå de praktiske gøremål.

  Mor har arbejdet i Nordgrønland med journalistik og undervisning. Far og hans familie er stadig i Grønland og herhjemme har vi ingen nær familie og en omgangskreds som alle selv er travlt beskæftiget med arbejde og familieliv. Vi håber håber at høre fra dig.

  Hilsner

  Julie, Sylvester & Selma

  Svar
 12. Katrine Løsmar says:

  Hejsa
  Jeg leder efter en sød og rar reservebedste til min lille søn Mads på 8 mdr. Jeg er alene med ham og får brug for hjælp, når hverdagen igen melder sig.
  Det drejer om hjælp til at aflevere og hente ham i institutionen, ved sygdom og når jeg har aftenmøder.
  Er du den person som har tid og lyst til at berige min lille drengs liv og samtidig hjælpe mig, så skriv til mig på mail katrineloesmar@hotmail.com.
  Vi bor i Vanløse😀

  Venlig hilsen
  Katrine … og Mads

  Svar
 13. Sarah Klintholm says:

  Kære kommende reservebedste

  Drømmer om at udvide vores lille familie… kunne være rart med en god relation hvor vi kan ses jævnligt.. jeg er alene med en dreng på 4 og en på snart to.. den mindste ser sin far, den store gør ikke… Det nære er vigtigst men kunne også godt bruge hjælp til pasning en gang i mellem… Vi bor i Valby og har ingen bedster i nærheden…

  Kærlig hilsen, Bastian, Frederik og Sarah

  Svar
 14. Katja says:

  Jeg er mor til 3 dejlige børn på 2 år, 6 år og 7 år, bosat i Bagsværd, og vi søger en sød og sjov reservebedste m/k eller ægtepar.

  Vi har ingen tilgængelige bedsteforældre, og står tit og mangler netop dig, der kan hente fra vuggestuen i nærheden, passe ved sygdom eller når mor skal på sit psykoterapistudie, eller dig som kan besøge os til højtider, være med på ferier og indgå som en naturlig del af familien.

  Vi har ingen dyr, er lige flyttet til en dejlig stor lejlighed centralt i Bagsværd, og håber at finde en fantastisk reservebedste her. Håber at høre fra dig enten på tlf. 25545501 eller på email kanika@youmail.dk

  Svar
 15. Lisbeth says:

  Mine 3 elskede børn savner en reservebedste til at hente dem indimellem fra børnehaven eller passe dem hvis de er syge. Jeg har intet familie selv overhovedet og min mand har lidt familie men de arbejder meget og jeg drømmer om at studere til sept. Så søger en der kan hjælpe mig med mine børn og samtid at bygge et forhold op med dem til hyggelige stunder og skabe minder sammen da de ikke selv har noget familie fra min side a! Og er der noget bedre end en bedste <3 håber at der er en derude til mine 3 børn
  Kontakt 93903344/beliverdi@icloud.com

  Svar
 16. Lea Grove says:

  Bonus bedstemor eller bedstefar søges.

  Vi søger et varmt menneske med et stort hjerte som har lyst til at komme og lærer os at kende. Jeg har arbejde som grafiker i Brøndby og når lillepigen bliver syg har jeg få pasningsmuligheder. Derfor søger jeg én som ville have lyst til, at hjælpe mig med, at passe min datter når hun er syg (mod betaling), så jeg kan passe mit arbejde.

  Min datter på 2 og jeg bor lige ved Lindevang metro st på Frederiksberg. Vi har en dejlig lys 3 værelse lejlighed. Lige i nærheden i Lindevangsparken er der en stor legeplads og om vinteren er der skøjtebane og om sommeren soppe bassin. Jeg tænker du evt kommer fast hver anden uge og spiser med?

  Vh Lea og Helena

  Svar
 17. Benedicte says:

  Reserve bedstemor søges til hyggeligt samvær og hushjælp.

  Vi er en lille familie på tre – far, mor og vores skønne, dejlige og empatiske søn på 2,5. Vi leder efter den helt rigtige reservebedstemor, som er omsorgsfuld, engageret, ansvarsbevidst, rummelig og kærlig.

  Vi har behov for afhentning af vores søn to gange ugentligt hvor du også vil stå for madlavning og lettere hushjælp.

  Vi er selv en familie som nyder nærvær og tid med hinanden hvor der er plads til gåture i naturen, rejser, venner og familieliv men mangler den helt rigtige reserve bedste, da min mands mor desværre gik bort for nogle år tilbage og vi derfor mangler en bedstemor til vores søn.

  Vi bor centralt i København hvor vores søn går i en god vuggestue som vi er meget glade for tæt ved parkområde og legepladser.

  Vi er rummelige og afslappede og ønsker at du skal indgå som en del af vores hverdagsliv og få en nær relation til vores søn.

  Mange venlige hilsner

  Benedicte

  Svar
 18. Heidi Cathrine says:

  Vi er en lille familie på 3 som søger en reservebedsteforælder til en dejlig dreng på 16 måneder som heter Adam Luca.
  Da mine foreldre bor i Norge og min manns far ikke riktig har overskud eller alderen til at kunne være sammen med ham, har han ikke den tetteste relation til sine besteforeldre. Derfor ønsker vi oss sød hjælp fra en engageret og hjælpsom person, der har lyst til at være en kærlig og omsorgsfuld bedsteforælder og deltage i vores og Lucas liv med gå-ture, hygge besøg og udflugter. Vi leder efter en, som kan få større tilknytning til ham og vores familie end en barnepige typisk får det – Jeg tænker for eksempel, at du spiser med og bliver og hygger, selvom vi er kommet hjem. Vi har begge fuldtidsjobs, og vil derfor av og til kunne få brug for hjælp til pasning ved sygdom i hverdage, og hvis vi skal noget i weekenden (vi taler ikke overnatning). Vi forestiller os, at vi sammen finder en ordning, du aflønnes efter. Vi bor i København K, tæt på Metro og har os bil;)
  Vi håber rigtig meget at høre fra jer!

  Skriv til mig på mail heidi.cathrine@gmail.com eller hca@jjw.dk hvis det har interesse.
  Med de varmeste og vennligste hilsner Heidi, Jens og Luca.

  Svar
 19. Morten says:

  Gustav på 10 år søger reserve bedsteforældre.
  Vi er en familie som desværre mangler nogle relationer til bedsteforældre. Han savner nogle kærlige bedsteforældre, som bare vil hygge sig sammen med ham. Spille Uno, matador osv. Måske en tur i Zoo eller Tivoli. Eller noget helt tredie. Vigtigst af alt er du/i har lyst til at hygge jer sammen med ham.
  Det er ikke som børnepasning det har vi, mere de kærlige bedsteforældre han savner.
  Gustav er en livlig dreng som altid er glad, og som snakker meget. Meget nysgerrig.
  Hele familien glæder os til at møde jer og håber vi kan få nogle dejlige hyggelige stunder samlet.
  Kærlig hilsen
  Morten

  Svar
 20. Iwona says:

  Jeg søger en reservebedste til min datter på 15 måneder. Vi har brug for lidt hjælp i den travle hverdag til afhentning, ved sygdom og evt hjælp en gang imellem om aftenen eller i weekender.
  Jeg er alene med min datter og mine forældre bor i udlandet. Derfor søger jeg en som kunne godt have lyst til at være en del af min datters liv.
  Hun er en meget glade og dejlig pige som elsker at kigge i sine små bøger og gå ture f.eks. til legepladsen.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  Kontakt
  iwonagl@hotmail.com

  Vh
  Iwona

  Svar
 21. Angelica Nilsson says:

  Hej;)
  Min datter Leah er 3 år og en sjov og glad pige. Min kæreste og mig søger en reservebedsteforølder til hende. Min mor bor i Sverige (er svensk) og min kæreste familje har ikke lyst/interesse for at deltage i vores datters liv. Vi arbejder begge 2 men mangler en sød hjælp fra nogen engageret og hjælpsom person. Vi bor på Fredriksberg tæt på Metro og har os bil;)
  Venlige hilsen Angelica

  Svar
 22. Kim says:

  Vi har to dejlige drenge på snart 1,5 Og 3 år. Vi søger en reservebedste, da de ingen har fra mors side. Vi ønsker at give dem mulighed for at have bedsteforældre som andre børn. Vi bor i Ballerup men kan godt hente og bringe udenfor området. Håber at hører fra dig. Kontakt: 20992047 eller kimleisbertelsen@gmail.com

  Svar
 23. Lise Steensgaard says:

  Hej 😊

  Min mand og jeg bor i Værløse, og vi fik den 31. marts 2017 en lille dreng, der hedder Kasper. Kasper er 10 måneder.

  Bedsteforældrene bor langt væk, og vi har ikke et stort netværk i denne del af landet, så vi søger en reservebedsteforælder. Vi leder efter en, som kan få større tilknytning til vores familie end en barnepige typisk får det – Jeg tænker for eksempel, at du spiser med og bliver og hygger, selvom vi er kommet hjem 😊.

  Vi har begge fuldtidsjobs, og vi vil derfor få brug for hjælp til pasning ved sygdom i hverdage, og hvis vi skal noget i weekenden (vi taler ikke overnatning). Vi forestiller os, at vi sammen finder en ordning, du aflønnes efter.

  Hvis du har lyst til at blive en del af vores lille familie, er du velkommen til at skrive til mig på Steensgaard.lise@gmail.com.

  De bedste hilsner

  Lise og Lars

  Svar
 24. Marianne says:

  Hej
  Vi er en familie, som rigtig gerne vil have bedsteforældre / bedsteforælder. Vores familie består af tvillinger (en dreng og en pige) på 9
  år og en mor. Vi har længe ønsket os bedsteforældre og ser frem til at høre fra jer/dig.
  Vi kan rigtig godt lide at tage på ture og bare hygge hjemme. Måske har du lyst til at lære os at fiske eller gå med os i biffen eller besøge os. Det vigtigste er at vi kan være sammen, lave noget sammen og hygge os sammen.
  Vi glæder os meget til at høre fra dig/jer
  Ring 2625 7094

  Svar
 25. Sanne says:

  Reservebedste i København søges til ufødt baby (-:

  Jeg søger en reservebedste med et kærligt hjerte og positiv energi til min kommende baby.
  Jeg er en empatisk kærlig pige på 41 år, der desværre har mistet min familie til kræft. Jeg ønsker at give mit endnu ufødte barn en fantastisk bedste ligesom jeg selv havde en dejlig klog skøn farmor og sjov mormor. Jeg er er igang med fertilitetsbehandling med donorbarn og tænker det er dybere at være med HELT fra starten. Foruden min egen familie er gået bort/bor i udlandet, så er der ikke er nogen far, så derfor mangler jeg virkelig en kærlig reservebedste.

  Det gør mig ondt at fratage mit barn den visdom og de skønne oplevelser der følger med en dejlig reservebedste. Ønsker at mit barn også skal glæde sig over at blive hentet i børnehaven af reservebedste, og fodre ænder, spille spil eller hvad der falder naturligt – er rummelig og har ingen faste skemaer.

  Det er altså IKKE en pasningsordning jeg søger, men derimod kærligt samvær med en reservebedste (og dennes familie).

  Jeg bor på Frederiksberg, er ikke-ryger, ligesom du/I er. Jeg har en alm. sund økonomi, er i god balance, drikker stort set aldrig alkohol, dyrker motion, rejser, dykker, undervise i meditation, og er lige gået igang med IVF, så håber DU vil være med HELE vejen, og ser en fordel i dette? Venligst kontakt mig på 31315657. Hilsner Sanne

  Svar
 26. Maja says:

  Hej. Jeg søger en reservebedste til en ung pige på 21, som har oplevet meget svigt i barndommen og ikke har en familie at støtte sig til. Der ønskes derfor ikke hjælp til pasning, men blot hjerterum og hyggeligt samvær. Dette kan bestå af hvad som helst, og hun giver også gerne en hånd med i deres dagligdag. Hun ønsker blot at føle sig som en del af en familie, og der er ikke nogen særlige hensyn der skal tages. Hun er en flittig, sød og fornuftig pige, så hvis de har mod på og overskud til at indgå i en relation med hende, vil hun blive meget glad.
  Jeg kan kontaktes på majakwasniak@hotmail.com og 30 20 35 03

  Svar
 27. Siv says:

  Hej.
  Jeg søger en reservebedste til mine to skønne drenge , Odin på 7 og Eskil på 2.5 år.
  Jeg er pendler og har svingende arbejdstider og det ville være skønt for mig og drengene hvis der var et sødt og kærligt menneske der kunne hente dem en eller dere eftermiddage om ugen, og have overskud til at nyde deres selskab. De kan være både vilde og stille, og er sociale og glade drenge ader møder nye mennesker med positive forventninger, og gerne inviterer dem ind i sit univers.

  Deres bedsteforældre bor i Norge, så vi er lidt alene , uden den bonus det er for børn med den tætte kontant til flere omskrgspersoner som det at have bedsteforældre i nærheden giver.
  Hvis du/i også har tid og overskud til,at få en relation til os, ville være rigtig glade for det. Og for hjælp på børns sygedage osv..

  Jeg træffes på mail sivbronstad@hotmail.com, eller telefon 61681361

  Håber dere er nogen derude der har lyst til at blive kendt med os, og se om de har lyst til at blive en betydningsfuld del af vores liv. Eller bare passe de glade drenge en gang imellem. Begge dele ville være kærkomment.

  Svar
 28. Sofie says:

  Hej,
  Vi søger en reservebedste til at hjælpe med børnepasning + evt. madlavning to dage om ugen (kl. 13-18), hvor vi forestiller os at du:
  Kl. 13: Ankommer i huset, hvor du svinger støvsugeren eller hvad der ellers lige måtte være (vi har fast rengøringsdame hver anden uge, så kun det, der mangler derudover).
  Kl. 15: Henter vores søn (1 år) i vuggestue (vi venter endnu et barn til maj ’18, så på sigt skal den hentes samme sted).
  Leger med børnene/går på legepladsen/læser bøger/er sammen med dem hjemme og sørger for noget eftermiddagsmad til dem.
  På travle dage vil vi måske bede dig om at skrælle gulerødder mv., så madlavning bliver nemt for os, når vi kommer hjem (senest kl. 18).

  Vi bor i Gentofte, i blomsterkvarteret.
  Husstanden består af: Far, Mor, Søn (1 år), (kommende baby – termin maj 2018). Ingen husdyr.

  Glæder mig til at høre fra jer.
  VH Sofie

  Svar
 29. Helle Kofoed says:

  Hej reservebedste! Jeg søger dig der gerne vil hjælpe mig i min hverdag, nogle gange afhentning i børnehaven, nogle gange weekend.

  Min dreng er snart 5 år og kan rigtig mange ting selv, så man skal bare snakke, lege og få en oplevelse sammen med ham.

  Kontakt:
  Tlf: 22194160 – Helle
  Mail: Helle.kofoed@hotmail.com

  Svar
 30. Kristina says:

  Vi er en familie på 3, mor, far og Amelia på 2 år. Vi søger en reservebedst, da vores egen forældre bor 350 km fra os.
  Vi håber at en sød og kærlig bedste som ønsker at være en del af Amelia hverdag, og give hende de oplevelser som hendes bedste forældre ikke kan. Her tænker vi på gå tur i parken, fodre ænder, bage og på anden vis nærværende med andre mennesker end sine forældre.
  Vi håber også at det vil være muligt at du kan passe hende ved sygdom eller anden vis hvor pasning er nødvendig.

  I er altid velkommen til at kontakte os på:
  Tlf. 28153433
  mail: Kris_lysgaard@hotmail.com

  Svar
 31. Karin Mygdal says:

  Kære Jennifer, Nana og bonusfar – Jeg hedder Karin, har en søn, svigerdatter og et barnebarn og en på vej. Vi ser ikke så meget til dem, som vi gerne ville – de har så meget i deres liv og min svigerdatter har en stor familie. Jeg savner en kontakten med den unge generation. Jeg ved ikke om I havde lyst til at prøve os som reservebedsteforældre. Jeg er lige blevet 60 og min mand er 71, savner sådan at få lov til at være noget for nogen, nogen som gider at komme og få en middag i ny og næ, nogen som ringer og siger, er I hjemme og gør det noget vi kommer forbi. Hvis I har lyst, så kan I jo skrive tilbage – knus herfra

  Svar
  • Lisbeth says:

   Hej jeg søger en bedste forældre til mine 3 små børn jeg har ingen familie selv og min mand har en lille familie som arbejder meget og jeg savner noget hjælp med hente børne indimellem fra børnehaven og hvis de er syge hvis du ikke er blevet reservebedste et andet sted må du gerne kontakte mig :) 93903344/beliverdi@icloud.com

   Svar
 32. Karin Monrad Fischer says:

  Hej
  Vi er en lille familie på to, mig og min skønne søn på 2 1/2. Jeg er alene med ham og det er meget svært at få det til at hænge sammen når han bliver syg og jeg er nødt til at blive hjemme fra arbejde. Jeg har desværre ingen der kan hjælpe mig så nu prøver jeg her.
  Kh
  Karin og Isak

  Svar
 33. Nana Louise Hansen says:

  Kære ….
  Jennifer på 8 år, søger reservebedsteforældre. Hendes mormor og morfor er begge døde af kræft og hendes farmor og farfar bor i Tyskland. Jennifer og hendes mor og bonusfar, savner ældre mennesker i livet til at dele glæder og sorger med. Vi savner bedsteforældre til bage og hygge med, til at gå ture med og få erfaringer af. Alle de oplevelser som Jennifers bedsteforældre ville have givet os, hvis de havde været her idag. Vi ønsker os ikke en barnepige, men en familie som vil udfylde vores tomrum og hjerterum. Vi glæder os og ser frem til at høre fra jer.

  Svar
 34. Betina Jensen says:

  Hej alle
  Jeg bliver både trist/ ked , men samtidig super glad , når jeg læser disse opslag. Jeg er selv 50 år snart 51 , og har store børn selv , alle drenge af forskellige aldre. Jeg har et barnebarn, en super skøn dreng på snart 1 1/2 år. Vi ser ikke så meget til ham , da de bor i midt Jylland og vi på sjælland. Vi er rigtig mange bedsteforældre, der desværre må arbejde længe, da arbejdslivet har ændret sig meget gennem de sidste mange mange år. Vores pensionsalder er sat højt og selvom vi lever længere, bliver kroppen naturlige ældningsproces desværre ikke udsat. Det gør det svært for os bedsteforældre, at bidrage med hjælp til vores kære børn med hensyn til aflastning i deres liv ….hjælp til afhentning af de små dejlige børnebørn , være der når de er syge osv. Arbejdslivet er bestemt ikke fleksible overfor kernefamilier og idag er det svært at få tingene til at hænge sammen…trist. Jeg ville ønske, at jeg havde mulighed for at hjælpe med sådan en opgave som reserve bedste :) men med det arbejdsliv jeg har, er mulighederne små. Tror der er mange bedsteforældre der ønsker at denne mulighed er tilstede, hvor man kan hjælpe og aflaste, og bruge meget mere tid på ens små guldklumper ( børnebørn ) men afstande og ikke mindst arbejdslivet kan / er en stor hindring. Held og lykke herinde , håber i finder de sødeste og kærligste reserver

  Svar
 35. Line says:

  Reservebedste mor/far/forældre søges

  Vi er et yngre par med en datter på knap 2,5 år som søger lidt ekstra hjælp i en travl hverdag.
  Lidt om os:
  Vi er; Peter og Line begge 31 år og vores datter Sira på knap 2,5 år. Oprindeligt er vi begge fra Sønderjylland, men flyttede for 3 år siden til Virum da Peter fik en ph.d. stilling ved DTU.
  Jeg, Line, er uddannet tandplejer og arbejder deltid i privat praksis i Hillerød.

  Vi søger hjælp i hverdagen til at hente Sira i dagpleje, de dage vi arbejder sent og hvor Sira evt. bliver syg.
  Jeg har ca 30 min transporttid hver vej og Peter har nogle lange dage i laboratoriet og med møder, det er derfor ikke altid vi kan få det til at gå op.
  Mit arbejde gør at jeg ikke altid kan tage før fri, da jeg jo er behandler og skal passe mine aftaler med patienterne. Jeg bliver nødt til at være der når folk kan, og det er tidlig morgen og sen eftermiddag. Ydermere vil jeg komme till at skulle op i tid i løbet af 2018 og dermed blive endnu mere presset på tiden.
  Ud over det rent praktiske, ville det også være dejligt med et lidt større netværk “herovre” da vores familie bor meget langt væk, alle er stadig på arbejdsmarkedet og sjældent kommer på besøg.
  Derfor ville det være rigtig dejligt at kunne udvide familien med en eller flere, som vil dele oplevelser og minder med os og vores dejlige datter. Og som man også ville kunne spørge lidt til rods omkring opdragelse og deres erfaringer omkring børn.

  Hvis det lyder som noget for dig/ jer, så ring til mig.

  Venlig hilsen
  Line, Peter og Sira
  Line: 26 74 31 19
  Askevænget 25, st. tv.
  2830 Virum

  Svar
 36. Berit Lorenzen says:

  Reservebedste søges til dreng på 4 år

  Jeg har en dejlig, meget imødekommende og kærlig dreng på 4 år, der mangler at have bedsteforældre i sit liv til at hygge og være sammen. En bedste der har lyst til at være en del af hans hverdag og til at have en kærlig og omsorgsfuld relation til ham. Min søn og jeg bor i Høje Taastrup, men er klar til at køre til dig/jer, hvis ikke I/du bor lige her omkring. Jeg vil glæde mig rigtig meget til at høre fra dig/jer.

  Skriv meget gerne til: berit0704@hotmail.com

  De bedste hilsner fra Berit

  Svar
 37. Lea Christensen says:

  Vi er en lille familie på 3 som bor på Islands brygge. Vi har en dejlig pige på 4 år som hedder aya, og som ikke har nogen relation til sine bedsteforældre. Hendes farmor er her ikke længere og hendes morfar, farfar og mormor har ikke overskud eller er for syge til at være sammen med hende. Vi ønsker at hun kunne få en kærlig og omsorgsfuld relation til en bedsteforælder, da dette virkelig er en relation hun mangler og ønsker i sit liv. Vi håber rigtig meget at høre fra jer! Skriv til mig på mail lealaumand@gmail.com hvis det har interesse! Med venlig hilsen Lea og Lars

  Svar
 38. Vidyadutt Pillai says:

  Hej alle sammen,

  Jeg hedder Kamala og jeg er en sød lille pige på 17 måneder. Jeg bor sammen med min forældre i Smørum. Min mor hedder Deepa og far hedder Vidyadutt (VP forkortet). Mine bedsteforældre bor i Indien, og jeg savner dem meget. Jeg savner mange ting som jeg kunne lave med dem, fx., at lege, at gå rundt i byen, og at spise en is.

  Så jeg vil gerne have en reservebedsteforælder (eller reservebedsteforældre) der kan forkæle mig. Er der nogen der kunne være interesseret i at være det for mig? Jeg kan rigtig godt lide ældre mennesker, og jeg nyder deres selskab. I kan kontakte min far på 25 28 89 47, eller også på hans e-mail vidyadutt.s@gmail.com.

  Jeg glæder mig til at møde dig/jer og have det sjovt med dig/jer.

  Kærlig hilsen,
  Kamala

  Svar
 39. Inga says:

  Hej 😊
  Vi er en familie på 4 i Værløse. Johan 2 år og Magnus 5 år, mor og far. Vi savner rigtig meget en bedste til hygge og leg. Vores egne bedsteforældre bor hhv i Jylland (og er syge) eller er oppe i himlen. Det kunne være skønt med en ekstra og nær bedste-relation.
  Vi glæder os til at høre fra dig/jer 😊

  Svar
 40. Ida says:

  Hejsa
  Jeg er enlig mor til 3 dejlige unger. De er 2, 5 og 7 år. Vi bor i Hellerup og begge hold bedsteforældre er desværre bosat i Jylland. Jeg håber at kunne finde et sødt par, som vil tage børnene til sig, som var de deres egne.

  Skriv meget gerne til nielsen_sweden@hotmail hvis det har interesse eller I gerne vil høre mere.

  Mvh
  Ida

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.