Find en reservebedste i København

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i København, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

48 replies
 1. Camilla says:

  Kære bedsteforældre
  Jeg og min søn på 2½ år bor i Valby og savner flere nære relationer i vores liv. Jeg er alene med ham og har desværre ikke mine forældre mere til at give den kærlige og anerkendende kontakt, som alle børn fortjener.
  Min søn er et utrolig socialt, energisk og empatisk lille menneske, som tager imod verden med åbne arme. Det jeg ønsker mig allermest i verden for ham er en ærlig og tryg bedsteforælder-relation, som i bedste fald kan vare i mange år. Hvor vi kan være sammen alle sammen, men også hvor du/I kan give ham nogle særlige oplevelser som bedsteforældre, også uden mor.
  Skriv endelig og spørg, hvis du/I vil høre mere eller har lyst til at møde os.
  Bedste hilsner Camilla
  camillaskjoedt@gmail.com

  Svar
 2. Dorte says:

  Kære Bedste
  Vi er en familie på 5, som ønsker os en bedste i vores liv. Vi vil elske at spise aftensmad med dig, at du kan hente en gang i mellem i vuggestuen, passe i et par timer hvis mor og far skal i biffen eller tage med os i zoo. Måske savner du lidt liv i hverdagen.
  Vores familie består af
  Ingeborg 2 år
  Alvilda 4 år
  Sixtus 7 år
  Vi vil glæde os til at møde dig og se om der kunne være kemi.
  De bedste hilsner
  Rasmus og Dorte

  Svar
 3. Sofie says:

  Hej kommende reservebedste
  Vi er en lille familie på tre der bor i Valby, lige ved Ålholm station. Mor Sofie på 28, far Bo på 29 og lille Storm på 2.
  Vi leder sådan efter en reservebedste der kan komme og lege, hygge, lave mad, spise med, tage på tur med vores søn osv.
  Vores familier bor desværre langt væk og Bo har skiftende arbejdstider, hvilket gør at Sofie er meget alene i eftermiddags/aftentimerne og nogle gange bare mangler selskab, og andre gange mangler hjælp.
  Vi søger derfor en dejlig, varm reservebedste der ikke kun skal være til hjælp med pasning osv. men også bare kan være dejligt selskab en hverdagsaften eller lignende.
  Er det dig så tøv ikke med at skrive, så kan vi se om der ikke kunne være et match.
  Kontakt Sofie på
  28908988 eller på mail
  sofiepedersen1@hotmail.com

  Knus fra Sofie og Storm

  Svar
 4. Clara says:

  Bedste søges i nordsjælland
  Odin og lille bror Thor søger søde voksne som har tid og lyst til at være sammen med dem.
  Vi er en lille familie af 3 – 2 drenge og alenemor. Vi har ingen familie her i Danmark fordi de bor i Kenya.
  Børnene mangler kontakt med andre i samfund og det gøre jeg også. Jeg kunne godt tænke mig en sød kvinde/mand eller ægtepar der kan være der en gang i mellem for børnene.

  Vi håber at høre fra dig/jer
  Knus
  Clara
  Kontakt: cmiriti@gmail.com

  Svar
 5. Ellen says:

  Hej reservebedste!
  Jeg har to dejlige børn, Geo på to og Vera på fire. Jeg blev skilt fra børnenes far for snart et år siden, og begge mine forældre bor i Grækenland, så jeg savner lidt aflastning såvel som fællesskab omkring børnene. Vi kan lige snakke sammen og evt mødes :)
  Vi bor på Amager, tæt på Lergravsparken station.
  e-mail: diamantouli@hotmail.com

  Svar
 6. Maibrit says:

  Hej, jeg har en lille datter på 10 måneder som jeg søger en reservebedste til, da vores familie bor lidt længere væk. Hun hedder Emma og er meget, meget sød. Jeg er selv kandidat i kunsthistorie og dansk fra universitetet, og underviser i dansk og fransk når jeg ikke er på barsel som nu. Vi bor i Gentofte men har oprindeligt boet i Vanløse og vi er tit i København/Frederiksberg.
  Jeg håber vi kan møde en hjertevarm reservebedste, hvor man også kunne opbygge en venskabelig eller en form for familiær relation. Vi håber at høre fra dig.
  Mange hilsner herfra;-

  Svar
  • Ulla says:

   Hej Maibrit, Jeg kunne umiddelbart godt være interesseret. Måske vi i første omgang kan tale sammen i telefonen?

   Svar
 7. Marianne Hansen says:

  Søger reservebedsteforældre.
  Meget gerne også med en mandlig rollemodel.
  Min søn (født december 2018) har kun mig som forældre og vi mistede min mormor, far og onkel i 2018, så eneste tilbage fra den ældre generation er min mor. Hun er med så meget hun magter på trods af depression og rygproblemer
  Jeg ville elske nogen der vil min søn, vil tage med os i zoo, mødes med os på legepladsen, spise aftensmad sammen med, og hygge sammen med. Jeg har som udgangspunkt ikke et pasnings behov, men I vil da få lov at nyde ham alene når vi alle har lært hinanden godt at kende.
  Vi bor i en lille lejlighed på Amager.,og jeg har hverken kørekort eller bil.

  Svar
 8. Anja says:

  Jeg søger en reserve bedstemor/bonusforældre til min datter Carla på 11 mdr. Som vi kan lærer at kende og havde nogle hygge dage sammen og blive en del af vores liv. Jeg er desværre ikke sammen med faren og har slet ikke nogle
  kontakt med hans familie. Jeg er alene med Carla så det kunne være dejlig at du/i ville kunne passe hende når du er syg.
  Hvis det lyder noget for dig eller du ved vide mere så må i gerne kontakte mig🙂.
  På 27509107

  Mange hilsner fra Anja og Carla

  Svar
 9. martine says:

  Kære reservebedste,
  Da vores egen familie bor meget langt væk, søger jeg jeg en eller et par, som synes det kunne være hyggeligt, at blive en del af mine tvillingers liv. Tvillingerne er en super glad dreng og pige på snart 22 måneder. Vi bor på Vesterbro i Kbh og de går i vuggestue lige om hjørnet.
  Håber at hører fra dig/jer,
  Mange hilsner Martine
  email : dreadsd@hotmail.com

  Svar
 10. Camille says:

  Kære reservebedste,

  Bor der mon et varmt menneske på Amager/nær Ørestad der har tid til at hjælpe en lille familie med at hente vores søde, kvikke og kærlige pige på 3,5 i børnehave og få nogle dejlige stunder med💖

  Her på barsel med lillebror (5 mdr) har vi svært ved at få det til at hænge sammen, så vi trænger til en venlig sjæl der kan hjælpe og støtte lidt i hverdagen.
  Vi er en meget lille familie med kun en farmor, som arbejder og dels bor på Fyn, og vores venner har nu selv børn – så du vil også kunne blive inviteret med ind til kaffe eller aftensmad i vores hjem, hvis du er interesseret i en lidt større relation.

  Både børnehave og bopæl er meget nær metroen.

  Vi glæder os til at høre fra dig💖

  Svar
 11. Christian Bendix says:

  Hej bedsteforældre,
  Vi er en lille familie på 4, hvor de to mindste er henholdsvis 4 og 1 år. Vi søger en aktiv reservebedste, som vil tage del i vores hverdag. Vi mangler hjælp til at hente/bringe fra daginstitution, så drengene ikke får så lange dage. Desuden ønsker vi at vores børn bliver stimuleret på en mere aktiv og involverende måde end dagtilbudene formår, hvor “hjemme dage” ikke er utænkelig på sigt.
  Vi bor i Hørsholm, og ser utrolig meget frem til at høre fra dig.
  Mvh Karina og Christian

  Svar
 12. Bente Hald says:

  Hej. Jeg sidder og læser de forskellige ansøgninger efter en reservebedste. Men mange af dem er flere måneder gamle, så det er svært at vide, om I stadig søger. Jeg leder selv efter en lille familie, som jeg kan blive reservebedste for. Jeg bor i København og er folkepensionist. Hej fra Bente.

  Svar
  • Mary says:

   Hey Bente
   Jeg søger efter en reserverbedste til min søn på 5 år
   Jeg vil være så lykkelig hvis du er interesseret
   Kh
   Mary

   Svar
   • Bente Hald says:

    Hej Mary.
    Vi kan fortælle lidt om hinanden og se om vi har de samme forventninger.
    Jeg har mange ting, jeg er engageret i, men jeg savner et barnebarn i min tilværelse. Jeg har selv to børnebørn, men de har en stor familie og ikke så meget tid. Så derfor vil jeg hellere finde et barn, der har brug for mig og er glad for at være sammen med mig. Det skal ikke bare være pasning men leg og hygge engang imellem om eftermiddagen eller aftenen. Hvis din søn er meget livlig, så er jeg måske ikke den rette, da jeg ikke selv er særlig livlig men hellere vil sidde og lege, læse højt eller tegne og den slags. Men fortæl gerne lidt om jer begge to. Hej fra Bente.

    Svar
    • Simone Ulv Kankowski says:

     Hej Bente.
     Hvis ikke du har fået svar fra den anden familie kan det være du er interesseret i at være reservebedste for min lille pige?

     Hun er 1 år og vi savner alle en bedsteforældre i vores liv, der ka lege og hygge med vores datter, da vores egen famile bor langt væk.
     Skriv gerne hvis det har interessere.
     Kh Simone, Sebastian og Embla

     Svar
  • Ditte says:

   Hej Bente! Jeg plejer at slette opslagene, når de er omkring et halvt år gamle. Svar endelig, hvis du finder et opslag, der interesserer dig – folk siger sikkert til, hvis de ikke længere ønsker en reservebedste. Godt nytår!

   Svar
   • Thurid says:

    Jeg ønsker at være noget for en familie der mangler nogen i familien.
    Skriv gerne.
    Bor på Østerbro Kbh

    Svar
    • Katrine says:

     Hej Thurid

     Vi kunne godt bruge en ‘familieforøgelse’ på Østerbro, hvis kemien passer ☺️

     Katrine, 46 Søren 10, Vigga 2 år

     Svar
  • Bianca says:

   Hej Bente
   Jeg søger efter en bedste til mine 3 drengen jeg har desværre ingen forældre selv da de er gået borte da jeg var lille og jeg er alen med mine drenge så de har ikke nogen bedste hvis du har lyst skriv gerne jeg bor i Kbh S

   Håber at høre fra dig
   De bedste hilsner
   Bianca

   Svar
  • Kinnie says:

   Hej Bente jeg er alene med mine to dejlige unger en pige på fem og en dreng på snart to. Kunne du have interesse i at være en del af vores hverdage,ture, hyggestunder og sygdomsperioder:) så kunne vi mødes og se hinanden ad og få en snak

   Svar
  • Essie von Bernstorff Esmel says:

   Hej Bente :)

   Jeg kan se du har fået mange vidunderlige tilbud. Hvis du ikke har fundet det rette match, så vil min datter og jeg meget gerne møde dig :)

   Vi bor i Kbh Nv og savner en reservebedste, men det hele handler om kemi og at vi alle er glade for samarbejdet.
   Min datter er 1 år og en meget glad og omsorgsfuld pige. Hun er altid smilende og nysgerrig. Hun er ret fremme i skoene og har kunne gå fra 9 mdr’s alderen. Jeg håber på at høre fra dig.

   Mvh Essie og Zoe-Liss

   Svar
 13. Mads Jensen says:

  Kære reservebedstefar eller reservebedstemor

  Vi er en lille familie med far og mor i 40’erne og lille Kasper på 4 år.

  Vi har hus og have i Brønshøj.

  Kasper er mest en stille dreng, der godt kan lide lydbøger, kigge i Anders And-blade, lege med biler, lave puslespil – og små, simple brætspil. Og selvfølgelig legepladser.

  Hans bedsteforældre bor i Nordjylland. Selv om det brænder på hos os, er det selvfølgelig helt ok, at du siger nej tak af og til.

  Du kan se nogle fotos på http://www.fedefotos.dk/index.php?search=dreng

  Kontakt os på mads@fedefotos.dk og på 6081 5629.

  Svar
 14. Charlotte says:

  Hej,

  Vi er en lille familie med to børn på henholdsvis 4 år og 8 år.
  Vi søger en rar bedste eller nogle søde reserve-bedsteforældre, som vil komme og hygge med os, når det passer dig/jer.

  Vi kan lide naturen, gåture, fisketure og legepladser:)

  vores email er :famgreg2300@gmail.com

  Svar
 15. Hannah Regitze Bond says:

  Hej reservebedster :) Vi er tidligt ude, jeg hedder Hannah, er 29 år og sygeplejerske og skal sammen med min mand, Michael, have vores første barn i November. Michael er netop flyttet til Danmark fra Namibia og er begyndt at studere. Vi har derfor kun min familie i Danmark og de bor på Vestsjælland, hvorfor vi søger en reservebedste der engang imellem kan hjælpe med et par timers pasning når det brænder på. Som sagt, vi er tidligt ude, det er mere for at vi kan lære hinanden at kende inden vores barn er gammelt nok til at blive passet :)
  Tlf nr: 5133 5232
  Hannahregitze@gmail.com

  Svar
 16. Jesper Mark Pedersen says:

  Vi er en familie med to børn, Clara på 6 og Johannes på 4 år. Jeg er selv 67 år, og min kone, Mai Fabricius, er 45; ingen af os har længere vore forældre i live. Vi har af og til brug for pasning, når børnene er syge, da jeg har fuldtidsarbejde, og Mai læser på Universitetet. I disse tilfælde har vi brug for en venlig og hjælpsom person, vi kan sende bud efter med kort varsel. Hvis du derudover gerne vil være børnenes “bedste” og udvikle en relation til børnene, vil det være et ekstra plus..

  Clara går i 0. klasse på Sundbyøster Skole, og hun er en begavet og livlig pige, som kan læse, og som sætter pris på udfordringer. Johannes er en sød dreng, der går i Cassiopeja udflytterbørnehaven. De er vant til at blive passet af en babysitter, men vores yndlingsbabysitter, Kathrine, er begyndt på en uddannelse og er derfor i skole hver dag..Begge børnene er tillidsfulde og for det meste glade og knytter sig nemt til nye mennesker.

  Skriv til jesper.mark.pedersen@gmail.com, hvis du er interesseret i at møde os.

  Svar
 17. Jasmin says:

  Kære Reservebedster

  Vores tre børn på 7, 5 og 3 år savner en bedstemor i deres liv. Vi bor på Østerbro og udover vores 3 børn, er vi også bleven forældre til tvillinger, så vi nu har 5 børn i alt. Vi har ikke noget familie i København. De er alle bosat i Jylland(Herning og Thisted). Mor passer tvillingerne på 1½ md.(kunne også bruge hjælpende hånd, da hun nærmest ikke sover om natten) og far arbejder. Far afleverer børnene kl. 07.00 om morgen og henter lige inden lukketid kl. 17.00. Børnene savner nogle søde ældre mennesker, der fx kan lege med dem, fortælle om “gamle dage”, bage boller, læse historier eller tage med dem på tur til fx biblioteket, ZOO eller i Fælledparken.

  Vi søger IKKE en barnepige til at passe syge børn eller passe om aftenen. Vi søger derimod en rar dame eller et par, som vil være en del af vores familie og komme og hygge med børnene, når det passer ind i din/jeres hverdag.

  Vi håber, du/I har lyst til at lære os at kende, og du/I må meget gerne kontakte mig på tlf. nr. 24 85 43 45.

  De varmeste hilsner, Jasmin

  Svar
  • Bente Hald says:

   Hej Jasmin.
   Jeg sidder og kikker rundt omkring på frivilligt arbejde.
   Jeg fandt lige jeres mail om 5 børn. Det er overvældende.
   Har I stadig brug for lidt hjælp og hygge til børnene?
   Hvis ja, så kan jeg sige, at jeg er pensionist og 67 år og bor på Østerbro.
   Jeg har selv børnebørn men de har så travlt.
   Jeg vil fortælle mere om mig selv, det her er bare for at prøve at svare.
   Jeg kan også ringe, men det her er lidt lettere, synes jeg.
   Hej fra Bente.

   Svar
 18. Nina Hansen says:

  Vi er en norsk familie med barn på 3 med, 3 år og 5 år (børnene taler dansk) som bor på Frederiksberg. Vi har ingen familie her, og søger nogen som vil være sammen med våres to store børn. Vi ønsker at de skal få nogen andre trygghets relasjoner til andre voksne enn os forældre.

  ninaihansen@gmail.com

  Svar
 19. Carole says:

  Kære Bedste

  Mit navn er Jules og jeg er lige blevet 1 år! Min mor kommer fra Schweiz, har ingen familie her i Danmark og bor alene med mig på Vesterbro. Jeg er startet i en dejlig vuggestue, 10 minutter fra hvor vi bor, og min mor er startet på arbejde igen. Desværre skal hun nogle gange til møder på arbejdet om aftenen, og derfor kunne jeg godt tænke mig at blive puttet af en sød bedstemor.
  Med kærlige hilsner, Jules

  Svar
 20. Michelle says:

  Kære bedste
  Min datter og jeg har ik en særlig stor familie og derfor har min datter ik nogle bedstefamilier på min side, som hun kan få en bedste relation til, så derfor prøver vi at søge herinde. I bund og grund søger vi bare en bedste der vil bruge tid med os og hende og blive en del af vores familie <3

  Kontakt os på mail:chelleahm@gmail.com

  Svar
 21. Camilla says:

  Kære.bedste
  Vi er en lille familie bestående af min mand og jeg 2 store drenge på 14, 18 fra et tidligere ægtrskab samt Nana på snart 2 år.
  De store drenge har stor glæde af deres egne bedsteforældre, men Nana savner en bedstemor og/eller bedstefar, der har har lyst og tid til at være sammen med hende, som.bedsteforældre nu engang gør. Nana er en livlig og viljestærk pige, der er fuld af spilopper. Hun er enormt kærlig, ligesom resten af familien.
  Vi herhjemme savner en bedste, der ksn slå til, når vi forældre gerne vil pleje vores kommende ægteskab. Det er vigtigt for os og for hende at kærligheden har frit spil.
  Vi vil.gerne byde en bonusbedste velkommen ind i Nanas liv og måske på sigt vores eget liv
  Kærlig hilsen
  Camilla

  Svar
 22. Ram & Pri says:

  Hi all,

  We are from India but, settled permanently in lyngby, Denmark. Our Two kids really miss grandfathers. Kids are born here and speak fantastic danish and we can Speak too but, not quick and good in writing. :) We would love to have a grandfather nearby lyngby if possible otherwise fine as well to join our family. All we need is Love and affection from a Grandfather and nothing more.
  regards,
  ram & Pri

  Svar
 23. Tea Knudsen says:

  Kære reservebedste.

  Jeg og min eks søger lige præcis dig, som vil være en del af vores 2årige datter Ayandas liv.
  Vi har ikke familie om hjørnet i København og vi er begge helt alene.

  Vores datter er på dele ordning 7/7 og faderen og jeg bor i nærheden af hinanden. Jeg bor i Valby og far bor på Frederiksberg.

  Vores datter er neget selvstændig, hun snakker både dansk og engelsk. Hun skal snart i børnehave hvilket er et spændende kapitel.

  Jeg vil rigtig gerne mødes og snakke ansigt til ansigt. Min mail: teaknudsen@gmail.com.

  Mvh.
  Tea, Michael og Ayanda

  Svar
 24. Biba Finiger says:

  Kære reservebedster.
  Jeg er alenemor til min skønne dreng på snart 6 år. Han er meget social, udadvendt og på alle måder velfungerende. Desværre har jeg ikke familie og da hans far valgte meget tidligt at han alligevel ikke ville være far alligevel har vi heller ikke kontakt den vej. Min søn savner en anden betroet voksen i sit liv. Jeg håber at du/I ville have lyst til at komme ind over som denne betroede voksne. Som sagt er han snaksaglig og velfungerende i alle sociale sammenhænge så han er faktisk ret sjov at hænge ud med. Han er kreativ og er fuld af liv. Jeg håber at høre fra dig/jer
  Mvh Biba Fibiger
  Tlf 23231675 / bibafibiger@gmail.com

  Svar
 25. Marie Fischer says:

  Kære Reservebedster

  Vores tre piger på 8, 6 og 4 år savner en bedstemor og bedstefar i deres liv. Vi er næsten lige flyttet til Virum, mens Deres farmor og farfar bor i Argentina (hvor deres far kommer fra) og mormor og morfar bor og arbejder på Fyn, så de savner nogle søde ældre mennesker, der fx vil lege med dem, fortælle om “gamle dage”, bage kager, læse historier eller tage med os på tur til fx Frilandsmuseet eller i skoven. Vi søger IKKE en barnepige til at passe syge børn eller passe om aftenen. Vi søger derimod en rar dame eller et par, som vil være en del af vores familie og komme og hygge med pigerne, når det passer ind i din/jeres hverdag. Pigerne er opvokset i Singapore og taler derfor også engelsk og lidt spansk, så du/I behøver ikke være dansk – bare gode og varme mennesker.

  Vi håber, du/I har lyst til at lære os at kende, og du/I må meget gerne kontakte mig på tlf 26363670.

  Mange hilsener fra Marie og familie

  Svar
 26. Lise Juul says:

  Reservebedste søges

  Jeg er det meste af tiden alenemor med en pige på 3 år og en dreng på 4, og min egen familie bor desværre i Jylland. Søger derfor en moden dame eller mand, som har lyst til at være med til at give de to nogle gode timer, nogle gange være en ekstra hånd sammen med mig, andre gange passe dem selv. Meget gerne fx en morgen og eftermiddag/aften (til ca. kl. 19) en gang om ugen. Uddannelse og erfaring betyder ikke så meget, du skal blot have lyst til at være sammen med børn. Min søn på 4 er født 3,5 måned for tidligt, så han kræver ofte lidt ekstra hjælp og nogle gange en god portion tålmodighed. Bor i Charlottenlund/Ordrup. Det vil være en fordel hvis du bor tæt på. Men hører meget gerne fra dig uanset ;o)

  Hilsen Lise
  mobil 60482401
  mail juul_lise@hotmail.com

  Svar
 27. Rita Mamani says:

  Bedstemor og bedstefar søges til to drenge på 3 og 6 år

  Vi er en fantastisk familie, der bor i Smørum. Mor er fra Peru, og far er fra Danmark. Ungerne er helt danske og går i hhv børnehave og 1. klasse.

  Mormor og morfar bor i Peru, farmor og farfar i Jylland. I en travl hverdag, når både mor og far er på arbejde, kan det være lidt svært at få ungerne passet og aktiveret nogle gange. Derfor søger vi en bedstemor og bedstefar, der har lyst til at passe og hygge med drengene fra tid til anden.

  Vi taler alle dansk, og kulturelt er vi en ærkedansk familie (Peru er slet ikke så forskellig fra Danmark hvad det angår).
  Vi søger især efter nogen, der har lyst til at blive en del af drengenes “familie”, som de kan føle sig trygge ved, både på kort og lang sigt, og som vitterligt kan gøre det ud for bedsteforældre. Uden at det skal være “hele tiden”, selvfølgelig.
  Kærlig hilsen Kevin, patrick, Mor og Far

  Svar
  • Rita Mamani says:

   Bedstemor og bedstefar søges til to drenge på 3 og 6 år

   Vi er en fantastisk familie, der bor i Smørum. Mor er fra Peru, og far er fra Danmark. Ungerne er helt danske og går i hhv børnehave og 1. klasse.

   Mormor og morfar bor i Peru, farmor og farfar i Jylland. I en travl hverdag, når både mor og far er på arbejde, kan det være lidt svært at få ungerne passet og aktiveret nogle gange. Derfor søger vi en bedstemor og bedstefar, der har lyst til at passe og hygge med drengene fra tid til anden.

   Vi taler alle dansk, og kulturelt er vi en ærkedansk familie (Peru er slet ikke så forskellig fra Danmark hvad det angår).

   Vi søger især efter nogen, der har lyst til at blive en del af drengenes “familie”, som de kan føle sig trygge ved, både på kort og lang sigt, og som vitterligt kan gøre det ud for bedsteforældre. Uden at det skal være “hele tiden”, selvfølgelig.

   Min email_____ rita.cutipa@gmail.com
   Kærlig hilsen Kevin, Patrick, Mor og Far

   Svar
 28. Christine Nissen says:

  Kære reservebedste (mor eller far)

  Jeg hedder Christine og mine to sønner på 2 og 5 hedder Oscar og Theodor.
  Vi bor på indre Nørrebro og drengene går i dansk-tysk børnehave. Mine sønner har en sød mormor i Sønderjylland, men da min far er blevet ramt af alvorlig sygdom, kan hun ikke komme på besøg hos os længere. Derfor leder vi efter dig, som har lyst til at være sammen med os, når det passer. Drengene og jeg savner samværet med en bedstemor- eller far.
  Vi ville blive meget glade og taknemmelige for en kontakt. Børnene taler både dansk og tysk, og vi henter og bringer gerne. Vi glæder os alle til at lære dig at kende.

  Mange hilsner,
  Christine

  Mobil: 30220066
  mail: christine.nissen@gmail.com

  Svar
 29. Helene says:

  Kære reservebedste,

  Ingeborg (10 mdr) og jeg (37) bor på Nørrebro, hvor vi har det skønt! Ingeborg har en fantastisk mormor og morfar, men de bor i Nordjylland, hvilket desværre gør, at vi ikke løber hinanden på dørene så meget som vi gerne ville ;)
  Lidt om os: Ingeborg er den sødeste lille pige, med en vidunderlig hårpragt og et rigtigt gavtyvsmil. Lige pt bruger hun rigtig meget tid på at stille sig op, klappe, vinke og kravle hurtigt afsted for at putte alle de ting hun finder i munden.
  Jeg – Helene – er så heldig at være Ingeborgs mor. I anledning af min nye rolle er jeg kommet hjem til Danmark efter flere år med nødhjælps- og udviklingsarbejde ude i verden. Det har været meget spændende, men jeg er også utroligt glad for min nye tilværelse på Nørrebro.
  Vi håber meget at høre fra dig, hvis du kunne tænkte dig at berige vores liv som reservebedste!
  Du kan kontakte os på mail: helenevanderaa@gmail.com eller telefon: 28956644

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.