Find en reservebedste i København

Skriv et indlæg her, hvis du gerne vil finde en reservebedste i København, eller hvis du selv gerne vil være reservebedste.

Husk at angive din mailadresse eller telefon i selve indlægget!

Kontaktformularen findes nederst på siden.

37 replies
 1. Zalike siger:

  Kære Bedste
  Vi er en lille kærne familie på 3
  vores datter på 14 måneder ( Elif) søger en kærlig Bedstemor.da hun ikke har nogle bedsteforældre.
  vi som forældre arbejder hvert 3 weekendt hvor vi søger en kærlig og omsorgskuld bedte.
  Elif er en pige med masser energi og er super glad. hun er altid smilende og meget nysgerrige.
  håber du kan hjælpe.
  mange hilsner fra
  Mor ( Zalike) og Elif

  Svar
 2. Dennis Milton siger:

  Kære “BEDSTE”
  Vi er en familie på Østerbro i København, der søger en reservebedstemor/far til lille Alvin på 19 måneder.
  Han går i Villa Rose på Rosenvængets Alle, og vi er selv bosiddende tæt derpå.
  Det vi søger, er et langvarigt forhold mellem en ældre person (over 60), som ønsker et ekstra barnebarn. Vi har selv 3 bedsteforældre, men ingen af dem viser den rigtige interesse, og de bor samtidig langt væk, hvorfor vi søger en sød og rar person herigennem, der kan give vores lille charmetrold en ekstra god dimension i hans forvejen skønne liv.
  Du er velkommen til at skrive til Dennis på dp@valuaren.dk for at sende en ansøgning.
  Dbh fam. Milton

  Svar
 3. Camilla siger:

  Kære bedste(r)

  Vi står i den kedelige situation at vi ikke har meget familie tilbage, der kan være der for vores børn. Vi er begge selv vokset op med skønne bedsteforældre og ved hvad det betyder for børn. Vi søger nogen der vil være en del af vores familie og tage med i fx Tivoli, komme til middag tage børnene ud på en gåtur eller lign

  Vi har Noah på 3 år og Luca på snart 1 år

  Med Venlig Hilsen

  Camilla og Kenni

  Svar
 4. Pernille Salling siger:

  Kære Reservebedste

  Vi er en familie på fire: far Jeppe, mor Pernille, Juliane 9 år og Bjarke på 6 år. Begge børn er meget søde, sjove, imødekommende og udadvendte. De savner en varm reservebedste i deres liv der har tid og ro til at snakke og hygge med dem en gang i mellem, da de desværre mistede to bedsteforældre med kort tids mellemrum. Om det er pasning/afhentning fra skole, en gåtur eller nogle små hyggestunder hos os eller dig, er ikke så vigtigt. Det vigtigste er lysten til at blive en del af deres liv og at de må være en del af dit. Vi glæder os alle meget til at høre fra dig og lære dig at kende. Mit (Pernilles) tlf. nr er: 91111034 og mailadresse er: pernillelouise@hotmail.com

  Mange hilsner Pernille

  Svar
 5. Camilla siger:

  Kære bedsteforældre
  Jeg og min søn på 2½ år bor i Valby og savner flere nære relationer i vores liv. Jeg er alene med ham og har desværre ikke mine forældre mere til at give den kærlige og anerkendende kontakt, som alle børn fortjener.
  Min søn er et utrolig socialt, energisk og empatisk lille menneske, som tager imod verden med åbne arme. Det jeg ønsker mig allermest i verden for ham er en ærlig og tryg bedsteforælder-relation, som i bedste fald kan vare i mange år. Hvor vi kan være sammen alle sammen, men også hvor du/I kan give ham nogle særlige oplevelser som bedsteforældre, også uden mor.
  Skriv endelig og spørg, hvis du/I vil høre mere eller har lyst til at møde os.
  Bedste hilsner Camilla
  camillaskjoedt@gmail.com

  Svar
 6. Dorte siger:

  Kære Bedste
  Vi er en familie på 5, som ønsker os en bedste i vores liv. Vi vil elske at spise aftensmad med dig, at du kan hente en gang i mellem i vuggestuen, passe i et par timer hvis mor og far skal i biffen eller tage med os i zoo. Måske savner du lidt liv i hverdagen.
  Vores familie består af
  Ingeborg 2 år
  Alvilda 4 år
  Sixtus 7 år
  Vi vil glæde os til at møde dig og se om der kunne være kemi.
  De bedste hilsner
  Rasmus og Dorte

  Svar
 7. Sofie siger:

  Hej kommende reservebedste
  Vi er en lille familie på tre der bor i Valby, lige ved Ålholm station. Mor Sofie på 28, far Bo på 29 og lille Storm på 2.
  Vi leder sådan efter en reservebedste der kan komme og lege, hygge, lave mad, spise med, tage på tur med vores søn osv.
  Vores familier bor desværre langt væk og Bo har skiftende arbejdstider, hvilket gør at Sofie er meget alene i eftermiddags/aftentimerne og nogle gange bare mangler selskab, og andre gange mangler hjælp.
  Vi søger derfor en dejlig, varm reservebedste der ikke kun skal være til hjælp med pasning osv. men også bare kan være dejligt selskab en hverdagsaften eller lignende.
  Er det dig så tøv ikke med at skrive, så kan vi se om der ikke kunne være et match.
  Kontakt Sofie på
  28908988 eller på mail
  sofiepedersen1@hotmail.com

  Knus fra Sofie og Storm

  Svar
 8. Clara siger:

  Bedste søges i nordsjælland
  Odin og lille bror Thor søger søde voksne som har tid og lyst til at være sammen med dem.
  Vi er en lille familie af 3 – 2 drenge og alenemor. Vi har ingen familie her i Danmark fordi de bor i Kenya.
  Børnene mangler kontakt med andre i samfund og det gøre jeg også. Jeg kunne godt tænke mig en sød kvinde/mand eller ægtepar der kan være der en gang i mellem for børnene.

  Vi håber at høre fra dig/jer
  Knus
  Clara
  Kontakt: cmiriti@gmail.com

  Svar
 9. Ellen siger:

  Hej reservebedste!
  Jeg har to dejlige børn, Geo på to og Vera på fire. Jeg blev skilt fra børnenes far for snart et år siden, og begge mine forældre bor i Grækenland, så jeg savner lidt aflastning såvel som fællesskab omkring børnene. Vi kan lige snakke sammen og evt mødes :)
  Vi bor på Amager, tæt på Lergravsparken station.
  e-mail: diamantouli@hotmail.com

  Svar
 10. Maibrit siger:

  Hej, jeg har en lille datter på 10 måneder som jeg søger en reservebedste til, da vores familie bor lidt længere væk. Hun hedder Emma og er meget, meget sød. Jeg er selv kandidat i kunsthistorie og dansk fra universitetet, og underviser i dansk og fransk når jeg ikke er på barsel som nu. Vi bor i Gentofte men har oprindeligt boet i Vanløse og vi er tit i København/Frederiksberg.
  Jeg håber vi kan møde en hjertevarm reservebedste, hvor man også kunne opbygge en venskabelig eller en form for familiær relation. Vi håber at høre fra dig.
  Mange hilsner herfra;-

  Svar
  • Ulla siger:

   Hej Maibrit, Jeg kunne umiddelbart godt være interesseret. Måske vi i første omgang kan tale sammen i telefonen?

   Svar
 11. Marianne Hansen siger:

  Søger reservebedsteforældre.
  Meget gerne også med en mandlig rollemodel.
  Min søn (født december 2018) har kun mig som forældre og vi mistede min mormor, far og onkel i 2018, så eneste tilbage fra den ældre generation er min mor. Hun er med så meget hun magter på trods af depression og rygproblemer
  Jeg ville elske nogen der vil min søn, vil tage med os i zoo, mødes med os på legepladsen, spise aftensmad sammen med, og hygge sammen med. Jeg har som udgangspunkt ikke et pasnings behov, men I vil da få lov at nyde ham alene når vi alle har lært hinanden godt at kende.
  Vi bor i en lille lejlighed på Amager.,og jeg har hverken kørekort eller bil.

  Svar
 12. Anja siger:

  Jeg søger en reserve bedstemor/bonusforældre til min datter Carla på 11 mdr. Som vi kan lærer at kende og havde nogle hygge dage sammen og blive en del af vores liv. Jeg er desværre ikke sammen med faren og har slet ikke nogle
  kontakt med hans familie. Jeg er alene med Carla så det kunne være dejlig at du/i ville kunne passe hende når du er syg.
  Hvis det lyder noget for dig eller du ved vide mere så må i gerne kontakte mig🙂.
  På 27509107

  Mange hilsner fra Anja og Carla

  Svar
 13. martine siger:

  Kære reservebedste,
  Da vores egen familie bor meget langt væk, søger jeg jeg en eller et par, som synes det kunne være hyggeligt, at blive en del af mine tvillingers liv. Tvillingerne er en super glad dreng og pige på snart 22 måneder. Vi bor på Vesterbro i Kbh og de går i vuggestue lige om hjørnet.
  Håber at hører fra dig/jer,
  Mange hilsner Martine
  email : dreadsd@hotmail.com

  Svar
 14. Camille siger:

  Kære reservebedste,

  Bor der mon et varmt menneske på Amager/nær Ørestad der har tid til at hjælpe en lille familie med at hente vores søde, kvikke og kærlige pige på 3,5 i børnehave og få nogle dejlige stunder med💖

  Her på barsel med lillebror (5 mdr) har vi svært ved at få det til at hænge sammen, så vi trænger til en venlig sjæl der kan hjælpe og støtte lidt i hverdagen.
  Vi er en meget lille familie med kun en farmor, som arbejder og dels bor på Fyn, og vores venner har nu selv børn – så du vil også kunne blive inviteret med ind til kaffe eller aftensmad i vores hjem, hvis du er interesseret i en lidt større relation.

  Både børnehave og bopæl er meget nær metroen.

  Vi glæder os til at høre fra dig💖

  Svar
 15. Christian Bendix siger:

  Hej bedsteforældre,
  Vi er en lille familie på 4, hvor de to mindste er henholdsvis 4 og 1 år. Vi søger en aktiv reservebedste, som vil tage del i vores hverdag. Vi mangler hjælp til at hente/bringe fra daginstitution, så drengene ikke får så lange dage. Desuden ønsker vi at vores børn bliver stimuleret på en mere aktiv og involverende måde end dagtilbudene formår, hvor “hjemme dage” ikke er utænkelig på sigt.
  Vi bor i Hørsholm, og ser utrolig meget frem til at høre fra dig.
  Mvh Karina og Christian

  Svar
 16. Bente Hald siger:

  Hej. Jeg sidder og læser de forskellige ansøgninger efter en reservebedste. Men mange af dem er flere måneder gamle, så det er svært at vide, om I stadig søger. Jeg leder selv efter en lille familie, som jeg kan blive reservebedste for. Jeg bor i København og er folkepensionist. Hej fra Bente.

  Svar
  • Mary siger:

   Hey Bente
   Jeg søger efter en reserverbedste til min søn på 5 år
   Jeg vil være så lykkelig hvis du er interesseret
   Kh
   Mary

   Svar
   • Bente Hald siger:

    Hej Mary.
    Vi kan fortælle lidt om hinanden og se om vi har de samme forventninger.
    Jeg har mange ting, jeg er engageret i, men jeg savner et barnebarn i min tilværelse. Jeg har selv to børnebørn, men de har en stor familie og ikke så meget tid. Så derfor vil jeg hellere finde et barn, der har brug for mig og er glad for at være sammen med mig. Det skal ikke bare være pasning men leg og hygge engang imellem om eftermiddagen eller aftenen. Hvis din søn er meget livlig, så er jeg måske ikke den rette, da jeg ikke selv er særlig livlig men hellere vil sidde og lege, læse højt eller tegne og den slags. Men fortæl gerne lidt om jer begge to. Hej fra Bente.

    Svar
    • Simone Ulv Kankowski siger:

     Hej Bente.
     Hvis ikke du har fået svar fra den anden familie kan det være du er interesseret i at være reservebedste for min lille pige?

     Hun er 1 år og vi savner alle en bedsteforældre i vores liv, der ka lege og hygge med vores datter, da vores egen famile bor langt væk.
     Skriv gerne hvis det har interessere.
     Kh Simone, Sebastian og Embla

     Svar
  • Ditte siger:

   Hej Bente! Jeg plejer at slette opslagene, når de er omkring et halvt år gamle. Svar endelig, hvis du finder et opslag, der interesserer dig – folk siger sikkert til, hvis de ikke længere ønsker en reservebedste. Godt nytår!

   Svar
   • Thurid siger:

    Jeg ønsker at være noget for en familie der mangler nogen i familien.
    Skriv gerne.
    Bor på Østerbro Kbh

    Svar
    • Katrine siger:

     Hej Thurid

     Vi kunne godt bruge en ‘familieforøgelse’ på Østerbro, hvis kemien passer ☺️

     Katrine, 46 Søren 10, Vigga 2 år

     Svar
  • Bianca siger:

   Hej Bente
   Jeg søger efter en bedste til mine 3 drengen jeg har desværre ingen forældre selv da de er gået borte da jeg var lille og jeg er alen med mine drenge så de har ikke nogen bedste hvis du har lyst skriv gerne jeg bor i Kbh S

   Håber at høre fra dig
   De bedste hilsner
   Bianca

   Svar
  • Kinnie siger:

   Hej Bente jeg er alene med mine to dejlige unger en pige på fem og en dreng på snart to. Kunne du have interesse i at være en del af vores hverdage,ture, hyggestunder og sygdomsperioder:) så kunne vi mødes og se hinanden ad og få en snak

   Svar
  • Essie von Bernstorff Esmel siger:

   Hej Bente :)

   Jeg kan se du har fået mange vidunderlige tilbud. Hvis du ikke har fundet det rette match, så vil min datter og jeg meget gerne møde dig :)

   Vi bor i Kbh Nv og savner en reservebedste, men det hele handler om kemi og at vi alle er glade for samarbejdet.
   Min datter er 1 år og en meget glad og omsorgsfuld pige. Hun er altid smilende og nysgerrig. Hun er ret fremme i skoene og har kunne gå fra 9 mdr’s alderen. Jeg håber på at høre fra dig.

   Mvh Essie og Zoe-Liss

   Svar
 17. Mads Jensen siger:

  Kære reservebedstefar eller reservebedstemor

  Vi er en lille familie med far og mor i 40’erne og lille Kasper på 4 år.

  Vi har hus og have i Brønshøj.

  Kasper er mest en stille dreng, der godt kan lide lydbøger, kigge i Anders And-blade, lege med biler, lave puslespil – og små, simple brætspil. Og selvfølgelig legepladser.

  Hans bedsteforældre bor i Nordjylland. Selv om det brænder på hos os, er det selvfølgelig helt ok, at du siger nej tak af og til.

  Du kan se nogle fotos på http://www.fedefotos.dk/index.php?search=dreng

  Kontakt os på mads@fedefotos.dk og på 6081 5629.

  Svar
 18. Charlotte siger:

  Hej,

  Vi er en lille familie med to børn på henholdsvis 4 år og 8 år.
  Vi søger en rar bedste eller nogle søde reserve-bedsteforældre, som vil komme og hygge med os, når det passer dig/jer.

  Vi kan lide naturen, gåture, fisketure og legepladser:)

  vores email er :famgreg2300@gmail.com

  Svar
 19. Hannah Regitze Bond siger:

  Hej reservebedster :) Vi er tidligt ude, jeg hedder Hannah, er 29 år og sygeplejerske og skal sammen med min mand, Michael, have vores første barn i November. Michael er netop flyttet til Danmark fra Namibia og er begyndt at studere. Vi har derfor kun min familie i Danmark og de bor på Vestsjælland, hvorfor vi søger en reservebedste der engang imellem kan hjælpe med et par timers pasning når det brænder på. Som sagt, vi er tidligt ude, det er mere for at vi kan lære hinanden at kende inden vores barn er gammelt nok til at blive passet :)
  Tlf nr: 5133 5232
  Hannahregitze@gmail.com

  Svar
 20. Jesper Mark Pedersen siger:

  Vi er en familie med to børn, Clara på 6 og Johannes på 4 år. Jeg er selv 67 år, og min kone, Mai Fabricius, er 45; ingen af os har længere vore forældre i live. Vi har af og til brug for pasning, når børnene er syge, da jeg har fuldtidsarbejde, og Mai læser på Universitetet. I disse tilfælde har vi brug for en venlig og hjælpsom person, vi kan sende bud efter med kort varsel. Hvis du derudover gerne vil være børnenes “bedste” og udvikle en relation til børnene, vil det være et ekstra plus..

  Clara går i 0. klasse på Sundbyøster Skole, og hun er en begavet og livlig pige, som kan læse, og som sætter pris på udfordringer. Johannes er en sød dreng, der går i Cassiopeja udflytterbørnehaven. De er vant til at blive passet af en babysitter, men vores yndlingsbabysitter, Kathrine, er begyndt på en uddannelse og er derfor i skole hver dag..Begge børnene er tillidsfulde og for det meste glade og knytter sig nemt til nye mennesker.

  Skriv til jesper.mark.pedersen@gmail.com, hvis du er interesseret i at møde os.

  Svar
 21. Jasmin siger:

  Kære Reservebedster

  Vores tre børn på 7, 5 og 3 år savner en bedstemor i deres liv. Vi bor på Østerbro og udover vores 3 børn, er vi også bleven forældre til tvillinger, så vi nu har 5 børn i alt. Vi har ikke noget familie i København. De er alle bosat i Jylland(Herning og Thisted). Mor passer tvillingerne på 1½ md.(kunne også bruge hjælpende hånd, da hun nærmest ikke sover om natten) og far arbejder. Far afleverer børnene kl. 07.00 om morgen og henter lige inden lukketid kl. 17.00. Børnene savner nogle søde ældre mennesker, der fx kan lege med dem, fortælle om “gamle dage”, bage boller, læse historier eller tage med dem på tur til fx biblioteket, ZOO eller i Fælledparken.

  Vi søger IKKE en barnepige til at passe syge børn eller passe om aftenen. Vi søger derimod en rar dame eller et par, som vil være en del af vores familie og komme og hygge med børnene, når det passer ind i din/jeres hverdag.

  Vi håber, du/I har lyst til at lære os at kende, og du/I må meget gerne kontakte mig på tlf. nr. 24 85 43 45.

  De varmeste hilsner, Jasmin

  Svar
  • Bente Hald siger:

   Hej Jasmin.
   Jeg sidder og kikker rundt omkring på frivilligt arbejde.
   Jeg fandt lige jeres mail om 5 børn. Det er overvældende.
   Har I stadig brug for lidt hjælp og hygge til børnene?
   Hvis ja, så kan jeg sige, at jeg er pensionist og 67 år og bor på Østerbro.
   Jeg har selv børnebørn men de har så travlt.
   Jeg vil fortælle mere om mig selv, det her er bare for at prøve at svare.
   Jeg kan også ringe, men det her er lidt lettere, synes jeg.
   Hej fra Bente.

   Svar
 22. Nina Hansen siger:

  Vi er en norsk familie med barn på 3 med, 3 år og 5 år (børnene taler dansk) som bor på Frederiksberg. Vi har ingen familie her, og søger nogen som vil være sammen med våres to store børn. Vi ønsker at de skal få nogen andre trygghets relasjoner til andre voksne enn os forældre.

  ninaihansen@gmail.com

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.