Find en reservebedste

På borneborn.dk formidler vi gerne kontakt mellem mennesker, der er interesseret i at få eller at være reservebedster.

Vi vil også meget gerne høre om erfaringer med reservebedsteforældre, både gode og dårlige. Og gode råd om hvordan det kommer til at blive en glæde for alle er særligt velkomne.

NB! Hvis du sender et indlæg, hvor du søger reservebedste, eller gerne selv vil være det – HUSK at skrive din mailadresse eller telefon i indlægget, altså i selve teksten.

Søg i den region hvor du bor – klik på et link neden, så kommer du videre. Dit skriv bliver slettet efter ca. et halvt år. Send mig en mail, hvis du ønsker det slettet før.

Find reservebedste i Nordjylland

Find reservebedste i Midtjylland

Find reservebedste i Sydjylland/på Fyn

Find reservebedste på Sjælland

Find reservebedste i København

12 replies
 1. Noah says:

  Hej jeg hedder Noah og er snart 1,5 år gammel. Jeg bor i en hus tæt på Silkeborg med min mor og far men mangler en bedste der vil bruge lidt tid på mig. Håber at der er en eller flere der vil se mig.

  Her er min mors mailadressen: Heidims@live.dk

  Svar
 2. Camilla says:

  RESERVE MORMOR/FARMOR I KØGE

  Da min søde dreng på knap 3 år ikke har har nogen mormor eller farmor er vores største ønske at finde en moden kvinde som måske ikke selv har børnebørn.

  Jeg ønsker en kvinde som er vant til og elsker småbørn, du er frisk, nærværende og positiv. Men vigtigst du har lysten og glæden

  Håber at høre fra dig!

  De bedste hilsner
  Camilla
  mille77@yahoo.dk

  Svar
 3. Sergio says:

  Hej jeg hedder Gabriel og er snart 1 år gammel. Jeg bor i en villa i Ålsgårde med min mor og far men mangler en bedste der vil bruge lidt tid på mig. Håber at der er en eller flere der vil se mig.

  Svar
 4. Melina sommer says:

  Hej
  jeg er en enlig mor på 25, til en pige der bliver 4 om 3 dage. Vi bor i Glostrup.
  Vi har ikke rigtig nogen familie udover min mor som arbejder konstant.
  Faren til mit barn kommer ind og ud hendes liv som det passer ham, da jeg ikke ønsker at være i forhold med ham.
  Jeg er sygemeldt pga en masse kroniske lidelser som jeg får medicin for.
  Herunder, diskusprolaps, irritabel tyktarm, spiserørsbrok, smertefuld blære syndrom.
  Det kan til tider være ret udfordrende at stå alene med en livlig lille prinsesse når man selv til tider hverken har overskud eller kræfter.
  Det ville være et ønske senarie at få noget ekstra familie, eventuelt en reserve bedste som min datter kunne have et forhold til og en gang imellem ville kunne passe hende.

  Håber at høre fra en.

  Kh Melina og Amilja

  Svar
 5. Julie says:

  Hej.
  Jeg er mor til en smuk pige på 2 år.
  Hun er en sød og skøn pige, som desværre ingen kontakt har til faren.
  Mine forældre er begge døde, og eftersom de er gået bort, har jeg mere eller mindre mistet kontakten til resten af familien.
  Vil ikk skrive ret meget mere, da alt andet kan tages på private hendvendelser.
  Mvh Celina og Julie

  Svar
 6. Regitze Boisen says:

  Hej. Vi er en familie på 4, med mor, far og to små drenge på 2 og 3.
  Vi savner på deres vegne nogle bedsteforældre der er tilstede for dem og ser det som en mulighed for at berige jeres liv med to skønne børn.
  Vi er fra Horsens, og vil elske af finde nogen vi kunne være sammen med ofte og tage på udflugt med og bare have hinanden, men mest af alt for at børnene for nogle nærværende bedsteforældre og vi får nogle kærlige og støttende voksne i vores lille familie. Vi håber at finde et match. Mange hilsner fra os 4

  Svar
 7. Ditte Ravn says:

  JYLLANDS-POSTEN EFTERLYSER:

  Kære alle reservebedster

  Jeg er journalist for Jyllands-Posten, hvor jeg arbejder på en historie om reservebedster, og hvad der driver dem. Derfor vil jeg rigtig gerne tale med en mand eller kvinde, som har været/stadig er reservebedste eller har en anden tilknytning til en familie, vedkommende ikke er biologisk forbundet med for blive klogere på, hvad det vil sige at være reservebedste.

  Giv mig endelig et kald på 2223 5256 eller ditte@mediamovers.dk for helt uforpligtende at høre mere.

  Jeg håber meget at høre fra jer.

  Venlig hilsen
  Ditte Ravn

  Svar
 8. Mali says:

  Reserve bedste/tante/mm søges.
  Egentlig søger vi ikke kun en specifik familietitel, men en person der har hjerterum til vores drenge (og os) i sit liv.
  Du træder ikke i kraft istedet for en barnepige, men får 2 bankende hjerter i dit liv, hvis du bringer nærvær og oprigtighed med dig.
  Vi er ikke beriget med bedsteforældre, eller familie i det hele taget. Det kan mærkes i livet. Det er et naturligt savn, og måske vi kan glæde nogen derude ig omvendt hvis det er er matchende ønske og behov.
  Vores drenge er 3 og 5 år, og vi bor i Næstved. Vi kører gerne for den rette, for så skal afstanden ikke være afgørende.
  Vi er åbne og kærlige og loyale mennesker, der vægter disse værdier højt.
  Vi lægger stor stor vægt på at den der ønsker at komme ind i vores liv, gør det afklaret og velovervejet. Vi har før næsten været heldige med en bedste, men hertil blev børnene erstattet af en ny hund og de så hende ikke mere. Netop dette scenarie frygter vi en gentagelse af. De knytter sig hurtigt og er meget kærlige og sociale børn. De savner flere omkring sig, og det er mere end vi kan give. Du vil blive modtaget med åbne arme i vores familie, så længe dit hjerte er det rette sted og du har gode intentioner, fornuft, ærlighed og hengivenhed med dig. Og måske en stor portion humor. Det er ihvertfald sådan vi klarer os bedst gennem tilværelsen herhjemme. Et positivt livssyn og en masse humor og kærlighed.

  Kh familien fra Næstved

  Tlf: 61276530

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.