Find en reservebedste

På borneborn.dk formidler vi gerne kontakt mellem mennesker, der er interesseret i at få eller at være reservebedster.

Vi vil også meget gerne høre om erfaringer med reservebedsteforældre, både gode og dårlige. Og gode råd om hvordan det kommer til at blive en glæde for alle er særligt velkomne.

NB! Hvis du sender et indlæg, hvor du søger reservebedste, eller gerne selv vil være det – HUSK at skrive din mailadresse eller telefon i indlægget, altså i selve teksten.

Søg i den region hvor du bor – klik på et link neden, så kommer du videre. Dit skriv bliver slettet efter ca. ef halvt år, men du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive igen!

Find reservebedste i Nordjylland

Find reservebedste i Midtjylland

Find reservebedste i Sydjylland/på Fyn

Find reservebedste på Sjælland

Find reservebedste i København

12 replies
 1. Vilde says:

  Hej! Søger en reservebedste til glade og nysjerrige Alberte på 8 Mnd! Hun elsker å være social og er en bestemt lille frøken! Pasning en aften en gang i mellem da vi ikke har øvrig familie i nærheden. Vh Vilde

  Svar
  • Henrik Enevoldsen says:

   Kære Vilde
   Nu er du jo blevet ca. 13 mdr. gammel og du har taget dine første skridt. Måske har du allerede fundet en sød bedste som kan passe på dig når din far og mor ikke er hjemme. Jeg er en 62-årig mand som er god til at passe på børn – har gjort det i mange år med mine egne tre voksne børn. Min ældste – min søn på 35 – har nu tre børnebørn (9-7-2) som jeg af og til passer. Jeg ser det som en gave passe børn og håber frøkenen vil passes af en rar og kærlig bedstefar. Jeg bor i Veksø, lidt nord for Ballerup, med min kone Maria. Jeg er på efterløn og Maria har sit eget firma.
   Kærligst Henrik

   Svar
 2. Micella Bosse says:

  Hej 🙂 Vi er to børn på 7 og 5 år, der hedder Conrad og Carl. Vi bor sammen med vores mor i Korsør og det er rigtig dejligt, men vi mangler en bedste. Vores mormor bor i USA, og vi ser hende derfor meget sjældent. Vi har ikke andre, da vores familie er splittet eller døde. Vi mangler derfor dig i vores liv. Vi ønsker at kunne komme på legepladsen med dig, høre gamle røverhistorier, se film, bage, lave mad, cykle ture og meget andet. Vi håber meget du har lyst til, at være en del af vores liv!
  Mange hilsner fra os 🙂

  Svar
 3. Lolla blant says:

  Hejsa jeg er en sød prinsesse på knap 2 år som søger en reserve bedste.smiler.
  min kæreste og mig søger en reserve bedste til min søde og charmerende prinsesse.jeg er bosat enlig forældre med hende i 8700 Horsens. Og jeg/Vi søger derfor en reserve bedste som kan komme og hjælpe lidt til nogle timer en gang imellem. Du vil blive en fast del af familien som pt består af min dejlige prinsesse.mig.min kæreste (som er bosat i Århus nord) og hans søn på 14 år som han har ca hver 2 uge. Pt vil det dog kun være prinsessen og mig som skal ha lidt hjælp. Smiler.da der nogle gange ikke er nok timer på et døgn og det vil hjælpe os alle at få lidt mere frihed. Vi har en stille og rolig hverdag hvor hun er i dagpleje og jeg arbejder nogle dage i ugen men skulle gerne op på fuld tid igen. Hvis det lyder som en spændende stilling for dig så send mig gerne en mail på lolla3000@live.dk og skriv lidt om dig selv. Mvh prinsessen og mor lolla

  Svar
 4. Ida says:

  Hejsa
  Jeg er enlig mor til 3 dejlige unger. De er 2, 5 og 7 år. Vi bor i Hellerup og begge hold bedsteforældre er desværre bosat i Jylland. Jeg håber at kunne finde et sødt par, som vil tage børnene til sig, som var de deres egne.

  Skriv meget gerne til nielsen_sweden@hotmail hvis det har interesse eller I gerne vil høre mere.

  Mvh
  Ida

  Svar
 5. Heidi Laursen says:

  Jeg søger efter Bonusbedste forældre/ Bonus bedstemor/bedstefar.
  Jeg er alene med 3 skønne unger i alderen 2-6 år. Begge mine forældre er døde, så jeg søger både efter en/nogle der kan give mine børn bedsteforældre samvær, såsom at tage med til juleklip, julehygge, bedsteforældredag i institutionerne, hente fra skole/bhv,/vuggestue i ny og næ. Børn elsker at blive hentet af deres bedsteforældre, men det er svært, når man ingen har. Det ville også være rart, hvis nogle har lyst til at hjælpe hvis børnene er småsyge.
  Vi kan tilbyde hyggeligt samvær til nogle, der fx ikke selv har børn/børnebørn – dvs. vi vil også gerne fejre højtider med Jer. Fx julefrokost, julehygge, påskefrokost, tage på ture sammen osv osv
  Skriv frisk 🙂
  Mange hilsner
  Heidi og 3 skønne unger

  Svar
 6. Michael H says:

  Vi søger efter Bonusbedste forældre/ Bonus bedstemor/bedstefar.
  vi har 2 skønne unger i alderen 2-10 år. Begge mine forældre er døde, så jeg søger både efter en/nogle der kan give mine børn bedsteforældre samvær, såsom at tage med til juleklip, julehygge, bedsteforældredag i institutionerne, hente fra skole/bhv,/vuggestue i ny og næ. Børn elsker at blive hentet af deres bedsteforældre, men det er svært, når man ingen har. Det ville også være rart, hvis nogle har lyst til at hjælpe hvis børnene er småsyge.
  Vi kan tilbyde hyggeligt samvær til nogle, der fx ikke selv har børn/børnebørn – dvs. vi vil også gerne fejre højtider med Jer. Fx julefrokost, julehygge, påskefrokost, tage på ture sammen osv osv
  Skriv frisk
  Mange hilsner
  Michael og 2 skønne unger

  Svar
 7. Elise says:

  Hej
  Vi er en famile på tre, der søger reserve bedste forældre, da min mand og mine forældre alle er døde. Vi har en fræk tøs på snart 4; som vil elske at blive hygget om af en bedste.
  Vi søger derfor både efter en/nogle der kan give vores barn bedsteforældre samvær, såsom at tage med til juleklip, julehygge, bedsteforældredag i institutionen, hente fra børnehaven i ny og næ. Børn elsker at blive hentet af deres bedsteforældre, men det er svært, når man ingen har. Det ville også være rart, hvis nogle har lyst til at hjælpe hvis børnene er småsyge.
  Vi kan tilbyde hyggeligt samvær til nogle, der fx ikke selv har børn/børnebørn – dvs. vi vil også gerne fejre højtider med Jer. Fx julefrokost, julehygge, påskefrokost, tage på ture sammen osv
  Vi bor i Horsens nordlige del i et lille hus med vores kat Mille.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*