Find en reservebedste

På borneborn.dk formidler vi gerne kontakt mellem mennesker, der er interesseret i at få eller at være reservebedster.

Vi vil også meget gerne høre om erfaringer med reservebedsteforældre, både gode og dårlige. Og gode råd om hvordan det kommer til at blive en glæde for alle er særligt velkomne.

NB! Hvis du sender et indlæg, hvor du søger reservebedste, eller gerne selv vil være det – HUSK at skrive din mailadresse eller telefon i indlægget, altså i selve teksten.

Søg i den region hvor du bor – klik på et link neden, så kommer du videre. Dit skriv bliver slettet efter ca. et halvt år. Send mig en mail, hvis du ønsker det slettet før.

Find reservebedste i Nordjylland

Find reservebedste i Midtjylland

Find reservebedste i Sydjylland/på Fyn

Find reservebedste på Sjælland

Find reservebedste i København

10 replies
 1. Kathrin May says:

  Beste Reserve-Grandparents in spe,
  Tobias and me (both 40) both German, settled down in this wonderful city 2017 and one year later our daughter Emmalou was born. She loves to go to her Danish vuggestuen and to be in a sandbox. But after having her grandparents here we can see that she would love to have that grandparents-connection on a more regular basis and we would love to gain more insides about our chosen country to live in, so we are searching for someone who does not mind speaking Danish/German/ English to our little one and also wants to have an exchange with us. We live in Vanløse, between Flintholm and Godthåbsvej. We look forward to hearing from you: Mobil: 42202836 or Email: kfmay@web.de
  Best Emmalou, Kathrin and Tobias

  Svar
 2. Marianne says:

  Hej jeg hedder Freja og er næsten 4 år. Jeg bor alene med min dejlig mor som venter en lille ny til februar. Vi har ik så meget familie men jeg ser min far hver trejde weekenden når mim mor arbejder. Men jeg savner en bedste som kan være noget for mig og min kommende lillebror/søster. Vi bor i Esbjerg.
  Vi glæder os til at høre fra dig.
  Venlig Freja og Marianne
  Mj.26.jorgensen@hotmail.com

  Svar
 3. Amanda says:

  Hej.
  Jeg er en enlig mor til en skøn dreng ved navn Micas på 3,5 år. Vi er bosat i Sønderborg.
  Micas mangler en reservebedste forældre da vi ikke har så meget familie. Jeg kan mærke han mangler nogle som gerne vil ham 100%. Ønsker en som viser at de vil min søn, som gerne vil lege og lære os at kende. En/nogle man kan hygge med og skabe et bånd til. Hvis du tænker jeg at du ville elske at lege med en på 3,5 så endelig skriv.

  – Amanda og Micas
  E-mail. Amanda.rosanes@gmail.com

  Svar
 4. Melina says:

  Hej ung kvinde på 26 år og har en datter på 4 som jeg er alene med.
  jeg søger en reserve bedste da vi ingen familie har og det kunne være rart med en nærværende person som kunne berige min datters liv som eventuelt en bonus mormor/farmor
  Det ka være hårdt at være alene når man dagligt tager medicin fordi jeg har en rygskade og andre kroniske lidelser som jeg går i behandling for på forskellige hospitaler.
  Vi søger derfor en rar dame som kunne tænke sig at være en del af vores liv og se min datter.

  Kh M og A

  Svar
 5. Tahgas says:

  Jeg hedder Tahgas og min ven, Anette skriver for mig.
  Jeg er 27 år, og bor i Aarhus nord med mine tre børn; en dreng 2 år og 9 måneder samt mine tvillingepiger på 9 mdr. Jeg er gift, men min mand bor i tyskland, da vi ikke har fået familiesammenføring, endnu.
  Jeg søger en reservebedste der kan hjælpe mig når jeg skal til læge eller andre aftaler hvor det er svært at have alle tre børn med. Jeg vil gerne have en relation til en person som har lyst til at lege med børnene og hygge sig med os. Jeg er meget alene med børnene, så det vil være dejligt hvis du har lyst til at gå nogle ture med os, tage på legepladsen eller andre steder hvor det er hyggeligt for os at være.
  Jeg taler dansk og engelsk hvis ikke mit danske ordforråd rækker.
  Anette vil gerne være med på dit første besøg, mens vi lige lærere hinanden at kende og det er også Anette der svarer på eventuelle positive henvendelser.
  Jeg er uddannet bygningskonstruktør i Eritrea, men lige nu er jeg på barsel.
  Mvh Tahgas

  Svar
 6. Anders says:

  Hejsa

  Nogle der kan bruge en bonus onkel?
  Jeg er i forvejen “onkel” for tvillinger på 3 år.
  Har tidligere været “onkel ” for en pige på 10 – 11.
  Jeg bor i Sønderjylland uden bil og kørekort. Men rejser gerne langt med offentlig transport.

  Min e-mail/tlf er: andershestbech@gmail.com /40825737

  Håber at høre fra nogle.

  I må alle have en rigtig god dag

  Svar
 7. Sandie says:

  Hej,
  Vi er en lille Nørrebro-familie på 3 – mor, far og Rafael på næsten 1 1/2 år. Da vores familienetværk er småt og den ene bedste der er, bor langt væk, søger vi bedsteforældre, som kunne tænke sig at bruge lidt tid sammen med os og Rafael. Vi har begge nydt godt af bedsteforældre og ønsker sådan at vores lille dreng kan få glæde af det helt specielle forhold, der dannes mellem bedsteforældre og børn.

  Kh Sandie

  Svar
 8. Dorte says:

  Hej med jer
  Vi er en lille familie bestående af Emilie 11 år som er i 7/7 ordning og Konrad 8 mdr som jeg er på barsel med lige nu. Konrads far ser ham engang imellem. Vi bor ikke sammen. Vi har bedsteforældre men de er langt væk og netværket er ikke så stort. Vi savner en bedste som der er gensidigt ønske om at lære hinanden at kende og lave lidt sammen. Vi kan alle lidt at være ude i naturen, små Ture, bage boller og spise sammen. Altså almindelige hverdagsting. Jeg er sygeplejerske og skal starte arbejde i starten af juni. Der er ikke umiddelbart brug for pasning. Måske på sigt men vi savner en reserve bedste som kan blive en kær del af vores lille familie.
  Vi bor i Smørumnedre tæt ved Måløv og Ballerup.
  Kh Emilie, Konrad og Dorte

  Svar
  • Dorte says:

   Hej Dorte. Har du fundet en bedste? Ellers kunne vi måske være et match. Pædagog, lige gået på efterløn. Var ikke træt af ungerne, men af en hverdag i institutionerne hvor de voksne har for travlt og hvor ungerne får for lidt. Har venner og gode relationer, men ingen børn i mit liv og det savner jeg.. Postadresse på Frederiksberg, men bor, det meste af året i kolonihave i Ballerup. 😊 Dorte

   Svar
   • Rikke says:

    Hej… Hvis du ikke har hørt fra Dorte, så lyder du lige netop som den person vi søger som familie😊
    Har aldrig skrevet herinde før og ved ikke helt hvordan det fungere og hvordan man får yderligere kontakt og mulighed for at uddybe et skriv om vores familie😊

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.