Find en reservebedste

På borneborn.dk formidler vi gerne kontakt mellem mennesker, der er interesseret i at få eller at være reservebedster.

Vi vil også meget gerne høre om erfaringer med reservebedsteforældre, både gode og dårlige. Og gode råd om hvordan det kommer til at blive en glæde for alle er særligt velkomne.

NB! Hvis du sender et indlæg, hvor du søger reservebedste, eller gerne selv vil være det – HUSK at skrive din mailadresse eller telefon i indlægget, altså i selve teksten.

Søg i den region hvor du bor – klik på et link neden, så kommer du videre. Dit skriv bliver slettet efter ca. et halvt år. Send mig en mail, hvis du ønsker det slettet før.

Find reservebedste i Nordjylland

Find reservebedste i Midtjylland

Find reservebedste i Sydjylland/på Fyn

Find reservebedste på Sjælland

Find reservebedste i København

9 replies
 1. Ditte Ravn says:

  JYLLANDS-POSTEN EFTERLYSER:

  Kære alle reservebedster

  Jeg er journalist for Jyllands-Posten, hvor jeg arbejder på en historie om reservebedster, og hvad der driver dem. Derfor vil jeg rigtig gerne tale med en mand eller kvinde, som har været/stadig er reservebedste eller har en anden tilknytning til en familie, vedkommende ikke er biologisk forbundet med for blive klogere på, hvad det vil sige at være reservebedste.

  Giv mig endelig et kald på 2223 5256 eller ditte@mediamovers.dk for helt uforpligtende at høre mere.

  Jeg håber meget at høre fra jer.

  Venlig hilsen
  Ditte Ravn

  Svar
 2. Mali says:

  Reserve bedste/tante/mm søges.
  Egentlig søger vi ikke kun en specifik familietitel, men en person der har hjerterum til vores drenge (og os) i sit liv.
  Du træder ikke i kraft istedet for en barnepige, men får 2 bankende hjerter i dit liv, hvis du bringer nærvær og oprigtighed med dig.
  Vi er ikke beriget med bedsteforældre, eller familie i det hele taget. Det kan mærkes i livet. Det er et naturligt savn, og måske vi kan glæde nogen derude ig omvendt hvis det er er matchende ønske og behov.
  Vores drenge er 3 og 5 år, og vi bor i Næstved. Vi kører gerne for den rette, for så skal afstanden ikke være afgørende.
  Vi er åbne og kærlige og loyale mennesker, der vægter disse værdier højt.
  Vi lægger stor stor vægt på at den der ønsker at komme ind i vores liv, gør det afklaret og velovervejet. Vi har før næsten været heldige med en bedste, men hertil blev børnene erstattet af en ny hund og de så hende ikke mere. Netop dette scenarie frygter vi en gentagelse af. De knytter sig hurtigt og er meget kærlige og sociale børn. De savner flere omkring sig, og det er mere end vi kan give. Du vil blive modtaget med åbne arme i vores familie, så længe dit hjerte er det rette sted og du har gode intentioner, fornuft, ærlighed og hengivenhed med dig. Og måske en stor portion humor. Det er ihvertfald sådan vi klarer os bedst gennem tilværelsen herhjemme. Et positivt livssyn og en masse humor og kærlighed.

  Kh familien fra Næstved

  Tlf: 61276530

  Svar
 3. Cathleen says:

  Kære bedsteforældre, vi er 2 dejlige piger på 9 og 11 år, samt hund og marsvin. Vi bor sammen med vores mor, som er tysker, i et dejligt villalejlighed med have i Rødovre. Vi har nogen søde bedsteforældre i Tyskland men vi savner nogen her i Denmark, som har lyst til at hente os fra skolen i København en gang i mellem og er sammen med os, når vi er syg eller mor skal arbejde længe. Vi taler dansk og tysk og vores mor – som er selv vokset op med hendes bedsteforældre i det samme hus – vil synes det var rigtig
  dejligt med lidt mere ”familie” i Denmark 😉 Vi håber i ringer til vores mor rigtig snart: 61664359

  Svar
 4. Katja says:

  Jeg er mor til 3 dejlige børn på 2 år, 6 år og 7 år, bosat i Bagsværd, og vi søger en sød og sjov reservebedste.

  Vi har ingen tilgængelige bedsteforældre, og står tit og mangler netop dig, der kan hente fra vuggestuen i nærheden, passe ved sygdom eller når mor skal på sit psykoterapistudie, eller dig som kan besøge os til højtider, være med på ferier og indgå som en naturlig del af familien.

  Vi har ingen dyr, er lige flyttet til en dejlig stor lejlighed centralt i Bagsværd, og håber at finde en fantastisk reservebedste her. Håber at høre fra dig enten på tlf. 25545501 eller på email kanika@youmail.dk

  Svar
 5. Natasja says:

  Er du vores reservebedste?

  Vi bor i Himmelev (Roskilde) og er en familie med to små piger på 2 og 4 som savner at have en rigtig bedstemor som har lyst til at være en del af vores liv og lære vores børn en masse om livet og verdenen. Til gengæld kan vi give dig en familie med masser af kærlighed og oplevelser. Det er vigtigt for os at du vil bedstemor rollen og at du ikke ser dette som et arbejde. Derudover skal du gerne have lyst til at hente vores børn fra vuggestue/børnehave ca en gang om ugen.

  Kærlige hilsner
  Natasja

  Svar
 6. Familien Larsen says:

  Hej,
  vi er en familie på 5 og søger nogle bedsteforældre som kan hjælpe os en gang i mellem, når hverdagen presser på.
  Vi har 3 dejlige børn på 9,5 og 2 som desværre ikke har nogle bedsteforældre at hygge med i nærheden. Vi bor i Haderslev og glæder os til at høre fra dig/jer, hvis i har lyst til at blive en del af vores familie.

  Svar
 7. Carryn Somai says:

  Kære reservebedste
  Min vidunderlige søde sjove kærlige nysgerrig datter på knap 7 år og jeg hendes mor på 29 år, ønsker os brændende at ha en familiefølelse med nogle varme mennesker her i Århus el omegn. Vi savner at kende nogle ældre mennesker, som vi ka ha en glad relation sammen med, nogle vi ka holde af og som holder af os. Nogle vi bli’r glade for at se og som bli’r glade for at se os. Nogle vi ka hygge os sammen med og opbygge et nært bånd sammen med.

  Jeg er enelig mor med en baggrund fra Afrika. Jeg har selv haft en barndom med mormor og morfar og er så ked af at jeg ikke kan give min datter det samme, da begge mine forældre er døde og min datters far er ikke rigtig på banen .

  Til dagligt læser jeg til Social og sundhedshjælper.

  Det vigtigste for mig er dog at jeg kan finde en /nogle som også jeg kan bruge, som en støtte samt nogle at fejre højtiderne og tage på ture med. Og som jeg kan inkludere i min egen familie, hvis i/du ønsker det. Udover min datter, som jo klart er det vigtigste, så er det nok også lidt mig selv der søger.

  Vi håber meget, at der er nogle søde, kærlige og varme mennesker der kunne have lyst at være med i vores liv og omvendt.

  Vi bor i Risskov, og min datter går i Risskov skolen.
  Med Venlig Hilsen
  Carryn
  Mail: somai-88@hotmail.com

  Svar
 8. Louise says:

  Hej, min mand og jeg leder efter en kærlig reservebedste til vores 3 dejlige børn.
  Vi har en pige på 7, en pige på 3 og en dreng på 1,5. Vi bor i Skårup
  Mine forældre bor i københavn og min mands forældre har desværre ikke mulighed for at være så meget i børnenes hverdag som både vi og børnene ønsker. Vi søger derfor en som kan fylde det hul i børnenes og vores hverdag. vi søger både til hygge med hele vores familie, men også til at hjælpe til ved sygdom.
  jeg er uddannet pædagog og min mand er tømmer.
  Venligst kontakt mig, hvis du kan hjælpe

  Svar
 9. Sille Nielsen says:

  Vi er en familie på 4, som består af mor, far og 2 piger på henholdsvis 3 og 6 år. Vi bor i Odense.

  Da vi desværre ikke har nogle bedsteforældre, eller dem vi har bor langt væk, søger vi nu en reservebedste til pasning af vores piger, når vi enten skal noget uden børn, eller de bliver syge i hverdagene og vi skal på arbejde.
  Det er derfor nødvendigt, at du ikke arbejder i hverdagene, da vi vil være afhængige af, at kunne ringe til dig og du skal kunne træde til, og være hos børnene indtil vi kommer hjem, og de er raske nok til at komme i skole/børnehave igen.
  De færreste børn er kun syge én dag, men vores arbejdspladser giver kun barnets første sygedag, så derfor står vi tit uden muligheder i hverdagene, og det er der vi har brug for hjælp.
  Skriv til os på silletravn@hotmail.com

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.