Find en reservebedste

På borneborn.dk formidler vi gerne kontakt mellem mennesker, der er interesseret i at få eller at være reservebedster.

Vi vil også meget gerne høre om erfaringer med reservebedsteforældre, både gode og dårlige. Og gode råd om hvordan det kommer til at blive en glæde for alle er særligt velkomne.

NB! Hvis du sender et indlæg, hvor du søger reservebedste, eller gerne selv vil være det – HUSK at skrive din mailadresse eller telefon i indlægget, altså i selve teksten.

Søg i den region hvor du bor – klik på et link neden, så kommer du videre. Dit skriv bliver slettet efter ca. et halvt år. Send mig en mail, hvis du ønsker det slettet før.

Find reservebedste i Nordjylland

Find reservebedste i Midtjylland

Find reservebedste i Sydjylland/på Fyn

Find reservebedste på Sjælland

Find reservebedste i København

7 replies
 1. Humeyra says:

  Hej
  Vi er en familie på tre. Mig og min to børn på 6 og 9 år.
  Vi bor i Herning og har ingen netværk omkring os. Vores bedste forældre bor i København.
  Vi savner i vores familie en bedste der vil elske at nyde tiden sammen med os til diverse aktiviteter og der hjemme.
  Jeg er alene mor og er selvstændig. Vi kører en 9-5 ordning med deres far.
  Vi er en familie der fortager mange aktiviteter i løbet af ugen, de går både til dans og kampsport tre gange om ugen og weekenderne bruger vi tit på forlystelser, parker, biograf, svømning osv, men vi elsker ligeledes også stille og rolig hjemme hyggen.

  Har du lyst til at være en del af vores lille familie, være med til diverse aktiviteter og arrangementer og skabe et godt relation til min børn

  Så er du hjertelig velkommen til at skrive til mig på : 26997877

  Mvh
  Humeyra Øzcelik

  Svar
 2. Camilla says:

  Kære Bedste.
  Jeg hedder Alvin og bliver 1 år d. 30 September 2019. Jeg bor sammen med min mor og to søde katte på Amager. Jeg er donorbarn og savner en bedste at kunne lege med og blive passet af en gang imellem og blive elsket af. Jeg er mild af natur og har let til smil. Jeg elsker dyr og ting med hjul. Håber du vil skrive til mig og min mor. Kærlig hilsen Alvin.

  Svar
 3. Kathrin May says:

  Beste Reserve-Grandparents in spe,
  Tobias and me (both 40) both German, settled down in this wonderful city 2017 and one year later our daughter Emmalou was born. She loves to go to her Danish vuggestuen and to be in a sandbox. But after having her grandparents here we can see that she would love to have that grandparents-connection on a more regular basis and we would love to gain more insides about our chosen country to live in, so we are searching for someone who does not mind speaking Danish/German/ English to our little one and also wants to have an exchange with us. We live in Vanløse, between Flintholm and Godthåbsvej. We look forward to hearing from you: Mobil: 42202836 or Email: kfmay@web.de
  Best Emmalou, Kathrin and Tobias

  Svar
 4. Marianne says:

  Hej jeg hedder Freja og er næsten 4 år. Jeg bor alene med min dejlig mor som venter en lille ny til februar. Vi har ik så meget familie men jeg ser min far hver trejde weekenden når mim mor arbejder. Men jeg savner en bedste som kan være noget for mig og min kommende lillebror/søster. Vi bor i Esbjerg.
  Vi glæder os til at høre fra dig.
  Venlig Freja og Marianne
  Mj.26.jorgensen@hotmail.com

  Svar
 5. Amanda says:

  Hej.
  Jeg er en enlig mor til en skøn dreng ved navn Micas på 3,5 år. Vi er bosat i Sønderborg.
  Micas mangler en reservebedste forældre da vi ikke har så meget familie. Jeg kan mærke han mangler nogle som gerne vil ham 100%. Ønsker en som viser at de vil min søn, som gerne vil lege og lære os at kende. En/nogle man kan hygge med og skabe et bånd til. Hvis du tænker jeg at du ville elske at lege med en på 3,5 så endelig skriv.

  – Amanda og Micas
  E-mail. Amanda.rosanes@gmail.com

  Svar
 6. Melina says:

  Hej ung kvinde på 26 år og har en datter på 4 som jeg er alene med.
  jeg søger en reserve bedste da vi ingen familie har og det kunne være rart med en nærværende person som kunne berige min datters liv som eventuelt en bonus mormor/farmor
  Det ka være hårdt at være alene når man dagligt tager medicin fordi jeg har en rygskade og andre kroniske lidelser som jeg går i behandling for på forskellige hospitaler.
  Vi søger derfor en rar dame som kunne tænke sig at være en del af vores liv og se min datter.

  Kh M og A

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.