Find en reservebedste

På borneborn.dk formidler vi gerne kontakt mellem mennesker, der er interesseret i at få eller at være reservebedster.

Vi vil også meget gerne høre om erfaringer med reservebedsteforældre, både gode og dårlige. Og gode råd om hvordan det kommer til at blive en glæde for alle er særligt velkomne.

NB! Hvis du sender et indlæg, hvor du søger reservebedste, eller gerne selv vil være det – HUSK at skrive din mailadresse eller telefon i indlægget, altså i selve teksten.

Søg i den region hvor du bor – klik på et link neden, så kommer du videre. Dit skriv bliver slettet efter ca. et halvt år. Send mig en mail, hvis du ønsker det slettet før.

Find reservebedste i Nordjylland

Find reservebedste i Midtjylland

Find reservebedste i Sydjylland/på Fyn

Find reservebedste på Sjælland

Find reservebedste i København

15 replies
 1. Carryn Somai says:

  Kære reservebedste
  Min vidunderlige søde sjove kærlige nysgerrig datter på knap 7 år og jeg hendes mor på 29 år, ønsker os brændende at ha en familiefølelse med nogle varme mennesker her i Århus el omegn. Vi savner at kende nogle ældre mennesker, som vi ka ha en glad relation sammen med, nogle vi ka holde af og som holder af os. Nogle vi bli’r glade for at se og som bli’r glade for at se os. Nogle vi ka hygge os sammen med og opbygge et nært bånd sammen med.

  Jeg er enelig mor med en baggrund fra Afrika. Jeg har selv haft en barndom med mormor og morfar og er så ked af at jeg ikke kan give min datter det samme, da begge mine forældre er døde og min datters far er ikke rigtig på banen .

  Til dagligt læser jeg til Social og sundhedshjælper.

  Det vigtigste for mig er dog at jeg kan finde en /nogle som også jeg kan bruge, som en støtte samt nogle at fejre højtiderne og tage på ture med. Og som jeg kan inkludere i min egen familie, hvis i/du ønsker det. Udover min datter, som jo klart er det vigtigste, så er det nok også lidt mig selv der søger.

  Vi håber meget, at der er nogle søde, kærlige og varme mennesker der kunne have lyst at være med i vores liv og omvendt.

  Vi bor i Risskov, og min datter går i Risskov skolen.
  Med Venlig Hilsen
  Carryn
  Mail: somai-88@hotmail.com

  Svar
 2. Louise says:

  Hej, min mand og jeg leder efter en kærlig reservebedste til vores 3 dejlige børn.
  Vi har en pige på 7, en pige på 3 og en dreng på 1,5. Vi bor i Skårup
  Mine forældre bor i københavn og min mands forældre har desværre ikke mulighed for at være så meget i børnenes hverdag som både vi og børnene ønsker. Vi søger derfor en som kan fylde det hul i børnenes og vores hverdag. vi søger både til hygge med hele vores familie, men også til at hjælpe til ved sygdom.
  jeg er uddannet pædagog og min mand er tømmer.
  Venligst kontakt mig, hvis du kan hjælpe

  Svar
 3. Sille Nielsen says:

  Vi er en familie på 4, som består af mor, far og 2 piger på henholdsvis 3 og 6 år. Vi bor i Odense.

  Da vi desværre ikke har nogle bedsteforældre, eller dem vi har bor langt væk, søger vi nu en reservebedste til pasning af vores piger, når vi enten skal noget uden børn, eller de bliver syge i hverdagene og vi skal på arbejde.
  Det er derfor nødvendigt, at du ikke arbejder i hverdagene, da vi vil være afhængige af, at kunne ringe til dig og du skal kunne træde til, og være hos børnene indtil vi kommer hjem, og de er raske nok til at komme i skole/børnehave igen.
  De færreste børn er kun syge én dag, men vores arbejdspladser giver kun barnets første sygedag, så derfor står vi tit uden muligheder i hverdagene, og det er der vi har brug for hjælp.
  Skriv til os på silletravn@hotmail.com

  Svar
 4. dorthe says:

  Solomor søger reservebedste.
  Hej
  Janus på 13 måneder og jeg Dorthe på 39 år søger reserve bedsteforældre til hyggelig samvære i weekenden/hverdagen fx tur, mad, læsning og lege. Som evt kan træde til ved sygdom. Janus er et donor barn. Min mor er desværre blevet syg og bor i dag på plejehjem. Vi bor i viby j
  Skriv vis i vil vide mere Hilsen Janus og Dorthe
  dochpe@hotmail.com

  Svar
 5. Elise says:

  Hej
  Vi er en famile på tre, der søger reserve bedste forældre, da min mand og mine forældre alle er døde. Vi har en fræk tøs på snart 4; som vil elske at blive hygget om af en bedste.
  Vi søger derfor både efter en/nogle der kan give vores barn bedsteforældre samvær, såsom at tage med til juleklip, julehygge, bedsteforældredag i institutionen, hente fra børnehaven i ny og næ. Børn elsker at blive hentet af deres bedsteforældre, men det er svært, når man ingen har. Det ville også være rart, hvis nogle har lyst til at hjælpe hvis børnene er småsyge.
  Vi kan tilbyde hyggeligt samvær til nogle, der fx ikke selv har børn/børnebørn – dvs. vi vil også gerne fejre højtider med Jer. Fx julefrokost, julehygge, påskefrokost, tage på ture sammen osv
  Vi bor i Horsens nordlige del i et lille hus med vores kat Mille.

  Svar
 6. Michael H says:

  Vi søger efter Bonusbedste forældre/ Bonus bedstemor/bedstefar.
  vi har 2 skønne unger i alderen 2-10 år. Begge mine forældre er døde, så jeg søger både efter en/nogle der kan give mine børn bedsteforældre samvær, såsom at tage med til juleklip, julehygge, bedsteforældredag i institutionerne, hente fra skole/bhv,/vuggestue i ny og næ. Børn elsker at blive hentet af deres bedsteforældre, men det er svært, når man ingen har. Det ville også være rart, hvis nogle har lyst til at hjælpe hvis børnene er småsyge.
  Vi kan tilbyde hyggeligt samvær til nogle, der fx ikke selv har børn/børnebørn – dvs. vi vil også gerne fejre højtider med Jer. Fx julefrokost, julehygge, påskefrokost, tage på ture sammen osv osv
  Skriv frisk
  Mange hilsner
  Michael og 2 skønne unger

  Svar
 7. Heidi Laursen says:

  Jeg søger efter Bonusbedste forældre/ Bonus bedstemor/bedstefar.
  Jeg er alene med 3 skønne unger i alderen 2-6 år. Begge mine forældre er døde, så jeg søger både efter en/nogle der kan give mine børn bedsteforældre samvær, såsom at tage med til juleklip, julehygge, bedsteforældredag i institutionerne, hente fra skole/bhv,/vuggestue i ny og næ. Børn elsker at blive hentet af deres bedsteforældre, men det er svært, når man ingen har. Det ville også være rart, hvis nogle har lyst til at hjælpe hvis børnene er småsyge.
  Vi kan tilbyde hyggeligt samvær til nogle, der fx ikke selv har børn/børnebørn – dvs. vi vil også gerne fejre højtider med Jer. Fx julefrokost, julehygge, påskefrokost, tage på ture sammen osv osv
  Skriv frisk 🙂
  Mange hilsner
  Heidi og 3 skønne unger

  Svar
 8. Ida says:

  Hejsa
  Jeg er enlig mor til 3 dejlige unger. De er 2, 5 og 7 år. Vi bor i Hellerup og begge hold bedsteforældre er desværre bosat i Jylland. Jeg håber at kunne finde et sødt par, som vil tage børnene til sig, som var de deres egne.

  Skriv meget gerne til nielsen_sweden@hotmail hvis det har interesse eller I gerne vil høre mere.

  Mvh
  Ida

  Svar
 9. Lolla blant says:

  Hejsa jeg er en sød prinsesse på knap 2 år som søger en reserve bedste.smiler.
  min kæreste og mig søger en reserve bedste til min søde og charmerende prinsesse.jeg er bosat enlig forældre med hende i 8700 Horsens. Og jeg/Vi søger derfor en reserve bedste som kan komme og hjælpe lidt til nogle timer en gang imellem. Du vil blive en fast del af familien som pt består af min dejlige prinsesse.mig.min kæreste (som er bosat i Århus nord) og hans søn på 14 år som han har ca hver 2 uge. Pt vil det dog kun være prinsessen og mig som skal ha lidt hjælp. Smiler.da der nogle gange ikke er nok timer på et døgn og det vil hjælpe os alle at få lidt mere frihed. Vi har en stille og rolig hverdag hvor hun er i dagpleje og jeg arbejder nogle dage i ugen men skulle gerne op på fuld tid igen. Hvis det lyder som en spændende stilling for dig så send mig gerne en mail på lolla3000@live.dk og skriv lidt om dig selv. Mvh prinsessen og mor lolla

  Svar
 10. Micella Bosse says:

  Hej 🙂 Vi er to børn på 7 og 5 år, der hedder Conrad og Carl. Vi bor sammen med vores mor i Korsør og det er rigtig dejligt, men vi mangler en bedste. Vores mormor bor i USA, og vi ser hende derfor meget sjældent. Vi har ikke andre, da vores familie er splittet eller døde. Vi mangler derfor dig i vores liv. Vi ønsker at kunne komme på legepladsen med dig, høre gamle røverhistorier, se film, bage, lave mad, cykle ture og meget andet. Vi håber meget du har lyst til, at være en del af vores liv!
  Mange hilsner fra os 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*